Cheese kannabisz törzsek

Fedezze fel az RQS Cheese törzseit, amelyek a megnyugtató, eufórikus találkozásra vágyók kedvencei. Az eredeti Cheese törzs az 1980-as években, rejtélyes körülmények között bukkant fel. Fedezze fel ennek az egyesült királyságbeli klasszikusnak a legkiválóbb leszármazottait, kóstolja meg jellegzetes ízeiket, és merüljön el egyedülállóan csípős aromájukban.

5  Termékek
  • Royal Cheese (gyorsan virágzó)
  • Blue Cheese
  • Royal Cheese Auto
  • Blue Cheese Auto
  • Fast Eddy Automatic CBD

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

A Cheese kannabisztörzsek a legelismertebb genetikák közé tartoznak. Az Egyesült Királyság – egy viszonylag szigorú tilalom alatt álló terület - szerény kezdeti próbálkozásai közé tartoznak. A nehézségek ellenére az ország nemesítői a Skunk #1 fenotípus felhasználásával az egyik legszagosabb törzset állították elő.

Hogyan készítettük Cheese törzseinket

Szakképzett nemesítőink Cheese genetikákat használtak fel, hogy a Cheese törzsek egy teljesen új hullámát hozzák létre. Kiindulásként a Cheese-t, az Afghani-t, az Old School Skunk-ot és a Juanita la Lagrimosa-t felhasználva olyan kemény fajtákat hoztak létre, amelyekből csöpög a gyanta.

Cheese törzseink előnyei

Cheese kannabisz törzseink azoknak a dohányosoknak valók, akik szeretik a nyugtató testi high-t. Tele vannak magas THC szintekkel és mircén terpénnel – ez egyenes út a vörös szemekhez, a kuncogáshoz és mély relaxációhoz. A hatások mellett ezek a törzsek kompakt szerkezetűek, így titkos beltéri termesztésre is alkalmasak.