Legendás fajta az Egyesült Királyságból
A legendás Cheese nevű cannabis növény az Egyesült Királyságból származik. Ennek a cannabis variánsnak eredeti Skunk #1 öröksége van, és egy odaadó londoni cannabis-termesztő csapat fejlesztett ki a mostani formáját . Egy olyan skunk-ot hoztak létre, ami olyan büdös, hogy a Cheese-nél találóbb nevet nem tudtak volna neki adni.
Azóta a Cheese elterjedt az egész világban, megnyerte a Cannabis Cup díjat és közben szinte legendássá vált a szmókerek körében.
Szert tettünk rá és létrehoztunk belőle egy feminizált változatot, amit büszkén mutatunk be Royal Cheese néven.
Erőteljes aroma egy szomjas növényen
A feminizált Royal Cheese beltéren kb. 1,5 m magasra nő meg, de kültéren a nap alatt túlnövi a 2,5 m-t is. Ez a cannabis variáns imádja a vizet, amitől nagy, erős növény válik belőle. A termesztésekor a legnagyobb problémát a szaga okozhatja. Ez a variáns olyan büdös, hogy beltéren szinte elengedhetetlen a szénszűrő. Kültéren pedig bárki megérzi a szagát, aki a közelébe kerül.
Beltéri termesztés esetén a Royal Cheese átlagosan növényenként 60 g-ot termel, ami 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként 450-550 g-nak felel meg. Kültéren ez a növény szinte bármit túlszárnyal, mert megfelelő körülmények között (Spanyolországban, Olaszországban, vagy Kaliforniában) 600 g feletti szüretre lehet számítani. Észak-Európában is lehetséges a kültéren való termesztése, de ott rosszabb minőségű termése lesz, mintha beltéren termesztené az ember.
A feminizált Royal Cheese 7-8 hét virágzás utáni aratás esetén lesz a legízesebb. Ha 2 héttel tovább hagyjuk, veszít kicsit az ízéből, de erősödik a hatása. Minden kertésznek más az ízlése, ezért emberfüggő, hogy mennyi ideig szereti hagyni a növényeit. Érdemes kísérletezni vele. Általánosságban a 7-8 hét elegendő idő.
Fantasztikus kevert füst!
A Cheese füstje egész egyszerűen fantasztikus. Az egy dolog, hogy hihetetlenül erős, jóízűen csípős aromája van. Ami viszont annyira élvezetessé teszi ezt a típust az a minden egyes joint/bong-ütéssel járó elképesztően erős hatása. Büdos szagának és kiütős hatásának köszönhetően a Cheese valószínüleg sokáig sokaknak kedvence lesz.
Most gyorsabb a virágzási ideje, mint valaha!