Kannabisz Termesztési Kalauz a Royal Queen Seeds-től.

Kannabisz Termesztése 7 egyszerű Lépésben

A kannabisz legalizálása egyre inkább elterjed az Egyesült Államokban és még a világ számos országában. Éljen! Bár még nem hivatalos, de szinte legális Európa legnagyobb részén, vagy ha nem is legális, de nagyjából tolerálják.

Úgy tűnik, arra a döntésre jutott, hogy saját kannabiszt termeszt. Nagyszerű! Hamarosan ön is egy rohamosan növekvő kultúra tagja leszl! Az otthon termesztett marihuána szelleme átsöpört világon!

Otthon termeszteni a füvet nagyszerű mulatság és olcsó lehetőség arra, hogy kiváló minőségű rügyek kerüljenek az edényünkbe. A marihuána egy nagyszerű növény, amely egész évben termeszthető sokféle éghajlaton, üvegházakban vagy beltéren is.

Video id: 484519466


A Kannabisz A Barátja

Mint minden kertészkedés, a kannabisz termesztése is egy olyan készség, amely fejlődik idővel. Egyszerű megtanulni, de egy életen át tartó gyakorlással lehet csak mesterré válni. Nincs okunk arra, hogy megijedjünk a saját termesztéstől. A folyamat nem bonyolult és az Ön választásán múlik, hogy mennyire lesz olcsó, vagy esetleg drága.

A kannabisz-termesztés alapjainak megértése egy jó alap arra, hogy elinduljon a marihuána-termesztés útján. Ha már időben megalapozott döntéseket hoz, az azt jelenti, hogy maximális terméshez juthat a termesztés végén. Ez a hét alapvető lépés nagyszerű tudásalapot nyújt, hogy valódi szakértő lehessen a marihuána termesztés során.

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

1. Lépés: A Kannabisz Vetőmagvak Kiválasztása

Cannabis Seeds

A választás nem egyszerű. Sativa, indicatis, ruderalis, ezek hibridjei – mind elérhető egyetlen kattintással. Ön a saját tapasztalatai alapján azzal is tisztában van, hogy mi a személyes kedvence. Melyik törzsek illettek az Ön hangulatához korábban? Melyik törzsek jelentettek gyógyító erőt egy adott betegség során? Talán ezek jó kiindulópontot jelentenek.

Az egyéni ízlés szerinti választás után a termesztési körülményekről kell döntést hozni. Egy kis szekrénykében szeretne termeszteni, ahol az apró termetű, gyorsan érő növények, mint az automata virágzású törzsek, vagy az indica fajok tudják legmegfelelőbben kitölteni a teret? Vagy van egy szép nagy hátsó kert, ahol egy, vagy akár több óriást is tud termeszteni közvetlenül a talajba kiültetve, esetleg nagy cserepekben?

2. Lépés: Alapvetések A Kannabiszról

Cannabis Fundamentals

A lehető legjobb termés érdekében és azért, hogy imádnivaló, lédús rügyeket kapjunk, kannabiszunknak néhány alapvető szükségletét ki kell elégíteni.

☀️ Fény

Az egészséges fejlődéshez a marihuánának több mint 12 órányi fényre van szüksége egy 24 órás periódusban. Beltéri termesztésénél ez időzítővel szabályozható. A kültéri termesztést késleltetni kell addig, amíg a növények hozzájuthatnak napi 12 óra világos időszakhoz, amiből legalább 8 órán keresztül közvetlenül éri őket a napsugárzás.

🌱 Termesztő közeg

Az organikus termesztők mindig valamilyen földet választanak, akár a beltéri, akár a kültéri termesztéshez. Pedig nem a föld az egyetlen lehetőség. Vannak neutrális közegek, amelyek teljesen tápanyag függőek, mint például a kókuszrost, a perlit, vermikulit, vagy kőzetgyapot. Az aeroponikus, hidroponikus, vagy mélyvízi kultúra pedig egyáltalán nem használ termesztő közeget. A lebegő gyökerek közvetlenül a tápanyagkeverékből veszik fel a tápanyagokat.

💨 Levegő

Az erőteljes és elégséges gázcsere érdekében a kannabisznak friss, áramló levegőre van szüksége. Kinti termesztésnél ez nem jelent gondot, hiszen a növények a szellővel és a szélviharral is ugyanúgy találkoznak. Benti termesztés során viszont szükséges a friss levegő utánpótlása, azaz elszívó és ventilátor a levegő mozgatásához. Ha nincs megfelelő légmozgás, azzal a kártevők és a penész számára is kedvezőbbé válnak a körülmények, és az elhasználódott levegő hatására a növény is kevésbé erőteljesen növekszik.

💧 Víz

Mint minden élőlénynek, a kannabisznak is vízre van szüksége a növekedéshez, az élethez és a biológiai funkciók fenntartásához. Ha ön olyan helyen él, ahol rendszeresen esik az eső, akkor a szabadtéri ültetvénye vélhetően az összes szükségletét fedezni tudja a természetből. A nagy kannabisz ültetvények azonban folyamatosan szomjaznak. Ha nagyban termeszt, minden bizonnyal szükséges lesz öntöznie az esőzések között.

Beltéri termesztésnél a víz lesz az a közeg, amely a tápanyagokat szállítja. A hidropónikus, illetve a talajmentes termesztésnél is sima vizet használunk a rendszeres öblítéshez. A víz pH értéke nagyon fontos. Az ügyes kannabisz termesztőnek kötelező alapfelszerelés egy jó pH mérő.

🌡️ Hőmérséklet 

Kannabisz egy nagyszerű növény, és mind a hideget, mind a meleget képes ugyanúgy túlélni. De ugyanúgy, ahogy Ön, vagy én, a növény is stresszessé válik és kevésbé jól funkcionál extrém körülmények között. Képes halálra fagyni, vagy főni. Megállhat a fejlődésben, vagy megakadhat a növekedésben. Ha a hőmérséklet túl hosszú időn keresztül túl magas, vagy túl alacsony, akkor túlélő üzemmódba kapcsol. Az elfogadott ideális hőmérséklet az egészséges, életerős növekedéshez 27 Celsius fok. Beltéri termesztésnél ezt egyszerű elérni ventilátorok, légkondicionálók, hűtő-fűtő szőnyegek segítségével. A lámpák is termelnek hőt, ezt ventilátorral kell eloszlatni.

A szabadban ki kell választani a megfelelő időt. Jól kell ismerni az időjárást, az éghajlatot. Szükség van egy nap-ciklus alkalmazásra, vagy táblázatra, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelő az időzítés. Túl korai ültetés esetén fennáll a veszélye, hogy a növény azonnal virágzani kezd, aztán a napsütéses órák számának növekedésével a kannabiszunk is újra növekedni kezd. Ezt nem akarjuk. A virágok még nem lesznek megfelelően előkészülve, amikor a virágzás elkezdődik. Ha túl későn kezdi az ültetést, sokkal kisebb növényei lesznek és kevesebb virág lesz rajta.

✨ Tápanyagok

Mint minden élőlénynek, a kannabisznak is szüksége van üzemanyagra a növekedéshez. Egy kellően morzsalékos, komposztban, élő organizmusokban, vitaminokban és ásványokban gazdag termőtalaj a növény részére a teljes életciklus során képes elegendő táplálékot biztosítani.

Öntözés komposzt teával és más szerves keverékkel, mint a melasz, vagy a toll, javítja a talaj minőségét és ösztönzi a növény egészséges növekedését.

Hidropónikus, vagy neutrális közegben előre elkészített tápanyag keverékkel biztosítható a növény összes tápanyagszükséglete. Ez általában létezik kifejezetten marihuánára is. Bármelyik talajmentes közeget is választja, mindre léteznek speciális konstrukciók.

🌫️ Páratartalom

A kinti termesztés során ezt a tényezőt nem igazán tudjuk befolyásolni, itt az időjárás kegyeire vagyunk utalva. Az előnye viszont az, hogy a változékony páratartalomhoz és a változó termőhelyhez történő folyamatos alkalmazkodás különösen erőteljessé teszik a növényt.

Beltéren a páratartalom ellenőrzése a mag ültetésétől kezdve a virágzásig nagyon fontos feladat. A levelek a levegő nedvességtartalmát használják fel a napi funkcióik ellátásához. A megfelelően szabályozott páratartalom egészséges, kártevő- és penészmentes környezetet eredményez.

Szekrény, termesztő sátor, vagy termesztő tér. Közvetlenül a talajba, vagy odakint, cserepekbe ültetve. Még egy olyan kertben is, ahová kiegészítőként ültetjük a marihuánát, szükséges ezeket a feltételeket biztosítani a megfelelő növekedéshez, és ahhoz, hogy jó minőségű gyantában ázó termést biztosítson a növényünk.

3. Lépés: Világítás A Beltéri Kannabisz Termesztéshez

Cannabis Lighting

A legalizálással robbanásszerűen nőtt a belső térben használható lámpák és termesztőkabinok kínálata. Így már csak a költségvetés a döntő tényező a választás során..

Termesztő szekrények

Termesztők évtizedes tapasztalatai alapján teljesen a kannabisz termesztésre kialakított, azonnal használható, átgondoltan megtervezett és kivitelezett termesztő-szekrények választhatók. Ha van néhány ezer megtakarított dollárja. Lámpák, ventillátorok, klón-, növény- és virágkamrák, időzítők és szénszűrők mind készen állnak, hogy ön csatlakoztassa őket és működni kezdjenek.

Lámpák minden költségvetéshez

A skála egyik végén ott van a kezdetleges, de hatékony CFL (Compact Fluorescent Light – kompakt fénycső), vagy egy kis LED panel (Light Emitting Diode), amely kevesebb mint 300 dollárból beüzemelhető. Ahhoz, hogy nagyszerű rügyeket termesszünk egy szekrényben. Vagy kompakt fénycsövek, mint a T5, amely széles spektrumban áll rendelkezésre mind növekedés, mind a virágzási szakaszhoz, és kis helyen is jól elfér.

A HPS (High-pressure Sodium – magas nyomású nátrium) és MH (Metal Halide – fémhalogén)lámpák a termesztéshez hagyományosan használt fényforrások. A 100 W-os HPS reflektorokkal hatékonyan tud bevilágítani egy 1.5x1.5 méteres helyet és ezzel nagyszerű növekedést biztosít. Hasonlóan, a 6000 W-os MH lámpa megvilágít egy ugyanekkora teret és világszínvonalú virágokat eredményez a növekedési ciklus végére.

Fontos számolni azzal a hőtényezővel, amelyet ezek a lámpák okoznak. Nem kellően hatékony szellőztetés esetén a termesztőhely hamarosan túl forróvá válik az egészséges kannabisz termesztéshez…

4. Lépés: Csírázás És Kannabisz Vetőmagok

Cannabis Seedlings

A kannabisz termesztés kalandja a magok csírázásával kezdődik. Minden életképes mag tartalmazza az összes szükséges információt ahhoz, hogy az ön által választott fajtává fejlődjön. Az egyetlen, amire szükségük van, az a megfelelő körülmények biztosítása, és az életciklus kezdődik is. A magok csak akkor kezdenek csírázni, amikor három igényük teljesül. Víz, megfelelő hőmérséklet (meleg) és megfelelő hely.

A kannabisz termesztés egy biológiai folyamat, különösebben szigorú szabályok nélkül. Ez nem egy megtanulható lineáris rendszer, inkább elsajátítható művészet. A kannabisz csíráztatásának számos egyformán hatékony módszere van. Idővel Ön is megtapasztalja majd, hogy melyik az Ön számára a legjobb.

1. Egyenesen a termesztő közegbe

Helyezze a magokat közvetlenül a termesztőközegbe, így elkerülhető az átültetési sokk. Gyakran egyszerűbb egy kis edényben csíráztatni a választott termesztőközegben, mint a kertben, vagy egy nagyobb cserépben.

2. Papírtörlő

A magokat egy nedves papírtörlőre helyezzük egy tányérban és meleg, sötét helyre tesszük. Lefedhetjük egy műanyaggal, esetleg egy lefordított tányérral, hogy a nedvesség és a pára bent maradjon. Néhány nap, vagy egy hét után a magvak kicsíráznak.

Tőzegkorong, és kőgyapot indítók: Könnyen kezelhető, mivel akár ötven magot is csíráztathat egyszerre egy nagyon kis helyen. Miután a palánták kikeltek, a gyökerek károsítása nélkül lehet kiültetni őket a végső helyükre.

3. Vizben

Egyszerűen áztassa a magokat enzimekben gazdag vízbe egészen addig, amíg a gyökér feltűnik, aztán tegye a termesztőközegbe. A palánta hamarosan, nagyjából 1 hét elteltével áttör a felszínen..

4. Csírázási állomások

Felgyorsíthatjuk a csírázási időt, ha megfelelően szabályozzuk a csírázási körülményeket és a különböző csírázási szakaszokban biztosítjuk a megfelelő pártartalmat, hőmérsékletet.

Amikor a növények a felszínre törnek és a sziklevelek áttörnek a maghéjon, hogy megnyissák az utat az első valódi levélkék előtt, elkezdődik a fotoszintetizálás. Most már van egy valódi marihuána palántája, ami úton van arra, hogy egy erősen gyantás beltéri miniatűrré, vagy egy virágzó kültéri fává nőjön.

5. Lépés A Kannabisz Vegetatív Fázisa

Vegetative Cannabis Growth

Abban a pillanatban, amikor a zöld levélkék a fénnyel találkoznak, a fotoszintézis komolyan elkezdődik. A növény metabolizálni kezd és megkezdődik a vegetatív fázis.

Beltéren 

A lámpák 18 óra nappali és 6 óra éjszakai üzemmódra vannak beállítva Ez nem kell, hogy megegyezzen a tényleges nappali órákkal, úgy állíthatja be, ahogyan Önnek a legmegfelelőbb. Ha a csúcsidőszakon kívül működteti a elektromos berendezéseket, azzal jelentős megtakarítást érhet el.

A növényei boldogan élnek a szerves talajban, vagy kapják a tápanyagokat, amelyek a vegetatív fázisban szükségesek. A ventillátorok által keltett légmozgás szabályozza a hőmérsékletet és erősíti a fiatal növényeket. Egzotikus tudományokat is használhatunk, mint például széndioxid hozzáadása a környezethez. Low Stress training és a bokrosítás is használható, hogy növeljük a növekedés ütemét és a potenciális virághozamot a beltéri termesztés során.

Kültéren

Tavasszal és nyáron, a napsütéses órák számának növekedésével a kannabisz nagyon gyors növekedésnek indul. Ha korlátlan hely van a gyökerek számára, és a növény jó genetikai tulajdonságokkal rendelkezik, megfigyelhetjük, hogy akár 3-4 méteresre is megnő a vegetatív időszak során.

A legtöbb kortárs növény vezércsúcsa le van vágva (toppolás) és a teteje folyamatosan el van hajlítva a teljes növekedési ciklus során. Ezáltal arra ösztönözzük a növényt, hogy a virágzási időszak alatt egyenletes méretű rügyeket fejlesszen. A kannabisz egészen addig marad a vegetatív fázisban, amíg a napsütéses órák száma meghaladja a tizenkettőt. Minél jobban távolodunk az Egyenlítőtől, annál rövidebb növekedési idő jut a növénynek a virágzási szakasz előtt.

❔ Mennyi ideig tart a vegetációs szakasz?

A vegetációs szakasz addig tart, ameddig ön szeretné. Attól függően, hogy ön sok apró növényt szeretne a termesztőhelyen amit a Sea of green növesztési módszerrel tud elérni, vagy inkább néhány nagyobb növényre vágyik, amelyek toppolva és elhajlítva nagy virágokat növesztenek.

6. Lépés: Az Egészséges Kannabisz Virágzása

Vegetative Cannabis Growth

Virágzás, rügyezés, bimbózás – mind ugyanarra a növekedési fázisra utal a marihuána életében. A következő néhány hónap az aromák fejlődése szempontjából lesz izgalmas. Lélegzetelállító virágzatok jelennek meg, amelyek az Ön által választott fajtára jellemzőek. A virágzási szakasz vannak olyan megkülönböztető fejezetei, amik minden kannabisz fajtára egyformán jellemzőek és akkor kezdődnek, amikor a vegetatív szakasz befejeződik.

Kinti termesztés során a virágzás első szakasza akkor jelenik meg, amikor a nyári hőség már elmúlóban van és az ősz közeledik. A beltéri termesztés során a fény 12 órás nappali és 12 órás éjszakai módra történő programozásával irányítható, hogy mikor kezdődjön a virágzás. A fajtájától függően a kannabisz három különböző dologra reagálhat virágzással.

APD, RPD és automata virágzású növények különböző ingerekre adott válasza

  1. A teljesen fényfüggő (APD) növények egészen addig nem kezdenek virágzani, amíg a nappali fény 12 óra vagy kevesebb nem lesz.A relatív fényfüggő (RPD) növényekben van egy beépített időzítő, amely a genetikaliag determinált időben kezdi el a virágzást. Ez csak lazán kapcsolódik az évszakhoz, vagy a napfényes órák számához.
  2. Az automata virágzású növények szinte azonnal elkezdenek virágozni. Ezeknél a növényeknél a növekedési időszak mindössze két hétig tar

A virágzás különböző szakaszai

Differenciálódás 

A virágzási szakasz legelején észrevehető változás történik a növekedésben. Az addigi szimmetrikus erősödés és nyúlás helyett az ágak elkezdenek cikk-cakkban nőni és az elágzások között csökken a távolság. A különbség nagyon észrevehető.

Virágzás

A virágzás minden fajtánál ugyanazokat a fázisokat követi, de időben eltérő módon. A gyors indica már hetekkel előbb kiszárad és a pipába kerül, mint egy hosszan érő sativa.

A differenciálódás után nem sokkal, elkezdenek kialakulni a virágok. Az ágak elágazásainál, a hónaljakban megjelennek a virágkelyhek, és a murvalevelekkel borított bibék. A fantasztikus gyanta is alakul a bibeszálakon, a murvaleveleken és a levelek felszínén.
A virágkelyhek kis gömbjei elkezdenek felsorakozni a saját fürtjük mentén. Ez biztosítja, hogy a friss, fluoreszkáló fürtök és a rügylevelek kellő teret kapjanak. A többi levéltől eltérően, ezek az új murvalevelek vastagabbak, kisebbek, gyakran erősen ráncosak és ezek ölelik körül a kis bibeszálakat. Gyakorlatilag ezek alkotják a duzzadó virágfürtöket.

A hetek folyamán ezek a virágfürtök megtöbbszöröződnek és hatalmas, gyantában úszó bibeszálakból álló bugákba rendeződnek. Az érés során a virágkehelyben és a bibeszálakon szétárad a hatalmas mennyiségű, nagyszerű gyanta.

7. Lépés: Szüretelés Szárítás És Kezelés A Kiváló Minőségű Rügyekért

Curing Cannabis

Az elmúlt néhány hétben már hanyagolhattuk a tápanyagokat és csak friss vízzel öntözgettük a növényeket. Ez biztosítja a tápanyagoktól és beépült sóktól mentes, utóíz nélküli természetes aromát.

❔ Mikor érett a marihuánám?

A bibeszálak és a murvalevelek már mind bőségesen be vannak borítva gyantával, fonnyadtak és megváltozik a színűk is. Sötét narancs, barna, mályva, vagy skarlátvörös színűvé válnak a fajtától függően. A duzzadt gyanta zsákok hullámokban kezdik el váltani a színüket a növény egész területén. Először átlátszóból tejszerűek lesznek, aztán fehérből borostyánszínűek. A virágfürtök annyira duzzadtak, hogy szinte kifordulnak.

TEzek a jelek arra utalnak, hogy elérkezett az idő, hogy learassuk a munkánk gyümölcsét. A magasabb THC tartalom érdekében akkor arassunk, amikor a bibeszálak 20-30% -a borostyánszínű. Figyelmesnek kell lenni, mert a változás gyakran 24 óra alatt bekövetkezik

A marihuána szüretelése

Nincs kialakult módja a szüretnek. Vágjon bele és közben rá fog jönni a megfelelő módszerre. Vannak, akik nedvesen vágnak ami azt jelenti, hogy eltávolítják az összes levelet, a még álló növényről, majd visszatörik a növényt. Az ágakat lelógatva szárítják, vagy a rügyeket egyesével szárító állványra teszik. Mások csak a nagy leveleket távolítják el az aratás során és az egész növényt felfüggesztik.

Nincsenek szabályok, csak az az egy, hogy bánjon óvatosan a növénnyel. Csak a lehető legkisebb mértékben háborgassa a zamatos bibeszálakat.

Dry Cure Buds

A kannabisz kezelése és szárítása

Sötét, hűvös helyen szárítsa ki a rügyeket, ahol alacsony a levegő páratartalma. Ideális esetben ez egy lassú, legalább két hétig tartó folyamat.

Gyakran ellenőrizze a száradási folyamatot a penészesedés miatt.

Amikor kiszáradt, az ágak könnyen elpattannak, de a vastag ágak még enyhén rugalmasak maradnak.

A korofill lebomlott és a növekedés zöldjét fajtánként eltérő színek váltják fel. Őzbarna, sárgásbarna, halványzöld, de akár sötétkék vagy lila szín is megjelenhet, ahogyan a rügyek valódi száraz színe kialakul.

A szárított rügyek tárolása

Ennél a pontnál lazán pakolja bele a kincseit egy jól záródó üvegedénybe. Az első két hét során naponta egyszer nyissa ki az edényt, hogy szellőzzön. Így eltávolíthatja a benne maradt nedvességet, amelytől bepenészedhetne a termés. Amikor a virágok már szárazak, elég, ha hetente csak egyszer szellőzteti az edényt. Nyilván nem szeretné, ha a hosszú hetek kemény munkája egy kis figyelmetlenség miatt tönkremenne.

❔ Meddig tart a cannabis kezelése?

Addig, ameddig csak szeretné. Emlékezzünk, hogy a megfelelő szárítás során a pszichotróp vegyületekből eltávoznak a vízmolekulák, így még pszichoaktívabbakká válnak. Ez legalább 6 hét ideális körülmények közötti kezelést jelent. Minél hosszabb a kezelés időtartama, annál egyenletesebb az eredmény. Az üvegedényt tartsa sötét, hűvös helyen. A THC fénnyel érintkezve az idők során másféle kannabinoidokká alakul át.

Ha még nem biztos abban, hogy elég szárazak a rügyei, próbálja ki és így lesz összehasonlítási alapja a jövőre nézve. A száraz kannabisz nem tűnik teljesen száraznak a gyanták viaszossága miatt. De az ezt megállapító készségek gyorsan fejlődnek.
A saját maga által termesztett kannabisz élvezete, nem bonyolult. Egy kis odafigyelés és türelem nagyszerű erdeményeket hozhat még a legkisebb helyeken is.

Boldog termesztést barátaim!

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Most, Hogy Tudja, Milyen Könnyű Kannabiszt Termeszteni, Válasszon Egy Törzset

A törzs kiválasztása talán a legfontosabb pillanat a termesztés megkezdése előtt. Számos ismert törzs elérhető a piacon, és valószínűleg többszáz másik is, amelyeket még nem regisztráltak. A törzs kiválasztása önmagában bonyolult feladatnak tűnik. Ezért összeállítottunk néhány top 10-es listát az egyes kategóriákban, hogy a termesztőknek megmutassuk a legjobb törzseket.

A top 10 automatikusan virágzó kannabisz törzsünk listája olyan fajtákat tartalmaz, mint a Royal Gorilla Automatic, Royal Cookies Automatic és Northern Light Automatic. Az automatikus virágzású törzsek ideálisak kezdőknek, valamint a gyorsabb betakarítást kereső, tapasztalt termesztőknek.  Körülbelül nyolc hét alatt jutnak el a vetőmagtól a virágzásig, könnyen kezelhető magasságot érnek el és nem igényelnek sok figyelmet.

A nagy hozamot kereső termesztőknek a top 10 legjobb feminizált kannabisz törzsünk között érdemes szétnézni. A listán olyan prémium fajták szerepelnek, mint a Power Flower, Amnesia Haze és White Widow. Legeltesse szemeit a genetikák felhozatalán. Tompító indicákat és energizáló sativákat is találhat köztük. Ezeknél a törzseknél meg kell változtatnia a világítási ciklust, hogy a virágzást beindítsa, ám általában magasabb kannabinoidszintet és nagyobb hozamot eredményeznek, mint az automaták.

A kannabisz szívása nem csak a high-ról szól. Az aromás terpének különböző szintjei az egyes törzsekben teljesen eltérő érzékszervi élményt nyújtanak. 10 legfinomabb kannabisz törzsünk listája az elérhető legcsábítóbb fajtákat tartalmazza, ideértve a Fruit Spirit, Fat Banana és Haze Berry fajtákat. Ezek a törzsek minden slukkra kellemes ízeket kínálnak. Használja őket kivonatok és ehető termékek készítéséhez, hogy alkotásait extra ízekkel turbózza fel.

A Kush genetikák a kannabiszvilág legkeresettebb és legkedveltebb genetikái. A Hindu Kush hegység vidékéről származnak, folyós, tompító high jellemzi őketek. Nemesítőink ezeket a genetikákat olyan hatékony hibridek létrehozására használták, mint a Candy Kush, a Bubble Kush és a Pineapple Kush. Nézze meg a Kush kannabisz törzsek top 10-es listáját.

Top 6 Könnyen Termeszthető Fajta Kezdőknek

Green Crack Punch: Gyors, Kezdő-barát Sativa

A legtöbb sativa fajta meglehetősen kényes, sok időt és tapasztalatot igényel, hogy az adottságait maximálisan kihasználjuk. De a szmókerek nem tudnak ellenállni az energikus high-nak és a finom ízeknek. Ha önt nem riasztják nehézségek és úgy dönt, hogy egy sativával kezd, akkor a Green Crack Punch kiváló választás.

Ez a Purple Punch és Green Crack keresztezés mindent elkövet, hogy az ön összes hibáját figyelmen kívül hagyja, függetlenül attól, hogy mit is ront el éppen. Nem érdekli, ha kevés, vagy éppen túl sok vizet kap, ha nem megfelelő arányban kapja a tápanyagokat, ha a pH kicsit elállítódik, esetleg a fényekkel adódik kisebb probléma. Ezek mellett is nagyon jól fog teremni! Mindössze 55-60 napos virágzás után a Green Crack Punch 500g/m²-es terméssel, sűrű és gyantával teljesen beborított, gyönyörű, többszínű rügyekkel jutalmazza majd erőfeszítéseit.

A Green Crack Punch által előidézett high-t ugyanakkor nem szabad félvállról venni a kezdő dohányosoknak. A 20% -os THC halálosan komoly teljesítmény, amely a Green Crack tomboló energiájával indul, majd órákkal később lenyugszik és fájdalomcsillapító tompaságba érkezik, ami tökéletes módja a megnyugvásnak. A Purple Punch indika részét illeti a dicséret a végén ezért a békés nyugalomért. A füstje sima, selymes és citrusfélék, érett áfonya és édes szőlő aromával telt.

Green Crack Punch
Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Szeptember vége
Eufórikus, Megnyugtató

Vásároljon Green Crack Punch

Easy Bud: Egyenesen A Célra

Az autovirágzó hibridek nagyon népszerűek, hiszen gyorsan nőnek és egyszerű a termesztésük. Az Easy Bud sem kivétel ez alól. Gyors éréssel, alacsony termetével és nagyon megbocsátó természetével egyenesen halad előre a cél felé. Ha ön éppen kannabisz vetőmagokra vadászik, amelyek gyakorlatilag garantálják a szép rügyet, még akkor is, ha még csak ismerkedik ezzel a termesztős dologgal, akkor az Easy Bud jó választás lehet.

Az Easy Bud okos választás, ha nem áll rendelkezésre sok hely. Beltéren 60 cm alatt marad, de tömör és erőteljes lesz. Az ágak elég erősek lesznek ahhoz, hogy 275–325 g /m²-es terhet megtartsanak anélkül, hogy bármilyen bonyolult támogatási rendszerre lenne szükség. A fehér indica örökség zöld rügyeket eredményez, amelyeken a gyanta jeges fénye csillog majd az egészséges, sötétzöld levelek mellett.

Ha ön nem tapasztalt felhasználó vagy egy kicsivel több ébredés utáni anyagra van szüksége, az Easy Bud ebben is támogatja! A THC tartalom az enyhe tartományban van, 12% -kal éppen megfelelő a megnyugváshoz. A zizgés leáll, lehetővé téve, hogy megnyugodjon, ráadásul valószínűleg még akkor sem dönti le a lábáról, ha ön kevésbé toleráns ezzel kapcsolatosan. Akár a gyakorlottabb fogyasztók is használhatnak néhány ilyen rügyet, ha akár a könnyed, vagy túlságosan paranoiás társaik megjelennek.

Easy Bud
Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 hetek
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 hét a csírázás után
Fizikailag pihentető

Vásároljon Easy Bud

Critical: Tényleg Egyszerűen Kupagyőztes

Szuper könnyű és Kannabisz Kupa győztes? Pontosan ezt kapja ezzel a közepes méretű növénnyel. Annak ellenére, hogy akár az újoncok számára is megfelelő, a Critical hatékony termése a professzionális termesztők figyelmének felkeltésére is alkalmas. Legyen szó akár egy újdonsült fogyasztóról, akár a "ne keményebben, inkább okosabban dolgozz" elvről, ez a hét hetes afgán X Skunk akár már az első kipróbálás után is könnyen a választottjává válhat .

A beltérben termesztett Critical könnyen kezelhető, mert soha nem haladja meg a 140 cm-es magasságot. Ha alacsonyabb növényekre van szüksége, használjon alacsony vagy magas metszési technikákat, attól függően, hogy mit szeretne. A növények gyorsan beállnak mindkét módszer után. A színük elsősorban zöld, de az utolsó hetekben néhány őszi színárnyalat jelenik meg. Még a kezdőknek is sikerülhet akár 600 g/m²-t aratni a nagyon gyors virágzás után.

A 60% indica és 40% sativa összetételével a Critical meglehetősen kiegyensúlyozott nyugtató hatással rendelkezik, amely mind az elmét, mind a testet hozzásegíti a teljes kikapcsolódáshoz. Nagyon érett, túlzott pörgés vagy szorongás nélkül. Kicsit paranoiás lesz, amikor nagyon erős füvet szív? A Criticallal ez nem lesz probléma, még akkor sem, ha 18% -os a THC-szintje. Ez a fajta meglehetősen nyugtató. Az íze klasszikus: csípősen édes, földes jegyekkel.

Critical

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Szeptember vége
Fizikailag pihentető, Nehéz, Tompa

Vásároljon Critical

White Widow: Kikristályosodott Tökéletesség

A "White" család anyjaként ismert White Widow számtalan hibridet hozott létre, de még mindig az eredeti brazil sativa és indiai indica keresztezést a legjobb és a legegyszerűbb termeszteni. Megnyerte a maga kupáját, termelők generációit kápráztatta el és egyetlen igazi rajongó sem tud ellenállni hófödte rügyeinek vagy eufórikus zizgésnek. Bármely más fajtához képest a White Widow igazi show-darab!

A White Widow egy klasszikus holland törzs, éppen ezért, ha szabadon neveli, a hűvösebb idő sem akadályozza meg a fejlődésben. A nagyszerű terméshez azonban sok fényre van szüksége, így ez a hibrid a beltérben érzi legjobban magát, itt érdemes termeszteni. Ettől eltekintve, a White Widow nem nyűgös. Nem igényel különösebben sok figyelmet, nincs sajátos tápanyagszükséglete. A lényeg, hogy a talaj vagy bármilyen termesztőközeg jó minőségű legyen, ne hagyja kiszáradni a növényeket, használjon kifejezetten kannabiszra tervezett tápoldatot és mindössze 9 hetes virágzás után látványos termés lesz a jutalma.

Bár a White Widow csak 50% -os sativa-genetikával rendelkezik, mégis úgy hat, mintha tiszta Haze-t szívna, totális agyi high-t okoz. A zizgés az arc környékén kezdődik, majd hatalmas eufórikus robbanással boldogságfelhővé változik. Kicsit trükkös lehet, ha nem szokott ilyen típusú füvet szívni, ezért vigyázzon, ha a ön általában inkább nyugtató hatású füvet használ. Az íze ropogós és frissítő, jellegzetesen fenyő ízű, a citrusfélék tiszta jegyeivel.

White Widow
White Widow
White Widow S1
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 hetek
THC: 19%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
150 - 190 cm
Október eleje
Energikus, Tompa

Vásároljon White Widow

Royal Jack Auto: A Jack Herer Örökség Hordozója

A Royal Jack Auto alacsonyabb termettel és gyorsabb virágzási idővel kínál klasszikus Jack Herer rügyeket a kezdő termesztők számára. Ez a verzió az eredeti fajtához is hű maradt, orvosi minőségű fej high-jal és a Jack fűszeres aromájával. Párosítsa a White Widow-val, és az első néhány termése egy verhetetlen holland duo lesz.

A Royal Jack Auto egy teljesen autovirágzó fajta. Ez azt jelenti, hogy már két héttel a csírázás után jelentkeznek a virágzás jelei, még akkor is, ha a fények éjjel-nappal világítanak. A virágok mindössze10 hét alatt teljesen érettek lesznek és készen állnak a szüretre. Miért ne termesztene néhány ilyen automatát a fotoperiodikus törzsei mellett? Így teljesen érett, füstölésre kész Royal Jack Auto lesz a kezében, hogy kellemesebbé tegye a második szüretet.

A 16% -os THC tartalma a Royal Jack Auto hatékony orvosi használatra vagy enyhe kikapcsolódásra is alkalmassá teszi. A magas toleranciával bíróknak így akár reggeli füstölésre is megfelelő lehet. A high kreatív és motiváló kezdetet ígér, majd lassan pihentető testi nyugalomba fordul, kellemesen lágy befejezéssel. Az íze szinte pontosan olyan, mint Jack Herer friss zöld aromája.

Royal Jack Auto

Royal Jack Auto
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 hetek
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Kreatív, Motiváló

Vásároljon Royal Jack Auto

Special Queen 1: Top Minőség Alacsony Áron

Néhány kezdő már az első néhány termesztést is meg tudja úgy oldani anélkül, hogy elpazarolna magokat, vagy tönkretenne néhány növényt. A Special Queen 1 egy klasszikus Skunk keverék, amely megfizethető áron kapható, így gyönyörű, hatékony virágot szüretelhet anélkül, hogy csődbe menne. A drágább magokat inkább tartogassa későbbre, miután alaposan megtanulta a szabályokat.

Annak ellenére, hogy viszonylag olcsó, a Special Queent 1 nem érheti az lustaság vádja. Mindössze 8 hét után - ami akár 7 is lehet - az egész növényt tetőtől talpig elborítják a nehéz, jellegzetes illatú sativa domináns virágok. Jóformán bárhol lehet termeszteni őket, akár talajban, akár vízben, beltérben vagy szabadban, metszéssel vagy anélkül. A termés 550 g/m² körül várható, ami igazán nagyvonalú ajándék beltéren, vagy 550 g /növény szabad téren, ami nagyon vonzóvá teszi a Special Queent 1 a profi termelők és az egyszerű amatőrök számára is.

A Special Queen 1 az eredeti Skunk hatásfokát egy lenyűgöző 18% -os THC-besorolással javítja, ezzel is az élvonalban tartva ezt a fajtát. Annak ellenére, hogy a hatás egy kicsit erősebb és tartósabb, még mindig klasszikus high-ról beszélhetünk, ami többnyire agyi és határozottan hangulatjavító hatású. Csak néhány slukk és lecsukódik a szeme, a mosolya kiszélesedik, és a gondolatai elszállnak. A Special Queen 1 édes, gyümölcsös ízű, fűszeres hatásokkal.

Special Queen 1

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Szeptember vége
Energikus, Fizikailag pihentető, Hosszantartó

Vásároljon Special Queen 1

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Termesztési útmutató témák

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37751 reviews