• White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow

White Widow

Az évek során szó szerint több ezer kannabiszmagot fedeztek fel, hibridizáltak és szívtak el. Mégis meglehetősen esélyes, hogy egyetlen másik  törzs sem rendelkezik White Widow-hoz hasonló  legendás státusszal.  E törzs eredete továbbra is rejtély marad.
(1717)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
25x
€ 110.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 30.00

€ 30.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (1439)
 • Vásárlói képek (4)

White Widow törzs: világszerte ismert legenda

Bár a törzs pontos eredete rejtélyben maradt, annyi bizonyos, hogy az eredeti White Widow egy holland klasszikus, amelyet először Hollandiában termesztettek.

A legenda szerint az eredeti White Widow törzs akkor jött létre, amikor egy őshonos brazil sativa fajt egy dél-indiai Keralából származó indica porzott be - ez egy több éves szelekció és nemesítés eredménye volt a hegyekben, hogy gyantában gazdag kannabisznövényeket termeljenek.

A kilencvenes években történt első bemutatkozása óta a White Widow magvai az egész világon szétszóródtak, ami az eredeti fajtához képest számos változatot eredményezett. Most, a leghíresebb vetőmagbankok mind tartják a WW egy verzióját, és ez alól az RQS sem kivétel.

Tapasztalt nemesítőink a Royal Queen Seedsnél a White Widow S1 genetika felhasználásával elkészítették a mi verziónkat ebből a klasszikusból. A mi változatunkat tökéletes genetikai egyensúly jellemzi:  50% indica és 50% sativa. A spektrum közepén helyezkedik el és mindkét világ legjobbját kínálja.

A White Widow vetőmagok jó hozamot biztosítanak és jól kezelhetőek a termesztés során

A White Widow feminizált magvaink beltéren körülbelül 1 méter magasra nőnek, szabadtéren pedig elérik a 2 métert. Nagyon sok fényre van szüksége, de még hűvösebb éghajlaton, például Franciaországban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában is termeszthető. A bent nevelkedett növények 450-500 g/m²-t teremnek 600W-os fénynél. Szabadban a termelők 550-600 g/növény termést képesek betakarítani.

Bár ez a fajta jobban teljesít a meleg éghajlaton, az észak-európai országokban is kiváló eredményeket produkál.
A White Widow magvak 8-10 hét után fejezik be a virágzást, és kevés gondozást igényelnek. Ez a tökéletes növény az első alkalommal termesztőknek. Ezek a tulajdonságok a SOG és ScrOG műveletek számára is nagyszerű lehetőségeket kínálnak.

Ha nem avatkozik be, akkor a növény egyetlen hatalmas központi bugát növeszt. Igaz, hogy így is gyönyörű és lenyűgöző, de kis kezeléssel jobb eredményeket érhet el. Csípje le a növények tetejét a korai vegetatív szakaszban, alkalmazza az LST-t és ritkítsa a leveleket, hogy bőséges helyet teremtsen a rügyeknek, és nyitottá, levegőssé váljon a  lombkorona.

White Widow: az egyik legfelemelőbb fajta az RQS katalógusban

A White Widow törzs elszívásának hatásai a legjobb sativa-domináns növények hatását idézik, és a felhasználók mennyei, szinte pszichedelikus hatást tapasztalhatnak.. A szmókerek a fejükben érzik majd, amint egy agyi hullám az egész testüket átjárja. Az íze tiszta és fenyő-frissességű, csipetnyi citrusos felhanggal, mely igazán élénkítő és ízletes füst-élményt nyújt. Az RQS által feminizált White Widow magvak nem csupán egy újabb WW-változat; old-school genetikát kínálnak egy következő generációs élményben, amelyet nem fog egyhamar elfelejteni.

Ezek a hatások ideális füstölnivalóvá teszik a  White Widow-t, ha sűrű napja van, vagy kreatív projekten dolgozik. A motiváló high elegendő lelkesedést és motivációt ad, hogy a szokásosnál sokkal hosszabb ideig vegyen részt a kreatív folyamatban.

Sűrű rügyei nagy mennyiségben termelnek a mircént, pinént és kariofillént. Ezeknek az aromás molekuláknak az összessége olyan ízprofilt hoz létre, amelyet fűszeres, földes és borsos jegyek határoznak meg. A White Widow törzs különösen jól illik a sós ételekhez, ahol a csípős íze előtérbe kerülhet.

White Widow data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 19%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 60 - 100 cm
Magasság szabadtéren: 150 - 190 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Genetikai háttér: White Widow S1
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Energikus, Tompa
Éghajlat: Hosszú nyár
Íz: Bors, Fenyő, Földes

  Szerző Y. B. Ekkor 24/May/2024 :

  Megszólítás : All popped
  Komment : All 5 seeds popped but only 2 germinated. Ones that made it are doing well and looking healthy

  Szerző V. . Ekkor 24/May/2024 :

  Megszólítás : Little Vik
  Komment : 1/2 gekeimt. Ich bin Anfänger und sie verzeiht Anfängerfehler, lässt sich meiner Meinung nach recht leicht trainieren. Habe sie getrimmt als sie 8 Inodien hatte und habe mir aus dem Abschnitt eine Zweite gezogen (Wasserglas ans Fenster, den angeschnittenen Teil rein, 0,5-1,0 cm immer im Wasser, ein paar Tage Geduld haben = FERTIG!) nach 2 Wochen noch mal Trimmen, jetzt warten wie das Ergebnis wird… 🤗🫣

  Szerző J. V. Ekkor 24/May/2024 :

  Megszólítás : Monsieur
  Komment : Quel plaisir de retrouver cette variété, véritable madeleine de proust, merci RQS

  Szerző R. T. Ekkor 20/May/2024 :

  Megszólítás : 420GANJAMAN420
  Komment : Sehr tolle Sorte... wächst super an... wächst wie Unkraut... freut mich auf die Ernte...

  Szerző E. G. Ekkor 20/May/2024 :

  Megszólítás : Rico
  Komment : 4 Sterne für RQS . Bin Anfänger und habe bisher gute Erfahrungen mit den Samen gemacht . Alle gekeimt bekommen außer diese Sorte . 2 versucht und gescheitert. Diese ist legendär und wollte grad deswegen diese aufziehen. 4 andere Sorten keine Probleme. Hab ich leider Pech gehabt.

  Szerző A. S. Ekkor 16/May/2024 :

  Megszólítás : Skunk pepper!
  Komment : This plant grew so easy and such big frosty heavy buds. Smells very distinctive of skunk/pepper that bites at your nose. So tasty and stoney too! S-tier strain.

  Szerző T. C. Ekkor 09/May/2024 :

  Megszólítás : First time grow
  Komment : This was the easiest strain ever she looked after herself the whole way through. The nugs were big and chunky and that taste of floral almost red wine notes with every puff. I still consider this one of my favourite strains. If you haven’t tried her yet, get ordering !’

  Szerző C. L. Ekkor 09/May/2024 :

  Megszólítás : widowed
  Komment : never fails

  Szerző E. G. Ekkor 25/Apr/2024 :

  Megszólítás : Good bud
  Komment : Grew very fast and big buds. Awesome genetics!!! Recommend highly

  Szerző I. M. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : Average Germination Rate
  Komment : 3/5 seeds germinated using easy start seed germinator kit at a stable 23 deg.C

  Szerző D. S. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : perfeito
  Komment : cresceu muito deu horrores

  Szerző M. F. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : Mister m.
  Komment : Habe mir damals 4/4 samen zum keimen gebracht die 50/50 mischung sativa indica hat mir super gefallen alle pflanzen waren ein voller erfolg.

  Szerző W. J. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : Berry good
  Komment : Love white widow. Got to me very fast. Incredible packaging. Will v ordering more

  Szerző C. V. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : C
  Komment : Seeds all germinated, Plants have insane growth indoors and Outdoors (even in Germany!). Good yield with interesting High that really intensifies any mood. Not Stoned though...

  Szerző T. S. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : Timo
  Komment : Schneller Versand. 100% Keimrate.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Octavius | 2018-07-19 02:56:09

Are these white widow autoflowering also

Royal Queen Seeds Team

No, this is the feminized version.

From Antoine Latreille | 2017-12-23 20:59:23

Bonjour, J'aurais aimer savoir combien de temps de croissance est nécessaire avant la phase de floraison pour cette variété.

Royal Queen Seeds Team

It would depend on how big you want it to be and how many plants you have in the same room. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From Maczó Áron | 2017-11-29 20:14:56

A feminizált white window a mag elültetésétől mennyi idő alatt válik arathatóvá ?

Royal Queen Seeds Team

You can check this information in the data sheet of the product. White widow has 8-9 weeks of flowering and outdoors it should be harvested in Late October.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.