Royal Gorilla

A Royal Gorilla egy őrületesen erős Indica, ami, egészen mostanáig, csak az Egyesült Államok vásárlóinak volt elérhető. Olyan THC-szinttel, ami gyakran a 25%-ot is meghaladja, a növény hihetetlen magasságokba repít, és elképesztően ellazít egyszerre, egy kiegyensúlyozott, felemelő, euforikus hatással. A Gorilla Glue képességei gyógyászati, krónikus, illetve más betegségekhez is kiválóak.
 4.5/5 (267) Write a review
€ 27.00 tax incl. In stock

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (6)
 • Vélemények (267)
 • Vásárlói képek (24)
 • Szállítási információk és feltételek

Royal Queen Seeds - Royal Gorilla: A legendás indica most a Royal Queen Seeds-nél is!

Minden kétséget kizáróan, a Royal Gorilla nevezetű, az egyik leginkább emlegetett cannabis-féle, ami, miután hosszú idő elteltével, végre kijött az USA-ban, hamar ismertté, és az államok szakértőinek kedvencének is vált. A növényfajta felfedezésének körülményei azonban, rendkívül véletlenszerűnek mondhatóak. Két, növénykeresztezésekkel foglalkozó kertész az USA-ból, Joesy Whales, és Lone Waite fedezte fel ezt a típust, miután Joesy növényei, az un. Chem Sis-ek, egyszer csak, “hermafroditák lettek”, majd beporozták az ő Sour Dubb kenderét. Azt persze nem tudjuk, hogy pontosan mi is késztette Lonie-t arra, hogy néhány magot azért megtartson, mikor Joesy kivágta az egész növényt a francba, de az biztos, hogy ezek után, mikor elkezdett közülük néhányat kicsíráztatni - lehet, hogy csak kíváncsiságból - azok aztán kilőttek a talaj takarásából, és belőlük született meg a zseniális Royal Gorilla!

Genetika és hathatóság

A két, elhivatott tenyésztő barátunk pedig egyből tudta, hogy valami olyasmit sikerült teremteniük, ami aztán igazán különleges, és szinte el voltak ájulva annak THC-szintjének lemérése után. Nem mintha az elképesztő, 24-26%-os THC tartalom nem lenne elég őrült, de néhány példányukról azt mondják, hogy hihetetlen ugyan, de 30%-ban duzzadt a THC-től - amilyen szintet eddig, a pontig, soha, senki sem mért még, egy fajtánál sem.

Hozam és növekedési viselkedés

A Gorilla Glue nevéről a hivatalos sztori pedig az, hogy azt a növénytípus rendkívüli gyantatermelése miatt választották, ami a két tenyésztőt, miután a növényeikkel foglalkoztak, szinte mindenhez hozzáragasztotta. De a Royal Gorilla név azért is illik még teljesen rá, mert eme kender, szuper-lazító hatása miatt olyan mély, relaxáló hatást gyakorol a testre, hogy úgy érzed majd, mintha a fotelhez ragasztottak volna, miközben azért, ennek a betépettségnek vannak eléggé felemelő, euforikus hatásai is - és ezzel, ez a kettő, tökéletes harmóniában játszik.

A Royal Gorilla nem az a fajta növény, amit a nagy hozama miatt érdemes választani, mivel az igazából, eléggé visszafogott - de persze, itt a figyelmünk inkább a bugák minőségére korlátozódik, mintsem a mennyiségére. A Royal Gorilla mindenhol, kint, és beltéren is termeszthető, ahol erőteljes virágzatokat, és lime-zöld színű leveleket fog neked növeszteni. Maga gyantatermelődésének köszönhetően, a növény leveleit mind elárasztja majd a trichoma-k bősége, ami gyönyörűen tud tündökölni a napfényben!

Hatás

Az átlag Royal Gorilla, normálisan 24-26%-os THC-tartalommal rendelkezik, de néhány példánynál megvan rá a képesség, hogy ezen is túllépjen, persze, csak ha eléggé tapasztalt termesztővel van dolga. A növény nagyon erős, hihetetlen mértékben pihentető hatással rendelkezik, ami akkor is kiváló, ha csak lazításhoz, és a stressz enyhítésére használjuk. Viszont, ami a Royal Gorilla-s betépést igazán különlegessé teszi, hogy ez a chill-effekt, gyönyörűen egyensúlyba kerül a boldog, és felemelő “high” érzéssel. A Royal Gorilla hatalma még arra is kiterjed, hogy egy ajánlott fajta lehessen a gyógyászati célra használók között is, már ha azok egy olyan, erős növényt keresnek, ami az ő tüneteiket is képes kezelni.

A Royal Gorilla, ami egy 50-50% Indica/Sativa keverék, egy kielégítően nagyszerű, kissé földes, és édes tónusú ízekkel rendelkezik, amik kíválóan illenek pluszban hozzáadott, citrom és fenyő ízzel. Rendkívüli ízesítű füstöt biztosít ez, ami még a legválogatósabb cannabis szakértőket sem fogja kétségekkel eltölteni.

Ez a kenderfajta már számos díjat nyert, mint például a 2014-es Cannabis Kupát, valamint a 2015 Kender Világkupát is, ahol az első helyet nyerte a keverék, azaz hibrid kategóriában.

Abban az esetben, ha még mindig nem lenne világos, a Royal Gorilla tényleg egy kiváló hibrid növény, aminek rengeteg rajongója van, szerte a világon. Mindenképpen megéri, minden egyes kertész idejét!

 • THC: 27%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
 • Magasság beltéren: 90 - 160 cm
 • Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
 • Virágzási: 8 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Október közepe
 • Genetikai háttér: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
 • Típus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Hatás: Cerebral and relaxing
 • Íz: Earthy, Pungent, pine
 • Éghajlat: Warm
   

  By S. K. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By H. C. on 16/Aug/2018 :
  (5)

  Title : la gorda
  Comment : no pense que la produccion fuese tan grande y con cogollos tan gordos me encanto

  By G. P. on 14/Aug/2018 :
  (5)

  Title : Excellent products, service, support and discounts...!!!
  Comment : Great strain, big yield, potent stuff!!!

  By D. A. on 06/Aug/2018 :
  (5)

  Title : Exelente
  Comment : Muy buena semilla gran produccion exelente gorilla!!!

  By B. N. on 01/Aug/2018 :
  (5)

  Title : Réel
  Comment : Une bombe elle brille de 1000 feu une plante extrêmement robuste et qui résiste a toutes sortes intempéries et surtout elle resiste a la chaleur le seul problème c'est que elle prend trop de temp pour pousse jai des gros problème avec les feminise elle sont tres capricieuse mais la gorrila glue reste une plante exception elle est resistante et demande peu d'entretiens bientot je vais essaye la version auto vive la frape de king kong felicitation a royal queen seed et merci pour votre exelent service client one love

  By M. C. on 01/Aug/2018 :
  (5)

  Title : m.c
  Comment : Great company,easy to deal with it,amazing products,fast shipping

  By N. S. on 01/Aug/2018 :
  (5)

  Title : perfect to relax and chronic back pain
  Comment : I recommend this strain for everyone with chronic pain. just a couple of hits from my vaporizer and the pain goes away. only bad is that I get freaking hungry and regularly raid my fridge

  By T. J. on 01/Aug/2018 :
  (5)

  Title : Sehr starke Pflanze
  Comment : ...und ziemlich pflegeleicht.

  By G. G. on 31/Jul/2018 :
  (5)

  Title : incredible
  Comment : very fast grow of the strain, got really tall and ideal for low stress training for me and nice aroma

  By P. L. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By C. W. on 30/Jul/2018 :
  (5)

  Title : WOW
  Comment : This is a really Powerfull and fantastic Strain. Very easy to grow and u get a big Yield from a very nice clear High. Insiprating and not so downing.

  By D. T. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By T. B. on 19/Jul/2018 :
  (5)

  Title : It's a tree
  Comment : Thus far, it is over 12 ft ( 4 meters) tall. Only one plant growing. It is tall and lanky like a sativa. Started with four seeds, three plants may it to two weeks. One plant was very weak and slow growth. Other two are fine and gave a friend one.Will update in october. It would be nice if we could add pics (just sayin').

  By Z. A. on 16/Jul/2018 :
  (5)

  Title : Great Seed
  Comment : My friend tried bought some seeds from this online store & the results we saw was amazing, mostly I loved this Royal Gorilla, I'm goin to buy these seed for me too & for 100% sure!! Awesome job guys!!!

  By P. T. on 16/Jul/2018 :
  (5)

  Title : Sehr Harzig
  Comment : Hatte noch keine die so harzig war wie die Gorilla. Mein absoluter Liebling bei RQS. Ertrag ist in Ordnung.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From Heiner Mathias | 2018-06-07 16:05:23

is this plant mold resistant?

Royal Queen Seeds Team

Please check out the following article for information about the matter: https://www.royalqueenseeds.com/blog-the-top-5-of-the-most-resistant-rqs-cannabis-strains-n441

From rudy wantellet | 2018-02-01 23:26:09

comment bien la démarrer

Royal Queen Seeds Team

Please check out the below link to for a more accurate information regarding this matter. https://www.royalqueenseeds.com/content/21-sprouting-cannabis-seeds

From didier massol | 2017-12-28 11:18:21

bonjour est ce une variété à autofloraison, et si non, quand et comment déclencher la floraison? merci

Royal Queen Seeds Team

This is a Feminized Strain, we should have the autoflowering version soon. You can make her grown for few weeks (depending on how big you want it to be) and then change the light schedule to lead her to flowering stage. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From XYZER | 2017-12-26 23:58:05

Werden die Samen in einem Briefumschlag nach Deutschland versand?

Royal Queen Seeds Team

You can check how our packages look in the belong link from our website: https://www.royalqueenseeds.com/content/15-shipping-information

From Marvin MONFORT | 2017-11-11 10:59:57

Bonjour, Puis je couper l'apex de la royal gorilla pour la cultiver en LST (low stress trainning) et multiplier les apex ou vaut il mieux preserver l'apex principal et pincer pour obtenir de bonnes secondaires? Cordialement

Royal Queen Seeds Team

Our Cannabis Blog has loads of useful information for our grower friends. Please take a look at the below entrance for more information: https://www.royalqueenseeds.com/blog-low-stress-training-n100

From Mauricio Olave | 2017-11-05 04:19:01

Que tierra debería usar para cultivar Royal Gorilla?

Royal Queen Seeds Team

En nuestro blog encontrarás información muy válida para varias cuestiones. En este caso el siguiente enlace te debería ayudar. https://www.royalqueenseeds.es/blog-crea-tu-propia-mezcla-de-tierra-para-cannabis-n75

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Strain: Royal Gorilla

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Strain: Royal Gorilla