Special Kush 1

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek.
Magok száma:
1x
€ 4.00
3x
€ 9.50
5x
€ 15.50
10x
€ 27.00
€ 9.50 tax incl. In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin és Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (603)
 • Vásárlói képek (10)

A Hindu Kushból Afganisztán és Pakisztán között

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek. Annak idején minden marihuána növényt cannabis sativa-nak neveztek, de az indica típusokat egy idő után meg kellett különböztetni, mivel sok szempontból lényegesen eltérnek a többi típustól. A Indica nevet azért kapta, mert Indiában fedezték fel először.

Annak ellenére, hogy nem csak Indiában őshonos ez a típus, megtartotta a nevét. A cannabis variánsok elnevezésénél gyakran használják annak a helynek a nevét, ahol a növényt először felfedezték. Az első Kush füvek az Afganisztántól Pakisztánig elfekvő Hindu Kush hegységről kapták a nevüket.

Minden zsebhez megfelelő

Úgy döntöttünk, hogy az egyik régi sulis Kush variánst feltámasztjuk azzal, hogy előállítunk belőle egy modernkori feminizált magot. A Special Kush a legolcsóbb magunk, tehát tökéletes variáns a spórolós kertészeknek. Ha megfelelő füstre vágyik kedvező áron, válassza a Special Kush-t.

Akár 3 méteresre is megnő szabadban, nagyszerű terméshozamot hoz

A Special Kush szereti a vad afganisztáni hegységhez hasonló körülményeket, ebből kifolyólag a neki rendelkezésre álló területet benövi. Beltéren érdemes figyelmet fordítani arra, hogy ne nője túl a termőterületét. Ha elegendő helyet kap, pl. kültéren, meghaladhatja a 3 m-es magasságot.

A virágzási ideje 7-8 hét, ami után a hozama beltéren kb. 65-150 g, ez 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként 475 g-nak felel meg. Kültéren meleg környezetre van szüksége, mint amilyen Olaszországban vagy Észak-Afrikában van. Ennek a fának a hozama, ha elég napfénnyel, vízzel és tápanyaggal van ellátva, meghaladhatja növényenként az 550 g-ot.

Hash-ízű fajta

A Special Kush bugái általában tömörek, megtelnek csillogós gyantával, és befedik az egész növényt. Füstjének az íze nagyon hasonlít a haskáéhoz, az indica hátterének köszönhetően a hatása pedig erős és fizikai. Ez egy egyszerű, alapvető feminizált növény, amelynek jó a füstje és alacsony az ára.

 • THC: 17%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 425 - 475 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 200 - 270 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Afghan x Kush
 • Típus: Sativa 20% Indica 80%
 • Hatás: Testi és agyi betépés
 • Íz: Földes, Csípős, Édes
 • Éghajlat: Warm
   

  By P. B. on 22/Apr/2019 :
  (4)

  Title : Very good
  Comment : but nuch problems with this strain

  By R. W. on 22/Apr/2019 :
  (5)

  Title : GREAT
  Comment : realy nice seeds and good strain for cheap price

  By M. W. on 22/Apr/2019 :
  (5)

  Title : SK
  Comment : Really good company definitely using them again

  By J. A. on 17/Apr/2019 :
  (5)

  Title : .
  Comment : Wat you cannabis ph?

  By A. M. on 17/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Vigorous growth and node joints on swole
  Comment : This kush is a beast. Thanks RQS for high quality and great service

  By G. P. on 16/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Au top 👌🏻
  Comment : Étant débutant dans le domaine j’ai voulu testé une variété simple à cultiver . Sous un éclairage 180w cette variété m’a donné 40 grammes par plants , une quantité considérable avec un éclairage si faible et les erreurs de débutant commises lors de la germination , des rempotages , de l’arrosage et de l’engraissage . Bref une variété extra facile à cultiver que je recommande aussi bien pour les débutant que pour les personnes plus avancées . Les effets sont très sympa avec un high net et lucide qui laisse le corps très détendu .

  By A. B. on 09/Apr/2019 :
  (4)

  Title : Bien
  Comment : Bonne plante, j'en ai fait deux en extérieur j'ai du récupérer au alentour de 150 GRAMMES. Sans réel attention, la germination aucun engrais etc.. la nature c'est charger de tout :)

  By P. V. on 08/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Special kush-1
  Comment : 3 zaden gekocht van Royal Queen Seeds van de gefemmiseerde Kush-1 , alle zaden ontkiemd in 3 dagen op potgrond ! Bedankt , over een maand gaan ze naar buiten , ben benieuwd naar de groei en bloei fase !

  By P. K. on 08/Apr/2019 :
  (5)

  Title : MEGA
  Comment : Very good plant

  By B. D. on 05/Apr/2019 :
  (4)

  Title : genius
  Comment : top is à buds

  By M. G. on 03/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Hammer Matte ^^
  Comment : wächst wie unkraut ... 3/3 gekeimt... zeitnahe und diskrete lieferung. danke freunde =)

  By M. V. on 03/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Thanks..for the gift...

  By S. H. on 03/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Für den Preis kann man nichts sagen!
  Comment : Guter Preis und relativ robust... alles im allem lest sich die sorte gut Growen!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

From Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Royal Queen Seeds Team

Please see below two links with information about auto and fem strains for warm climates https://www.royalqueenseeds.com/blog-top-5-autoflowering-strains-for-warm-climates-n460 https://www.royalqueenseeds.com/blog-our-top-5-cannabis-strains-for-warmer-climates-n218

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Top Strains for Warmer Climates

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.