• Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla

Royal Gorilla

más néven Gorilla Glue, GG4, Original Glue, Gorilla Glue #4, Glue

A Royal Gorilla a mi díjnyertes tisztelgésünk a mindenható GG4 előtt. Készüljön fel szuperragadós, THC-vel és finom terpénekkel teli rügyek szüretjére - ezek úgy néznek ki, mintha egyenesen a gyógyszertár polcáról érkeztek volna.
(1311)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 5.80
3x
€ 15.66
5x
€ 23.20
10x
€ 43.50
25x
€ 87.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 15.66

€ 27.00 (-42%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (7)
 • Vélemények (1118)
 • Vásárlói képek (4)

A Royal Cookies nemesítéséhez a tenyésztők a Foruma Cookies S1-et használták alapnak

Video id: 328585080

Minden kétséget kizáróan, a Royal Gorilla nevezetű, az egyik leginkább emlegetett cannabis-féle, ami, miután hosszú idő elteltével, végre kijött az USA-ban, hamar ismertté, és az államok szakértőinek kedvencének is vált. A növényfajta felfedezésének körülményei azonban, rendkívül véletlenszerűnek mondhatóak. Két, növénykeresztezésekkel foglalkozó kertész az USA-ból, Joesy Whales, és Lone Waite fedezte fel ezt a típust, miután Joesy növényei, az un. Chem Sis-ek, egyszer csak, “hermafroditák lettek”, majd beporozták az ő Sour Dubb kenderét. Azt persze nem tudjuk, hogy pontosan mi is késztette Lonie-t arra, hogy néhány magot azért megtartson, mikor Joesy kivágta az egész növényt a francba, de az biztos, hogy ezek után, mikor elkezdett közülük néhányat kicsíráztatni - lehet, hogy csak kíváncsiságból - azok aztán kilőttek a talaj takarásából, és belőlük született meg a zseniális Royal Gorilla!

Royal Gorilla: Szüreteljen díjnyertes, gyógyszertári minőségű füvet az otthonában

Abban a pillanatban elvesztünk, amikor megpillantottuk a Royal Gorillát. Sűrű virágai fagyos gyantarétegben csillogtak, és jellegzetes földes-édes illattal töltötték be a szobát. Miután megvizsgáltuk a THC-szintjét, megdöbbenve láttuk, hogy a bimbók átlagosan 24-26% THC-t tartalmaznak, míg egyes fenók a 30%-ot is elérik.

Az eredeti GG4-hez hasonlóan a Royal Gorilla is masszívan ragadós virágokat és pihentető hatásokat produkál, amelyek eloszlatják aggodalmait, és a kanapéhoz ragasztják egy mély, pihentető transz erejéig. És nem csak mi vagyunk lenyűgözve – a Royal Gorilla 1. helyezést ért el az Új Törzsek kategóriájában a Highlife Cannabis Kupán, valamint 3. helyezést az Indica kategóriában.

Hozam és növekedési viselkedés

A Gorilla Glue nevéről a hivatalos sztori pedig az, hogy azt a növénytípus rendkívüli gyantatermelése miatt választották, ami a két tenyésztőt, miután a növényeikkel foglalkoztak, szinte mindenhez hozzáragasztotta. De a Royal Gorilla név azért is illik még teljesen rá, mert eme kender, szuper-lazító hatása miatt olyan mély, relaxáló hatást gyakorol a testre, hogy úgy érzed majd, mintha a fotelhez ragasztottak volna, miközben azért, ennek a betépettségnek vannak eléggé felemelő, euforikus hatásai is - és ezzel, ez a kettő, tökéletes harmóniában játszik.

A Royal Gorilla nem az a fajta növény, amit a nagy hozama miatt érdemes választani, mivel az igazából, eléggé visszafogott - de persze, itt a figyelmünk inkább a bugák minőségére korlátozódik, mintsem a mennyiségére. A Royal Gorilla mindenhol, kint, és beltéren is termeszthető, ahol erőteljes virágzatokat, és lime-zöld színű leveleket fog neked növeszteni. Maga gyantatermelődésének köszönhetően, a növény leveleit mind elárasztja majd a trichoma-k bősége, ami gyönyörűen tud tündökölni a napfényben!

Hatás

Az átlag Royal Gorilla, normálisan 24-26%-os THC-tartalommal rendelkezik, de néhány példánynál megvan rá a képesség, hogy ezen is túllépjen, persze, csak ha eléggé tapasztalt termesztővel van dolga. A növény nagyon erős, hihetetlen mértékben pihentető hatással rendelkezik, ami akkor is kiváló, ha csak lazításhoz, és a stressz enyhítésére használjuk. Viszont, ami a Royal Gorilla-s betépést igazán különlegessé teszi, hogy ez a chill-effekt, gyönyörűen egyensúlyba kerül a boldog, és felemelő “high” érzéssel. A Royal Gorilla hatalma még arra is kiterjed, hogy egy ajánlott fajta lehessen a gyógyászati célra használók között is, már ha azok egy olyan, erős növényt keresnek, ami az ő tüneteiket is képes kezelni.

A Royal Gorilla, ami egy 50-50% Indica/Sativa keverék, egy kielégítően nagyszerű, kissé földes, és édes tónusú ízekkel rendelkezik, amik kíválóan illenek pluszban hozzáadott, citrom és fenyő ízzel. Rendkívüli ízesítű füstöt biztosít ez, ami még a legválogatósabb cannabis szakértőket sem fogja kétségekkel eltölteni.

Ez a kenderfajta már számos díjat nyert, mint például a 2014-es Cannabis Kupát, valamint a 2015 Kender Világkupát is, ahol az első helyet nyerte a keverék, azaz hibrid kategóriában.

Abban az esetben, ha még mindig nem lenne világos, a Royal Gorilla tényleg egy kiváló hibrid növény, aminek rengeteg rajongója van, szerte a világon. Mindenképpen megéri, minden egyes kertész idejét!

Royal Gorilla data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 27%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 90 - 160 cm
Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október közepe
Genetikai háttér: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Megnyugtató, Tiszta
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Csípős, Csokoládé, Dízel, Fenyő, Gyümölcsös

  Szerző T. V. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : Hammi
  Komment : Mega coole Sorte !!! 100% keimrate, Hoherertrag und ein geiler Flow !!! Gern wieder

  Szerző D. J. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : Ooga booga
  Komment : Sehr schöner strain super buds, geiler ertrag, dauert nur bisschen

  Szerző M. K. Ekkor 03/Apr/2024 :

  Megszólítás : Very good
  Komment : Perfect strain

  Szerző M. L. Ekkor 03/Apr/2024 :

  Megszólítás : Rost
  Komment : Super graines, récolter au bout de 9 semaines .... Bud remplis de résine et un goût incroyable . Rendement correct

  Szerző F. B. Ekkor 03/Apr/2024 :

  Megszólítás : Dizzy
  Komment : Habe mir fünf Samen der Sorte gegönnt. Alle sind gekeimt und bildeten von Anfang an einen sehr dicken, stabilen Stängel aus ohne anfängliche Ventilation. Hatte ich bisher noch mit keiner Sorte. Den Geschmack finde ich sehr stark und die Wirkung umso besser.

  Szerző P. R. Ekkor 27/Mar/2024 :

  Megszólítás : PR
  Komment : Bisher mein Favorit!

  Szerző H. B. Ekkor 27/Mar/2024 :

  Megszólítás : Royal Gorilla
  Komment : Frø modtaget, men ikke i jorden endnu. Har stadig gang i mine frø fra første køb

  Szerző B. Y. Ekkor 27/Mar/2024 :

  Megszólítás : Massive huge, sticky, and pungent buds!
  Komment : My first new grow in over 20 years. What a pleasure to grow. I easily got over 3oz when dry from one plant! The buds are so huge and dense! Bigger than a coke can. Some buds got so heavy that their stems broke over in the last few weeks. I just let the buds hang. Very pungent, gassy, gluey smell. Curing it now. The buds wouldn't fit in regular mason jars so I had to cut into them. Growing in a 4x4 tent with 4 dwc buckets. I used Jacks 321, and added some Kelp, Fulvic, Humic ,Amino Acid, bacillus mix. I messed up and abused this plant early on with over 400ppm for a few days when it was 2 weeks old. But it recovered and came back to life after 2 weeks. It took 83 days to flower. I seriously can't believe how huge these buds are. It's unreal.

  Szerző E. F. Ekkor 21/Mar/2024 :

  Megszólítás : Fenotipo al cioccolato 🍫
  Komment : Germinazione 3 su 3 con metodo del fazzoletto. Dopo una crescita di un mese e taglio dell' Apex al quinto nodo, messe sotto rete e uno scrog magnifico è cresciuto! 12 ore di hps 400w e dopo 9 settimane ho raccolto una delle migliori erbe mai provate. Un profumo di cioccolato misto pino e menta che resta in bocca per molto tempo, fantastica! 🤩

  Szerző P. P. Ekkor 21/Mar/2024 :

  Megszólítás : Pp
  Komment : War echt einfach hochzuziehen, 3 von 3 aufgegangen und über den Ertrag schreibe ich nicht gar nicht schlecht

  Szerző F. Ț. Ekkor 18/Mar/2024 :

  Megszólítás : Очень мощная с хорошей ровной прухой!
  Komment : Садил в открытый грунт собрал в конце октября, вкусная травка получилась и очень мощная!

  Szerző C. G. Ekkor 06/Mar/2024 :

  Megszólítás : Hat alles gepasst
  Komment : Die Beschreibung war treffend 😁 allgemein eine schöner Datenüberblick

  Szerző J. M. Ekkor 15/Feb/2024 :

  Megszólítás : Amazing terp profile
  Komment : One of my favorite strains I ever grown, delicious terp. Would definitely recommend to anyone who wants smooth ,strong ,delicious flower!

  Szerző T. B. Ekkor 15/Jan/2024 :

  Megszólítás : 1st time grow
  Komment : I got the northern lights auto plated on 11/18 /23 waiting on the trichomes to turn, nice and easy to grow!

  Szerző N. S. Ekkor 12/Dec/2023 :

  Megszólítás : Feel good
  Komment : Excellent service et produits de très bonne qualité 👍👍👍👍👍👍🍅


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Danae | 2018-10-26 03:39:57

Está disponible para envíos a Chile?

Royal Queen Seeds Team

Si, se envían desde nuestro almacén chileno.

From Heiner Mathias | 2018-06-07 16:05:23

is this plant mold resistant?

Royal Queen Seeds Team

Please check out the following article for information about the matter: https://www.royalqueenseeds.com/blog-the-top-5-of-the-most-resistant-rqs-cannabis-strains-n441

From rudy wantellet | 2018-02-01 23:26:09

comment bien la démarrer

Royal Queen Seeds Team

Please check out the below link to for a more accurate information regarding this matter. https://www.royalqueenseeds.com/content/45-germinating

From didier massol | 2017-12-28 11:18:21

bonjour est ce une variété à autofloraison, et si non, quand et comment déclencher la floraison? merci

Royal Queen Seeds Team

This is a Feminized Strain, we should have the autoflowering version soon. You can make her grown for few weeks (depending on how big you want it to be) and then change the light schedule to lead her to flowering stage. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From XYZER | 2017-12-26 23:58:05

Werden die Samen in einem Briefumschlag nach Deutschland versand?

Royal Queen Seeds Team

You can check how our packages look in the belong link from our website: https://www.royalqueenseeds.com/content/15-shipping-information

From Marvin MONFORT | 2017-11-11 10:59:57

Bonjour, Puis je couper l'apex de la royal gorilla pour la cultiver en LST (low stress trainning) et multiplier les apex ou vaut il mieux preserver l'apex principal et pincer pour obtenir de bonnes secondaires? Cordialement

Royal Queen Seeds Team

Our Cannabis Blog has loads of useful information for our grower friends. Please take a look at the below entrance for more information: https://www.royalqueenseeds.com/blog-low-stress-training-n100

From Mauricio Olave | 2017-11-05 04:19:01

Que tierra debería usar para cultivar Royal Gorilla?

Royal Queen Seeds Team

En nuestro blog encontrarás información muy válida para varias cuestiones. En este caso el siguiente enlace te debería ayudar. https://www.royalqueenseeds.es/blog-crea-tu-propia-mezcla-de-tierra-para-cannabis-n75

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37751 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.