• Royal Gorilla
 • Gorilla Glue
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla

Royal Gorilla

A Royal Gorilla egy őrületesen erős Indica, ami, egészen mostanáig, csak az Egyesült Államok vásárlóinak volt elérhető. Olyan THC-szinttel, ami gyakran a 25%-ot is meghaladja, a növény hihetetlen magasságokba repít, és elképesztően ellazít egyszerre, egy kiegyensúlyozott, felemelő, euforikus hatással. A Gorilla Glue képességei gyógyászati, krónikus, illetve más betegségekhez is kiválóak.
(977) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.00
3x
€ 24.30
5x
€ 36.00
10x
€ 67.50
25x
€ 135.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 24.30

€ 27.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-10%)

Vásároljon és nyerjen 25 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (7)
 • Vélemények (846)
 • Vásárlói képek (10)

Royal Gorilla: Az RQS a legendás Gorilla Glue fajtával varázsol

Minden kétséget kizáróan, a Royal Gorilla nevezetű, az egyik leginkább emlegetett cannabis-féle, ami, miután hosszú idő elteltével, végre kijött az USA-ban, hamar ismertté, és az államok szakértőinek kedvencének is vált. A növényfajta felfedezésének körülményei azonban, rendkívül véletlenszerűnek mondhatóak. Két, növénykeresztezésekkel foglalkozó kertész az USA-ból, Joesy Whales, és Lone Waite fedezte fel ezt a típust, miután Joesy növényei, az un. Chem Sis-ek, egyszer csak, “hermafroditák lettek”, majd beporozták az ő Sour Dubb kenderét. Azt persze nem tudjuk, hogy pontosan mi is késztette Lonie-t arra, hogy néhány magot azért megtartson, mikor Joesy kivágta az egész növényt a francba, de az biztos, hogy ezek után, mikor elkezdett közülük néhányat kicsíráztatni - lehet, hogy csak kíváncsiságból - azok aztán kilőttek a talaj takarásából, és belőlük született meg a zseniális Royal Gorilla!

Genetika és hathatóság

A két, elhivatott tenyésztő barátunk pedig egyből tudta, hogy valami olyasmit sikerült teremteniük, ami aztán igazán különleges, és szinte el voltak ájulva annak THC-szintjének lemérése után. Nem mintha az elképesztő, 24-26%-os THC tartalom nem lenne elég őrült, de néhány példányukról azt mondják, hogy hihetetlen ugyan, de 30%-ban duzzadt a THC-től - amilyen szintet eddig, a pontig, soha, senki sem mért még, egy fajtánál sem

Video id: 328585080

Hozam és növekedési viselkedés

A Gorilla Glue nevéről a hivatalos sztori pedig az, hogy azt a növénytípus rendkívüli gyantatermelése miatt választották, ami a két tenyésztőt, miután a növényeikkel foglalkoztak, szinte mindenhez hozzáragasztotta. De a Royal Gorilla név azért is illik még teljesen rá, mert eme kender, szuper-lazító hatása miatt olyan mély, relaxáló hatást gyakorol a testre, hogy úgy érzed majd, mintha a fotelhez ragasztottak volna, miközben azért, ennek a betépettségnek vannak eléggé felemelő, euforikus hatásai is - és ezzel, ez a kettő, tökéletes harmóniában játszik.

A Royal Gorilla nem az a fajta növény, amit a nagy hozama miatt érdemes választani, mivel az igazából, eléggé visszafogott - de persze, itt a figyelmünk inkább a bugák minőségére korlátozódik, mintsem a mennyiségére. A Royal Gorilla mindenhol, kint, és beltéren is termeszthető, ahol erőteljes virágzatokat, és lime-zöld színű leveleket fog neked növeszteni. Maga gyantatermelődésének köszönhetően, a növény leveleit mind elárasztja majd a trichoma-k bősége, ami gyönyörűen tud tündökölni a napfényben!

Hatás

Az átlag Royal Gorilla, normálisan 24-26%-os THC-tartalommal rendelkezik, de néhány példánynál megvan rá a képesség, hogy ezen is túllépjen, persze, csak ha eléggé tapasztalt termesztővel van dolga. A növény nagyon erős, hihetetlen mértékben pihentető hatással rendelkezik, ami akkor is kiváló, ha csak lazításhoz, és a stressz enyhítésére használjuk. Viszont, ami a Royal Gorilla-s betépést igazán különlegessé teszi, hogy ez a chill-effekt, gyönyörűen egyensúlyba kerül a boldog, és felemelő “high” érzéssel. A Royal Gorilla hatalma még arra is kiterjed, hogy egy ajánlott fajta lehessen a gyógyászati célra használók között is, már ha azok egy olyan, erős növényt keresnek, ami az ő tüneteiket is képes kezelni.

A Royal Gorilla, ami egy 50-50% Indica/Sativa keverék, egy kielégítően nagyszerű, kissé földes, és édes tónusú ízekkel rendelkezik, amik kíválóan illenek pluszban hozzáadott, citrom és fenyő ízzel. Rendkívüli ízesítű füstöt biztosít ez, ami még a legválogatósabb cannabis szakértőket sem fogja kétségekkel eltölteni.

Ez a kenderfajta már számos díjat nyert, mint például a 2014-es Cannabis Kupát, valamint a 2015 Kender Világkupát is, ahol az első helyet nyerte a keverék, azaz hibrid kategóriában.

Abban az esetben, ha még mindig nem lenne világos, a Royal Gorilla tényleg egy kiváló hibrid növény, aminek rengeteg rajongója van, szerte a világon. Mindenképpen megéri, minden egyes kertész idejét!

Royal Gorilla data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 27%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 90 - 160 cm
Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október közepe
Genetikai háttér: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Megnyugtató, Tiszta
Éghajlat: Warm
Íz: Csípős, Csokoládé, Dízel, Fenyő, Gyümölcsös

  Szerző M. A. Ekkor 04/Mar/2021 :

  Megszólítás : MA
  Komment : Livraison dans de bons delais. Graines de bonne qualite. Satisfait.

  Szerző J. R. Ekkor 02/Mar/2021 :

  Megszólítás : jean
  Komment : très bonne graines excellent site de confiance et rapidité

  Szerző A. G. Ekkor 01/Mar/2021 :

  Megszólítás : [email protected]
  Komment : Grow UP quickly, i love it

  Szerző X. V. Ekkor 01/Mar/2021 :

  Megszólítás : xav
  Komment : Première commande et première plantation donc je n'ai pas de recul pour être objectif. J'ai fais pousser mes trois graines. Une est morte au bout de trois semaines; Les deux autres ont poussé, je les ai taillé un peu. Elles se sont bien étoffées en largeur mais pas en hauteur. La graine cadeau n'a pas levé. J'avais pris des graines féminisées. Je suis satisfait sauf: elles n'ont pas beaucoup poussé, le produit final était assez rare et pas vraiment puissant. Donc pour la prochaine fois: je vais tenter les graines autofloraison, je vais mettre des pots plus grands (en intérieur chez moi + balcon), ça m'embête mais je vais mettre un peu engrais (bio certainement). J'écoute les conseils, n'hésitez pas. Bonne journée et restez zen.

  Szerző J. L. Ekkor 26/Feb/2021 :

  Megszólítás : jéré
  Komment : parfait , au top !!!

  Szerző S. S. Ekkor 26/Feb/2021 :

  Megszólítás : indoor
  Komment : INCROYABLEMENT équilibrée mais puissante comme son nom l'indique .une patience bien récompensée au final.Pour consommateurs avertis malgré tout ,vu le taux important en THC.Fou rire garanti.

  Szerző G. A. Ekkor 26/Feb/2021 :

  Megszólítás : Gui
  Komment : Impec livraison très rapide comme d'habitude, Très bonnes graines toutes germées

  Szerző A. F. Ekkor 24/Feb/2021 :

  Megszólítás : Home Grow
  Komment : Einen Samen davon bestellt, und der kam schnell an. Keine 12 Stunden dauerte es mit der abgedeckten Papertowelmethode, zur Keimung zu bringen bei circa 22 Grad den Samen, verwendet wurde destilliertes Wasser (Regenwasser) zur Nässung. Daraufhin gab ich 1 cm tief in Erde (Blumenerde mit Perlite gemischt) den Sämling, unter 45 Watt LED das Anzuchtsubstrat und nun, 2 Wochen später, bildet sich gerade das dritte Blattpaar 5-blättrig aus, der Wuchs verläuft gesund. Bald kann ich Stecklinge von der gerade heranwachsenden baldigen Mutterpflanze schneiden und brauche mich weiterhin nicht zu kriminalisieren, um Gras zu bekommen. Die Aufhebung der Kriminalisierungen und der Verschreibungspflichtigkeit muss her von allen Wirkstoffen, Gesetz global eingeführt werden, und alle können frei und reich und schön leben, die Überbevölkerung wird durch Kindergeldregulierungen gestoppt, denn sonst geht es natürlich nicht.

  Szerző J. O. Ekkor 22/Feb/2021 :

  Megszólítás : Top Produkt !
  Komment : Schnelle Lieferung, alles in Ordnung mit der Ware & alle gekeimt. Ein paar Extras gab es zur Bestellung sogar on top !

  Szerző F. T. Ekkor 18/Feb/2021 :

  Megszólítás : Lotife
  Komment : Quick delivery, nice customerservice. Garmination with to other strains in the same Propagator only the Royal Gorilla did not worked. Sprouds get mouldy, think the humidity schould not be over 70%. Maybe may foult, will try this strain definiteley again

  Szerző M. J. Ekkor 16/Feb/2021 :

  Megszólítás : N.w.a
  Komment : Super but not ready yet

  Szerző N. V. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : Lenni
  Komment : Super

  Szerző K. K. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : Kun
  Komment : 👍🏾

  Szerző R. M. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : top quality
  Komment : beautiful and strong!!!

  Szerző C. C. Ekkor 12/Feb/2021 :

  Megszólítás : Mme
  Komment : 👍


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Danae | 2018-10-26 03:39:57

Está disponible para envíos a Chile?

Royal Queen Seeds Team

Si, se envían desde nuestro almacén chileno.

From Heiner Mathias | 2018-06-07 16:05:23

is this plant mold resistant?

Royal Queen Seeds Team

Please check out the following article for information about the matter: https://www.royalqueenseeds.com/blog-the-top-5-of-the-most-resistant-rqs-cannabis-strains-n441

From rudy wantellet | 2018-02-01 23:26:09

comment bien la démarrer

Royal Queen Seeds Team

Please check out the below link to for a more accurate information regarding this matter. https://www.royalqueenseeds.com/content/21-sprouting-cannabis-seeds

From didier massol | 2017-12-28 11:18:21

bonjour est ce une variété à autofloraison, et si non, quand et comment déclencher la floraison? merci

Royal Queen Seeds Team

This is a Feminized Strain, we should have the autoflowering version soon. You can make her grown for few weeks (depending on how big you want it to be) and then change the light schedule to lead her to flowering stage. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From XYZER | 2017-12-26 23:58:05

Werden die Samen in einem Briefumschlag nach Deutschland versand?

Royal Queen Seeds Team

You can check how our packages look in the belong link from our website: https://www.royalqueenseeds.com/content/15-shipping-information

From Marvin MONFORT | 2017-11-11 10:59:57

Bonjour, Puis je couper l'apex de la royal gorilla pour la cultiver en LST (low stress trainning) et multiplier les apex ou vaut il mieux preserver l'apex principal et pincer pour obtenir de bonnes secondaires? Cordialement

Royal Queen Seeds Team

Our Cannabis Blog has loads of useful information for our grower friends. Please take a look at the below entrance for more information: https://www.royalqueenseeds.com/blog-low-stress-training-n100

From Mauricio Olave | 2017-11-05 04:19:01

Que tierra debería usar para cultivar Royal Gorilla?

Royal Queen Seeds Team

En nuestro blog encontrarás información muy válida para varias cuestiones. En este caso el siguiente enlace te debería ayudar. https://www.royalqueenseeds.es/blog-crea-tu-propia-mezcla-de-tierra-para-cannabis-n75

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Strain: Royal Gorilla

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Strain: Royal Gorilla

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.