Royal Cheese vetőmagok (gyors virágzású): az Old-School Skunk és az Afghani leszármazottja
A Cheese törzs egy legendás kannabisz, amely az Egyesült Királyságból származik. Ennek a cannabis variánsnak eredeti Skunk #1 öröksége van, és egy odaadó londoni cannabis-termesztő csapat fejlesztett ki a mostani formáját . Végül megszületett egy Skunk törzs, amely annyira szagos volt, hogy a Cheese-nél nem volt rá találóbb név.
Azóta a Cheese elterjedt az egész világban, megnyerte a Cannabis Cup díjat és közben szinte legendássá vált a szmókerek körében. Ez a marihuána törzs az Old School Skunk-ból és az indica-domináns Afghani törzsből származik. Szert tettünk rá és létrehoztunk belőle egy feminizált változatot, amit büszkén mutatunk be Royal Cheese néven.
A Royal Cheese gyorsan virágzó törzse komoly szagokat áraszt!
A Royal Cheese kannabiszmagok beltéren körülbelül 1,5 méteresre nőnek, de kint, a napon, 2,5 méter magasra is megnyúlhatnak. A Royal Cheese FF (gyorsan virágzó) magvak termesztése során a legnagyobb probléma a szag.Ez a kannabisznövény annyira szagos, hogy a szénszűrő szinte elengedhetetlen beltéren, azt pedig el kell fogadnia, hogy a szabadban a közvetlen környezetében mindenki érezi fogja a szagát. Beltéren körülbelül 550g/m²-t takaríthat be, kültéren pedig akár 600g-ot is szüretelhet növényenként! Szereti a meleg időt, ezért ha északi éghajlaton él, odabent nevelje.
A Royal Cheese gyorsan virágzó magjaink nagyon gyorsak - mindössze 7-8 hét virágzás alatt betakaríthatók! Ha szereti a sajtos ízeket, akkor ezzel a betakarítási idővel maximális lehet az élmény. Ha azt szeretné, hogy az illata egy kicsit finomabb, de a hatása kissé erősebb legyen, hagyja 10 hétig érni. A különböző termesztők más és más hatásokat kedvelnek, így ön is dönthet. Általános szabály, hogy 8 hétnek elegendőnek kell lennie.
A Royal Cheese törzs: egy fantasztikus füstölnivaló!
A Royal Cheese törzs elszívása egyszerűen fantasztikus élmény. Az egy dolog, hogy hihetetlenül erős, jóízűen csípős aromája van. Ami viszont annyira élvezetessé teszi ezt a típust az a minden egyes joint/bong-ütéssel járó elképesztően erős hatása. Az erőteljes szag és a kiütéses high kombinációja biztosítja, hogy a Cheese magok még sokáig velünk maradjanak.
Most gyorsabb a virágzási ideje, mint valaha!