1/7

Kannabiszmag választó

1/7


 • ..... szeretnék termeszteni.

  Kérjük, válasszon egyet a rendelkezésre álló lehetőségek közül

  • A növények genetikájuknak megfelelően automatikusan virágoznak
   Autovirágzó növényeket
   A növények genetikájuknak megfelelően automatikusan virágoznak
  • A növények a fényciklus változásának hatására kezdenek virágozni
   Fotoperiodikus növényeket
   A növények a fényciklus változásának hatására kezdenek virágozni

Az RQS Magkereső segít azonosítani az egyedi preferenciáinak megfelelő lehető legjobb törzseket. Akár gyorsan növekvő önvirágzó növényeket, nehéz termésű fotoperiódusos fajtákat vagy egyszerűen a legfinomabb füvet keresi, amelyet a kezébe kaphat, törzskeresőnk másodperceken belül megtalálja ezeket a tulajdonságokat.

Használja ezt a praktikus eszközt a kívánt jellemzők kiválasztásához. Szűkítse a keresést a tapasztalni kívánt high típusa és a nyelvén érezni kívánt terpének alapján. Az RQS törzsarchívum ízek széles választékát kínálja, a gyümölcsösektől és a cukrosaktól kezdve a földes és virágosig. Megtalál mindenféle high-t, amit csak kívánhat, beleértve az energizáló agyi high-t, a tompító testi hatásokat és a tiszta fejű CBD élményeket.

Az egyes mezők kitöltése után talál egy listát azokról a törzsekről, amelyek ideálisan alkalmazhatók termesztőként és dohányosként. Takarítsa meg  az archívumban történő görgetéssel töltött időt, és az RQS Magkereső segítségével találja meg azonnal az Ön számára megfelelő fajtákat!

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.