• Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla

Royal Gorilla

más néven Gorilla Glue, GG4, Original Glue, Gorilla Glue #4, Glue

A Royal Gorilla feminizált kannabisztörzs a mi díjnyertes tisztelgésünk a nagyszerű GG4 előtt. Készüljön fel szuperragadós, THC-vel és finom terpénekkel teli rügyek szüretjére - ezek úgy néznek ki, mintha egyenesen a gyógyszertár polcáról érkeztek volna.
(1341) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
25x
€ 150.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (7)
 • Vélemények (1138)
 • Vásárlói képek (4)

Royal Gorilla törzs: A Sour Dubb, a Chem Sis és a Chocolate Diesel leszármazottja

Video id: 328585080

Minden kétséget kizáróan, a Royal Gorilla nevezetű, az egyik leginkább emlegetett cannabis-féle, ami, miután hosszú idő elteltével, végre kijött az USA-ban, hamar ismertté, és az államok szakértőinek kedvencének is vált. A növényfajta felfedezésének körülményei azonban, rendkívül véletlenszerűnek mondhatóak. Két, növénykeresztezésekkel foglalkozó kertész az USA-ból, Joesy Whales, és Lone Waite fedezte fel ezt a típust, miután Joesy növényei, az un. Chem Sis-ek, egyszer csak, “hermafroditák lettek”, majd beporozták az ő Sour Dubb kenderét. Azt persze nem tudjuk, hogy pontosan mi is késztette Lonie-t arra, hogy néhány magot azért megtartson, mikor Joesy kivágta az egész növényt a francba, de az biztos, hogy ezek után, mikor elkezdett közülük néhányat kicsíráztatni - lehet, hogy csak kíváncsiságból - azok aztán kilőttek a talaj takarásából, és belőlük született meg a zseniális Royal Gorilla!

Royal Gorilla kannabiszmagok: Díjnyertes szüret, gyógyszertári minőségű kannabisznövény közvetlenül az otthonában

Megakadt a szemünk a  a Royal Gorillán és abban a pillanatban elvesztünk. Sűrű virágai fagyos gyantarétegben csillogtak, és jellegzetes földes-édes illattal töltötték be a szobát. Miután megvizsgáltuk a THC-szintjét, megdöbbenve láttuk, hogy a bimbók átlagosan 24-26% THC-t tartalmaznak, míg egyes fenók a 30%-ot is elérik.

Az eredeti GG4-hez hasonlóan a Royal Gorilla magvak is masszív, ragacsos virágokat és pihentető hatásokat hoznak létre, amelyek eloszlatják aggodalmait, és mély, pihentető transzban a kanapéra ragasztják. És nem csak mi vagyunk lenyűgözve – a Royal Gorilla 1. helyezést ért el az Új Törzsek kategóriájában a Highlife Cannabis Kupán, valamint 3. helyezést az Indica kategóriában.

A Royal Gorilla Seeds hozama és termesztési tulajdonságai

A Gorilla Glue nevéről a hivatalos sztori pedig az, hogy azt a növénytípus rendkívüli gyantatermelése miatt választották, ami a két tenyésztőt, miután a növényeikkel foglalkoztak, szinte mindenhez hozzáragasztotta. De a Royal Gorilla név azért is illik még teljesen rá, mert eme kender, szuper-lazító hatása miatt olyan mély, relaxáló hatást gyakorol a testre, hogy úgy érzed majd, mintha a fotelhez ragasztottak volna, miközben azért, ennek a betépettségnek vannak eléggé felemelő, euforikus hatásai is - és ezzel, ez a kettő, tökéletes harmóniában játszik.

A Royal Gorilla nem az a fajta növény, amit a nagy hozama miatt érdemes választani, mivel az igazából, eléggé visszafogott - de persze, itt a figyelmünk inkább a bugák minőségére korlátozódik, mintsem a mennyiségére. A Royal Gorilla magjait beltéren és szabadban is termesztheti - hatalmas rügyeket fejlesztenek csodálatos lime-zöld levelekkel. Maga gyantatermelődésének köszönhetően, a növény leveleit mind elárasztja majd a trichoma-k bősége, ami gyönyörűen tud tündökölni a napfényben!

A Royal Gorilla törzs hatásai

A legtöbb Royal Gorilla növény átlagosan 24-26%-os THC-tartalommal rendelkezik, de bizonyos fenotípusok szakszerű termesztéssel még ezt is meghaladhatják. A növény nagyon erős, hihetetlen mértékben pihentető hatással rendelkezik, ami akkor is kiváló, ha csak lazításhoz, és a stressz enyhítésére használjuk. Viszont, ami a Royal Gorilla-s betépést igazán különlegessé teszi, hogy ez a chill-effekt, gyönyörűen egyensúlyba kerül a boldog, és felemelő “high” érzéssel. A Royal Gorilla hatalma még arra is kiterjed, hogy egy ajánlott fajta lehessen a gyógyászati célra használók között is, már ha azok egy olyan, erős növényt keresnek, ami az ő tüneteiket is képes kezelni.

A Royal Gorilla, ami egy 50-50% Indica/Sativa keverék, egy kielégítően nagyszerű, kissé földes, és édes tónusú ízekkel rendelkezik, amik kíválóan illenek pluszban hozzáadott, citrom és fenyő ízzel. Rendkívüli ízesítű füstöt biztosít ez, ami még a legválogatósabb cannabis szakértőket sem fogja kétségekkel eltölteni.

Ez a kenderfajta már számos díjat nyert, mint például a 2014-es Cannabis Kupát, valamint a 2015 Kender Világkupát is, ahol az első helyet nyerte a keverék, azaz hibrid kategóriában.

Ha esetleg még nem lenne egyértelmű: a Royal Gorilla törzs valóban kiváló hibrid, szerte a világon vannak rajongói. Minden termesztőnek megéri rászánni az idejét!

Royal Gorilla data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 27%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 90 - 160 cm
Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október közepe
Genetikai háttér: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Megnyugtató, Tiszta
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: CsípĹ‘s, Csokoládé, Dízel, FenyĹ‘, Gyümölcsös

  Szerző L. R. Ekkor 17/Jul/2024 :

  Megszólítás : Grow-Wingzz
  Komment : Germer en 48h dans un simple essuie tout humide , je suis à 4 semaine de croissance et j’ai déjà un jeune plant bien robuste de 8 étage et un tronc principale large comme un gorille ;)

  Szerző B. E. Ekkor 09/Jul/2024 :

  Megszólítás : Top du top
  Komment : Reçu en quel que jours toute on germé rien à dire à part juste o top du top à voir pour la juste je recommande fortement

  Szerző O. H. Ekkor 02/Jul/2024 :

  Megszólítás : Zu empfehlen
  Komment : Wachsen wirklich Gut 3 von 3 samen gekommen đź‘Ť bin auf die Ernte gespannt.

  Szerző O. T. Ekkor 02/Jul/2024 :

  Megszólítás : Sinus
  Komment : Erwies sich als ĂĽberraschend Schimmelresistent! Klein und kompakt, dennoch gute Ernte!

  Szerző S. V. Ekkor 02/Jul/2024 :

  Megszólítás : Must try
  Komment : The best I've grown so far in my limited time (3 runs, 5 cultivars). Very sticky and good density. Can't wait to grow more!

  Szerző K. T. Ekkor 02/Jul/2024 :

  Megszólítás : Wow 10 out of 5
  Komment : Amazing pheno with huge buds. Super stress resistance, super fast finished week 8., some fox tailing. Taste and smells like earth and lemon and some hints of kief

  Szerző Z. I. Ekkor 21/Jun/2024 :

  Megszólítás : Loui
  Komment : 1. Pflanze aus Samen im 20 Liter Topf mit 3 Wochen Wachstumsphase und 61 Tage BlĂĽte, weitere 3 Wochen trocknen , Gesamtgewicht 182 Gramm. Der Stecki von dieser Pflanze war im 20 Liter Topf mit Living Soil und hatte selbe Bedingungen wie die andere, Gesamtwicht 120 Gramm.

  Szerző S. L. Ekkor 21/Jun/2024 :

  Megszólítás : Lacho
  Komment : Ich bin begeistert. Ich habe ein paar Fehler in der vegetativen Phase gemacht, aber sie hat mir alles verziehen. Jetzt in der BlĂĽte gibt sie richtig Gas und sieht top gesund aus. Ich hoffe der Ertrag wird noch super sein.

  Szerző F. R. Ekkor 20/Jun/2024 :

  Megszólítás : Love
  Komment : Love

  Szerző V. H. Ekkor 04/Jun/2024 :

  Megszólítás : V
  Komment : Nach drei Tagen gekeimt, wächst schnell. Bin zufrieden. Gerne kaufe ich die Samen nochmal.

  Szerző R. T. Ekkor 04/Jun/2024 :

  Megszólítás : Sehr problemlose Sorte
  Komment : Mir ist es als Anfänger problemlos gelungen, die Pflanze auf dem Balkon zum Keimen zu bringen. Habe sie Anfang April direkt in die Erde, Blumentopf 12l gesät. Nach 4 Tagen zeigte sich bereits der Keimling. Auch Temperaturen um die 10° nachts wurden toleriert. Mittlerweile hat sich aus dem Keimling eine prächtige Pflanze entwickelt, und ich freue mich schon auf die Ernte, von der ich dann berichten werde- bisher volle 5 Punkte.

  Szerző L. Z. Ekkor 30/May/2024 :

  Megszólítás : Levi
  Komment : Ich war bereits seit 2015 voll verknallt in diese Strain und habe sie jetzt nach der Legalisierung in Deutschland ins Zelt geholt. Jetzt ist es wahre Liebe: Niedriger und dichter Wuchs, leicht trainierbar, duftet früh und stark und kommt in recht unterschiedlichen Phenotypen. Eine meiner Pflanzen sieht fast aus wie eine Erdbeere.. ich rede mir ein es ist der besagte Phenotyp mit den 30% *.* Anfängerfreundlich mit mächtigem Potenzial. 6/5 Sternen

  Szerző R. B. Ekkor 24/May/2024 :

  Megszólítás : Three for three.. Absolute beasts.
  Komment : I purchased a three pack. All three germinated and grew like wild fire. Very easily trainable. I have a few grows under my belt now and will never use any other seeds other than Royal Queen. Superb genetics!!!

  Szerző C. S. Ekkor 24/May/2024 :

  Megszólítás : C.S.
  Komment : Was fĂĽr eine Hammer. Extrem potent, leicht zu growen.

  Szerző J. S. Ekkor 24/May/2024 :

  Megszólítás : Ziggy Stardust
  Komment : Seit Ewigkeiten meine bevorzugte Pflanze, hält was sie verspricht. Vielleicht nicht die ertragreichste aber dafür stimmt das lange anhaltende High.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Danae | 2018-10-26 03:39:57

Está disponible para envíos a Chile?

Royal Queen Seeds Team

Si, se envían desde nuestro almacén chileno.

From Heiner Mathias | 2018-06-07 16:05:23

is this plant mold resistant?

Royal Queen Seeds Team

Please check out the following article for information about the matter: https://www.royalqueenseeds.com/blog-the-top-5-of-the-most-resistant-rqs-cannabis-strains-n441

From rudy wantellet | 2018-02-01 23:26:09

comment bien la démarrer

Royal Queen Seeds Team

Please check out the below link to for a more accurate information regarding this matter. https://www.royalqueenseeds.com/content/45-germinating

From didier massol | 2017-12-28 11:18:21

bonjour est ce une variété à autofloraison, et si non, quand et comment déclencher la floraison? merci

Royal Queen Seeds Team

This is a Feminized Strain, we should have the autoflowering version soon. You can make her grown for few weeks (depending on how big you want it to be) and then change the light schedule to lead her to flowering stage. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From XYZER | 2017-12-26 23:58:05

Werden die Samen in einem Briefumschlag nach Deutschland versand?

Royal Queen Seeds Team

You can check how our packages look in the belong link from our website: https://www.royalqueenseeds.com/content/15-shipping-information

From Marvin MONFORT | 2017-11-11 10:59:57

Bonjour, Puis je couper l'apex de la royal gorilla pour la cultiver en LST (low stress trainning) et multiplier les apex ou vaut il mieux preserver l'apex principal et pincer pour obtenir de bonnes secondaires? Cordialement

Royal Queen Seeds Team

Our Cannabis Blog has loads of useful information for our grower friends. Please take a look at the below entrance for more information: https://www.royalqueenseeds.com/blog-low-stress-training-n100

From Mauricio Olave | 2017-11-05 04:19:01

Que tierra deberĂ­a usar para cultivar Royal Gorilla?

Royal Queen Seeds Team

En nuestro blog encontrarás información muy válida para varias cuestiones. En este caso el siguiente enlace te debería ayudar. https://www.royalqueenseeds.es/blog-crea-tu-propia-mezcla-de-tierra-para-cannabis-n75

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnĹ‘tteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

GyĹ‘zĹ‘djön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerĹ‘síti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37835 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.