• Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla

Royal Gorilla

más néven Gorilla Glue, GG4, Original Glue, Gorilla Glue #4, Glue

A Royal Gorilla a mi díjnyertes tisztelgésünk a mindenható GG4 előtt. Készüljön fel szuperragadós, THC-vel és finom terpénekkel teli rügyek szüretjére - ezek úgy néznek ki, mintha egyenesen a gyógyszertár polcáról érkeztek volna.
(1290) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
25x
€ 150.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (7)
 • Vélemények (1102)
 • Vásárlói képek (4)

A Royal Cookies nemesítéséhez a tenyésztők a Foruma Cookies S1-et használták alapnak

Video id: 328585080

Minden kétséget kizáróan, a Royal Gorilla nevezetű, az egyik leginkább emlegetett cannabis-féle, ami, miután hosszú idő elteltével, végre kijött az USA-ban, hamar ismertté, és az államok szakértőinek kedvencének is vált. A növényfajta felfedezésének körülményei azonban, rendkívül véletlenszerűnek mondhatóak. Két, növénykeresztezésekkel foglalkozó kertész az USA-ból, Joesy Whales, és Lone Waite fedezte fel ezt a típust, miután Joesy növényei, az un. Chem Sis-ek, egyszer csak, “hermafroditák lettek”, majd beporozták az ő Sour Dubb kenderét. Azt persze nem tudjuk, hogy pontosan mi is késztette Lonie-t arra, hogy néhány magot azért megtartson, mikor Joesy kivágta az egész növényt a francba, de az biztos, hogy ezek után, mikor elkezdett közülük néhányat kicsíráztatni - lehet, hogy csak kíváncsiságból - azok aztán kilőttek a talaj takarásából, és belőlük született meg a zseniális Royal Gorilla!

Royal Gorilla: Szüreteljen díjnyertes, gyógyszertári minőségű füvet az otthonában

Abban a pillanatban elvesztünk, amikor megpillantottuk a Royal Gorillát. Sűrű virágai fagyos gyantarétegben csillogtak, és jellegzetes földes-édes illattal töltötték be a szobát. Miután megvizsgáltuk a THC-szintjét, megdöbbenve láttuk, hogy a bimbók átlagosan 24-26% THC-t tartalmaznak, míg egyes fenók a 30%-ot is elérik.

Az eredeti GG4-hez hasonlóan a Royal Gorilla is masszívan ragadós virágokat és pihentető hatásokat produkál, amelyek eloszlatják aggodalmait, és a kanapéhoz ragasztják egy mély, pihentető transz erejéig. És nem csak mi vagyunk lenyűgözve – a Royal Gorilla 1. helyezést ért el az Új Törzsek kategóriájában a Highlife Cannabis Kupán, valamint 3. helyezést az Indica kategóriában.

Hozam és növekedési viselkedés

A Gorilla Glue nevéről a hivatalos sztori pedig az, hogy azt a növénytípus rendkívüli gyantatermelése miatt választották, ami a két tenyésztőt, miután a növényeikkel foglalkoztak, szinte mindenhez hozzáragasztotta. De a Royal Gorilla név azért is illik még teljesen rá, mert eme kender, szuper-lazító hatása miatt olyan mély, relaxáló hatást gyakorol a testre, hogy úgy érzed majd, mintha a fotelhez ragasztottak volna, miközben azért, ennek a betépettségnek vannak eléggé felemelő, euforikus hatásai is - és ezzel, ez a kettő, tökéletes harmóniában játszik.

A Royal Gorilla nem az a fajta növény, amit a nagy hozama miatt érdemes választani, mivel az igazából, eléggé visszafogott - de persze, itt a figyelmünk inkább a bugák minőségére korlátozódik, mintsem a mennyiségére. A Royal Gorilla mindenhol, kint, és beltéren is termeszthető, ahol erőteljes virágzatokat, és lime-zöld színű leveleket fog neked növeszteni. Maga gyantatermelődésének köszönhetően, a növény leveleit mind elárasztja majd a trichoma-k bősége, ami gyönyörűen tud tündökölni a napfényben!

Hatás

Az átlag Royal Gorilla, normálisan 24-26%-os THC-tartalommal rendelkezik, de néhány példánynál megvan rá a képesség, hogy ezen is túllépjen, persze, csak ha eléggé tapasztalt termesztővel van dolga. A növény nagyon erős, hihetetlen mértékben pihentető hatással rendelkezik, ami akkor is kiváló, ha csak lazításhoz, és a stressz enyhítésére használjuk. Viszont, ami a Royal Gorilla-s betépést igazán különlegessé teszi, hogy ez a chill-effekt, gyönyörűen egyensúlyba kerül a boldog, és felemelő “high” érzéssel. A Royal Gorilla hatalma még arra is kiterjed, hogy egy ajánlott fajta lehessen a gyógyászati célra használók között is, már ha azok egy olyan, erős növényt keresnek, ami az ő tüneteiket is képes kezelni.

A Royal Gorilla, ami egy 50-50% Indica/Sativa keverék, egy kielégítően nagyszerű, kissé földes, és édes tónusú ízekkel rendelkezik, amik kíválóan illenek pluszban hozzáadott, citrom és fenyő ízzel. Rendkívüli ízesítű füstöt biztosít ez, ami még a legválogatósabb cannabis szakértőket sem fogja kétségekkel eltölteni.

Ez a kenderfajta már számos díjat nyert, mint például a 2014-es Cannabis Kupát, valamint a 2015 Kender Világkupát is, ahol az első helyet nyerte a keverék, azaz hibrid kategóriában.

Abban az esetben, ha még mindig nem lenne világos, a Royal Gorilla tényleg egy kiváló hibrid növény, aminek rengeteg rajongója van, szerte a világon. Mindenképpen megéri, minden egyes kertész idejét!

Royal Gorilla data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 27%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 90 - 160 cm
Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október közepe
Genetikai háttér: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Megnyugtató, Tiszta
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Csípős, Csokoládé, Dízel, Fenyő, Gyümölcsös

  Szerző M. E. Ekkor 28/Nov/2023 :

  Megszólítás : Cannaman
  Komment : Sehr starke Pflanze mit leckeren großen Buds

  Szerző A. A. Ekkor 17/Nov/2023 :

  Megszólítás : MR.EKO
  Komment : Hi alle miteinander.👽 Ich möchte meine Erfahrungen mit dem Grow von Royal Gorilla mit euch teilen.🫡 Die Pflanzen vertragen auch im Sommer mal 30 Grad für einen kurzen Zeitraum und haben bis jetzt auf 120x120,600w immer so ca. 780 bis 860+ Gr. Trocken gebracht. ( 9 Pflanzen) Das High ist sehr entspannend und ausgiebig.Der Geschmack Erdig mit einem leichten Tannen tick. Alles im allen kann ich die Royal Gorilla Genetik nur empfehlen.✌️👽

  Szerző M. B. Ekkor 17/Nov/2023 :

  Megszólítás : Mikeli
  Komment : Nice one, can recommend

  Szerző G. G. Ekkor 06/Nov/2023 :

  Megszólítás : Plant on roids
  Komment : Bought 1 seed and was blown away by the growth. Very explosive plant, my pheno was heavy on the chocolate taste. Would buy again

  Szerző A. A. Ekkor 06/Nov/2023 :

  Megszólítás : Super Resa ottima resistenza
  Komment : Pianta super resistente ottima resa ,sapore super

  Szerző W. W. Ekkor 06/Nov/2023 :

  Megszólítás : sehr schön
  Komment : tolle Pflanzen gute Keimrate

  Szerző D. A. Ekkor 06/Nov/2023 :

  Megszólítás : Da
  Komment : Ich habe 4 statt 3 Samen bekommen. Außerdem einen zusätzlichen Kush Samen sowie 2 F1 Orion Samen. Schneller Versand. Samen sind geteilt, wie es weitergeht sehen wir dann.

  Szerző G. S. Ekkor 24/Oct/2023 :

  Megszólítás : Sleeping beauties
  Komment : Germinated 3 out of 3 without a problem, all 3 at 7gal pots. 1st one was trained with custom made trellis wire (yes wire, not net), toping (4 times). Raised middle finger and went well, small buds, not heavy enough, BUT it was an experimental grow of 30W LED that gave me back 47g of dry bud in 40x40 tent. 2nd tent was shared with many other plants but lets focus on details. 600W HPS full spectrum, Biobizz full schedule nuts and I got the rest 2 gorillas inside till harvest. 1 was like preflowering at week 3 of veggie on 20/4 cycle. Just used LST on that one and the buds were big but a few, after week 3 of flower it was just ripening, strange plant... The 2nd Royal Gorilla in that tent (under same exact conditions) was a beast! Compaired to the 65cm one, it was 1m tall, with more bud sites and slightly bigger buds, so slightly better in yield. Though none of these two exceded the yield of 40x40 cultivation!! I like my girls milky smooth for a high thc and a bit higher high, but this strain is my sleep med. It's a strain I will definitely will grow again next year, If you have insomnia, trust me and get this, let it ripe even more than I do and you will sleep in no time! Tasty AF if it matters.

  Szerző A. S. Ekkor 16/Oct/2023 :

  Megszólítás : Top
  Komment : Si sentono i 27% di THC anche in piccole dosi

  Szerző C. . Ekkor 10/Oct/2023 :

  Megszólítás : Royal Gorilla Easy Grow
  Komment : This was my first ever grow. I started them inside and then moved them outside. Didnt touch them all season and I am looking at a huge harvest next this week. Crazy big buds and very sticky.

  Szerző M. P. Ekkor 25/Sep/2023 :

  Megszólítás : the best straing
  Komment : the best weed, the best straing

  Szerző M. O. Ekkor 25/Sep/2023 :

  Megszólítás : Royal rocket
  Komment : 3/3 Elles sont parties comme des fusées! a 6 semaines, ça s'annonce enomre!

  Szerző N. P. Ekkor 26/Sep/2023 :

  Megszólítás : Perfect
  Komment : Sprouted well.

  Szerző M. H. Ekkor 12/Sep/2023 :

  Megszólítás : Hannoiz Boyz
  Komment : Wie eine verbesserte Version von dem Original. Die Royal Gorilla ist eine sehr gute Wahl. Sie ist sehr stark nichts für Anfänger

  Szerző E. N. Ekkor 30/Aug/2023 :

  Megszólítás : Emma
  Komment : Goût assez prononcé, très bon, assez fort. Je recommande!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Danae | 2018-10-26 03:39:57

Está disponible para envíos a Chile?

Royal Queen Seeds Team

Si, se envían desde nuestro almacén chileno.

From Heiner Mathias | 2018-06-07 16:05:23

is this plant mold resistant?

Royal Queen Seeds Team

Please check out the following article for information about the matter: https://www.royalqueenseeds.com/blog-the-top-5-of-the-most-resistant-rqs-cannabis-strains-n441

From rudy wantellet | 2018-02-01 23:26:09

comment bien la démarrer

Royal Queen Seeds Team

Please check out the below link to for a more accurate information regarding this matter. https://www.royalqueenseeds.com/content/45-germinating

From didier massol | 2017-12-28 11:18:21

bonjour est ce une variété à autofloraison, et si non, quand et comment déclencher la floraison? merci

Royal Queen Seeds Team

This is a Feminized Strain, we should have the autoflowering version soon. You can make her grown for few weeks (depending on how big you want it to be) and then change the light schedule to lead her to flowering stage. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From XYZER | 2017-12-26 23:58:05

Werden die Samen in einem Briefumschlag nach Deutschland versand?

Royal Queen Seeds Team

You can check how our packages look in the belong link from our website: https://www.royalqueenseeds.com/content/15-shipping-information

From Marvin MONFORT | 2017-11-11 10:59:57

Bonjour, Puis je couper l'apex de la royal gorilla pour la cultiver en LST (low stress trainning) et multiplier les apex ou vaut il mieux preserver l'apex principal et pincer pour obtenir de bonnes secondaires? Cordialement

Royal Queen Seeds Team

Our Cannabis Blog has loads of useful information for our grower friends. Please take a look at the below entrance for more information: https://www.royalqueenseeds.com/blog-low-stress-training-n100

From Mauricio Olave | 2017-11-05 04:19:01

Que tierra debería usar para cultivar Royal Gorilla?

Royal Queen Seeds Team

En nuestro blog encontrarás información muy válida para varias cuestiones. En este caso el siguiente enlace te debería ayudar. https://www.royalqueenseeds.es/blog-crea-tu-propia-mezcla-de-tierra-para-cannabis-n75

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 32655 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.