Banner-icon Legolcsóbb

Kannabisz magok

A legjobb kedvezményes kannabisz vetőmagok

  • All
  • Feminizált
  • CBD
  • Autovirágzó
19  Termékek

Jelentős költségek adódhatnak, ha kannabiszt termesztésbe kezd, de a vetőmagvakra adot kedvezmények sokat jelenthetnek, különösen akkor, ha nagyobb műveletbe fog. Mint látni fogja, a Royal Queen Seeds-nél mindenféle kiváló minőségű kedvezményes vetőmag kapható. Ezzel együtt mindenféle ingyenes finomságot is kínálunk, például morzsolókat, papírokat, sőt, akár ingyen magokat is a megrendelésekhez egy bizonyos összeghatár felett!

Olcsón termeszteni a Royal Queen Seeds-zel nem azt jelenti, hogy kompromisszumokat kell kötnie. Élvezheti a prémium minőségű kannabiszmagokat, kiváló ügyfélszolgálatunkkal együtt, anélkül, hogy a pénztárcája nagyon megsínylené!

RQS: Megfizethető prémium kannabiszmag mindenki számára

A kannabisz-rajongók manapság ahányan vannak, annyi félék - és mindannyian mást szeretnek! Legyen szó beltéri vagy kültéri termesztőkről, kezdőkről vagy szakértőkről, a Royal Queen Seeds-nél mindenki számára van kannabiszmag. Szeretne újra átélni néhány emléket egy régimódi törzzsel, vagy a legújabb nyugati parti genetika villanyozná fel? Minden igényt kielégítünk!!

Olcsó feminizált kannabiszmag

Megfizethető feminizál kannabiszmagjaink azoknak a termesztőknek ideálisak, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal. Ezek közül a növények közül néhány magasra nő, és kiváló hozammal jutalmazza Önt!

Ezzel együtt itt vannak a legnépszerűbb feminizált, autovirágzó és CBD-ben gazdag kannabisz törzsek is, amelyek különösen alacsony áron állnak rendelkezésre. Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy ez csak egy kisebb válogatás a katalógusunkban szereplő olcsó vetőmagokból!

💬Kedvezményeket kaphat a törzsek értékeléséért
Nevelje fel a Royal Queen Seeds kannabiszmagot, ossza meg véleményét, és spóroljon pénzt!

Mindig a fejlődésre törekszünk, ezért semmi sem fontosabb számunkra, mint az ön véleménye. Hogy gondolatait megköszönjük, 10% kedvezményre jogosító utalványt kap minden alkalommal, amikor termékismertetőt tölt fel weboldalunkra.
🏷️Folyamatban lévő promóciók és akciók
Mielőtt leadja megrendelését, győződjön meg arról is, hogy megnézte a Különleges promóciók és ajánlatok oldalt!

Ha a Royal Queen Seeds-nél vásárol, mindig jó esély van arra, hogy különleges ajánlatokat kaphat a legnépszerűbb kannabiszmagokra. Élvezze az erős kedvezményeket és az alacsony árakat egész évben!
🎁Ingyenes kannabiszmag és termékek
A különleges ajánlatokon felül akár ingyenes magokra és termékekre is számíthat nagyobb megrendelések esetén!
🌱Ingyenes magok
Ezt jól olvasta! Minden egyes minősített vetőmag-vásárlás során ingyenes vetőmagot kap, amelyet megrendelésével együtt elküldünk! Legalább 25 eurós megrendelés esetén egy ingyenes magot kap. Ha rendelése eléri az 50 eurót, akkor 3 ingyenes magot küldünk. Vásároljon legalább 75 euróért és öt mag üti a markát. Nagyobb megrendelések esetén maximum 60 (igen, hatvan) ingyenes magot kaphat!

Az ingyenesen küldött vetőmagok pontosan ugyanolyanok, amilyeneket eladunk, nem pedig a selejtből a kap. Ne feledje azonban, hogy ingyenes vetőmagjaink véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra a Royal Queen Seeds katalógusból. Ha azonban megrendelése többnyire feminizált magokból áll, akkor mindent megteszünk, hogy ingyenes feminizált magokat adjunk a megrendeléséhez. Ha főleg autovirágzókat vásárol, akkor ingyenes magjai is valószínűleg szintén autok lesznek!
👕Ingyenes kannabisz termékek
Az ingyenes magok nem elegendőek az Ön számára? Mit szólna néhány egyéb termékhez? Vannak darálók, öngyújtók, sodrópapírok, matricák és poszterek!

Ha rendelése eléri a 25 eurót, ingyen morzsolót és matricát kap a választékunkból. Ráadásul az utóbb említett árszintek mindegyikéhez adunk sodrópapírokat, öngyújtókat és posztereket is!
👥Az RQS termesztői programja
Ön termeszt, mi megjutalmazzuk!

Mindazon túl, amit, amit eddig leírtunk, a RQS Termesztői Programja pontokat ad minden, a weboldalunkon végrehajtott vásárlásért! Egyszerű: Ha egy eurót költ, akkor kap egy pontot és így tovább. Akkor is kaphat pontokat, ha ajánl bennünket ismerőseinek, vagy véleményt ír, sőt, még a születésnapjára is adunk pontokat!

Az összegyűjtött pontokat felhasználhatja a következő megrendelés kifizetéséhez!
🌑Scratch & Grow
De várjon, ez még mindig nem minden! Hallott már a Scratch & Grow promóciónkról?

Amikor megkapja következő rendelését, figyeljen az RQS kaparós sorsjegyekre. Ha megszerezte őket, kaparjon és fedje fel a rejtett kódot, hogy még több ingyenes magot, hihetetlen kedvezményeket és más klassz díjakat nyerjen!
✨Az RQS nem átlagos magbank
Amellett, hogy hatalmas választékot kínál prémium minőségű kannabiszmagokból, a Royal Queen Seeds büszke arra, hogy ezt maximális felelősséggel, átláthatósággal és biztonsággal nyújtja ügyfelei számára. A kézbesítés diszkrét, és az Ön adatai is mindig biztonságban maradnak. Ráadásul, ha a Royal Queen Seeds-től rendel, kiváló ügyfélszolgálatunk következetesen és azonnal reagál az Ön igényeire. Csak akkor vagyunk boldogok és elégedettek, ha ön is az!

Egy ígérettel búcsúzunk. Nem számít, mit vásárol a Royal Queen Seeds-től, mindig ugyanarra az iparág-vezető minőségű színvonalra és szolgáltatásra számíthat.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.