Kannabisz Termesztési Kalauz a Royal Queen Seeds-től.

A legjobb kültéren termeszthető kannabisz magok éghajlatonként

Juanita la Lagrimosa

Az hogy milyen vetőmagokat választ és hová ülteti őket, meghatározza majd a szabadtéri ültetvény teljesítményét. Következő válogatásunk a tökéletes fajtákból segítséget nyújt, hogy ön bármely éghajlaton nagyszerű marihuánát tudjon termeszteni tavasszal, nyáron és ősszel.

A KANNABISZTERMESZTÉS LEGFONTOSABB TÉNYEZŐJE - GENETIKÁK

Cannabis Genetics
Cannabis Genetics

A genetikák határozzák meg a kannabisz növények legfontosabb tulajdonságait, ez tény. Teljesen mindegy, hogy milyen szuper tápanyagot használ, vagy mennyire tökéletesen gondoskodik a kertjéről, az eredményt a genetika határozza meg. Ha alacsony minőségű magokat vet, akkor nem várhat kiváló, nagy mennyiségű termést. A kannabisz termesztők csak a gondosan kiválasztott, magas minőségű feminizált vetőmagok segítségével tudják elkerülni a gyenge genetikák miatt kialakuló hibákat. A szabadtéri termesztés ráadásul még szigorúbb kiválasztási folyamatot kíván.

Napjainkban a piacon megtalálható kannabisz fajták túlnyomó többsége kifejezetten a beltéri termesztéshez lett adaptálva és nemesítve. Valójában elméletileg bármilyen fű termeszthető bárhol. Gyakorlatilag azonban ez egyáltalán nem igaz mindegyik kannabisz változatra. A legtöbb marihuána a napsütéses, meleg éghajlaton gyarapszik a legjobban. Persze számos kiváló, erős faj termeszthető hűvösebb, északibb tájakon is.

Itt az ideje, hogy kicsit összekoszoljuk a kezünket néhány old-school marihuána ültetésével a nagyszerű szabad ég alatt. Találjuk meg a helyi éghajlathoz illő kannabiszt és már meg is tettük az első lépést a sikeres szabadtéri szüreteléshez.

EURÓPAI ÉGHAJLAT-ÖVEZETEK: MENNYI NAPSÜTÉS JUT A KERTJÉBE?

Climate zones
Climate zones

Ön esetleg valahol a Földközi-tenger vidékén él. Amennyiben így van, önnek megadatott az a luxus, hogy késői virágzású sativákat termesszen a szabadban áprilistól októberig. Az is elképzelhető, hogy Ön Észak-Európában lakik, és csak egy rövid, tavaszi-nyári 8-10 hetes időszak áll rendelkezésére, ami egy szívós ruderalisnak megfelelő.

Az észak-európai termesztőknek Írország nyugati partjaitól Lengyelország keleti részéig olyan kannabiszokkal kell foglalkozniuk, amelyek képesek túlélni a tökéletesnél valamivel rosszabb körülményeket is. A fotoperiodikus és az automata virágzású fajtákat úgy nemesítették, hogy megfelelő időzítés esetén a hűvösebb éghajlaton is kiváló termést hozzanak a szabadtéri termesztés során.

Az alábbiakban bemutatjuk a különböző éghajlati övezeteket azokkal az ajánlott kannabisz törzsekkel, amelyeket a szabadban lehet termeszteni:

HŰVÖS ÉSZAKI FÉLTEKE

Cold temperature colored cannabis
Cold temperature colored cannabis

A hidegebb éghajlati viszonyok között is boldoguló fotoperiodikus és automatikus virágzású törzsek szabadtéren kiemelkedő minőséget eredményezhetnek. Gyors növekedésük és rövidebb virágzási idejük miatt sokkal korábban betakaríthatja őket, mint más törzsek terméseit. Ily módon nem kell bajlódnia ősszel az esővel és elkerülheti, hogy értékes bimbóit bepenészedjenek. Ezzel együtt persze jól kell időzítenie a betakarítást, hogy elkerülje a zord időjárást, mivel egyetlen kannabisz sem legyőzhetetlen.

A mag kiválasztása előtt ne felejtsen el ránézni az időjárási adatokra. Ha kiderül, hogy kevesebb, mint három hónapja van a teljes termesztésre, akkor tényleg csak egy nagyon gyors automatára tud ültetni késő tavasszal / nyár elején. A biztonság kedvéért ültesse konténerbe, így a növényeket be is tudja vinni, ha az időjárás rosszabbra fordul.

QUICK ONE

A Quick One egyike az első piac-kész autóvirágzó kannabiszfajtáknak. Egykor ez volt az egyik leggyorsabb törzs, amelyet termeszteni lehetett. Még mindig hihetetlenül gyorsnak számít, a magvetéstől a betakarításig mindössze 8–9 hétre van szükség, így kiváló választás a rövid nyári szezonban élők számára. Ez a kompakt növény nem lesz magasabb, mint 50–60 cm, mégis méltányos terméshozammal - 150 g / növény - jutalmazza meg. Lehet, hogy nem a leghatékonyabb kannabisz, de a 13% THC továbbra is nagyon pihentető hatást biztosít. Friss, gyógynövényes és citrusos aromája és kellemesen enyhe íze van.

Quick One

Quick One Royal Queen Seeds

Genetic background Strong Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 6 weeks
THC strength THC: 13% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 100 - 150 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 8 - 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Quick One

EASY BUD

Egy másik nagyszerű választás, ha szupergyors autovirágzó törzsre van szüksége a rossz időjárás legyőzéséhez, az Easy Bud. Hasonló a Royal Dwarfhoz, de van néhány genetikai különbség. Ez a csaj jó hozamokat és mérsékelt THC-szintet csillant meg. Ültesse el a vetőmagokat, és hamarosan, alig 8-9 héttel a csírázást követően megmutatja érett, lédús rügyeit. A 12% THC-val az Easy Bud egyszerűen a tökéletes törzs, ha ön kedveli a mérsékelt high-t, amely nem üti ki. Kompakt 60–100 cm magasságban tartva a törzs növényenként akár 80 g citrus ízű rügyet is teremhet.

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Easy Bud

FORRÓ SZÁRAZ DÉLI ÉGHAJLAT

Small, private grow in California
Small, private grow in California

Napsütés, tenger és a szabadban kiváló sinsemilla. Ha ön a Földközi-tenger vidékén él, akkor szinte végtelen a választható lehetőségek száma. Bár a kannabisz fajták ellenállóak a penésszel szemben, betakarításkor érdemes óvatosnak lenni, különösen a kezdő termesztőknek. Sajnos a vaskos, tömör bugák és a magas páratartalom nem szeretik egymást. 

Egy minimális sativa genetika mindenképp ajánlott, vagy akár egyenesen a magas kaliberű Haze-k, mint például az Amnesia, vagy a Shinig Silver Hase. A lazább szerkezetű virágfürtök, és a páratartalommal szembeni nagyobb tolerancia a sativa hibrideket, illetve a sativa típusú fajtákat tökéletesen alkalmassá teszi a part menti termesztésre. Természetesen a sativa genetika miatt a virágzás néhány héttel tovább tart majd, még az automata virágzású hibridek számára is. De erre áprilistól-októberig lesz idő. És ebben az időszakban kiemelkedő minőségű füvet szüretelhet.

Szomorú lenne, ha nem tudnánk ajánlani valami klassz fotoperiodikus törzset a melegebb éghajlatra. Mit szólna, ha az organikus, talajban termesztett OG Kush, vagy Sour Diesel hölgyek nagy ganja fává növekednének valódi óriás hozammal? Azért oda kell figyelni, amikor a meleg éghajlati övezetekben termeszt, mivel a perzselő nap túlságosan megterhelő is lehet a növényeknek. Árnyékolásra szükség lehet, de nem kell az esőtől védeni. Legyen óvatos a hőhullámokkal is! Itt vannak a kedvenceink, ha meleg és száraz éghajlaton kell termeszteni:

ROYAL HAZE AUTO

A Royal Haze Auto az egyszerűséget nyújtja a Haze családnak! Autovirágzó fajtaként elhárítja azokat a komoly kényelmetlenségeket, amelyekkel a termelők a fotóperiodikus Hazék termesztése során szembesülnek - a hosszú virágzási idejüket. A Royal Haze Auto a vetőmagtól a betakarításig rövid, mindössze 10–12 hét alatt jut el. Kiváló választás akkor is, ha több Haze növényt szeretne betakarítani egy nyári szezon során - ez olyasmi, amit a fotoperiodikus törzsekkel nem tud elérni. Készüljön fel a nagyszerű füstölésre, citrus- és gyógynövény-ízekkel, valamint agyi, felemelő Haze high-jal.

Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
Yield indoor 300 - 350 g/m2
Height indoor 65 - 85 cm
Flowering time 6 - 8 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 20% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 130 - 180 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 150 cm
Harvest time 10-12 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Royal Haze Automatic

NORTHERN LIGHT AUTO

Az afgán genetikából nevelkedett valamikor az 1970-es években - a Northern Light az egyik legnépszerűbb törzs lett a kannabisz szerelmeseinek körében. Ennek a népszerű indica hibridnek az autovirágzó változata nemcsak beltéren nagyszerű, de kültéren is felejthetetlen. Nem arról van szó, hogy a fotoperiodikus változat nem lenne nagyszerű (mert valóban az!), de vannak termesztők, akik lelkesednek az automata változat 9–10 hetes életciklusáért. És legyünk őszinték, ki szeret várni a nagyszerű fűre? Gyújtson rá a Northern Light Auto-ra, élvezze a pihentető fizikai megnyugvást az éppen megfelelő mennyiségű felemelő stimulációval.

Northern Light Automatic

Northern Light Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Northern Light x Ruderalis
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 0% Sativa, 80% Indica, 20% Ruderalis/td>
Yield outdoor 170 - 220 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 160 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Northern Light Automatic

OG KUSH

Az OG Kusht nem kell különösebben bemutatni, hiszen minden idők egyik legikonikusabb kannabisz törzse. Ez a szuper menő példány 75%-ban indica, éppen ideális a szabadban, a nap alatt történő termesztésre. Itt egyetlen növény akár 500 grammot is hozhat a gyors 8 hetes virágzási szakasz után. Amikor a rügyei végre lángvörössé válnak, ön is élvezheti az ízletes citrusfélék, a fenyő és a gyümölcsök ízeit. Rendkívül pihentető indica hatása miatt az OG Kush tökéletes éjszakai törzs pihenéshez és filmnézéséhez.

OG Kush

OG Kush

Genetic background Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time October
Effect Relaxing and full of flavour

Buy OG Kush

SOUR DIESEL

A Sour Diesel egy másik legendás kannabisz törzs, amelyet egyetlen "komoly" termelő sem hagyhat ki a repertoárjából. A napsütötte Kaliforniából származó gyökereivel jól alkalmazkodik a száraz, napos éghajlathoz. Itt a növény a teljes potenciálját elérheti. Ez a 70%-os sativa akár 2 m magasságúra is megnőhet és 10–11 hét alatt hoz virágokat. Dacára a kissé hosszabb virágzási időszaknak a növényi epikus hozamot, akár 600g-ot is teremhet. Kiemelkedő tulajdonságai között szerepel a védjegye - üzemanyag-ízű aromája és íze, amelyet a kannabisz-rajongók nagyon is igényelnek. Nyugtató, de tiszta high-t biztosít.

Sour Diesel

Sour Diesel

Genetic background Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
Yield indoor 2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high

Buy Sour Diesel

MELEG-NEDVES ÉGHAJLAT

Warm climate cannabis
Warm climate cannabis

Napsütés, tenger és a szabadban kiváló sinsemilla. Ha ön a Földközi-tenger vidékén él, akkor szinte végtelen a választható lehetőségek száma. Bár a kannabisz fajták ellenállóak a penésszel szemben, betakarításkor érdemes óvatosnak lenni, különösen a kezdő termesztőknek. Sajnos a vaskos, tömör bugák és a magas páratartalom nem szeretik egymást.

Ezen éghajlati viszonyokhoz magas kaliberű Hazek ajánlottak. Kissé lazább virágképződésük és nagyobb páratartalom-toleranciájuk miatt a sativa hibridek tökéletes választást jelentenek a tengerparti termesztők számára. A sativa genetika természetesen hozzátesz néhány hetet a virágzáshoz, még az autovirágzó Haze-k esetében is. Ugyanakkor áprilisától croptoberig van idő, tehát nem igazán kell rohanni. Rengeteg idő van a legfinomabb készletek betakarítására!
Azért ne dőljön hátra a sativa genetika miatt, mivel őket is utolérheti a penész és a gomba. Ellenőrizze az időjárást, és szeptembertől kezdve álljon készen a betakarításra, ha korán érkezne az eső. Íme a meleg, párás éghajlatra javasolt Hazeink:

AMNESIA HAZE

Az old-school Haze magokból származik, és az egyik legjobb változatnak tekinthetőAz Amnesia Haze az RQS-től kiváló választás forró és párás körülmények között történő termesztésre. Ez a 70%-os sativa, amely elérheti a 210 cm magasságot, levegős levél-virág arányának köszönhetően alacsony hajlamot mutat a penészesedésre. Azt viszont érdemes tudni, hogy az Amnesia Haze termesztése nem türelmetlenek való. Körülbelül négy hónap a növekedés, majd további két hét a szárítás és az érlelés, mielőtt végre élvezheti ezt a kiváló törzset. Másrészről, ha 700 gramm termést kap növényenként jó körülmények között - és élvezetes fej-hight, amelyet a 22%-os THC ad -, akkor nagy eséllyel elfelejti majd a hosszú várakozást. Nos, csak a nevére koncentráljon!

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Genetic background Original Amnesia Haze
Yield indoor 600 - 650 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 650 - 700 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing

Buy Amnesia Haze

SHINING SILVER HAZE

A Shining Silver Haze egy másik felejthetetlen Haze - a Royal Queen Seeds büszkén tartja a kollekciójában. Az egyik legelső Haze klasszikus, a legendás Super Silver Haze alapján az RQS tovább javította a sativát, hogy még a legnagyobb ínyenceket is kielégítse. A laza levél-virág aránnyal - amely biztosítja a jó légáramlást, így nagymértékben csökkenti a penészedés kockázatát - jól alkalmazható nedves kültéri környezetben. Ez a növény elérheti a 220 cm magasságot is, a virágzás 9–11 héten át tart, és 650g/növény hozamot eredményez. Dohányzáskor azonnali fej high-jal indít, amely egyenesen az agyára hat a 21% THC-nak köszönhetően. Ezenkívül édes, citrusos és földes ízekkel örvendezteti meg a dohányosokat.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Genetic background Haze x (Skunk x Northern Light)
Yield indoor 2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high

Buy Shining Silver Haze

Használja Vetőmagkeresőnket a legjobb kültéri kannabiszmagok megtalálásához

Ha megjegyzett bármit, miközben kültéri kannabiszmagot vásárolt, akkor valószínűleg eszébe jut a választék nagysága. Ha megtorpan a válogatás során, akkor használja az RQS Vetőmagválasztót. Ez az egyszerű, de hatékony eszköz segít kiszűrni a nem megfelelő fajtákat, és csak az Ön éghajlatának és helyzetének megfelelő kültéri marihuánamagokat kínálja. Kövesse a lineáris folyamatot, menet közben válassza ki a preferenciáit, beleértve a növény magasságát, hogy fotoperiódusos, vagy automatikus virágzásút szeretne, az ízprofilokat, a hatásokat és egyebeket. Végeredményként azokat a kültéri kannabiszmagokat kínáljuk, amelyek remekül teljesítenek majd a kertjében vagy üvegházában.

Video id: 706484416


Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Grow Guide Topic Finder

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37835 reviews