• Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)

Speedy Chile (Fast Flowering)

A Royal Queen Seeds úgy fejlesztette ki az új, feminizált Speedy Chile magokat, hogy azok a kedvenc variánsaink legjobb jellegzetességit ötvözzék. Az ezekből fejlődő növények ideális alternatívái az autovirágzó cannabis variánsoknak, mivel hathatósabbak és rövidebb a virágzási idejük.
 4.5/5 (153) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

A Speedy Chile úgy lett kifejlesztve, hogy egy harmadik generációs autovirágzó típust egy klónnal kereszteztünk.

Így jött létre ez a feminizált cannabis mag, amely kültéri és beltéri termesztéshez egyaránt ideális. Az autovirágzó variánsok alacsony THC tartalma miatt sok kertész kétszer is meggondolja a termesztésüket, ezért kifejlesztettük az új gyors cannabis típusunkat, amelynek borzasztóan erős a hatása.

A Speedy Chile a Early Skunk, Skunk és a Chile Indica-nak a keresztezése, kimagasló az íze és nyugtató a hatása. A Early Skunk egy elit klón variáns, amely a magas minőségű orvosi cannabis virágai miatt nyerte el hírnevét. A Early Skunk ideális a fájdalmas panaszokkal járó betegségek, az alvási problémák és az étvágynélküliség kezelésére. A Speedy Chile hibrid 30%-ban sativa, 70%-ban pedig indica, tehát számíthatunk arra, hogy virágzás közben még nyúlnak egy keveset. A keverék hatása kiemelkedően magas minőségű. Fogyasztáskor a sativa befolyás lassan erősödik fel, végül olyan felemelő hatást biztosít, hogy nem lesz tőle az embernek problémája a napi teendők elvégzésével.

A Speedy Chile indica származása miatt van a bugáinak egy kellemes relaxáló hatása, ezért ideális azoknak is, akik egész nap szeretnek szívni. A feminizált Speedy Chile magoknak rövid az életciklusa, akár 8 heten belül nagyszerű bugákat lehet szüretelni. A gyorsan virágzó variánsok a piacon az egyik legszaporábbak, a genetikai összetételüknek köszönhetően nagyszerűen teljesítenek olyan körülmények között is, ahol fontos, hogy évente minél több szüretet biztosítsanak a növények. A Speedy Chile magok kiválóak kültéri és beltéri termesztéshez egyaránt, ajánljuk kezdő, és tapasztalt kertészeknek is. A kezdőknek azért, mert könnyen termeszthető, a tapasztaltaknak pedig azért, mert megfelelő tápszerrel kiváló szüreteket lehet elérni.

A beltéren termesztők olyan érett növényekre számíthatnak, amelyek alacsony termetűek, tehát kisebb termesztő sátrakban, vagy szobácskákban is szépen elférnek. Ezek a feminizált cannabis magok úgy lettek kifejlesztve, hogy viszonylag rövid idejű legyen a virágzási ciklusuk, ezért évente elég sok szüretet el lehet ezzel a típussal érni. Kb. 50-100 cm magasak az érett növények, a hozamuk négyzetméterenként akár 525 g is lehet.

A kültéren termesztők azért lesznek megelégedve a Speedy Chile variánssal, mert 2 héttel előbb érik arathatóvá, mint a hagyományos típusok. Szeptember elejére megérnek a bugák, tehát az őszi esőzések előtt már biztonságban lehetnek, így csökken a penészedés esélye. Természetes napfény alatt ezeknek a feminizált marihuána növényeknek kiemelkedően jó a hozamuk, növényenként akár 500 g-os szüretre is lehet számítani. A nagyszerű hatása és hathatósága a 16%-os THC tartalmának köszönhető, az érett gubák CBD tartalma nagyon csekély. Ez a keverék nagyszerű betépést biztosít, amely kellemesen relaxáló és hihetetlenül euforikus.

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 16%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 475 - 525 gr/m2
 • Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 100 - 170 cm
 • Virágzási: 6 - 8 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember eleje
 • Genetikai háttér: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
 • Típus: Sativa 30% Indica 70%
 • Hatás: Nyugtató és ízzel teli
 • Éghajlat: Warm
 • Íz: Zamatos, Fenyő, Fűszerek

  By T. L. on 28/May/2020 :
  (5)

  Title : Great stuff
  Comment : I also bought some seeds in the netherlands and these are as good as the original. :)

  By F. M. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : So spicy
  Comment : Bonne et rapide

  By R. U. on 18/May/2020 :
  (4)

  Title : super fast
  Comment : vero fast growing and very easy to grow up. It was my first time, and i think is perfect if you are a beginner.

  By E. V. on 12/May/2020 :
  (5)

  Title : Happy
  Comment : 4 Out of 5 grown up not bad. Had the plant last year and i really liked the fast flowering almost as much glitter as an automatic flowering plant & without the worries of bad weather with normal flowering plants.

  By C. M. on 11/May/2020 :
  (4)

  Title : La maria y yo
  Comment : Es excelente me encanta cada dia que me la fumo me acuerdo de un guardia civil

  By N. D. on 08/May/2020 :
  (5)

  Title : Service rapide et discret
  Comment : Très bien, expédié rapidement et packaging discret. 1ère graine germée en attente de la floraison et de la dégustation. Je recommande Royal Queen Seeds et y ferait sûrement d’autres achats !

  By O. C. on 08/May/2020 :
  (5)

  Title : 5+
  Comment : 3/3 star really strong plant

  By N. R. on 05/May/2020 :
  (4)

  Title : 3/3
  Comment : Germination 100%

  By T. C. on 05/May/2020 :
  (5)

  Title : Au Top
  Comment : Super Graines et bon service en ce temps de crise

  By J. S. on 04/May/2020 :
  (5)

  Title : speedy chile
  Comment : goede kwaliteit ,kiemen op 2 a 3 dagen mooi sterk plantje in volle afwachting

  By P. Z. on 01/May/2020 :
  (5)

  Title : Fast
  Comment : Bon produit , germination rapide et 10 sur 10 sur le paquet donc nickel

  By V. G. on 29/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Feedback
  Comment : Tasty, sweet, and good average !

  By S. C. on 29/Apr/2020 :
  (3)

  Title : Speedy
  Comment : Veloce germinazione e altrettanto veloce raccolti

  By D. G. on 27/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Fast flower
  Comment : Una potente calada que te dara una bofetada sorprende la calidad que entrego esta planta , crecio unos 70cm pero unos cogollos con mucha resina

  By I. G. on 18/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Perfect indoor strain, not only for those in a hurry
  Comment : All seeds germinated within 48h and 3 weeks later they were big enough to start the flowering period!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..