• White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow

White Widow

Az évek során szó szerint több ezer marihuána fajtát fedeztek fel, hibridizáltak és füstöltek el. Mégis meglehetősen esélyes, hogy egyetlen másik  törzs sem rendelkezik White Widow-hoz hasonló  legendás státusszal.  E törzs eredete továbbra is rejtély marad.
(1453) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 7.20
3x
€ 18.00
5x
€ 27.00
10x
€ 49.50
25x
€ 99.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 18.00

€ 20.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-10%)

Vásároljon és nyerjen 18 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (1233)
 • Vásárlói képek (6)

White Widow: világszerte ismert legenda

Bár a törzs pontos eredete rejtélyben maradt, annyi bizonyos, hogy az eredeti White Widow egy holland klasszikus, amelyet először Hollandiában termesztettek.

Az eredeti White Widow akkor jött létre, amikor egy brazíliai sativa-fajtát beporzott egy dél-indiai indica hibrid. A legenda szerint a WW a Kerala hegységben évek hosszú során át tartó válogatás és nemesítés eredménye, melynek célja a gyantában gazdag marihuána növények előállítása volt.

A kilencvenes években történt első bemutatkozása óta a White Widow magvai az egész világon szétszóródtak, ami az eredeti fajtához képest számos változatot eredményezett. Most, a leghíresebb vetőmagbankok mind tartják a WW egy verzióját, és ez alól az RQS sem kivétel.

Tapasztalt nemesítőink a Royal Queen Seedsnél a White Widow S1 genetika felhasználásával elkészítették a mi verziónkat ebből a klasszikusból. A mi változatunkat tökéletes genetikai egyensúly jellemzi:  50% indica és 50% sativa. A spektrum közepén helyezkedik el és mindkét világ legjobbját kínálja.

A White Widow nagyszerű termést és kezelhető termesztést kínál

A feminizált White Widow marihuána körülbelül 1m magasra nő beltéren, kültéren pedig akár a 2m-t is elérheti. Nagyon sok fényre van szüksége, de még hűvösebb éghajlaton, például Franciaországban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában is termeszthető. A bent nevelkedett növények 450-500 g/m²-t teremnek 600W-os fénynél. Szabadban a termelők 550-600 g/növény termést képesek betakarítani.

Bár ez a fajta jobban teljesít a meleg éghajlaton, az észak-európai országokban is kiváló eredményeket produkál.
A White Widow 8-10 hét után virágzik, és kevés gondozást igényel. Ez a tökéletes növény az első alkalommal termesztőknek. Ezek a tulajdonságok a SOG és ScrOG műveletek számára is nagyszerű lehetőségeket kínálnak.

Ha nem avatkozik be, akkor a növény egyetlen hatalmas központi bugát növeszt. Igaz, hogy így is gyönyörű és lenyűgöző, de kis kezeléssel jobb eredményeket érhet el. Csípje le a növények tetejét a korai vegetatív szakaszban, alkalmazza az LST-t és ritkítsa a leveleket, hogy bőséges helyet teremtsen a rügyeknek, és nyitottá, levegőssé váljon a  lombkorona.

White Widow: az egyik legfelemelőbb fajta az RQS katalógusban

A White Widow füstölésének hatásai összhangban vannak a legjobb sativa-domináns növényekével - a felhasználóknak nagyon izgalmas, szinte pszichedelikus high-t okoz. A szmókerek a fejükben érzik majd, amint egy agyi hullám az egész testüket átjárja. Az íze tiszta és fenyő-frissességű, csipetnyi citrusos felhanggal, mely igazán élénkítő és ízletes füst-élményt nyújt. Az RQS által kínált feminizált White Widow nem csak egy újabb WW fajta; az eredeti genetikát adja egy újagenerációs élménnyel - ezt biztosan sokáig nem fogja elfelejteni.

Ezek a hatások ideális füstölnivalóvá teszik a  White Widow-t, ha sűrű napja van, vagy kreatív projekten dolgozik. A motiváló high elegendő lelkesedést és motivációt ad, hogy a szokásosnál sokkal hosszabb ideig vegyen részt a kreatív folyamatban.

Sűrű rügyei nagy mennyiségben termelnek a mircént, pinént és kariofillént. Ezeknek az aromás molekuláknak az összessége olyan ízprofilt hoz létre, amelyet fűszeres, földes és borsos jegyek határoznak meg. A White Widow különösen jól illik a savanykás ételekhez, ahol pikáns íze érvényesülhet.

White Widow data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 19%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 60 - 100 cm
Magasság szabadtéren: 150 - 190 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Genetikai háttér: White Widow S1
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Energikus, Tompa
Éghajlat: Warm
Íz: Bors, Fenyő, Földes

  Szerző M. V. Ekkor 03/Mar/2021 :

  Megszólítás : Michael
  Komment : White WIDOW is the perfect ganja. I recommend it for beginners. The yield was huge. Strong. Outdoor height 210cm.

  Szerző C. C. Ekkor 02/Mar/2021 :

  Megszólítás : Ottimi
  Komment : Ottimi

  Szerző R. F. Ekkor 02/Mar/2021 :

  Megszólítás : Impeccable
  Komment : Bonne qualité ,vite reçu , belle graine .au top

  Szerző P. J. Ekkor 02/Mar/2021 :

  Megszólítás : WW
  Komment : Fidèle a sa réputation de très belles plantes. Puissantes odeur je conseille.

  Szerző P. B. Ekkor 01/Mar/2021 :

  Megszólítás : Fijn zaadje om mee te werken.
  Komment : Heb deze strain afgelopen zomer buiten gekweekt en met goed resultaat. Met een beetje aandacht kan dit zaad uitgroeien tot goede toppen. Dat noem ik een goede investering!

  Szerző B. A. Ekkor 26/Feb/2021 :

  Megszólítás : memories from the past
  Komment : reminds me of years ago ... good times

  Szerző D. M. Ekkor 22/Feb/2021 :

  Megszólítás : Dani
  Komment : Bonne variété! J'en ai fait poussé deux avec un que j'ai étêté et franchement le résultat est spectaculaire sur les deux! Une petite préférence pour celui que j'ai étêté car toutes les branches ont de belles têtes même si l'autre m'a fait une tête centrale magnifique (15cm de long et environ 8cm de diamètre...)

  Szerző V. K. Ekkor 22/Feb/2021 :

  Megszólítás : Wans
  Komment : Paráda, maximální spokojenost .. Semena naklíčila všechna, k tomu jedno zdarma, drtička, plakát, samolepky a stírací los na semena zdarma k další objednávce .. Z jiné stránky už objednávat nebudu, všem doporučuji :)

  Szerző J. B. Ekkor 19/Feb/2021 :

  Megszólítás : Jl
  Komment : Rapide efficace discret

  Szerző C. C. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : Cle
  Komment : Très discret.. mais qu’une graine n’a germer.. sur les 3..

  Szerző K. P. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : great seeds very tasty
  Komment : will definitely buy these again fully recommended good quality seeds

  Szerző D. N. Ekkor 10/Feb/2021 :

  Megszólítás : Passionfruit tasty delight
  Komment : Sooo tasty10/10 and great yield

  Szerző M. H. Ekkor 09/Feb/2021 :

  Megszólítás : Cosmos
  Komment : Bonne graine, qualité, saveur, productive, une valeur sur

  Szerző F. F. Ekkor 09/Feb/2021 :

  Megszólítás : Ffab
  Komment : Toujours très bien et très discret

  Szerző E. D. Ekkor 08/Feb/2021 :

  Megszólítás : Che felicità❤️
  Komment : Avevo lasciato già una recensione una settimana fa riguardo un ordine di 3 semi di quick one e 3 di white widow. Avevo iniziato con la quick one. Non aveva germinate nemmeno un seme. E così ho pensato di scriverlo nella recensione e di provare uno di white widow. Infatti dopo 3 giorni quest'ultimo aveva germinato, l'ho spostato nella terra e oggi è uscita la mia piantina!!! Sono molto felice e volevo condividerlo con tutti voi!!! Purtroppo non posso mettere la foto!! In ogni caso l'azienda aveva letto la recensione e mi hanno subito contattata per capire quali fossero i problemi e mi hanno spedito altri 3 semi di quick one!! Ringrazio ancora l'azienda per la serietà. Sinceramente non avrei pensato di riceverne altri tre al posto di quelli, alla fine non erano obbligati a farlo ma è stato molto carino da parte loro!!!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Octavius | 2018-07-19 02:56:09

Are these white widow autoflowering also

Royal Queen Seeds Team

No, this is the feminized version.

From Antoine Latreille | 2017-12-23 20:59:23

Bonjour, J'aurais aimer savoir combien de temps de croissance est nécessaire avant la phase de floraison pour cette variété.

Royal Queen Seeds Team

It would depend on how big you want it to be and how many plants you have in the same room. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From Maczó Áron | 2017-11-29 20:14:56

A feminizált white window a mag elültetésétől mennyi idő alatt válik arathatóvá ?

Royal Queen Seeds Team

You can check this information in the data sheet of the product. White widow has 8-9 weeks of flowering and outdoors it should be harvested in Late October.

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.