• Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1

Special Kush 1

Afghan x Kush

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek.
(1145) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 4.00
3x
€ 9.50
5x
€ 15.50
10x
€ 27.00
25x
€ 54.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 9.50

€ 9.50 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (964)
 • Vásárlói képek (5)

A Hindu Kushból Afganisztán és Pakisztán között

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek. Annak idején minden marihuána növényt cannabis sativa-nak neveztek, de az indica típusokat egy idő után meg kellett különböztetni, mivel sok szempontból lényegesen eltérnek a többi típustól. A Indica nevet azért kapta, mert Indiában fedezték fel először.

Annak ellenére, hogy nem csak Indiában őshonos ez a típus, megtartotta a nevét. A cannabis variánsok elnevezésénél gyakran használják annak a helynek a nevét, ahol a növényt először felfedezték. Az első Kush füvek az Afganisztántól Pakisztánig elfekvő Hindu Kush hegységről kapták a nevüket.

Minden zsebhez megfelelő

Úgy döntöttünk, hogy az egyik régi sulis Kush variánst feltámasztjuk azzal, hogy előállítunk belőle egy modernkori feminizált magot. A Special Kush a legolcsóbb magunk, tehát tökéletes variáns a spórolós kertészeknek. Ha megfelelő füstre vágyik kedvező áron, válassza a Special Kush-t.

Akár 3 méteresre is megnő szabadban, nagyszerű terméshozamot hoz

A Special Kush szereti a vad afganisztáni hegységhez hasonló körülményeket, ebből kifolyólag a neki rendelkezésre álló területet benövi. Beltéren érdemes figyelmet fordítani arra, hogy ne nője túl a termőterületét. Ha elegendő helyet kap, pl. kültéren, meghaladhatja a 3 m-es magasságot.

A virágzási ideje 7-8 hét, ami után a hozama beltéren kb. 65-150 g, ez 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként 475 g-nak felel meg. Kültéren meleg környezetre van szüksége, mint amilyen Olaszországban vagy Észak-Afrikában van. Ennek a fának a hozama, ha elég napfénnyel, vízzel és tápanyaggal van ellátva, meghaladhatja növényenként az 550 g-ot.

Hash-ízű fajta

A Special Kush bugái általában tömörek, megtelnek csillogós gyantával, és befedik az egész növényt. Füstjének az íze nagyon hasonlít a haskáéhoz, az indica hátterének köszönhetően a hatása pedig erős és fizikai. Ez egy egyszerű, alapvető feminizált növény, amelynek jó a füstje és alacsony az ára.

Special Kush 1 data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 17%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 425 - 475 gr/m2
Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
Magasság beltéren: 60 - 100 cm
Magasság szabadtéren: 200 - 270 cm
Virágzási: 7 - 8 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Afghan x Kush
Típus: Sativa 20% Indica 80%
Hatás: Fizikailag pihentető, Nehéz, Tompa
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Csípős, Földes, Gyümölcsös

  Szerző J. J. Ekkor 30/Nov/2023 :

  Megszólítás : So far so good
  Komment : Don't know the quality yet, but gd, she is looking amazing. I mainlined her and have 13 very medium larg tops and a lot of nice middle sized buds.

  Szerző E. M. Ekkor 28/Nov/2023 :

  Megszólítás : Perfect strain
  Komment : Price/ performance excelent

  Szerző B. M. Ekkor 23/Nov/2023 :

  Megszólítás : Special for sure.
  Komment : Great kush taste. Beautiful buds and tasty.

  Szerző J. L. Ekkor 30/Oct/2023 :

  Megszólítás : Jeee
  Komment : Der Knaller. War als Geschenk dabei und draußen so nebenbei wachsen lassen, das Ergebnis ist für den Preis echt Wahnsinn!

  Szerző M. R. Ekkor 20/Oct/2023 :

  Megszólítás : Seed
  Komment : Big fella 🥰 good and big plant indoor

  Szerző M. B. Ekkor 16/Oct/2023 :

  Megszólítás : special special kush
  Komment : Amazing strain for low budget

  Szerző F. B. Ekkor 16/Oct/2023 :

  Megszólítás : 420
  Komment : sehr gutes preis leistungs verhältnis und sehr geil zum rauchen👍🤝✌️

  Szerző H. L. Ekkor 13/Oct/2023 :

  Megszólítás : Special Kush 1
  Komment : Its a really good strain, just reading about the history of it makes me all excited and I think this year is going to be a good year for my plants thank you very much 🙏

  Szerző A. T. Ekkor 02/Oct/2023 :

  Megszólítás : Mister Tex
  Komment : Plusieurs commande et jamais de probleme (germination, génétique, … 100% !). J'en suis très content et je recommande.

  Szerző G. L. Ekkor 21/Sep/2023 :

  Megszólítás : Kiff
  Komment : Le rapport qualité prix est parfait, merci!

  Szerző N. R. Ekkor 20/Sep/2023 :

  Megszólítás : Cien
  Komment : Günstig und bewährt, der Beschreibung entsprechend.

  Szerző S. R. Ekkor 20/Sep/2023 :

  Megszólítás : Special Kush 1
  Komment : Schön gewachsen. Top Empfehlung

  Szerző D. L. Ekkor 12/Sep/2023 :

  Megszólítás : Very easy for a first time grower
  Komment : After lots and lots of research and reading every helpful post included on the royal queens website I decide to try my hand and this seed did not disappoint I started to smell the sweet smell of success after a few weeks and I’m now just went into the bloom. Looks like I’m going to have a number crop not bad for a first time gardener. Highly recommended 👍

  Szerző P. G. Ekkor 12/Sep/2023 :

  Megszólítás : P.S.G
  Komment : Alles top-super gekeimt , schön gewachsen. Sind jetzt bei 3,50M Outdoor. Warten gespannt auf die Ernte.

  Szerző C. S. Ekkor 12/Sep/2023 :

  Megszólítás : Carsten
  Komment : Habe sie als gratis Samen zu meiner Bestellung bekommen und sie mit ins Gewächshaus getan! Bin total geflasht was draus geworden ist! 2,50 m hoch und hängt voll bis oben zur Colas! Definitiv steht diese Lady nun auf meiner Einkaufsliste! Thx RQS!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

From Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 32577 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.