White Widow kannabisztörzsek

Fedezze fel a White Widow törzsek örökségét - az eredeti genetikát és a legjobb keresztezéseket tartalmazzák. Ezek az utódok társasági és motiváló élményt kínálnak, ideálisak, ha aktív napot tervez. Fedezze fel őket alább.

5  Termékek
  • Royal Moby
  • White Widow
  • White Widow Auto
  • White Widow Regular
  • Fruit Spirit

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

White Widow Cannabis genetikák: Honnan származnak?

A White Widow az egyik leghíresebb kannabiszfajta. De honnan jött pontosan? Nos, a történet egy tekintélyes nemesítőkből és törzsvadászokból álló csoporttal kezdődött. Scott Blakley (Shantibaba), Arjan Roskam és Ingemar De Sjamaan mind szerepet játszottak a szülői genetika biztosításában és az utódok létrehozásában. A White Widow egy őshonos brazil sativa és egy dél-indiai indica keresztezése nyomán jött létre.

A White Widow törzsek előnyei

White Widow és számos utóda energizáló, kreatív és beszédes hatásairól híres. A modern szabványoknak megfelelően az eredeti törzs csak mérsékelt mennyiségű THC-t tartalmaz. A fás, fűszeres és gyógynövényes terpének jelenléte azonban felerősíti a high-t. Ha ön napközben a motiváló agyi törzseket részesíti előnyben, akkor kifejezetten jól kijön majd a White Widow genetikával.