• Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla

Royal Gorilla

A Royal Gorilla¬†egy ŇĎr√ľletesen erŇĎs Indica, ami, eg√©szen mostan√°ig, csak az Egyes√ľlt √Āllamok v√°s√°rl√≥inak volt el√©rhetŇĎ. Olyan THC-szinttel, ami gyakran a 25%-ot is meghaladja, a n√∂v√©ny hihetetlen magass√°gokba rep√≠t, √©s elk√©pesztŇĎen ellaz√≠t egyszerre, egy kiegyens√ļlyozott, felemelŇĎ, euforikus hat√°ssal. A Gorilla Glue k√©pess√©gei gy√≥gy√°szati, kr√≥nikus, illetve m√°s betegs√©gekhez is kiv√°l√≥ak.
(1225) Írja meg a véleményét
Magok sz√°ma:
1x
$9.75
3x
$26.32
5x
$38.99
10x
$73.11
25x
$146.22
On sale!
Kedvezményes áron!
$26.32

$26.32 (--1%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (7)
 • Vélemények (1051)
 • Vásárlói képek (10)

A Royal Cookies nemes√≠t√©s√©hez a teny√©sztŇĎk a Foruma Cookies S1-et haszn√°lt√°k alapnak

Minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an, a Royal Gorilla¬†nevezetŇĪ, az egyik legink√°bb emlegetett cannabis-f√©le, ami, miut√°n hossz√ļ idŇĎ eltelt√©vel, v√©gre kij√∂tt az USA-ban, hamar ismertt√©, √©s az √°llamok szak√©rtŇĎinek kedvenc√©nek is v√°lt. A n√∂v√©nyfajta felfedez√©s√©nek k√∂r√ľlm√©nyei azonban, rendk√≠v√ľl v√©letlenszerŇĪnek mondhat√≥ak. K√©t, n√∂v√©nykeresztez√©sekkel foglalkoz√≥ kert√©sz az USA-b√≥l, Joesy Whales, √©s Lone Waite fedezte fel ezt a t√≠pust, miut√°n Joesy n√∂v√©nyei, az un. Chem Sis-ek, egyszer csak, ‚Äúhermafrodit√°k lettek‚ÄĚ, majd beporozt√°k az ŇĎ Sour Dubb kender√©t. Azt persze nem tudjuk, hogy pontosan mi is k√©sztette Lonie-t arra, hogy n√©h√°ny magot az√©rt megtartson, mikor Joesy kiv√°gta az eg√©sz n√∂v√©nyt a francba, de az biztos, hogy ezek ut√°n, mikor elkezdett k√∂z√ľl√ľk n√©h√°nyat kics√≠r√°ztatni - lehet, hogy csak k√≠v√°ncsis√°gb√≥l - azok azt√°n kilŇĎttek a talaj takar√°s√°b√≥l, √©s belŇĎl√ľk sz√ľletett meg a zseni√°lis Royal Gorilla!

Genetika és hathatóság

A k√©t, elhivatott teny√©sztŇĎ bar√°tunk pedig egybŇĎl tudta, hogy valami olyasmit siker√ľlt teremteni√ľk, ami azt√°n igaz√°n k√ľl√∂nleges, √©s szinte el voltak √°julva annak THC-szintj√©nek lem√©r√©se ut√°n. Nem mintha az elk√©pesztŇĎ, 24-26%-os THC tartalom nem lenne el√©g ŇĎr√ľlt, de n√©h√°ny p√©ld√°nyukr√≥l azt mondj√°k, hogy hihetetlen ugyan, de 30%-ban duzzadt a THC-tŇĎl - amilyen szintet eddig, a pontig, soha, senki sem m√©rt m√©g, egy fajt√°n√°l sem

Video id: 328585080

Hozam és növekedési viselkedés

A Gorilla Glue nev√©rŇĎl a hivatalos sztori pedig az, hogy azt a n√∂v√©nyt√≠pus rendk√≠v√ľli gyantatermel√©se miatt v√°lasztott√°k, ami a k√©t teny√©sztŇĎt, miut√°n a n√∂v√©nyeikkel foglalkoztak, szinte mindenhez hozz√°ragasztotta. De a Royal Gorilla¬†n√©v az√©rt is illik m√©g teljesen r√°, mert eme kender, szuper-laz√≠t√≥ hat√°sa miatt olyan m√©ly, relax√°l√≥ hat√°st gyakorol a testre, hogy √ļgy √©rzed majd, mintha a fotelhez ragasztottak volna, mik√∂zben az√©rt, ennek a bet√©petts√©gnek vannak el√©gg√© felemelŇĎ, euforikus hat√°sai is - √©s ezzel, ez a kettŇĎ, t√∂k√©letes harm√≥ni√°ban j√°tszik.

A Royal Gorilla¬†nem az a fajta n√∂v√©ny, amit a nagy hozama miatt √©rdemes v√°lasztani, mivel az igaz√°b√≥l, el√©gg√© visszafogott - de persze, itt a figyelm√ľnk ink√°bb a bug√°k minŇĎs√©g√©re korl√°toz√≥dik, mintsem a mennyis√©g√©re. A Royal Gorilla¬†mindenhol, kint, √©s belt√©ren is termeszthetŇĎ, ahol erŇĎteljes vir√°gzatokat, √©s lime-z√∂ld sz√≠nŇĪ leveleket fog neked n√∂veszteni. Maga gyantatermelŇĎd√©s√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen, a n√∂v√©ny leveleit mind el√°rasztja majd a trichoma-k bŇĎs√©ge, ami gy√∂ny√∂rŇĪen tud t√ľnd√∂k√∂lni a napf√©nyben!

Hat√°s

Az √°tlag Royal Gorilla, norm√°lisan 24-26%-os THC-tartalommal rendelkezik, de n√©h√°ny p√©ld√°nyn√°l megvan r√° a k√©pess√©g, hogy ezen is t√ļll√©pjen, persze, csak ha el√©gg√© tapasztalt termesztŇĎvel van dolga. A n√∂v√©ny nagyon erŇĎs, hihetetlen m√©rt√©kben pihentetŇĎ hat√°ssal rendelkezik, ami akkor is kiv√°l√≥, ha csak laz√≠t√°shoz, √©s a stressz enyh√≠t√©s√©re haszn√°ljuk. Viszont, ami a Royal Gorilla-s bet√©p√©st igaz√°n k√ľl√∂nlegess√© teszi, hogy ez a chill-effekt, gy√∂ny√∂rŇĪen egyens√ļlyba ker√ľl a boldog, √©s felemelŇĎ ‚Äúhigh‚ÄĚ √©rz√©ssel. A Royal Gorilla¬†hatalma m√©g arra is kiterjed, hogy egy aj√°nlott fajta lehessen a gy√≥gy√°szati c√©lra haszn√°l√≥k k√∂z√∂tt is, m√°r ha azok egy olyan, erŇĎs n√∂v√©nyt keresnek, ami az ŇĎ t√ľneteiket is k√©pes kezelni.

A Royal Gorilla, ami egy 50-50% Indica/Sativa kever√©k, egy kiel√©g√≠tŇĎen nagyszerŇĪ, kiss√© f√∂ldes, √©s √©des t√≥nus√ļ √≠zekkel rendelkezik, amik k√≠v√°l√≥an illenek pluszban hozz√°adott, citrom √©s fenyŇĎ √≠zzel. Rendk√≠v√ľli √≠zes√≠tŇĪ f√ľst√∂t biztos√≠t ez, ami m√©g a legv√°logat√≥sabb cannabis szak√©rtŇĎket sem fogja k√©ts√©gekkel elt√∂lteni.

Ez a kenderfajta m√°r sz√°mos d√≠jat nyert, mint p√©ld√°ul a 2014-es Cannabis Kup√°t, valamint a 2015 Kender Vil√°gkup√°t is, ahol az elsŇĎ helyet nyerte a kever√©k, azaz hibrid kateg√≥ri√°ban.

Abban az esetben, ha még mindig nem lenne világos, a Royal Gorilla tényleg egy kiváló hibrid növény, aminek rengeteg rajongója van, szerte a világon. Mindenképpen megéri, minden egyes kertész idejét!

Royal Gorilla data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 27%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 90 - 160 cm
Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október közepe
Genetikai háttér: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Megnyugtató, Tiszta
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: CsípŇĎs, Csokoládé, Dízel, FenyŇĎ, Gyümölcsös

  SzerzŇĎ R. W. Ekkor 22/Sep/2022 :

  Megszólítás : Royal garila
  Komment : Took a while to get going didn't disapoint though full of buds fabulous

  SzerzŇĎ K. A. Ekkor 29/Aug/2022 :

  Megszólítás : Best strain for focus and motivation!
  Komment : This strain kicks you in the ass and pumps you full of motivation. I did a run of 4 of these and they were the best strain I have grown to date. Solid structure, dense buds and a high yield. Let them go a bit longer in veg to reap the heavier harvest. Perfect as a pre workout before hitting the gym. You won’t regret growing this!

  SzerzŇĎ I. D. Ekkor 29/Aug/2022 :

  Megszólítás : Crazy femenized
  Komment : I toke 150g of each plant with 250w hps and a homemade tent If you want a fruity and earthy flavor ,quality of smoke and delicious terpenes ... thats a very good choice

  SzerzŇĎ A. S. Ekkor 29/Aug/2022 :

  Megszólítás : TOP
  Komment : TOP

  SzerzŇĎ D. R. Ekkor 18/Aug/2022 :

  Megszólítás : Horst
  Komment : Die Samen der Pflanzen haben mich bereits 4 Tage nach Bestellung erreicht super gute Sendungsverfolgung sie waren sehr gut verpackt. Wie schon in anderen Rezensionen angesprochen habe auch ich eine Gratisprobe anderer Samen kostenlos zusätzlich bekommen das finde ich sehr aufmerksam. von 10 Samen haben es 9 nach drei Tagen geschafft zu Keimen, ich freue mich riesig und finde das eine super Quote. Ich werde sie nun gut pflegen.

  SzerzŇĎ D. P. Ekkor 09/Aug/2022 :

  Megszólítás : Gorilla killa
  Komment : 100% germination rate from these seeds this is why im a loyal customer of rqs.

  SzerzŇĎ P. B. Ekkor 08/Aug/2022 :

  Megszólítás : Pierre
  Komment : Top ! Toutes parties plus qu'a attendre. Merci RQS

  SzerzŇĎ H. D. Ekkor 03/Aug/2022 :

  Megszólítás : HD
  Komment : 100% in allen Belangen

  SzerzŇĎ J. K. Ekkor 03/Aug/2022 :

  Megszólítás : Royal Gorilla
  Komment : 100% germination. Excellent healthy looking plants, now gowing at a phenominal rate. Very impressed so far and can't wait for the end result!

  SzerzŇĎ L. F. Ekkor 21/Jul/2022 :

  Megszólítás : Gorilla
  Komment : Super product 3 of 3.Fast delivery.

  SzerzŇĎ J. H. Ekkor 13/Jul/2022 :

  Megszólítás : Royal Gorilla
  Komment : On time and well packed!

  SzerzŇĎ P. M. Ekkor 05/Jul/2022 :

  Megszólítás : wiennifred
  Komment : Schnelle Lieferung, bin zufrieden obwohl nur 7 Samen gekemt sind.

  SzerzŇĎ B. H. Ekkor 30/Jun/2022 :

  Megszólítás : FANTASTIC!
  Komment : Potted these for my first organic grow in living soil. Just fantastic. Couple of teething troubles with feeding in veg but these just kept rocking, after quickly showing me what was up and then me being able to correct my mistakes swiftly. Didn't stretch too much but I got nice, fat, dense flowers by harvest time. A long time favourite, the Gorilla strain never disappoints. Next time...my first Auto.

  SzerzŇĎ M. S. Ekkor 28/Jun/2022 :

  Megszólítás : Don
  Komment : Schöne Genetik lässt sich gut Grown ertrag ist top und das high ist der

  SzerzŇĎ V. I. Ekkor 21/Jun/2022 :

  Megszólítás : Great product
  Komment : Grew so fast outdoor! great


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Danae | 2018-10-26 03:39:57

Está disponible para envíos a Chile?

Royal Queen Seeds Team

Si, se envían desde nuestro almacén chileno.

From Heiner Mathias | 2018-06-07 16:05:23

is this plant mold resistant?

Royal Queen Seeds Team

Please check out the following article for information about the matter: https://www.royalqueenseeds.com/blog-the-top-5-of-the-most-resistant-rqs-cannabis-strains-n441

From rudy wantellet | 2018-02-01 23:26:09

comment bien la démarrer

Royal Queen Seeds Team

Please check out the below link to for a more accurate information regarding this matter. https://www.royalqueenseeds.com/content/45-germinating

From didier massol | 2017-12-28 11:18:21

bonjour est ce une variété à autofloraison, et si non, quand et comment déclencher la floraison? merci

Royal Queen Seeds Team

This is a Feminized Strain, we should have the autoflowering version soon. You can make her grown for few weeks (depending on how big you want it to be) and then change the light schedule to lead her to flowering stage. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From XYZER | 2017-12-26 23:58:05

Werden die Samen in einem Briefumschlag nach Deutschland versand?

Royal Queen Seeds Team

You can check how our packages look in the belong link from our website: https://www.royalqueenseeds.com/content/15-shipping-information

From Marvin MONFORT | 2017-11-11 10:59:57

Bonjour, Puis je couper l'apex de la royal gorilla pour la cultiver en LST (low stress trainning) et multiplier les apex ou vaut il mieux preserver l'apex principal et pincer pour obtenir de bonnes secondaires? Cordialement

Royal Queen Seeds Team

Our Cannabis Blog has loads of useful information for our grower friends. Please take a look at the below entrance for more information: https://www.royalqueenseeds.com/blog-low-stress-training-n100

From Mauricio Olave | 2017-11-05 04:19:01

Que tierra debería usar para cultivar Royal Gorilla?

Royal Queen Seeds Team

En nuestro blog encontrarás información muy válida para varias cuestiones. En este caso el siguiente enlace te debería ayudar. https://www.royalqueenseeds.es/blog-crea-tu-propia-mezcla-de-tierra-para-cannabis-n75

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnŇĎtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

GyŇĎzŇĎdjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerŇĎsíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n bel√ľl szabadon terjeszthetŇĎk a k√∂lcs√∂n√∂s elismer√©s elve alapj√°n. Azonban az az √∂n saj√°t felelŇĎss√©ge, hogy megrendel√©s elŇĎtt t√°j√©koz√≥djon a helyi t√∂rv√©nyekkel √©s elŇĎ√≠r√°sokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 18468 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n bel√ľl szabadon terjeszthetŇĎk a k√∂lcs√∂n√∂s elismer√©s elve alapj√°n. Azonban az az √∂n saj√°t felelŇĎss√©ge, hogy megrendel√©s elŇĎtt t√°j√©koz√≥djon a helyi t√∂rv√©nyekkel √©s elŇĎ√≠r√°sokkal kapcsolatosan.