• White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow

White Widow

Az évek során szó szerint több ezer marihuána fajtát fedeztek fel, hibridizáltak és füstöltek el. Mégis meglehetősen esélyes, hogy egyetlen másik  törzs sem rendelkezik White Widow-hoz hasonló  legendás státusszal.  E törzs eredete továbbra is rejtély marad.
(1405) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 7.20
3x
€ 18.00
5x
€ 27.00
10x
€ 49.50
25x
€ 99.00
On sale! Kedvezményes áron!
€ 18.00

€ 20.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-10%)

Vásároljon és nyerjen 18 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (1188)
 • Vásárlói képek (5)

White Widow: világszerte ismert legenda

Bár a törzs pontos eredete rejtélyben maradt, annyi bizonyos, hogy az eredeti White Widow egy holland klasszikus, amelyet először Hollandiában termesztettek.

Az eredeti White Widow akkor jött létre, amikor egy brazíliai sativa-fajtát beporzott egy dél-indiai indica hibrid. A legenda szerint a WW a Kerala hegységben évek hosszú során át tartó válogatás és nemesítés eredménye, melynek célja a gyantában gazdag marihuána növények előállítása volt.

A kilencvenes években történt első bemutatkozása óta a White Widow magvai az egész világon szétszóródtak, ami az eredeti fajtához képest számos változatot eredményezett. Most, a leghíresebb vetőmagbankok mind tartják a WW egy verzióját, és ez alól az RQS sem kivétel.

Tapasztalt nemesítőink a Royal Queen Seedsnél a White Widow S1 genetika felhasználásával elkészítették a mi verziónkat ebből a klasszikusból. A mi változatunkat tökéletes genetikai egyensúly jellemzi:  50% indica és 50% sativa. A spektrum közepén helyezkedik el és mindkét világ legjobbját kínálja.

A White Widow nagyszerű termést és kezelhető termesztést kínál

A feminizált White Widow marihuána körülbelül 1m magasra nő beltéren, kültéren pedig akár a 2m-t is elérheti. Nagyon sok fényre van szüksége, de még hűvösebb éghajlaton, például Franciaországban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában is termeszthető. A bent nevelkedett növények 450-500 g/m²-t teremnek 600W-os fénynél. Szabadban a termelők 550-600 g/növény termést képesek betakarítani.

Bár ez a fajta jobban teljesít a meleg éghajlaton, az észak-európai országokban is kiváló eredményeket produkál.
A White Widow 8-10 hét után virágzik, és kevés gondozást igényel. Ez a tökéletes növény az első alkalommal termesztőknek. Ezek a tulajdonságok a SOG és ScrOG műveletek számára is nagyszerű lehetőségeket kínálnak.

Ha nem avatkozik be, akkor a növény egyetlen hatalmas központi bugát növeszt. Igaz, hogy így is gyönyörű és lenyűgöző, de kis kezeléssel jobb eredményeket érhet el. Csípje le a növények tetejét a korai vegetatív szakaszban, alkalmazza az LST-t és ritkítsa a leveleket, hogy bőséges helyet teremtsen a rügyeknek, és nyitottá, levegőssé váljon a  lombkorona.

White Widow: az egyik legfelemelőbb fajta az RQS katalógusban

A White Widow füstölésének hatásai összhangban vannak a legjobb sativa-domináns növényekével - a felhasználóknak nagyon izgalmas, szinte pszichedelikus high-t okoz. A szmókerek a fejükben érzik majd, amint egy agyi hullám az egész testüket átjárja. Az íze tiszta és fenyő-frissességű, csipetnyi citrusos felhanggal, mely igazán élénkítő és ízletes füst-élményt nyújt. Az RQS által kínált feminizált White Widow nem csak egy újabb WW fajta; az eredeti genetikát adja egy újagenerációs élménnyel - ezt biztosan sokáig nem fogja elfelejteni.

Ezek a hatások ideális füstölnivalóvá teszik a  White Widow-t, ha sűrű napja van, vagy kreatív projekten dolgozik. A motiváló high elegendő lelkesedést és motivációt ad, hogy a szokásosnál sokkal hosszabb ideig vegyen részt a kreatív folyamatban.

Sűrű rügyei nagy mennyiségben termelnek a mircént, pinént és kariofillént. Ezeknek az aromás molekuláknak az összessége olyan ízprofilt hoz létre, amelyet fűszeres, földes és borsos jegyek határoznak meg. A White Widow különösen jól illik a savanykás ételekhez, ahol pikáns íze érvényesülhet.

White Widow data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 19%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 60 - 100 cm
Magasság szabadtéren: 150 - 190 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Genetikai háttér: White Widow S1
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Durva betépés
Éghajlat: Warm
Íz: Földes, Fenyő, Édes

  Szerző T. B. Ekkor 27/Nov/2020 :

  Megszólítás : Teolodeus
  Komment : Mega 👍 gut. Voll zufrieden. Konstant, mein Bekannter ist sehr zufrieden, dem ich die Saat geschenkt habe. Ich kann die gute Qualität in jeder Hinsicht nur bestätigen.

  Szerző L. B. Ekkor 26/Nov/2020 :

  Megszólítás : Herr
  Komment : Einfach meine Lieblingssorte!

  Szerző B. O. Ekkor 23/Nov/2020 :

  Megszólítás : Mr b
  Komment : Hochwertige und ertragreiche Sorte, die auch geschmacklich ganz oben mitspielt

  Szerző S. S. Ekkor 23/Nov/2020 :

  Megszólítás : Schnelle Lieferung
  Komment : Die Samen sind sehr schnell angekommen und alle gekeimt

  Szerző A. G. Ekkor 20/Nov/2020 :

  Megszólítás : Ag
  Komment : Excellente comme tjrs

  Szerző T. Š. Ekkor 18/Nov/2020 :

  Megszólítás : Mr.
  Komment : Parádní model

  Szerző D. K. Ekkor 17/Nov/2020 :

  Megszólítás : Amazing
  Komment : Amazing variety, easy to grow, super tasty. 100% germination rate, grows like crazy.

  Szerző L. M. Ekkor 13/Nov/2020 :

  Megszólítás : Spedizione veloce e sicura
  Komment : Sono in germinazione, le ho messe al buio in un vaso ma ancora non esce nulla, appena si intravede qualcosa...vi farò sapere, spero di non aver sbagliato

  Szerző C. F. Ekkor 09/Nov/2020 :

  Megszólítás : Sono uscite uno spettacolo!
  Komment : Se riesco metto le foto..altezza 1,20 m profumo intenso! Lampada CMh 600w

  Szerző A. H. Ekkor 09/Nov/2020 :

  Megszólítás : White widow
  Komment : Pleasing results.

  Szerző A. M. Ekkor 09/Nov/2020 :

  Megszólítás : White widow
  Komment : Good seeds delivery was fast always a pleasure on this site

  Szerző S. R. Ekkor 04/Nov/2020 :

  Megszólítás : Talococh
  Komment : The WORST Seed bank I have ever met !!! Après de nombreux retours mitigés sur RQS, je décide de commander 3 graines de WW pour me faire mon avis perso, suite à cela, 2/3 germe et 1 des deux est trizo ... Je mets 5 * pour que mon commentaire soit visible, n'achetez pas chez RQS, ce n'est pas un passionné du chanvre mais belle et bien un commercial prêt à tout pour faire son beurre, ne tombez pas dans le panneau et aller voir la concurrence

  Szerző M. G. Ekkor 04/Nov/2020 :

  Megszólítás : White widow pura
  Komment : Ottima azienda, e molto seria. Non mi hanno consegnato un pacco per un errore del trasportatore e royal queen me ne ha mandato un'altro senza problemi... Grazie ottima qualità di semi... Tutti germogliati cresciuti e già tagliate.

  Szerző M. D. Ekkor 03/Nov/2020 :

  Megszólítás : Suite World extra
  Komment : Les graines ont toutes germées 10/10, faire pousser la white widow est un jeu d'enfant. Très belle récolte après 9semaines de floraison. Une quinzaine de jours à sécher et la dégustation est fabuleuse je retrouve mes 20ans! R.Q.S. the Best !!! Merci

  Szerző R. M. Ekkor 02/Nov/2020 :

  Megszólítás : Growing strong
  Komment : All seems to be ok, growing well. Just waiting for the good result.


  You cannot post a review because you have not purchased this product
From Octavius | 2018-07-19 02:56:09

Are these white widow autoflowering also

Royal Queen Seeds Team

No, this is the feminized version.

From Antoine Latreille | 2017-12-23 20:59:23

Bonjour, J'aurais aimer savoir combien de temps de croissance est nécessaire avant la phase de floraison pour cette variété.

Royal Queen Seeds Team

It would depend on how big you want it to be and how many plants you have in the same room. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From Maczó Áron | 2017-11-29 20:14:56

A feminizált white window a mag elültetésétől mennyi idő alatt válik arathatóvá ?

Royal Queen Seeds Team

You can check this information in the data sheet of the product. White widow has 8-9 weeks of flowering and outdoors it should be harvested in Late October.

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.