• Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1

Special Kush 1

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek.
(1026) Írja meg a véleményét
Magok sz√°ma:
1x
$3.90
3x
$9.26
5x
$15.11
10x
$26.32
25x
$52.64
On sale!
Kedvezményes áron!
$9.26

$9.26 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (871)
 • Vásárlói képek (13)

A Hindu Kushból Afganisztán és Pakisztán között

Az indica vari√°nsok k√∂z√∂tt a Kush olyan, mint a sativa t√≠pusok k√∂z√∂tt a Haze. A skunk-hoz hasonl√≥an a kush olyan kifejez√©s, aminek jelent√©se mag√°ba foglal egy eg√©sz cannabis csal√°dot. Az indica kifejez√©st azoknak a cannabis n√∂v√©nyeknek a megnevez√©s√©hez haszn√°ljuk, amelyek az indiai r√©gi√≥kban term√©szetesen teremnek. Annak idej√©n minden marihu√°na n√∂v√©nyt cannabis sativa-nak neveztek, de az indica t√≠pusokat egy idŇĎ ut√°n meg kellett k√ľl√∂nb√∂ztetni, mivel sok szempontb√≥l l√©nyegesen elt√©rnek a t√∂bbi t√≠pust√≥l. A Indica nevet az√©rt kapta, mert Indi√°ban fedezt√©k fel elŇĎsz√∂r.

Annak ellen√©re, hogy nem csak Indi√°ban ŇĎshonos ez a t√≠pus, megtartotta a nev√©t. A cannabis vari√°nsok elnevez√©s√©n√©l gyakran haszn√°lj√°k annak a helynek a nev√©t, ahol a n√∂v√©nyt elŇĎsz√∂r felfedezt√©k. Az elsŇĎ Kush f√ľvek az Afganiszt√°nt√≥l Pakiszt√°nig elfekvŇĎ Hindu Kush hegys√©grŇĎl kapt√°k a nev√ľket.

Minden zsebhez megfelelŇĎ

√ögy d√∂nt√∂tt√ľnk, hogy az egyik r√©gi sulis Kush vari√°nst felt√°masztjuk azzal, hogy elŇĎ√°ll√≠tunk belŇĎle egy modernkori feminiz√°lt magot. A Special Kush a legolcs√≥bb magunk, teh√°t t√∂k√©letes vari√°ns a sp√≥rol√≥s kert√©szeknek. Ha megfelelŇĎ f√ľstre v√°gyik kedvezŇĎ √°ron, v√°lassza a Special Kush-t.

Ak√°r 3 m√©teresre is megnŇĎ szabadban, nagyszerŇĪ term√©shozamot hoz

A Special Kush szereti a vad afganiszt√°ni hegys√©ghez hasonl√≥ k√∂r√ľlm√©nyeket, ebbŇĎl kifoly√≥lag a neki rendelkez√©sre √°ll√≥ ter√ľletet ben√∂vi. Belt√©ren √©rdemes figyelmet ford√≠tani arra, hogy ne nŇĎje t√ļl a termŇĎter√ľlet√©t. Ha elegendŇĎ helyet kap, pl. k√ľlt√©ren, meghaladhatja a 3 m-es magass√°got.

A vir√°gz√°si ideje¬†7-8 h√©t, ami ut√°n a hozama belt√©ren kb. 65-150 g, ez 600 W-os l√°mpa alatt n√©gyzetm√©terenk√©nt 475 g-nak felel meg. K√ľlt√©ren meleg k√∂rnyezetre van sz√ľks√©ge, mint amilyen Olaszorsz√°gban vagy √Čszak-Afrik√°ban van. Ennek a f√°nak a hozama, ha el√©g napf√©nnyel, v√≠zzel √©s t√°panyaggal van ell√°tva, meghaladhatja n√∂v√©nyenk√©nt az 550 g-ot.

Hash-√≠zŇĪ fajta

A Special Kush bug√°i √°ltal√°ban t√∂m√∂rek, megtelnek csillog√≥s gyant√°val, √©s befedik az eg√©sz n√∂v√©nyt. F√ľstj√©nek az √≠ze nagyon hasonl√≠t a hask√°√©hoz, az indica h√°tter√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen a hat√°sa pedig erŇĎs √©s fizikai. Ez egy egyszerŇĪ, alapvetŇĎ feminiz√°lt n√∂v√©ny, amelynek j√≥ a f√ľstje √©s alacsony az √°ra.

Special Kush 1 data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 17%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 425 - 475 gr/m2
Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
Magasság beltéren: 60 - 100 cm
Magasság szabadtéren: 200 - 270 cm
Virágzási: 7 - 8 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Afghan x Kush
Típus: Sativa 20% Indica 80%
Hatás: Fizikailag pihentetŇĎ, Nehéz, Tompa
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: CsípŇĎs, Földes, Gyümölcsös

  SzerzŇĎ S. C. Ekkor 27/Sep/2022 :

  Megszólítás : Amazing
  Komment : Nothing to complain amazing smell and looks denz

  SzerzŇĎ M. D. Ekkor 16/Sep/2022 :

  Megszólítás : Totally awesome
  Komment : I must say that they deserve a 10 i put them in and sometimes i forgot to feed them but they were very easy so if you have not got them before you should for a price well worth a go and it does not stink the place out like others go for it

  SzerzŇĎ D. E. Ekkor 01/Sep/2022 :

  Megszólítás : Queen
  Komment : Go on ...

  SzerzŇĎ M. G. Ekkor 01/Sep/2022 :

  Megszólítás : Seeds
  Komment : Perfect seed, teste. I prefer this.

  SzerzŇĎ A. . Ekkor 30/Aug/2022 :

  Megszólítás : Guter strain
  Komment : Eine sehr leckere Sorte, Ertrag mittelmäßig, schöne harte buds

  SzerzŇĎ G. B. Ekkor 01/Aug/2022 :

  Megszólítás : first time
  Komment : very easy to grow already 20 in 3 weeks

  SzerzŇĎ S. N. Ekkor 12/Jul/2022 :

  Megszólítás : Kush
  Komment : healthy plants the flafor kush flavor kushy piny earthy.

  SzerzŇĎ M. G. Ekkor 10/Jul/2022 :

  Megszólítás : Special kush 1
  Komment : Super Pflanzen Bis jetzt alle gekeimt kann mich nicht beschweren Jetzt das Ergebnis abwarten

  SzerzŇĎ D. A. Ekkor 26/Jun/2022 :

  Megszólítás : phamtom
  Komment : very good

  SzerzŇĎ M. C. Ekkor 26/Jun/2022 :

  Megszólítás : Exactly what I needed
  Komment : Grows pretty fast, tall plant and easy to take care of. One of the seeds didn’t popped but the others make up for it ! Beautiful plants and unbeatable for the price. Will order again for sure.

  SzerzŇĎ S. L. Ekkor 15/Jun/2022 :

  Megszólítás : special kush
  Komment : loved it, pretty fast growing too

  SzerzŇĎ M. S. Ekkor 13/Jun/2022 :

  Megszólítás : Herr
  Komment : 100% Keimrate, 0% Ausf√§lle (outdoor), Schnell wachsend mit bis zu 2 m √Ąsten...Indoor leider so schnell am Wachsen das man leicht die Growbox √ľbersch√§tzt, aber f√ľr drau√üen ideal, einfach und Ausfalllos

  SzerzŇĎ T. W. Ekkor 06/Jun/2022 :

  Megszólítás : Nice Indica
  Komment : Took a little time to grow, but yield was fine. The Buds smell incredibly good and if u harvest it when the trychomes are 80-90% amber u get a very nice couch lock effect. No Paranoia or Panick attacks so far. Just a nice body high and a clear, cool mind. This is, so far, the best strain of my life. Can't wait to try other Indica strains

  SzerzŇĎ M. P. Ekkor 02/Jun/2022 :

  Megszólítás : MP
  Komment : Goeie resultaat van gehad en 2 maanden van gerookt....

  SzerzŇĎ G. C. Ekkor 29/May/2022 :

  Megszólítás : Greg
  Komment : Tres bonnes graines, poussent vite et sentent très bon


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

From Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnŇĎtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

GyŇĎzŇĎdjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerŇĎsíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n bel√ľl szabadon terjeszthetŇĎk a k√∂lcs√∂n√∂s elismer√©s elve alapj√°n. Azonban az az √∂n saj√°t felelŇĎss√©ge, hogy megrendel√©s elŇĎtt t√°j√©koz√≥djon a helyi t√∂rv√©nyekkel √©s elŇĎ√≠r√°sokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 18468 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n bel√ľl szabadon terjeszthetŇĎk a k√∂lcs√∂n√∂s elismer√©s elve alapj√°n. Azonban az az √∂n saj√°t felelŇĎss√©ge, hogy megrendel√©s elŇĎtt t√°j√©koz√≥djon a helyi t√∂rv√©nyekkel √©s elŇĎ√≠r√°sokkal kapcsolatosan.