• Royal Moby
 • Royal Moby
 • Royal Moby
 • Royal Moby
 • Royal Moby
 • Royal Moby

Royal Moby

más néven Moby Dick

A Royal Moby feminizált kannabiszmagok, amint a nevük is sugallja, egyszerre fenségesek és hatalmasak a kannabisz szerelmeseinek világában.  A tiszta sativa pszichoaktív hatásaival rendelkezik, de indica részének köszönhetően gyorsabban virágzik.
(277)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (225)
 • Vásárlói képek (3)

Royal Moby kannabiszmagok: A Haze és a White Widow leszármazottja

A korai skunk-ok megjelenése óta főleg sativa és indica hibrideket használunk az új cannabis-magok kifejlesztéséhez. Annak ellenére, hogy a hibridek a kettőnek a keverékei, általában vagy a sativa, vagy az indica jellemvonások a hangsúlyosabbak bennük. Ez alapján nevezünk egy-egy variánst indica, vagy sativa dominánsnak. Spanyolországban néhány kertész genetikákkal való kísérletezés közben rábukkant egy sativa/indica hibridre, amelynek a hatása olyan pszichoaktív volt, mint egy tiszta sativa növényé. Ennek a típusnak a füstje olyan rettenetesen nagy volt, hogy el kellett nevezni Moby Dick-nek. Ez a kemény sativa a Haze és a White Widow lenyűgöző tulajdonságait örökölte.

A szabadban a Royal Moby magvak akár 3 méteres növényekké is megnőnek!

A Royal Moby a klasszikus spanyol variánsnak a holland, feminizált változata. Mivel sativa domináns típus, virágzás alatt jó nagyra és
erősre megnő. Beltéren elérheti a 2 m-t, kültéren a napon a 3 m-es magasságot is meghaladja. Pont olyan a növekedése, mint amit
az ember egy sativa növénytől elvár: hosszú, nyúlékony ágai vannak és az egész növényt megtöltik a gubák.

A Royal Moby magvak terméseredménye egyenesen megdöbbentő. A beltéri termesztők növényenként 75g-ra vagy 600g/m²-re számíthatnak 600W-os világítás mellett. Kültéren sok napfényre van szüksége, mint pl. a Mediterrán területeken, de extrém forró, tropikus körülmények között is megterem. Ilyen helyeken növényenként akár 1000 g hozamra lehet számítani. A Royal Moby kannabiszmagok beltéren és a szabadban egyaránt szeretnek nagyra nőni, ezért sok jóminőségű tápra lesz szükségük, ami támogatja a növekedésüket

A legrövidebb virágzási idővel rendelkező sativa fajtánk

Az egyetlen indica tulajdonság, amelyet ezekben a hibrid magvakba át lehetett vinni, az a rövid, 9-10 hetes virágzási időszak. Azon kereskedelmi termesztők számára, akik egy kicsit több időt engedhetnek meg maguknak (és van elegendő helyük), a Royal Moby kannabiszmag a tökéletes választás.

A Royal Moby-nek a hatása túlszárnyalja az egeket, teljes pszichedelikus betépést biztosít. A Royal Moby törzs az általunk forgalmazott legerősebb THC-tartalmú kannabisznövények közé tartozik, és a joint vagy bong minden egye slukkja emlékezteti Önt erre a tényre.

Video id: 118594299
Royal Moby data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 21%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 200 - 300 cm
Virágzási: 9 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október vége
Genetikai háttér: Haze x White Widow
Típus: Sativa 65% Indica 35%
Hatás: Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa
Éghajlat: Hosszú nyár
Íz: Áfonya, Bors, Citrusfélék, Földes, Gyógynövény

  Szerző R. C. Ekkor 29/Apr/2024 :

  Megszólítás : Beautiful
  Komment : So far on of the most beautiful strains I've grown

  Szerző P. R. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : Peter
  Komment : Kann nur Schwärmen von Royal Moby. Super Qualität. Alle Samen gekeimt.

  Szerző E. R. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : Turo
  Komment : Royal Moby war sehr hungrig und ein wenig wählerisch bei der Wasserqualität. Hat sich dennoch gut trainieren lassen und extrem dichte Colas produziert. Ich habe die Pflanze mit ausschließlich milchigen Trichomen geerntet. Ergebnis war ein absolut klares, positives High, vergleichbar mit Microdoses LSD, das null verklatscht und Lust darauf macht Sachen zu unternehmen. Für Partys und im Alltag genial. Das ist einer meiner absoluten Lieblingsstrains geworden. Aber vorsicht bei höherer Dosierung, das Zeug ist potent ;)

  Szerző E. T. Ekkor 03/Apr/2024 :

  Megszólítás : Hyvä itävyys ja isoja kasveja
  Komment : Kaikki siemenet itivät ja kukituksen ekoilla viikoilla todella isoa kasvua. 5/5 lajike aloittelijalle ja isoa satoa haluaville.

  Szerző M. S. Ekkor 27/Mar/2024 :

  Megszólítás : Donatello
  Komment : Echt gute Samen 10 von 10 sind aufgegangen !

  Szerző B. M. Ekkor 27/Mar/2024 :

  Megszólítás : Great
  Komment : All 3 germinated now we have to wait and see

  Szerző N. B. Ekkor 15/Jan/2024 :

  Megszólítás : My first grow with online seeds
  Komment : Well I can’t say I have much experience with growing seeing as I’ve only grown bag seed. But let me tell you buying seed from a reputable seed bank makes a world of a difference not the with the quality but with know how you need to grow that strain, I’m happy to say I’ll be coming back from now on best seed bank out here

  Szerző D. J. Ekkor 31/Oct/2023 :

  Megszólítás : She's a whale
  Komment : She germinated in 2 days. Has responded exceedingly well to the high stress mainlining training and light stress training I've done. She will be in flowering light cycle soon. If the smell she is giving off while training her is any hint to what her flowers will be, than the clone I took from her, will definitely be turned into a mother for future grows. As always top tier seeds from RQS.

  Szerző R. K. Ekkor 11/Oct/2023 :

  Megszólítás : Awesome!
  Komment : I had a 100% success rate with germination. I induced flowering at 8 weeks and now they are about 9 weeks into flowering. They look great! I snuck one and tried it out and I was pleased....so I can't wait for the finished product. It'll be even better!

  Szerző B. E. Ekkor 23/May/2023 :

  Megszólítás : Fuchs
  Komment : Bisher mein absoluter Favorit.

  Szerző R. H. Ekkor 17/Apr/2023 :

  Megszólítás : Fantástica
  Komment : La planta dio mucha producción. Con un buen sabor y un colocon muy agradable.

  Szerző J. H. Ekkor 11/Apr/2023 :

  Megszólítás : Jere
  Komment : Super je recommande

  Szerző T. R. Ekkor 21/Feb/2023 :

  Megszólítás : Papy40
  Komment : Emballage soigné, olus qu'à faire germer

  Szerző B. A. Ekkor 16/Jan/2023 :

  Megszólítás : MAgistral
  Komment : Llevo 2 años con estas semillas y son genalies ,altamente productiva y de gran colocon,top recomendable.

  Szerző A. L. Ekkor 01/Sep/2022 :

  Megszólítás : MASTER_BS
  Komment : Sehr sehr geiles Weed, einfach anzubauen , Geschmacklich sehr geil, wobei Geschmäcker verschieden sind.. Im großen und ganzen sehr zu empfehlen. Top Samenbank!!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Ibo420 | 2017-11-05 23:28:12

U say it can grow in tropical regions but does it grow in germany too? Its not very warm here before and after summer please need an answer =/

Royal Queen Seeds Team

We do not recommend to plant any Strains after the season is over. It is possible that a plant would grow, however if it does the yield and the quality of the plant could be seriously impaired.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.