• Royal Gorilla
 • Gorilla Glue
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla

Royal Gorilla

A Royal Gorilla egy őrületesen erős Indica, ami, egészen mostanáig, csak az Egyesült Államok vásárlóinak volt elérhető. Olyan THC-szinttel, ami gyakran a 25%-ot is meghaladja, a növény hihetetlen magasságokba repít, és elképesztően ellazít egyszerre, egy kiegyensúlyozott, felemelő, euforikus hatással. A Gorilla Glue képességei gyógyászati, krónikus, illetve más betegségekhez is kiválóak.
 4.5/5 (651) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
25x
€ 150.00
€ 27.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Royal Gorilla: Az RQS a legendás Gorilla Glue fajtával varázsol

Minden kétséget kizáróan, a Royal Gorilla nevezetű, az egyik leginkább emlegetett cannabis-féle, ami, miután hosszú idő elteltével, végre kijött az USA-ban, hamar ismertté, és az államok szakértőinek kedvencének is vált. A növényfajta felfedezésének körülményei azonban, rendkívül véletlenszerűnek mondhatóak. Két, növénykeresztezésekkel foglalkozó kertész az USA-ból, Joesy Whales, és Lone Waite fedezte fel ezt a típust, miután Joesy növényei, az un. Chem Sis-ek, egyszer csak, “hermafroditák lettek”, majd beporozták az ő Sour Dubb kenderét. Azt persze nem tudjuk, hogy pontosan mi is késztette Lonie-t arra, hogy néhány magot azért megtartson, mikor Joesy kivágta az egész növényt a francba, de az biztos, hogy ezek után, mikor elkezdett közülük néhányat kicsíráztatni - lehet, hogy csak kíváncsiságból - azok aztán kilőttek a talaj takarásából, és belőlük született meg a zseniális Royal Gorilla!

Genetika és hathatóság

A két, elhivatott tenyésztő barátunk pedig egyből tudta, hogy valami olyasmit sikerült teremteniük, ami aztán igazán különleges, és szinte el voltak ájulva annak THC-szintjének lemérése után. Nem mintha az elképesztő, 24-26%-os THC tartalom nem lenne elég őrült, de néhány példányukról azt mondják, hogy hihetetlen ugyan, de 30%-ban duzzadt a THC-től - amilyen szintet eddig, a pontig, soha, senki sem mért még, egy fajtánál sem.

Hozam és növekedési viselkedés

A Gorilla Glue nevéről a hivatalos sztori pedig az, hogy azt a növénytípus rendkívüli gyantatermelése miatt választották, ami a két tenyésztőt, miután a növényeikkel foglalkoztak, szinte mindenhez hozzáragasztotta. De a Royal Gorilla név azért is illik még teljesen rá, mert eme kender, szuper-lazító hatása miatt olyan mély, relaxáló hatást gyakorol a testre, hogy úgy érzed majd, mintha a fotelhez ragasztottak volna, miközben azért, ennek a betépettségnek vannak eléggé felemelő, euforikus hatásai is - és ezzel, ez a kettő, tökéletes harmóniában játszik.

A Royal Gorilla nem az a fajta növény, amit a nagy hozama miatt érdemes választani, mivel az igazából, eléggé visszafogott - de persze, itt a figyelmünk inkább a bugák minőségére korlátozódik, mintsem a mennyiségére. A Royal Gorilla mindenhol, kint, és beltéren is termeszthető, ahol erőteljes virágzatokat, és lime-zöld színű leveleket fog neked növeszteni. Maga gyantatermelődésének köszönhetően, a növény leveleit mind elárasztja majd a trichoma-k bősége, ami gyönyörűen tud tündökölni a napfényben!

Hatás

Az átlag Royal Gorilla, normálisan 24-26%-os THC-tartalommal rendelkezik, de néhány példánynál megvan rá a képesség, hogy ezen is túllépjen, persze, csak ha eléggé tapasztalt termesztővel van dolga. A növény nagyon erős, hihetetlen mértékben pihentető hatással rendelkezik, ami akkor is kiváló, ha csak lazításhoz, és a stressz enyhítésére használjuk. Viszont, ami a Royal Gorilla-s betépést igazán különlegessé teszi, hogy ez a chill-effekt, gyönyörűen egyensúlyba kerül a boldog, és felemelő “high” érzéssel. A Royal Gorilla hatalma még arra is kiterjed, hogy egy ajánlott fajta lehessen a gyógyászati célra használók között is, már ha azok egy olyan, erős növényt keresnek, ami az ő tüneteiket is képes kezelni.

A Royal Gorilla, ami egy 50-50% Indica/Sativa keverék, egy kielégítően nagyszerű, kissé földes, és édes tónusú ízekkel rendelkezik, amik kíválóan illenek pluszban hozzáadott, citrom és fenyő ízzel. Rendkívüli ízesítű füstöt biztosít ez, ami még a legválogatósabb cannabis szakértőket sem fogja kétségekkel eltölteni.

Ez a kenderfajta már számos díjat nyert, mint például a 2014-es Cannabis Kupát, valamint a 2015 Kender Világkupát is, ahol az első helyet nyerte a keverék, azaz hibrid kategóriában.

Abban az esetben, ha még mindig nem lenne világos, a Royal Gorilla tényleg egy kiváló hibrid növény, aminek rengeteg rajongója van, szerte a világon. Mindenképpen megéri, minden egyes kertész idejét!

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 27%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
 • Magasság beltéren: 90 - 160 cm
 • Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
 • Virágzási: 9 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Október közepe
 • Genetikai háttér: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
 • Típus: Sativa 50% Indica 50%
 • Hatás: Elmefacsaró és ellazító hatás
 • Éghajlat: Warm
 • Íz: Földes, Csípős, Fenyő

  By M. P. on 06/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Ein Wahrhaftiger Silberrücken 😎
  Comment : Samen sind leider nur 2/3 gekeimt aber super gewachsen. Ertrag war zwar mäßig aber die Qualität war der Hammer. Unter 400W NDL und die letzten 2 Wochen dann 440W Superlumen... Gegen Ende etwas kühler damit mehr harz produziert wird, Fimming und Super Crooping lieben sie anscheinend 😜😁 Gekürte Buds sind hart wie Steine und extrem Potent. Alles in allem, ein Traum ⭐⭐⭐⭐⭐

  By S. M. on 06/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : 😊😊

  By A. T. on 06/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Semi consigliatissimi
  Comment : Semi ottimi come sempre quelli della royal queen seeds!

  By Y. D. on 06/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Royal Gorilla
  Comment : Envoi rapide, discret et conforme . Les produits sont de grande qualité, le service client est au top, les prix sont très bas... RQS excelle dans tous les domaines

  By E. B. on 03/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Nice Stuff
  Comment : 👌😍

  By A. C. on 03/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Royal Gorilla
  Comment : Perfect genetics as always from RQS. Outstanding high germination rate. Trust the Royal Gorilla it never dissapoints.

  By L. H. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Danke Royal Queen Seeds
  Comment : Bin sehr zufrieden mit RQS; letzte Lieferung war unglaublich schnell da im Vergleich zu meiner ersten Bestellung, bei der ich durchaus deutlich länger warten musste. 100%ige Keimung bei insgesamt 18 verschiedenen Genetiken, darunter auch die Royal Gorilla. Bin gerade dabei, meine dritte Bestellung vorzubereiten und froh darüber so einen guten Händler gefunden zu haben. Vielen Dank RQS-Team.

  By J. K. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Köstlich
  Comment : Sehr gelungenes High gefällt mir richtig gut

  By G. S. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Prométeuses
  Comment : 3 graine sur 3 ont germé, merci a vous pour cette variété tres intéressante.

  By G. L. on 01/Apr/2020 :
  (5)

  Title : First Class Customer Service
  Comment : Probably due to my inefficiencies i only got 4 out of 10 to the seedling stage. However all had germinated in between 2 and 5 days. RQS so good and let me have another go! The 4 are currently looking very good.

  By F. C. on 31/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Best quality
  Comment : Soddisfatto del risultato. Grande qualitá e resa.

  By C. A. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Gorilla
  Comment : Magiques!

  By D. D. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Royal Gorilla
  Comment : Même avec le confinement et la fermeture des frontières j’ai reçu mon colis rapidement merci à vous ! Je vous re contact en fin de session voir ce que sa a donner. Merci à vous encore.

  By E. F. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Strong plant
  Comment : Germinate very quickly, 3/3 and grow strong

  By T. S. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Très jolie
  Comment : Envoi soigné et rapide comme toujours :) 100% de germination, croissance C15 tout ce passe bien.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Strain: Royal Gorilla