• Pink Mist Auto

Pink Mist Auto

Pink Mist x Royal Haze Auto

A Pink Mist Auto a Pink Mist és a Royal Haze Auto leszármazottja. Ez a feminizált, autovirágzó hibrid anélkül ad kifizetődő hozamot, hogy túl nagy helyet foglalna, így alkalmas kisméretű sátrakhoz és a kert rejtett sarkaiba is. Vásároljon Pink Mist Auto magokat, és élvezze levendulás, áfonyás és földes ízekkel az eufórikus és felemelő high-t.
Magok száma:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 20.00

€ 20.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Pink Mist Auto: Hív az eufória

A Pink Mist Auto olyan ízeket és aromákat kínál, amelyek más kannabiszfajtákban ritkán találhatók meg. Eufórikus hatásai ráadásul tökéletes füstölnivalóvá teszik a nap bármely szakában. A Pink Mist Auto bőséges hozama és kevés karbantartást igénylő természete csak a hab a tortán - ez alkalmassá teszi mindenféle tapasztalattal rendelkező termelő számára.

Pink Mist Auto kannabiszmagok: A Pink Mist & Royal Haze Auto leszármazottja

A Royal Queen Seeds nemesítői azért hozták létre ezt a törzset, hogy a Pink Mist győztes tulajdonságait gyors és erőteljes önvirágzásba öntsék. A Black Haze és a Purple Thai utódaiként a Pink Mist, más néven Pink OG, sűrű, ragadós rügyeket hoz létre, amelyek éhes és pihentető high-t adnak. Azáltal, hogy nemesítőink a Royal Haze Auto-t is betették az egyenletbe földes, virágos ízekkel és önvirágzó képességekkel ruházták fel az utódokat.

A Pink Mist Auto kannabisztörzs íze és hatása

A Pink Mist Auto 17%-os THC-tartalmát földes, gyümölcsös és virágos terpénekkel egyesíti. Ezek a fitokemikáliák együttesen olyan high-t okoznak, amely eufórikus állapotba emeli az elmét, miközben fizikailag ellazítja a testet. Sütkérezzen ebben a tökéletesen kiegyensúlyozott high-ban, amikor egy kis hangulatjavításra van szüksége. Ritka levendula jegyek kísérnek minden slukkot, valamint áfonyás és földes árnyalatok is megjelennek, amelyek lekerekített és kifinomult ízélményt biztosítanak.

A Pink Mist Auto magok növekedési jellemzői

A Pink Mist Auto kannabisztörzs vonzó azoknak a termesztőknek, akik kis helyen szeretnének jelentős termést elérni. A beltéri növények átalakítás nélkül mindössze 70–100cm-re nőnek, és mindössze 12–13 hetes növekedési ciklus után 350–400g/m²-t termelnek. A szabadban termesztettek 150cm-nél érik el a csúcsot, és növényenként 110-160g hozamot kínálnak. Ha tehát nagy hozamot szeretne elérni kicsi, gyors példányokból, szerezzen be Pink Mist Auto magokat az RQS-nél, és termessze ezt a törzset!

Pink Mist Auto data sheet
A fajta típusa: Autovirágzó
Genetikai háttér: Pink Mist x Royal Haze Auto
THC: 17%
CBD: Alacsony
Típus: Sativa 60% Indica 35% Ruderalis 5%
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: 12 - 13 after sprouting
Magasság beltéren: 60-120cm
Magasság szabadtéren: 120 - 150 cm
Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
Termés kültéren: 110 - 160 gr/plant
Hatás: Eufórikus, Felemelő, Fizikailag pihentető
Íz: Áfonya, Földes, Levendula
    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.