A legjobb kedvezményes kannabisz vetőmagok a Royal Queen Seeds-től

The Best Discount Cannabis Seeds From Royal Queen Seeds

Jelentős költségek adódhatnak, ha kannabiszt termesztésbe kezd, de a vetőmagvakra adot kedvezmények sokat jelenthetnek, különösen akkor, ha nagyobb műveletbe fog. Mint látni fogja, a Royal Queen Seeds-nél mindenféle kiváló minőségű kedvezményes vetőmag kapható. Ezzel együtt mindenféle ingyenes finomságot is kínálunk, például morzsolókat, papírokat, sőt, akár ingyen magokat is a megrendelésekhez egy bizonyos összeghatár felett!

Olcsón termeszteni a Royal Queen Seeds-zel nem azt jelenti, hogy kompromisszumokat kell kötnie. Élvezheti a prémium minőségű kannabiszmagokat, kiváló ügyfélszolgálatunkkal együtt, anélkül, hogy a pénztárcája nagyon megsínylené!

RQS: Megfizethető prémium kannabiszmag mindenki számára

A kannabisz-rajongók manapság ahányan vannak, annyi félék - és mindannyian mást szeretnek! Legyen szó beltéri vagy kültéri termesztőkről, kezdőkről vagy szakértőkről, a Royal Queen Seeds-nél mindenki számára van kannabiszmag. Szeretne újra átélni néhány emléket egy régimódi törzzsel, vagy a legújabb nyugati parti genetika villanyozná fel? Minden igényt kielégítünk!!

Olcsó feminizált kannabiszmag

Megfizethető feminizál kannabiszmagjaink azoknak a termesztőknek ideálisak, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal. Ezek közül a növények közül néhány magasra nő, és kiváló hozammal jutalmazza Önt!

Ezzel együtt itt vannak a legnépszerűbb feminizált, autovirágzó és CBD-ben gazdag kannabisz törzsek is, amelyek különösen alacsony áron állnak rendelkezésre. Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy ez csak egy kisebb válogatás a katalógusunkban szereplő olcsó vetőmagokból!

Special Queen

A Special Queen 1 egy skunk hibrid, amely tökéletes azon kezdők számára, akik ki szeretnék próbálni magukat a feminizált kannabisz termesztésében. Kolumbiai, mexikói és afgán genetikát tartalmaz, és különösebb gondozás nélkül is rengeteg fejedelmi rügyet terem.

Ez a rendkívül sokoldalú törzs beltéren és kültéren is termeszthető. Bent legfeljebb kb. 1,5m magasra nő, szabadtéren azonban számíthat arra, hogy a növény jóval meghaladja majd a 3 métert.

Természetesen a törzs akkor teljesít a legjobban, ha rengeteg közvetlen napsütést kap. Rövid, 7–8 hetes virágzási ideje miatt azonban a hűvösebb északi éghajlaton is, mint például az Egyesült Királyságban vagy Hollandiában is megél. Mindenféleképpen nagy hozamokra számíthat. Sátorban, 600W-os fény alatt körülbelül 500g/m² termésre számíthat, jó kültéri körülmények között pedig növényenként körülbelül 550g-ra.

Ha elszívja, a Special Queen a klasszikus Skunk tompulást hozza. Amint beleszív, máris élvezni fogja a mentálisan felemelő érzést, a pihentető testi hatások mellett. Édes, gyümölcsös és fűszeres ízekkel egészíti ki az élményt.

Special Queen 1

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Szeptember vége
Energikus, Fizikailag pihentető, Hosszantartó

Vásároljon Special Queen 1

Special Kush 1

A Special Kush 1 az egyik legkelendőbb a teljes kollekciónkat tekintve. Ez azonban nem meglepő, ha megnézzük, hogy a legjobb Hindu Kush genetikából készült. Az ősei Afganisztán és Pakisztán környékéről származnak és ez a régió adja a világ egyik legjobb kannabiszát.

Ez a 80%-os indica hibrid beltérben és szabadban is jól működik. A sátorban kényelmes, körülbelül 60–100cm-es méretű marad, rövid, 7–8 hetes virágzás után körülbelül 425–475g/m² termést várhatunk. Ha a szabadban ülteti el, elérheti a 200–300cm-t, és növényenként 550g-ot terem, amelyet szeptember végén szüretelhet le.

A Special Kush 1 mélyen pihentető indica hatást nyújt. Ez nagyszerű éjszakai törzzsé teszi, ideális minden olyan alkalomra, amikor relaxálni és pihenni akar. A földes jegyek édes ízekkel keverednek, amelyek aromás, mégis sima füstben egyesülnek.

Special Kush

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Szeptember vége
Fizikailag pihentető, Nehéz, Tompa

Vásároljon Special Kush 1

Olcsó automatikus virágzású kannabiszmag

Az automatikusan virágzó kannabiszmag kiváló az először termesztők és a hatékonyságot kedvelő szakemberek számára. Pár hetes növekedés után mindenféle megvilágítási beállítás nélkül virágoznak, ami különösen kényelmes a nem ideális környezetben élő termesztők számára.

Royal Dwarf

A Royal Dwarf olyan, mintha a népszerű Easy Bud törzs skunk-os nővére lenne.

Bent a Royal Dwarf figyelemre méltóan kicsi, 40–70cm-es marad. Akkor sem lesz sokkal nagyobb, ha szabadban termesztik - itt általában 50–90cm között lesz a magassága. Ez teszi ezt az autovirágzó hölgyet tökéletesen alkalmassá beltérre, még akkor is, ha nem sok hely áll rendelkezésére. Egyesek Bonsai kannabisznak tartják, figyelemreméltóan kompakt termetük miatt!

Ültetés után 8–9 héttel hihetetlen rövid idő alatt éretté válik, és tisztességes terméssel jutalmazza meg. Kültéri termesztés esetén növényenként 80g-ot ad, beltéri termesztés esetén pedig 200 g/m²-re számíthat. Vegye figyelembe azt is, hogy ez a növény kiválóan alkalmas a Zöld-tenger technikával, azaz a SOG-gal való termesztésre!

Bár a növény alacsony termetű, a Royal Dwarf-ra számíthatunk, ha a végeredményről van szó. A felhasználók szociális, felemelő high-t kapnak, egy kis pihentető tompulással együtt. A levegőben és a nyelvén is megjelenő édes citrusjegyek kerekké teszik csillagközi dohány-élményét. Éjszakai lazítóként kiváló, de tökéletesen alkalmas arra is, hogy nappal rágyújtson.

Royal Dwarf

Royal Dwarf
Skunk x Ruderalis
150 - 200 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 hetek
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
50 - 90 cm
9-10 hét a csírázás után
Kreatív, Motiváló

Vásároljon Royal Dwarf

Quick One

A Quick One a legendás Lowryder leszármazottja, amely az első automatikus virágzású fajta volt a piacon. Tovább foglalkoztunk ezzel a klasszikussal, amely az Northern Lights, Williams Wonder és a ruderalis genetikával készült és egy régimódi indicával kereszteztük. Ennek eredményeként egy olyan kompakt növényhez jutottunk, amely őrült gyorsan növekszik akár bent, akár a szabadban.

Ültesse el magjait, és a Quick One körülbelül 8 hét múlva készen áll a szüretre. Megfelelő körülmények között beltéren akár 325g/m² mennyiséget is elérhet. Szabadtéren növényenként 150g körüli termésre számíthatunk. Mindeközben a növény magassága a kellemes 50–60cm-es tartományban marad beltéren és 60–100cm-re nő meg odakint. Jól jöhet akkor, ha nincs sok helye termeszteni, vagy ha olyan növényt szeretne, amely nem hívja fel magára túlzottan a figyelmet.

Gyújtson rá a rügyekre, és citrusos, gyümölcsös és gyógynövényes ízek finom keverékét élvezheti. Körülbelül 13% THC-vel mérsékelten erőteljes test high-t és extrém mentális kikapcsolódást biztosít.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 hetek
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 hét a csírázás után
Fizikailag pihentető

Vásároljon Quick One

Easy Bud

Az autovirágzókat általában könnyű termeszteni. Az Easy Bud még ezen a kategórián belül is kivételesen könnyű elérni a teljes érettséget! A Royal Dwarf-hoz hasonlóan növekszik, de míg az utóbbi Skunk-eredetű, addig ez a törzs a White Indica genetikájából származik.

Az Easy Bud szinte minden termesztő környezethez képes alkalmazkodni. Nevelheti szabadban vagy odabent, talajban vagy hidroponikus rendszerben - különösebb felhajtás nélkül terméshez juttatja Önt. A növény 50–60 cm-re nő odabent, és valószínűleg szabadtéren sem lesz magasabb 110 cm-nél.

Csírázás után mindössze 8–9 hét alatt érheti el beltéren a 325g/m² hozamot, szabadban pedig a növényenkénti 80g-ot. Gyújtson rá és élvezheti az enyhe, mégis kellemesen pihentető érzést, citrusfélékkel és növényízekkel párosítva.

Easy Bud

Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 hetek
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 hét a csírázás után
Fizikailag pihentető

Vásároljon Easy Bud

Olcsó, CBD-ben gazdag kannabiszmag

A CBD-ben gazdag törzsek által kínált kiegyensúlyozó hatás ideális, ha a nap folyamán, munkavégzés közben szeretne rágyújtani.

Royal Medic

A Royal Medic a Juanita la Lagrimosa, a CBD-ben gazdag spanyol fajta és a Critical leszármazottja, amely erőteljes és tekintélyes hozamáról híres.

A Royal Medic sativa-domináns (75%), de a Critical erős indica hatásainak köszönhetően ez a növekedése során nem igazán jelenik meg. Megfelelő magasságú - 120–150cm marad, és 9 hétnyi virágzásra rövidíti az aratásra való várakozást. Optimális körülmények között a hozama kb. 525g/m² beltéren, szabadtéren pedig növényenként 475–525g.

A Royal Medic CBD 1:1 törzsként ismert, vagyis ugyanannyi CBD-vel rendelkezik, mint amennyi THC-val (körülbelül 10%). Kiegyensúlyozott hatást vált ki, minimális pszichoaktív érzéssel - jó választás a produktív felhasználók számára. Más szóval, a high tiszta, ami tökéletes, ha az ember nem szereti túlszívni magát.

Mindezeken felül a rügyek minden egyes slukkja gyönyörű gyümölcsös ízekkel és illatokkal örvendezteti meg.

Royal Medic

Royal Medic
Critical x Juanita
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 10 hetek
THC: 10%
Sativa 75% Indica 25%
475 - 525 gr/plant
120 - 150 cm
Október eleje
Gyors gondolkodás, Tiszta

Vásároljon Royal Medic

Dance World

A Dance World egy másik megfizethető törzs az RQS legnépszerűbb fajtái közül, amelyek a híres Juanita la Lagrimosa leszármazottjai. Ezúttal a Dancehall két különleges fenotípusával kereszteztük a spanyol erőművet, amelyek csodálatosan felemelővé teszik a high-t!

A Dance World erősen sativa-domináns (75%), de a Royal Medic-hez hasonlóan, ez növekedés közben nem mutatozik meg. Ehelyett kellemesen tömöríti a dolgait, legfeljebb 90cm-t ér el a beltéren, és csak egy kicsivel lesz magasabb szabadtéren is. A virágzás 8 hete alatt beltéren akár 525g/m²-t is tud teremni. Ha mégis a szabadban termeszt, az október eleji betakarítás idején növényenként 425g-ra számíthat.

A Dance World egy újabb 1:1-es törzs, amely körülbelül 12% THC-t és ugyanennyi CBD-t tartalmaz. A hatás felemelő, motiváló és inspiráló, hasonlóan ahhoz a zenei műfajhoz, amelyről egyik szülőjét elnevezték. Dohányzás közben élvezheti a nagyszerű ízt, a gyümölcsös, fűszeres és fenyős jegyek keverékét.

Dance World

Dance World
Dancehall 20 x Juanita la Lagrímosa
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 hetek
THC: 12%
Sativa 75% Indica 25%
400 - 450 gr/plant
80 - 120 cm
Október eleje
Kreatív, Motiváló

Vásároljon Dance World

Royal Highness

A Royal Highness a Respect és a Dancehall keresztezése - az előbbi a Juanita la Lagrimosa és Cannalope Haze felhasználásával készült. Újabb törzs érkezett kiegyensúlyozott 1:1 aránnyal, amely az orvosi és a rekreációs felhasználók számára egyaránt ideális.

Akárcsak a Dancehall, a Royal Highness is indicaként jelenhet meg a termesztőtérben. Nem lesz sokkal magasabb 80–110cm-nél, és kültéren sem nő sokkal nagyobbra. 8–9 rövid virágzási hét után növényenként kültéren akár a 475g CBD-ben gazdag rügyet is szüretelhet róla, beltéri termesztés esetén pedig akár 600g/m²-re is számíthat.

A Royal Highness körülbelül 14% CBD-t és THC-t tartalmaz. Világos és aktív hatást kínál, és a hasonló törzsekkel járó tompító hatás alig-alig van jelen. Éppen ezért kiválóan alkalmas nappali dohányzásra, vagy bármikorra, amikor le akar lazulni anélkül, hogy órákat töltene a kanapéhoz láncolva. A kikapcsolódás során pimasz, édes és ködös aromás jegyeket észlelhet, amelyek édes és sima füstben keverednek el.

Royal Highness

Royal Highness
Respect 13 x Dancehall 24
550 - 600 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 hetek
THC: 14%
Sativa 60% Indica 40%
425 - 475 gr/plant
80 - 110 cm
Október eleje
Megnyugtató, Tiszta

Vásároljon Royal Highness

Várjon, még van valami!

Azon túl, hogy olyan prémium minőségű vetőmagokat kínálunk tisztességes áron, mint a fent felsoroltak, még sok más módon is szerezhet olcsó vagy akár teljesen ingyenes kannabiszmagot, valamint rengeteg más jó cuccot a Royal Queen Seedstől.

Először is, bármikor vásárol nálunk, mindig kaphat kedvezményeket, találhat akciókat és promóciókat. Tényleg, szinte mindig van valami különlegesség!

Kedvezményeket kaphat a törzsek értékeléséért

Nevelje fel a Royal Queen Seeds kannabiszmagot, ossza meg véleményét, és spóroljon pénzt!

Mindig a fejlődésre törekszünk, ezért semmi sem fontosabb számunkra, mint az ön véleménye. Hogy gondolatait megköszönjük, 10% kedvezményre jogosító utalványt kap minden alkalommal, amikor termékismertetőt tölt fel weboldalunkra.

Itt talál további információkat a törzsek értékeléséért kapható kedvezményekről!

Folyamatban lévő promóciók és akciók

Mielőtt leadja megrendelését, győződjön meg arról is, hogy megnézte a Különleges promóciók és ajánlatok oldalt!

Ha a Royal Queen Seeds-nél vásárol, mindig jó esély van arra, hogy különleges ajánlatokat kaphat a legnépszerűbb kannabiszmagokra. Élvezze az erős kedvezményeket és az alacsony árakat egész évben!

Ingyenes kannabiszmag és termékek

A különleges ajánlatokon felül akár ingyenes magokra és termékekre is számíthat nagyobb megrendelések esetén!

Ingyenes magok

Ezt jól olvasta! Minden egyes minősített vetőmag-vásárlás során ingyenes vetőmagot kap, amelyet megrendelésével együtt elküldünk! Legalább 25 eurós megrendelés esetén egy ingyenes magot kap. Ha rendelése eléri az 50 eurót, akkor 3 ingyenes magot küldünk. Vásároljon legalább 75 euróért és öt mag üti a markát. Nagyobb megrendelések esetén maximum 60 (igen, hatvan) ingyenes magot kaphat!

Az ingyenesen küldött vetőmagok pontosan ugyanolyanok, amilyeneket eladunk, nem pedig a selejtből a kap. Ne feledje azonban, hogy ingyenes vetőmagjaink véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra a Royal Queen Seeds katalógusból. Ha azonban megrendelése többnyire feminizált magokból áll, akkor mindent megteszünk, hogy ingyenes feminizált magokat adjunk a megrendeléséhez. Ha főleg autovirágzókat vásárol, akkor ingyenes magjai is valószínűleg szintén autok lesznek!

Ingyenes kannabisz termékek

Az ingyenes magok nem elegendőek az Ön számára? Mit szólna néhány egyéb termékhez? Vannak darálók, öngyújtók, sodrópapírok, matricák és poszterek!

Ha rendelése eléri a 25 eurót, ingyen morzsolót és matricát kap a választékunkból. Ráadásul az utóbb említett árszintek mindegyikéhez adunk sodrópapírokat, öngyújtókat és posztereket is!

Ingyenes kannabiszmag és termékek

Az RQS termesztői programja

Ön termeszt, mi megjutalmazzuk!

Mindazon túl, amit, amit eddig leírtunk, a RQS Termesztői Programja pontokat ad minden, a weboldalunkon végrehajtott vásárlásért! Egyszerű: Ha egy eurót költ, akkor kap egy pontot és így tovább. Akkor is kaphat pontokat, ha ajánl bennünket ismerőseinek, vagy véleményt ír, sőt, még a születésnapjára is adunk pontokat!

Az összegyűjtött pontokat felhasználhatja a következő megrendelés kifizetéséhez!

Scratch & Grow

De várjon, ez még mindig nem minden! Hallott már a Scratch & Grow promóciónkról?

Amikor megkapja következő rendelését, figyeljen az RQS kaparós sorsjegyekre. Ha megszerezte őket, kaparjon és fedje fel a rejtett kódot, hogy még több ingyenes magot, hihetetlen kedvezményeket és más klassz díjakat nyerjen!

Az RQS nem átlagos magbank

Amellett, hogy hatalmas választékot kínál prémium minőségű kannabiszmagokból, a Royal Queen Seeds büszke arra, hogy ezt maximális felelősséggel, átláthatósággal és biztonsággal nyújtja ügyfelei számára. A kézbesítés diszkrét, és az Ön adatai is mindig biztonságban maradnak. Ráadásul, ha a Royal Queen Seeds-től rendel, kiváló ügyfélszolgálatunk következetesen és azonnal reagál az Ön igényeire. Csak akkor vagyunk boldogok és elégedettek, ha ön is az!

Egy ígérettel búcsúzunk. Nem számít, mit vásárol a Royal Queen Seeds-től, mindig ugyanarra az iparág-vezető minőségű színvonalra és szolgáltatásra számíthat.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.