Thai kannabisz törzsek

Valamennyi Thai törzsünk a nedves, meleg trópusi területeken őshonos energikus sativákból származik. Ezek a Thai utódok lépéseit táncossá, ötleteit kreatívvá, arcát mosolygóssá varázsolják.

5  Termékek
  • Chocolate Haze
  • Royal AK
  • OG Kush
  • Northern Light
  • Blue Mystic

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Thai törzseink eredetét a tiszta sativa őshonos fajtákig vezethetjük vissza. A törzsvadászok még az 1970-es években hozták be ezeket a genetikákat az Egyesült Államokba utazásaikról. Azóta a nemesítők a ma elérhető felemelő fajták létrehozására használták fel őket

Hogyan készítettük Thai törzseinket

Thai kannabisztörzseink kínálatának létrehozásához az eredeti Thai genetikát használtuk, és egy sor indica fajtával kereszteztük őket, hogy még kompaktabb és kiegyensúlyozottabb fajtákat hozzunk létre. Nemesítési projektjeink során a Thai, a Cannalope Haze, az Afghan, a Mexican, a Pakistani Kush, az Oregon Blueberry, a Northern Light, és a Lemon Thai törzseket használtuk.

Thai fajtáink előnyei

Ha produktív és energizáló high-ra vágyik, ültesse el Thai törzseink magjait. Ezek a növények közepes méretűre nőnek, és rengeteg nagy bugát fejlesztenek. Érlelés után pakolja őket bong tálakba vagy bluntokba és tökéletes füstölnivalót kap az ébredéshez.