Special Queen 1

'90-es években a termesztők és az eladók rengeteget keresgéltek a legjobb skunk után. Ebben az időben sok termesztő volt, aki megpróbálta replikálni ezt a mexikói, kolumbiai, afgán hibridet. Ez pedig számtalan új generációs skunk variáns születéséhez vezetett.
 4.5/5 (716) Write a review
€ 10.50 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

A '90-es években a termesztők és az eladók rengeteget keresgéltek a legjobb skunk után. Ebben az időben sok termesztő volt, aki megpróbálta replikálni ezt a mexikói, kolumbiai, afgán hibridet. Ez pedig számtalan új generációs skunk variáns születéséhez vezetett. Ezeknek a cannabis növényeknek a genetikai funkciói alapozzák meg szinte az összes mai európai marihuána-magokat.

Itt a Royal Queen Seeds-nél úgy döntöttünk, hogy a kínálatunk részéve teszünk egy olcsó, tipikus Skunk hibridet, ami tökéletes választás lehet egy olyan kezdő kertész számára, aki nem akar túl sok pénzt belefektetni kísérleti jellegű termesztésébe. A Special Queen egy olyan klasszikus skunk variáns, amely könnyen termeszthető, nem nő meg túl nagyra és 8 hét alatt arathatóvá érik.

Beltéri termesztés esetén a magassága 1,5 méter, kültéren pedig meghaladja a 3 m-t, tehát nagy a térigénye. Sok erős napfényre van szüksége, de észak-európai éghajlatok alatt is megnő, mint pl. Hollandiában, vagy Nagy Britanniában. Ez egy sativa domináns variáns, amelynek a bugái szétszóródnak az egész növényen, és 8 hetes virágzási ideje mellett nagyszerű hozama van.

Beltéren a feminizált Special Queen hozama 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként kb. 500 g. Érdemes odafigyelni arra, hogy megfelelő mennyíségű tápanyagot és vizet kapjon, mert szüksége van rá, hogy nagyra nőhessen, de a túl sok káros hatással lehet.

Ez egy viszonylag könnyen termeszthető variáns, amelynek nincsen szüksége sok ápolásra, tehát kereskedelmi célra is alkalmas. A Special Queen földben való hydro, vagy 'sea/screen of green' termesztéshez is megfelel. Ajánlott 8 hétig hagyni virágozni, de vannak kertészek, akik már a hetedik hétben learatják.

A Special Queen füstje olyan, mint a klasszikus skunk-é. A hatása nagyrészt szellemi. Mivel felemelő élményt nyújt, az aggódásra hajlamos szmókereket is biztosan megnyugtatja.

A Special Queen egy olcsó, klasszikus, feminizált skunk variáns. Biztosak vagyunk abban, hogy nehéz lesz ennél jobban árazott magokat találnia.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Hozam kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság kültéren: 200 - 270 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Power Bud x Skunk
 • Típus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Hatás: Jelentősen emelkedett, hosszan tartó hatás, testi lazultság
 • Climate: Mild
   

  By H. K. on 14/Aug/2017 :
  (5)

  Title : spec queen
  Comment : nice flavor

  By N. T. on 04/Aug/2017 :
  (5)

  Title : man1
  Comment : amazing strain!! recommended

  By B. C. on 04/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Rapport qualité prix il n'y a pas mieux, seul point négatif ces graines sont victimes de leurs succès et ont vu leurs prix légèrement augmenté mais sa reste le top

  By A. P. on 02/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Fast,good Yield in the indoors.
  Comment : this plant is so sick..those yealds and how big are those nuggets. 5/5

  By M. S. on 31/Jul/2017 :
  (5)

  Title : 100% germination!
  Comment : i buy 2 time this feminized seeds, with 10 seeds, and all seeds germinate succesfully! thank you royalqueenseeds, best seed

  By J. V. on 31/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Good price
  Comment : Good, nice strain. Easy to grow!

  By O. C. on 27/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : 5/5 germinated, growing fast.

  By P. L. on 26/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Stabile Sorte
  Comment : Gut für Anfänger und preislich unschlagbar

  By F. K. on 21/Jul/2017 :
  (3)

  Title : Schlanke Skunk
  Comment : Typischer süsslich käsig-würziger Skunkgeschmack und gute stone/high Mischwirkung. Pflanze für Indoor nicht so geeignet da sie in Blüte einen extremen Stretch hin legt+ rel. wenig Blätter = viel Licht erreicht den Boden. Ertrag daher für den Platz zu gering. ABSOLUT schimmelresistent auch bei härtesten Bedingungen mit 90% Luftfeuchte!

  By E. V. on 17/Jul/2017 :
  (4)

  Title : top
  Comment : vien su bene...

  By T. W. on 07/Jul/2017 :
  (5)

  Title : 5 Sterne
  Comment : 10/10 Gekeimt....Veggie souverän...Ertrag sehr gut

  By M. W. on 06/Jul/2017 :
  (4)

  Title : Special Queen #1
  Comment : Auch hier lief alles top. Bestellung, bezahlung und geliefert. Mit dem Easy start set keimen lassen alle was geworden! Top...

  By S. D. on 06/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Au top
  Comment : 10 graines sur 10 germé Pousse très bien avec de beaux bud Très bonne fumé à la fois happy et détente. Juste attention elle pousse haut

  By R. H. on 03/Jul/2017 :
  (1)

  Title : Totalausfall
  Comment : Leider gingen die Samen komplett nicht auf. Nur der "free" Samen wuchs wie gewohnt.

  By U. N. on 03/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Guter Geschmack und Wirkung, die beute ist nicht schlecht


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.