• O.G. Kush
 • O.G. Kush
 • O.G. Kush
 • O.G. Kush
 • OG Kush

OG Kush

Chemdawg x (Lemon Thai x Pakistani Kush)

Az OG Kush magokat nem szükséges bemutatni. Ennek a díjnyertes hibridnek az ízét évtizedek óta minden dohányos érzi az ajkán, erős szellemi és fizikai hatásokat, ínycsiklandó citrus-, gyümölcs- és fenyőillatokat és nagyszerű termést hoz.
(654)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (2)
 • Vélemények (544)
 • Vásárlói képek (4)

Az OG Kush törzs a Chemdawg, a Lemon Thai és a Pakistani Kush törzsekből származik

Valódi genetikája ismeretlen. A Royal Queen Seeds nemesítői keményen dolgoztak a legendás OG Kush törzs saját verziójának kifejlesztésén. Mások úgy vélik, hogy a ChemDawg-nak egy ’90-es évekbeli különleges vágása. Még nevének a származása is vitatott, mivel egyesek szerint az OG az Original Gangster-nek a rövidítése. A legtöbben a növény eredete miatt megegyeznek abban, hogy az OG Ocean Grown-t (tengeren termesztettet) jelent.

Egyesek szerint az OG Kush törzs a Chemdawg, a Lemon Thai és a Pakistani Kush keveréke. A Chemdawg, a Lemon Thai és a pakisztáni Kush keverékéből kerek, egységes törzset állítottak elő, magas THC-szinttel és rengeteg gyümölcsös terpénnel. Összességében tompító hatású, genetikai profilja 75%-ban indica és 25%-ban sativa.

Termesszen könnyedén díjnyertes OG Kush magvakat otthonában.

Egy dolog biztos: az OG Kush gyakori név a kannabiszhasználók körében. A Highlife Cannabis Kupán 1. helyezést elnyerő OG Kush-unk kiváló hatással és ikonikus édes citrusos, valamint fenyős- és dízeles aromával büszkélkedhet, amitől megindul a nyálelválasztása. Stabil, megbízható feminizált vetőmagként kapható - a kupagyőztes fű termesztése még soha nem volt olyan egyszerű, mint az OG Kush-unkkal.

Az OG Kush törzs erőteljes mentális és fizikai high-t biztosít

Az OG Kush durván erős cannabis variáns, amelyet a tapasztalt szmókerek többsége a kedvencei közé sorol. A hatása fizikailag éppen olyan erős, mint szellemileg. Annak ellenére, hogy a hatása inkább sativa típusokra emlékeztető, a genetikája indica domináns. A hatása épp olyan komplex, mint az íze. Az OG Kush magvak virágzása körülbelül 8 hétig tart és átlagosan 500g termést adnak növényenként.

A 19% THC-szintje olyan high-t eredményez, ami azonos mértékben nyugtatja a testet és az elmét is. A citrusfélék, a fenyő és a gyümölcs finom illatai és ízei tovább fokozzák a high-t, alig várja majd a következő szippantást. A terpének, a mircén, a limonén és a kariofilén magas koncentrációja támogatja jól felismerhető aromáját.

Az alapvető átalakítási technikák alkalmazásával a termesztők könnyen érhetnek el magasabb hozamokat. Ha a korai vegetatív stádiumban lecsípi a tetejüket, az arra ösztönzi őket, hogy több fő szárat  növesszenek, ezáltal is több helyet biztosítva a virágoknak. Mind a main-lining, mind az alacsony stresszel járó technikák elősegítik a bokros, sűrű lombkorona kontrollálását és megfelelő levegőztetését.

Az OG Kush magok hatalmas, gyönyörű árnyalatú rügyeket hoznak

Az OG Kush törzsről tudjuk, hogy enyhén megnyúlik, de virágzás közben gyorsan elkezd kikerekedni. Általában a 90-160 cm-es magasságot éri el. A bugái nagyok és tömörek, citromzöldek, és nagy mennyíségű gyanta fedi őket. Számos jó oka van annak, hogy az OG Kush vetőmagok olyan népszerűvé váltak. A Royal Queen Seedsnél feminizált magvakként is elérhető, így Ön is kipróbálhatja ezt a csodálatos fajtát.

OG Kush data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 19%
CBD: Medium
Termés beltéren: 425 - 475 gr/m2
Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
Magasság beltéren: 90 - 160 cm
Magasság szabadtéren: 180 - 220 cm
Virágzási: 7 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október
Genetikai háttér: Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Típus: Sativa 25% Indica 75%
Hatás: Felemelő, Megnyugtató
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Citrusfélék, Fenyő, Gyümölcsös

  Szerző M. I. Ekkor 20/May/2024 :

  Megszólítás : OG Kush
  Komment : Lemon smell and taste. Got these seeds for free with the purchase of other seeds. Like these the best out of the three I got

  Szerző J. D. Ekkor 20/May/2024 :

  Megszólítás : J. D.
  Komment : I was super excited for this grow planted all seeds at the Same time. Worked 100% all seeds worked. Would Reccomend!! Nice Color too!!!

  Szerző S. W. Ekkor 20/May/2024 :

  Megszólítás : Magfrance
  Komment : Eine Sorte die mich Geschmacklich immer wieder abholt. Geht nicht zu Stark in den Kopf ist aber trotzdem in der Lage einen Kreativ zu puschen beste empfelung magfrance

  Szerző M. V. Ekkor 17/May/2024 :

  Megszólítás : Top Quality
  Komment : Top Quality

  Szerző M. P. Ekkor 09/May/2024 :

  Megszólítás : looks good in my outdoor garden
  Komment : Germinated just fine, started in a 3" plastic pot. Transferred to a 3 gal fabric pot and topped it. It's 2 feet tall now, (05/05/2024), sturdy and green. I am anticipating steady growth and a nice yield!

  Szerző R. B. Ekkor 25/Apr/2024 :

  Megszólítás : Worked just fine
  Komment : Bought it, grew it, used it. Worked 👍

  Szerző J. R. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : Grew it , nicely
  Komment : So far experience with royal seeds has been super ...thank you

  Szerző B. H. Ekkor 03/Apr/2024 :

  Megszólítás : Super Wirkung
  Komment : Klasse Strain mit super Wirkung. Der Grow war sehr interessant aber doch Recht unkompliziert. Bei 100 Watt beleuchtung, gab es pro Pflanze ca. 70g (trocken) Ausbeute. Die nächsten Seeds sind schon auf dem Weg ich freu mich drauf.

  Szerző N. P. Ekkor 27/Mar/2024 :

  Megszólítás : First time grower: Success
  Komment : Alright, I had to review this strain. Yeah, first time ever growing and just winged it. But, throughout the learning process I realized how big of mistakes I’d been making and this strain, above and beyond performed above the rest. I grew indoors in (don’t hate I didn’t know better) soil substrate that rhymes with shmiricle flow. But between that, throwing stuff at it, and even accidental high pressure training to a few colas (that actually produced bigger buds in the end) these things barely faltered. I did a test run with these, Royal Gorilla, Purple Queen, Special Queen #1, hyperions, northern light and others than the Northern light none of the others took off like the OG Kush. Easy, forgiving, an high yields for a rook like me. I’ll toss some pics up if I can. Got some Decent snaps.

  Szerző C. C. Ekkor 18/Mar/2024 :

  Megszólítás : Great seed
  Komment : All 3 seeds popped and I was very happy

  Szerző M. A. Ekkor 13/Mar/2024 :

  Megszólítás : OG Kush
  Komment : Unfussy grow. Topped early in veg. Lots of bud. Lots of color. Frosty. Flower harvested weeks 8 and 9. High is powerful. Very pleased with genetics.

  Szerző J. A. Ekkor 12/Mar/2024 :

  Megszólítás : Free OG Kush
  Komment : Was super excited for this grow planted all my seeds at the Same time would recommend just one issue 1 of my seeds did not grow

  Szerző S. C. Ekkor 05/Mar/2024 :

  Megszólítás : Beautiful buds
  Komment : Orange color touch and sweet taste.

  Szerző A. C. Ekkor 29/Feb/2024 :

  Megszólítás : Descent
  Komment : Smokes nice

  Szerző M. M. Ekkor 26/Feb/2024 :

  Megszólítás : OG Kush
  Komment : Nice big sticky buds. Great smell and taste. One of my all time favourites!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Jan | 2018-08-20 16:25:17

Also hier wird davon geredet 65g Ertrag in 8 Wochen wird hier gemeint 65g Ertrag trocken oder 65g Ertrag nass

Royal Queen Seeds Team

All the figures are considering that the product is dry, the page does not state that it would be ready in 8 weeks, this information is related to the flowering time.

From Jan | 2018-08-20 16:21:22

Hier wird gesagt pro Pflanze 65g Ertrag aber wird hier gemeint 65g trocken oder nass

Royal Queen Seeds Team

All the figures are considering that the product is dry. Always bear in mind that this data is to be taken as an orientation.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.