Kannabisz Termesztési Kalauz a Royal Queen Seeds-től.


By Luke Sumpter


A kannabisznövények esetében számos tápanyag segít, hogy energiát termeljenek, virágokat neveljen, vagy rendben legyen a növekedésük. Fedezze fel a legjobb kannabisz műtrágyákat, hogy növényei erősek, egészségesek és produktívak maradjanak.

CSÍRÁZÁS
VEGETATÍV
VIRÁGZÁS
Exclamation triangle 15
Exclamation triangle 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(talaj-előkészítés)
transzplantáció
transzplantáció
transzplantáció
transzplantáció
Exclamation triangle 24 Nem kompatibilis (kivéve, ha a növekedés külön fázisaiban használják) Phosphorus 24 Magas foszfortartalmú (ellenőrizze a Különleges szempontokat minden terméknél)

Cannabis Seed Booster

Kezdje el a termesztését sikerre ítélve a Cannabis Seed Booster segítségével. A csírázás és a palánták fejlődésének optimalizálására tervezett szer szilícium és fulvosav keveréket tartalmaz a tápanyagfelvétel fokozására, aminosavakat és vitaminokat a gyökértömeg erősítésére, valamint kulcsfontosságú mikroelemeket. Ez a formula felgyorsítja a csírázást, erősíti a gyökereket, és még a régi magvakat is aktiválja.

 • A Cannabis Seed Booster alkalmazása:

Használat előtt alaposan rázza fel, és adjon 1 liter szobahőmérsékletű vízhez 30 cseppet . Alaposan keverje össze, és az elkészítést követő egy napon belül használja fel. Arra használhatja, hogy a magokat nedvesen tartsa a csírázás során, és táplálja a palántákat, mielőtt kifejlődik az első levelük.

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.

Bio-Grow folyékony műtrágya

Bio-Grow folyékony műtrágyánk az esszenciális makrotápanyagokat aminosavakkal és szerves anyagokkal párosítja, hogy ösztönözze a növények növekedését, és közben a talaj termékenységét is növeli. NPK-aránya 3-3-3 - ez a formula támogatja, hogy a teljes vegetatív fázisban életerős levelek fejlődjenek. Gyökéráztatóként is alkalmazhatja a szokásos tápozás részeként vagy levélpermetként, úgy gyorsan elháríthatja a megjelenő hiányosságokat.

 • A Bio-Grow folyékony műtrágya kijuttatása:

Használat előtt alaposan rázza fel az üveget, majd 1–2ml-t adagoljon literenként. Alaposan keverje össze az oldatot, és talajáztatóként vagy lombpermetként alkalmazza a Bio-Grow folyékony műtrágyát.

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.
Különleges szempontok:
A legjobb eredmény érdekében kombinálja szerves tápanyagainkkal, a Bio-Grow-val és a Bio-Flowering Booster-rel.

Bio-Bloom folyékony műtrágya

A kifejezetten a kannabisznövények virágzási szakaszának támogatására tervezett Bio-Bloom folyékony műtrágyánk foszfor- és káliumszintje magas. Ezek az elemek elősegítik a virágképződést és a lehető legnagyobb mennyiségű gyanta termelésére serkentik a növényt. Szüreteléskor nagyobb, ízesebb és testesebb rügyeknek örülhet.

 • Hogyan alkalmazzuk a Bio-Bloom folyékony műtrágyát

Használat előtt alaposan rázza fel az üveget, és adjon hozzá 1-2ml/liter vizet. Használat előtt alaposan keverje össze az oldatot, és alkalmazza gyökéráztatóként vagy levélpermetként.

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.
Különleges szempontok
A legjobb eredmény érdekében kombinálja szerves tápanyagainkkal, a Bio-Grow-val és a Bio-Flowering Booster-rel.

Rhizobacter

Az Easy Roots Rhizobacter a hasznos Bacillus baktériumok  erejét hasznosítja a hozam növelésére, a kannabinoid profilok javítására és a betegségekkel szembeni ellenállás erősítésére. Ezenkívül a termék algák felhasználásával megvédi a jótékony baktériumokat a műtrágya irritációjától és a pH-ingadozástól. Az algák 60 esszenciális nyomelemet is tartalmaznak, amelyek végül hozzáférhetővé válnak a gyökérrendszer számára.

 • Az Easy Roots Rhizobacter alkalmazásának módja

Használja az Easy Roots Rhizobacter terméket a növekedési ciklus elején. Tegye a cserépbe, amikor feltölti az edényeket vagy az ágyásokatl. 1 g kiegészítőt adagoljon minden liter talajhoz, és alaposan keverje össze a keveréket. Végül az Easy Roots Rhizobactert gyökéráztatóként is hozzáadhatja a növekedési ciklus során. Keverjen el 1g-ot 1 liter vízben, és alkalmazza 21 naponta.

: .

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.
Rhizobacter

Easy Roots mikorrhiza keverék

Az Easy Roots Mycorrhiza Mix számos gombafajt tartalmaz, amelyek összeolvadnak a gyökerekkel, és a gyökérrendszer kiterjesztéseként működnek. Enzimeket bocsátanak a talajba, hogy a szerves anyagokat szabad formájú tápanyagokká bontsák, és azokat a növényekbe szállítsák.

 • Az Easy Roots mikorrhiza keverék alkalmazása

Ezeknek a gombáknak gyökérrendszerre van szükségük a szövetséghez, ezért az átültetés során adagoljon Easy Roots Mycorrhiza Mix-et. Készítsen lyukat az új ágyásban vagy edényben, és adjon hozzá növényenként 5 g spórát.

Kompatibilitás:
Easy Boost, Rhizobacter, Easy Grow, Easy Plus, Easy Bloom.
Nem kompatibilis a következőkkel:
Bat Guano (magas foszfortartalmú).
Easy Roots mikorrhiza keverék

Bat Guano

Video id: 816911390

Az RQS Bat Guano a kulcsfontosságú organikus tápanyagok és enzimek forrása. Nemcsak a kannabisznövényeket táplálja, de segít a talaj mikrobáinak virágzásában is.

 • Az RQS Bat Guano használata

A Bat Guano sokoldalú kannabisz műtrágyaként szolgál. A következő módokon használhatja a növekedési ciklus során:

 • Talajkeverék: Keverje hozzá az RQS Bat Guano-t a talajkeverékhez a termesztési ciklus elején. Adjon 100g Bat Guano-t 15 liter talajhoz.
 • „Tea”: Használhatja gyökéráztatóként a denevérguanót, hogy nagy mennyiségű foszfort juttathasson közvetlenül a talajba. Langyos vízben keverjünk el literenként 1 evőkanál guanót. Használat előtt hagyja állni a keveréket egy éjszakán át, majd hetente egyszer alkalmazza.
 • Talajtrágyázás: Alkalmazza csávázószerként a Bat Guano-t közvetlenül a talajra. Adjon hozzá 100g-ot a talaj felszínéhez minden növény körül. Ássa be a mulcs alá, és öntözze meg jól.
Kompatibilitás:
Easy Boost, Rhizobacter, Easy Grow, Easy Plus.
Különleges szempontok
Legyen óvatos, ha Easy Bloom-mal együtt használja, mivel magas a foszfortartalma.
Nem kompatibilis a következőkkel:
Easy Roots Mycorrhiza Mix (kivéve, ha a növekedés külön fázisaiban használják – azaz az Easy Roots-ot a vegetációs időszakban, a Bat Guanot pedig a virágzás alatt).
Bat Guano

Easy Boost

Egyetlen adag Easy Boost Organic Nutrition 10-12 hétre elegendő táplálékot biztosít kannabisznövényeinek. Adagolja ezt a kiegészítőt virágcserepébe, hogy kiváló nitrogén-, foszfor-, kálium- és magnéziumszintet biztosítson.

 • Az Easy Boost Organic Nutrition használata

Egyszerűen keverje bele az Easy Boost pelletet a indító ültetési keverékbe. Minden 20 liter talajhoz adjon 50-100g pelletet.

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.
Easy Boost

Easy Grow

Az Easy Grow szerves nitrogén és más kulcsfontosságú tápanyagok és szerves biostimulánsok keverékét tartalmazza, amelyek optimalizálják a növekedést és a vitalitást. Ezek a tabletták kéz a kézben működnek az Easy Boost funkcióval, hogy a növények a lehető legoptimálisabb körülmények között kezdjék életciklusukat.

 • Az Easy Grow használata

A vegetatív szakaszban a növények táplálásához egyszerűen oldjon fel 1 Easy Grow tablettát 3-5l vízben. Alkalmazza a keveréket 7 naponta egyszer. Az oldatot 7 napig tárolhatja. Javasoljuk, hogy ezt követően készítsen el egy új Easy Grow keveréket.

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.
Easy Grow

Easy Bloom

Az Easy Bloom az összes tápanyagot biztosítja, amelyre a kannabisznövényeknek a virágzás során szüksége van, beleértve a foszfort, káliumot, kalciumot és magnéziumot.

 • Az Easy Bloom használata

Miután növényei virágzásnak indultak, kezdje el használni az Easy Bloom Booster tablettát. Oldjon fel egy tablettát 5-8l vízben, és használja fel az oldatot hétnaponta egyszer. Ezt a keveréket legfeljebb 10 napig tárolhatja, mielőtt új tételt készítene. Két héttel a betakarítás előtt hagyja abba az Easy Bloom használatát és öblítse át a virágait.

Kompatibilitás:
Minden más RQS műtrágya termékkel, amely alkalmas a kannabisz virágzási szakaszára.
Különleges szempontok
Figyelje meg, hogyan reagálnak a növények, amikor az Easy Bloom-ot Bat Guano mellett használja, mivel mindkét termék magas foszfortartalmú.
Easy Bloom

Easy Plus

Az Easy Plus segít megelőzni a mikroelemek hiányának kialakulását a növekedési ciklus során. Noha ezek az anyagok viszonylag ritkán hiányoznak, beépülésük esetén hatással lehetnek a növények egészségére és a terméshozamra.

 • Az Easy Plus használata

Adjon 1 Easy Plus tablettát 5-8 l vízhez. Használja a formulát 10 naponta, és ne használja ugyanazokon a napokon, amikor az Easy Grow-t és az Easy Bloom-ot.

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.
Easy Plus

Testesebb virágok

Gyors módszert keres a virágméret növelésére? A Thicker Flowers folyékony szerves stimulátorként működik, amely serkenti a virágfejlődést és a hozamot. Ez a műtrágya magas foszfor- és káliumszintet tartalmaz – ez a két legfontosabb tápanyag a virágzás időszakában.

 • A Thicker Flowers használata

A Thicker Flowers használatát beltéren a világítási ciklus 12 óra fény és 12 óra sötétségre történő beállítása után érdemes elkezdeni. Ha szabadban termesztésről vagy beltéri automaták termesztéséről van szó, akkor a virágzás első jeleinek észlelésekor kezdje el alkalmazni.

A Thicker Flowers-t minden nap használhatja öntözéskor. A legjobb eredményeket akkor érheti el, ha követi az alábbi protokollt:

 • 1. hét: 0,1ml/l
 • 2. hét: 0,2ml/l
 • 3. hét: 0,3 ml/l
 • 4. hét: 0,4ml/l
 • 5. hét: 0,5 ml/l
 • 6. hét: 0,6 ml/l

Ha eléri a 7. hetet, kezdje el hetente 0,1ml-rel csökkenteni, és 1-2 héttel a betakarítás előtt teljesen hagyja abba a kijuttatást, hogy átöblítse a növényeket.

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.
Különleges megfontolások
Vegye figyelembe, hogy a Thicker Flowers az Easy Bloom-mal és a Bat Guano-val kombinálva túlzott foszforfelhalmozódáshoz vezethet a talajban.

Nagyobb virágok

A Bigger Flowers számos hasznos tápanyagot és növekedési stimulátort juttat a talajba. Noha a kannabisznövényeknek a túléshez nincs szükségük erre a formulára, de segít teljes genetikai potenciáljuk felszabadításában, növeli a hozamot és javítja a virágminőséget.

 • Hogyan használjunk Bigger Flowers-t

A Bigger Flowers a teljes növekedési ciklus során segít a növényeknek teljes potenciáljuk kibontakoztatásában. A vegetatív fázisban 1 ml-t adjunk 1 liter vízhez, és alkalmazzuk kétnaponta. A virágzás során kövesse az alábbi ütemtervet:

 • 1. hét: 0,5ml/l
 • 2–3. hét: 0,8ml/l
 • 4. hét: 1ml/l

Maradjon 1 ml/liter adagnál, amíg úgy nem dönt, hogy betakarítás előtt átöblíti a növényeket.

Édesebb virágok

A Sweeter Flowers a strukturális növekedést és fejlődést segíti elő. Létfontosságú aminosavakat tartalmaz, amelyek a fehérjék építőkövei, valamint káliumot tartalmaz, amely segít szabályozni a növényekben fehérjetermelést.

 • Az édesebb virágok használata

Kezdje el a Sweeter Flowers alkalmazását a virágzás ötödik hetében az alábbi ütemterv szerint:

 • 5. hét: 0,4ml/l
 • 6. hét: 0,7ml/l
 • 7. hét: 0,8ml/l
 • 8. hét: 1ml/l

Körülbelül két héttel a betakarítás előtt hagyja abba a Sweeter Flowers használatát, hogy átöblítse a növényeket.

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.

Easy Roots Trichoderma

Az Easy Roots Trichoderma természetes szerves anyagként szolgál a növények egészségének erősítésére. A Trichoderma, növényi növekedést elősegítő gombaként (PGPF)  serkenti a talajban a tápanyag-ciklust, így a kulcsfontosságú ásványi anyagokat könnyebben elérhetővé teszi a kannabisznövények számára. Amellett, hogy támogatja a növekedést, a Trichoderma keményen dolgozik a talajban, hogy leküzdje a patogén mikrobákat és megelőzze a gyakori gyökérbetegségeket.

 • A Trichoderma használata

Áztassa be a növények talaját úgy, hogy 1–2g Trichoderma port kever a vízbe. Az egészséges populáció fenntartása érdekében 30 naponta alkalmazzon 0,5–1g-ot.

Különleges szempontok: A Trichoderma képes versengeni a talajban lévő mikorrhiza gombákkal. Ha használ  Easy Roots Mycorrhiza Mix-et az átültetéshez, várjon két hetet a Trichoderma alkalmazása előtt, hogy a mikorrhiza gombáknak  legyen elegendő ideje megtelepedni.

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.

Tengeri moszat

Bár a tengeri moszat az óceánból származik, de a szárazföldi növényekre is jó hatást gyakorol. A nitrogénben, foszforban, magnéziumban, káliumban és vasban gazdag természetes műtrágya kulcsfontosságú tápanyagokat biztosít, amelyek segítenek optimalizálni a kannabisznövények egészségét és termelékenységét. A hínár nemcsak a növényeket táplálja, de a szerves anyag ezen formája a talaj mikrobáinak virágzásá is segítit, ami idővel növeli a termékenységet.

 • Hogyan használjuk a tengeri moszatot

Keverjen el literenként 1g tengeri moszatot

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.

SuperVit

A SuperVit gondosan kidolgozott vitamin- és aminosav-formulát kínál, amelyek optimalizálják a kannabisznövények növekedését, és segítik a növényeket a stressz kezelésében. A B1-, B2-, B3-, B4-, B6-vitamin és a folsav serkentik a növényi anyagcserét és a klorofill-termelést, míg az aminosavak (a fehérjék építőkövei), beleértve a glicint, az L-leucint és az L-tirozint, növelik a hozamot, a gyantatermelést és a stressztűrést. Összességében a SuperVit nagyobb és termelékenyebb növényeket eredményez.

 • A SuperVit használata

Minden alkalommal, amikor öntözi a növényeket, keverjen össze egy csepp SuperVit-et 4,5 liter vízzel, vagy két cseppet 4,5–9 liter vízzel.

Kompatibilitás:
Bármely más RQS kannabisz műtrágya termékkel.

RQS Kannabisz-műtrágyák használata a szabadban: Royal Gorilla

Most, hogy tisztában van a rendelkezésre álló legjobb kannabisz műtrágyákkal, itt az ideje, hogy ezt a tudást gyakorlatba is átültesse! Először is megmutatjuk, hogyan kell használni ezeket a termékeket a szabadban történő termesztés során. Példaként a Royal Gorilla-t használjuk. Ha nagyra értékeli a magas THC-szintet, akkor ezt a fajtát is érdemes kipróbálnia!

Április

Ebben a példában a termesztési szezonunk április 18-án kezdődik, és 26 hétig tart. Kezdjük el!

Indítsuk a dolgokat a magvak csíráztatásával. Használja ki az Easy Start előnyeit ebben az időszakban, hogy növelje a csírázási arányt, és palántái a lehető legideálisabban kezdjék az életüket. A palántáknak 3-7 nap után ki kell bújniuk a talajból. Tartsa őket a csíráztató edényekben, amíg el nem érik a 3–5cm-es magasságot, és kifejlődnek az első valódi leveleik.

Május

Május folyamán palántái hirtelen növekedésnek indulnak, jelezve a vegetatív fázis korai szakaszát. Készítse elő új otthonukat, ültesse át őket, és nézze, hogyan nőnek!

Készítse elő a cserepes keveréket, amelybe átülteti a palántákat. Fogja a jó érett házi komposztot, vagy vegyen néhány zsák szokásos virágföldet. Ezután minden 20 liter talajhoz adjon hozzá 50–100g Easy Boost-ot. Ezután adjon hozzá 20g **Rhizobactert, majd 5g Mycorrhiza Mixet és alaposan keverje össze a hozzávalókat. A palántáinak így szinte minden megvan, amire szükségük lesz a következő hetekben való boldoguláshoz. Tartsa őket nedvesen és erős fények alatt legalább 16 órán át minden nap.

RQS Kannabisz-műtrágyák használata a szabadban: Royal Gorilla

Június

Ekkorra már látni fogja a új vegetatív növekedést számos eredményét. Szövetséges mikrobáik segítségével növényei hozzájutnak az Ön által biztosított kezdeti tápanyagokhoz. Most újra el kell kezdenie a tápozást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy semmilyen hiány nem hátráltatja a fejlődésüket. Alkalmazza a következő tápanyagokat a vegetatív fázis hátralevő részében, hogy a növények erősek és egészségesek maradjanak:

 • Easy Grow: Oldjon fel 1 tablettát 3-5l vízben, és alkalmazza 7 naponta egyszer.
 • Easy Plus: Ez a műtrágya kulcsfontosságú mikroelemeket szállít, hogy elkerülje a hiánybetegségeket. Adjon 1 tablettát 5-8l vízhez, és használja 10 naponta. Csak arra ügyeljen, hogy ne alkalmazza az Easy Plus-t azon a napon, amikor a növényeket Easy Grow-val eteti.
 • Bigger Flowers: Adjon minden liter vízhez 1ml-t ebből a termékből és kétnaponta alkalmazza, hogy a növényeket további tápanyagokkal és növekedési stimulátorokkal gazdagítsa.
 • Rhizobacter: Adjon hozzá még egy adag Rhizobactert június elején. Az eredeti telepnek már el kellett foglalnia a helyét, de ez segít, ha a gyökérrendszer tovább bővül. Adjunk 1g-ot minden liter vízhez, és alkalmazzuk gyökéráztatóként.

Maradjunk következetesek és kerüljük el, hogy bizonyos termékeket ugyanazokon a napokon használjunk, ennek érdekében jelölje be a tápozási napokat az egyes képletekkel a termesztési naptárban.

Július

Folytassa a fent leírt tápozási renddel. A kannabisznövényeknek meglehetősen egyenletes az étvágya a vegetatív szakaszban. Amíg a zamatos zöld legyezőlevelek folyamatosan kialakulnak, tápozza őket, és figyelje, ahogy erőfeszítései megtérülnek.

Július elején adjon hozzá még egy 1g-os Rhizobacter adagot gyökéráztatóként, hogy ösztönözze a gyökérrendszer megtelepedését, és javítsa a tápanyagcserét a növények és a hasznos baktériumok között.

RQS Kannabisz-műtrágyák használata a szabadban: Royal Gorilla

Augusztus: A virágzás 1–4. hete

A dolgok hamarosan izgalmassá válnak! Ahogy egyre rövidülnek a nappalok, kültéri Royal Gorilla növényei virágozni kezdenek. Ezalatt a kannabisznövények étvágya megváltozik, egyes tápanyagokból többre, másokból kevesebbre lesz szükségük.

⇢ 1. Hét 

Ideje lecserélni a vegetációs műtrágyát a virágzási fázisra szánt tápokra. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a következő termékeket:

 • Bat Guano: Adjon hozzá Bat Guano öntetet. Tegyen 100g-ot minden edénybe, enyhén forgassa bele, és jól öntözze meg. Ez foszfor- és szervesanyag-forrást biztosít, amely a virágzási fázis során lebomlik, és egyszerre táplálja a növényeket és a talajt.
 • Easy Bloom: Ez a szerves trágya virágzás közben megemeli a foszfor- és káliumszintet. Adjon 1 tablettát 5-8l vízhez, és használja 7 naponta egyszer.
 • Easy Plus: Továbbra is használhatja az Easy Plust ugyanazzal a dózissal és gyakorisággal. Csak ne ugyanazokon a napokon, mint az Easy Bloomot.
 • Bigger Flowers: A virágzási szakaszban módosítania kell a műtrágya adagolási módját. A virágzás 1. hetében kétnaponta literenként 0,5ml-t használjon.
 • Thicker Flowers: 0,1ml-t használjon literenként minden nap öntözés közben.
 • Rhizobacter: Alkalmazzon további 1g Rhizobacter adagot a kannabinoid termelés javítására a virágzás alatt.

⇢ 2. hét

Az Easy Bloom és Easy Plus mennyisége maradhat. Növelje a Bigger Flowers adagját 0,8ml/literre, a Thicker Flowers-t pedig 0,2ml/literre.

⇢ 3. hét

A tápanyagokat ugyanolyan mennyiségben alkalmazzuk, mint a virágzás 2. hetében. Növelje a Thicker Flowers adagját literenként 0,3ml-re.

⇢ 4. hét

Az Easy Bloom és Easy Plus tápozás marad. A Bigger Flowers adagját növelje literenként 1ml-re. Tartsa ezt az adagot addig, amíg nem öblíti a növényeket a betakarítás előtt. A Thicker Flowers adagját emelje literenként 0,4ml-re.

RQS Kannabisz-műtrágyák használata a szabadban: Royal Gorilla

Szeptember: A virágzás 5–8. hete

Royal Gorilla növényei szeptemberben folytatják a virágzási szakaszt. Kövesse az alábbi rendszert, hogy a dolgok zökkenőmentesen haladjanak.

⇢ 5. hét

Most már a Sweeter Flowers-t is beveheti a tápozási ütemtervébe, hogy a növényeket további aminosavakkal és káliummal kezelje. Kezdje azzal, hogy öntözéskor adjon 0,4ml-t literenként. Növelje a Thicker Flowers adagját literenként 0,5ml-re.

⇢ 6. hét

Növelje a Sweeter Flowers adagját 0,7ml/literre, a Thicker Flowers adagját pedig 0,6ml/literre.

⇢ 7. hét

Növelje a Sweeter Flowers adagját literenként 0,8ml-re. A Thicker Flowers adagját csökkentse literenként 0,5ml-re.

⇢ 8. hét

Növelje az Sweeter Flowers adagját literenként 1ml-re, és tartsa fenn ezt a mennyiséget, amíg el nem kezdi öblíteni a növényeket. A Thicker Flowers adagját csökkentse literenként 0,4ml-re.

október: Szüret és öblítés

Mindjárt elérkezik az ideje annak, hogy elszívhassa munkája gyümölcsét! Öblítés előtt adjon növényeinek egy utolsó vacsorát a következő műtrágyákkal és kiegészítőkkel. Adjon neki szokásos mennyiséget az Easy Bloom-ból. Adjon egy utolsó adag Sweeter Flowers-t 1ml/liter mennyiségben és Thicker Flowers-t 0,4ml/liter mennyiségben. Várhatóan október 16-án betakaríthatja Royal Gorilla növényeit. Kezdje el **öblíteni növényeit két nappal az utolsó tápozás után, október 1-jén.

RQS Kannabisz-műtrágyák használata a szabadban: Royal Gorilla

RQS műtrágyák használata beltéren: Green Gelato Automatic

Ha szívesebben termeszt beltéren, most bemutatjuk az RQS kannabisz műtrágyák használatát ebben a beállításban is. Példaként a Green Gelato Automatic-ot használjuk. Ez a sativa-domináns növény magas THC-szintet, ízletes terpéneket kínál, és komoly sebességgel növekszik. Használja tápanyagainkat és étrend-kiegészítőinket, hogy erős, egészséges és produktív maradjon. Ne feledje, hogy az önvirágzó törzsek kevesebb tápanyagot igényelnek, mint fotoperiódusos társaik. Észreveheti, hogy az alábbi tápanyagok mennyiségét felére csökkentettük, hogy elférjenek ezek a gyors növények.

1. hét: Csírázás

Először is ki kell csíráztatnia a magokat. Javasoljuk az Easy Start használatát az optimális környezet biztosítása és a csírázási arány növelése érdekében. Dobja be magjait a termesztőközegbe, és várjon 3-7 napot, amíg áttörik a talajt.

Amíg türelmesen várakozik, állítson össze egy cserepes keveréket. Az automaták **könnyű és levegős talajban érzik jól magukat. A következő recept tökéletes táptalajt biztosít ezeknek a gyors növényeknek:

könnyű és levegős talaj - https://www.royalqueenseeds.com/blog-the-best-soil-for-growing-autoflowering-cannabis-n904

 • 3 rész tőzegmoha
 • 3 rész komposzt
 • 2 rész perlit, előnedvesítve
 • 1 rész vermikulit, előnedvesítve

Miután összeállította a virágcserepet, minden 20 liter talajhoz adjon 50–100g Easy Boost és 20g Rhizobactert, és jól keverje össze. Ezután töltse fel a tartályokat.

RQS műtrágyák használata beltéren: Green Gelato Automatic

2. hét: Kezdődik a vegetatív szakasz

Mostanra a palántáinak körülbelül 3-5cm magasnak kell lenniük, és már van néhány apró valódi levelük. Egyre nagyobbak, ezért új otthonra van szükségük. Készítsen lyukat a tartályok közepén. Tegyen 5g Mycorrhiza Mixet minden lyukba, hogy a gyökérrendszert jótékony mikrobákkal oltsa be. Helyezze a palántákat az új cserepekbe, és öntözze meg őket.

3. hét

Növényei már a vegetatív fázis végén járnak! Ezen a héten adjon nekik tápot, ezzel segítse a levelek növekedésének utolsó néhány napját. Hígítson fel 1 tabletta Easy Grow-t 7-10l vízben, és 7 naponta egyszer alkalmazza. Ezalatt növekedésserkentő szerekkel is kezelheti a növényeit. Adjon 0,5ml Bigger Flowers-t minden liter vízhez, és alkalmazza kétnaponta a virágzás kezdetéig.

4. hét: Virágzás kezdete

Mi mondtuk, hogy a Green Gelato Auto gyorsan növekszik! Üdvözöljük a virágzási szakaszban. Módosítania kell a tápanyagokat, mivel a növények egyre inkább foszforra és káliumra éhesek. Az optimális eredmény érdekében használja az alábbi keveréket:

 • Bat Guano: Minden edénybe tegyen 50g denevérguanót a foszforszint növelése érdekében.
 • Easy Bloom: Adjon 1 tablettát 12–16l vízhez, és használja 7 naponta egyszer a virágzási szakaszban.
 • Bigger Flowers Kétnaponta alkalmazzon literenként 0,25ml-t.
 • Thicker Flowers: Alkalmazzon 0,05ml-t literenként minden nap, amikor öntöz.
RQS műtrágyák használata beltéren: Green Gelato Automatic

5. hét

A virágzó növényeinek most élénken kell ragyogniuk! Végezze el a következő módosításokat a tápozás ütemezésében, hogy egészségesek maradjanak:

 • Az Easy Bloom mehet a korábbiak szerint.
 • Növelje a Bigger Flowers mennyiségét literenként 0,4ml-re.
 • A Thicker Flowers mennyiségét emelje literenként 0,1ml-re.

6. hét

Itt az ideje, hogy adjon még egy adag Rhizobactert zöld babáinak, hogy a gyökerek megerősödjenek. Adjon 1g port gyökéráztatónak minden növényhez. Növelje a Thicker Flowers adagját literenként 0,15ml-re.

7. hét

Egy kicsit újra fel kell emelnie a tápanyagtartalmat. Ez a végső tápozás segít a virágképződésben és a kannabinoid szintézisben. Kövesse az alábbi utasításokat:

 • Az Easy Bloom ugyanúgy, mint korábban.
 • Növelje a Bigger Flowers adagját literenként 0,5ml-re.
 • Növelje a Thicker Flowers adagját literenként 0,2ml-re.

8. hét: Öblítés és betakarítás

A kemény munkának mindjárt vége! Ezen a ponton hagyja abba a tápozást és most öblítse a növényeket; így körülbelül két héten belül készen állnak a betakarításra.

RQS műtrágyák használata beltéren: Green Gelato Automatic

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37835 reviews