• Royal Gorilla
 • Gorilla Glue
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla

Royal Gorilla

A Royal Gorilla egy őrületesen erős Indica, ami, egészen mostanáig, csak az Egyesült Államok vásárlóinak volt elérhető. Olyan THC-szinttel, ami gyakran a 25%-ot is meghaladja, a növény hihetetlen magasságokba repít, és elképesztően ellazít egyszerre, egy kiegyensúlyozott, felemelő, euforikus hatással. A Gorilla Glue képességei gyógyászati, krónikus, illetve más betegségekhez is kiválóak.
 4.5/5 (747) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
25x
€ 150.00
€ 27.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Royal Gorilla: Az RQS a legendás Gorilla Glue fajtával varázsol

Minden kétséget kizáróan, a Royal Gorilla nevezetű, az egyik leginkább emlegetett cannabis-féle, ami, miután hosszú idő elteltével, végre kijött az USA-ban, hamar ismertté, és az államok szakértőinek kedvencének is vált. A növényfajta felfedezésének körülményei azonban, rendkívül véletlenszerűnek mondhatóak. Két, növénykeresztezésekkel foglalkozó kertész az USA-ból, Joesy Whales, és Lone Waite fedezte fel ezt a típust, miután Joesy növényei, az un. Chem Sis-ek, egyszer csak, “hermafroditák lettek”, majd beporozták az ő Sour Dubb kenderét. Azt persze nem tudjuk, hogy pontosan mi is késztette Lonie-t arra, hogy néhány magot azért megtartson, mikor Joesy kivágta az egész növényt a francba, de az biztos, hogy ezek után, mikor elkezdett közülük néhányat kicsíráztatni - lehet, hogy csak kíváncsiságból - azok aztán kilőttek a talaj takarásából, és belőlük született meg a zseniális Royal Gorilla!

Genetika és hathatóság

A két, elhivatott tenyésztő barátunk pedig egyből tudta, hogy valami olyasmit sikerült teremteniük, ami aztán igazán különleges, és szinte el voltak ájulva annak THC-szintjének lemérése után. Nem mintha az elképesztő, 24-26%-os THC tartalom nem lenne elég őrült, de néhány példányukról azt mondják, hogy hihetetlen ugyan, de 30%-ban duzzadt a THC-től - amilyen szintet eddig, a pontig, soha, senki sem mért még, egy fajtánál sem.

Hozam és növekedési viselkedés

A Gorilla Glue nevéről a hivatalos sztori pedig az, hogy azt a növénytípus rendkívüli gyantatermelése miatt választották, ami a két tenyésztőt, miután a növényeikkel foglalkoztak, szinte mindenhez hozzáragasztotta. De a Royal Gorilla név azért is illik még teljesen rá, mert eme kender, szuper-lazító hatása miatt olyan mély, relaxáló hatást gyakorol a testre, hogy úgy érzed majd, mintha a fotelhez ragasztottak volna, miközben azért, ennek a betépettségnek vannak eléggé felemelő, euforikus hatásai is - és ezzel, ez a kettő, tökéletes harmóniában játszik.

A Royal Gorilla nem az a fajta növény, amit a nagy hozama miatt érdemes választani, mivel az igazából, eléggé visszafogott - de persze, itt a figyelmünk inkább a bugák minőségére korlátozódik, mintsem a mennyiségére. A Royal Gorilla mindenhol, kint, és beltéren is termeszthető, ahol erőteljes virágzatokat, és lime-zöld színű leveleket fog neked növeszteni. Maga gyantatermelődésének köszönhetően, a növény leveleit mind elárasztja majd a trichoma-k bősége, ami gyönyörűen tud tündökölni a napfényben!

Hatás

Az átlag Royal Gorilla, normálisan 24-26%-os THC-tartalommal rendelkezik, de néhány példánynál megvan rá a képesség, hogy ezen is túllépjen, persze, csak ha eléggé tapasztalt termesztővel van dolga. A növény nagyon erős, hihetetlen mértékben pihentető hatással rendelkezik, ami akkor is kiváló, ha csak lazításhoz, és a stressz enyhítésére használjuk. Viszont, ami a Royal Gorilla-s betépést igazán különlegessé teszi, hogy ez a chill-effekt, gyönyörűen egyensúlyba kerül a boldog, és felemelő “high” érzéssel. A Royal Gorilla hatalma még arra is kiterjed, hogy egy ajánlott fajta lehessen a gyógyászati célra használók között is, már ha azok egy olyan, erős növényt keresnek, ami az ő tüneteiket is képes kezelni.

A Royal Gorilla, ami egy 50-50% Indica/Sativa keverék, egy kielégítően nagyszerű, kissé földes, és édes tónusú ízekkel rendelkezik, amik kíválóan illenek pluszban hozzáadott, citrom és fenyő ízzel. Rendkívüli ízesítű füstöt biztosít ez, ami még a legválogatósabb cannabis szakértőket sem fogja kétségekkel eltölteni.

Ez a kenderfajta már számos díjat nyert, mint például a 2014-es Cannabis Kupát, valamint a 2015 Kender Világkupát is, ahol az első helyet nyerte a keverék, azaz hibrid kategóriában.

Abban az esetben, ha még mindig nem lenne világos, a Royal Gorilla tényleg egy kiváló hibrid növény, aminek rengeteg rajongója van, szerte a világon. Mindenképpen megéri, minden egyes kertész idejét!

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 27%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
 • Magasság beltéren: 90 - 160 cm
 • Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
 • Virágzási: 9 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Október közepe
 • Genetikai háttér: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
 • Típus: Sativa 50% Indica 50%
 • Hatás: Elmefacsaró és ellazító hatás
 • Éghajlat: Warm
 • Íz: Földes, Csípős, Fenyő

  By H. B. on 28/May/2020 :
  (4)

  Title : Gorilla glue
  Comment : Good seeds and Good service bit a bit expensive

  By A. C. on 28/May/2020 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Je recommande +++

  By P. G. on 27/May/2020 :
  (1)

  Title : Il seme non ha germinato
  Comment : Non sono un neofita, né un professionista, ma non ho mai avuto problemi con i semi (in 6anni). Ho provato a seguire i consigli del sito in caso di problemi di germinazione pur avendolo appena comprato, ma è stato inutile. Mi sento di escludere che l'ho potuto conservare male, anche perché da quando mi sono arrivati a quando l'ho utilizzato è passata una settimana, inoltre gli altri semi che avevo acquistati nello stesso ordine hanno germinato dopo questo e li ho conservati nello stesso modo. C'è sempre una prima volta, è ovvio, ma non dovrebbe accadere con semi così "importanti".

  By G. A. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Tutto perfetto
  Comment : La spedizione è veloce e RQS sa come coccolarti :) Ora aspettiamo che cresca la bimba

  By T. R. on 26/May/2020 :
  (3)

  Title : super
  Comment : livraison rapide, j'attends de voir la flo. MERCI

  By L. S. on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : gorilla
  Comment : tutti i semi sono germinati regolarmente, ho un solo problema le plantule dopo pochi giorni che sono travasate in vaso si afflosciano e si seccano, credo sia un problema del terreno?

  By D. Š. on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : Very nice
  Comment : Really good taste, big buds

  By B. D. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : c'est une fusé
  Comment : Bonjour a tous c'est dédé l'ingé pour les connaisseur. Alors sur cette variété il n'y pas de mystère, il faut du couple et il en faut beaucoup. C'est pour cela que j'installe systématiquement un 2JZ de chez Toyota pour la croissance. Comme vous le savez surement son bi turbo luis permet d'avoir du couple en bas grâce a la turbine secondaire et encore plus en haut avec un bon vieux garette qui peut envoyez jusqu’à 4 Baar pression dans le col tube. Surtout au mois d’août pour ce qui est de la floraison je me munis toujours de mon R26B de chez nos amis Mazda, avec une puissance de 700ch à 9000 t/min et un couple de 608 Nm à 6500 t/min (je précise que ce moteur fut vainqueur du mans en 1991) pour allez cherchez la forte pousse et la croissance des fleurs.Sur ceux mes amis je vous dit au revoir et je suit naturellement a l'écoute de vos idée pour la croissance de nos précieuse plante a plus.

  By C. B. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Good seeds
  Comment : Nice cheesy taste

  By L. H. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Bangin smoke
  Comment : Tastes unreal smells unreal it looks lovely top marks

  By A. M. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Rapide
  Comment : Envoie rapide malgré le covid Pas encore de recul sur les graines

  By G. G. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Patate de singe !
  Comment : Livraison rapide, germination réussi et plants bien partis. 🤞

  By G. D. on 25/May/2020 :
  (4)

  Title : Parfait
  Comment : Bonne qualité de graine je vous recommande sur 3 graine les 3 on germer facilement

  By U. B. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : gorilla - einfach riesig
  Comment : tolle Sorte, draußen an die 3 m hoch

  By S. W. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : All-up
  Comment : Purchased 3 Feminized Royal Gorilla + 1 free, soaked on wednesday (12 hours) planted on Thursday, by Friday PM, ALL up plus the single freebie (RG) 4 out of 4. So far all good.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Strain: Royal Gorilla