• Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1

Special Kush 1

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek.
(860) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 4.00
3x
€ 9.50
5x
€ 15.50
10x
€ 27.00
25x
€ 54.00
On sale! Kedvezményes áron!
€ 9.50

€ 9.50 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-0%)

Vásároljon és nyerjen 10 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (729)
 • Vásárlói képek (13)

A Hindu Kushból Afganisztán és Pakisztán között

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek. Annak idején minden marihuána növényt cannabis sativa-nak neveztek, de az indica típusokat egy idő után meg kellett különböztetni, mivel sok szempontból lényegesen eltérnek a többi típustól. A Indica nevet azért kapta, mert Indiában fedezték fel először.

Annak ellenére, hogy nem csak Indiában őshonos ez a típus, megtartotta a nevét. A cannabis variánsok elnevezésénél gyakran használják annak a helynek a nevét, ahol a növényt először felfedezték. Az első Kush füvek az Afganisztántól Pakisztánig elfekvő Hindu Kush hegységről kapták a nevüket.

Minden zsebhez megfelelő

Úgy döntöttünk, hogy az egyik régi sulis Kush variánst feltámasztjuk azzal, hogy előállítunk belőle egy modernkori feminizált magot. A Special Kush a legolcsóbb magunk, tehát tökéletes variáns a spórolós kertészeknek. Ha megfelelő füstre vágyik kedvező áron, válassza a Special Kush-t.

Akár 3 méteresre is megnő szabadban, nagyszerű terméshozamot hoz

A Special Kush szereti a vad afganisztáni hegységhez hasonló körülményeket, ebből kifolyólag a neki rendelkezésre álló területet benövi. Beltéren érdemes figyelmet fordítani arra, hogy ne nője túl a termőterületét. Ha elegendő helyet kap, pl. kültéren, meghaladhatja a 3 m-es magasságot.

A virágzási ideje 8-10 hét, ami után a hozama beltéren kb. 65-150 g, ez 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként 475 g-nak felel meg. Kültéren meleg környezetre van szüksége, mint amilyen Olaszországban vagy Észak-Afrikában van. Ennek a fának a hozama, ha elég napfénnyel, vízzel és tápanyaggal van ellátva, meghaladhatja növényenként az 550 g-ot.

Hash-ízű fajta

A Special Kush bugái általában tömörek, megtelnek csillogós gyantával, és befedik az egész növényt. Füstjének az íze nagyon hasonlít a haskáéhoz, az indica hátterének köszönhetően a hatása pedig erős és fizikai. Ez egy egyszerű, alapvető feminizált növény, amelynek jó a füstje és alacsony az ára.

Special Kush 1 data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 17%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 425 - 475 gr/m2
Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
Magasság beltéren: 60 - 100 cm
Magasság szabadtéren: 200 - 270 cm
Virágzási: 7 - 8 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Afghan x Kush
Típus: Sativa 20% Indica 80%
Hatás: Testi és agyi betépés
Éghajlat: Warm
Íz: Földes, Csípős, Édes

  Szerző A. B. Ekkor 30/Nov/2020 :

  Megszólítás : Very fine results
  Komment : As a first time grower i was suprised how tough this plant is. From 3 plants i got about 220grams when dried. Very happy, very good taste. It was done outdoor.

  Szerző J. S. Ekkor 26/Nov/2020 :

  Megszólítás : el pintor
  Komment : levering duurde iets langer ( denk door Corona) maar perfect verpakt ontvangen. super start, gewoon alle zaden komen binnen drie dagen op . Ziet er heel hoopvol uit.

  Szerző C. E. Ekkor 25/Nov/2020 :

  Megszólítás : O.G
  Komment : Versand ging schnell und kam in einer unauffälligen Verpackung. Samen sind alle gekeimt und auch ohne Probleme gewachsen. Man kommt gut mit ihr klar und sie verzeiht auch einige Fehler. Sehr schönes Endprodukt und preis Leistung natürlich klasse. Niedrige Temperaturen hat sie auch gut überstanden.

  Szerző V. G. Ekkor 25/Nov/2020 :

  Megszólítás : Top!
  Komment : Jamais déçu par RQS, bonne variété. Germination: 3 graines sur 3 et aucun problèmes

  Szerző H. B. Ekkor 23/Nov/2020 :

  Megszólítás : Herr
  Komment : Abwicklung einfach und schnell. Alle Samen sind aufgegangen, Top. Kleiner Wermutstropfen, die drei Gratis Critical sind nicht aufgegangen, hatte vor einigen Jahren das gleiche mit Royal Dwaft.

  Szerző C. B. Ekkor 23/Nov/2020 :

  Megszólítás : Top
  Komment : Top quality

  Szerző M. M. Ekkor 18/Nov/2020 :

  Megszólítás : Sehr gut
  Komment : Alle keimen Ergebnis sehr gut verzeiht einige Fehler. Wirkung sehr klar macht mich sehr glücklich und lustig. Schlaf ist auch sehr gut.

  Szerző A. B. Ekkor 17/Nov/2020 :

  Megszólítás : Very good
  Komment : Veramente buona costa poco produce tanto ed è veramente buona

  Szerző G. V. Ekkor 12/Nov/2020 :

  Megszólítás : Bionissima
  Komment : Cresciuta molto bene

  Szerző B. P. Ekkor 04/Nov/2020 :

  Megszólítás : Ottimo
  Komment : Germinazione 100% gusto pieno

  Szerző R. M. Ekkor 02/Nov/2020 :

  Megszólítás : Not sure how will end up
  Komment : Seemed ok, but seems that it stopped growing. Other strains next to it, are going in the 3rd branch, and this one stopped in the first. But I´ll keep my faith on it.

  Szerző A. S. Ekkor 02/Nov/2020 :

  Megszólítás : Pido
  Komment : Alles Top, guter Ertrag

  Szerző J. L. Ekkor 02/Nov/2020 :

  Megszólítás : Good
  Komment : Very good

  Szerző S. C. Ekkor 28/Oct/2020 :

  Megszólítás : Seb
  Komment : Nice

  Szerző M. L. Ekkor 26/Oct/2020 :

  Megszólítás : Monsieur
  Komment : 👍👍👍


  You cannot post a review because you have not purchased this product
From biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

From Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.