By Luke Sumpter

Cannabis Haze - a Királyi Királynő Magok Gyűjteménye

Haze Genetics

Haze: Ködevő Cannabis

A Haze-fajták nagyon különleges sativa növények. Igaz, a történetük már annál ellentmondásosabb, és ködösebb: Sam-nek, a "Skunkembernek " is meg van a saját verziója a Haze igazi történetét illetően, míg az eredeti, “Cannabis-király”, Nevil Schoenmakers egy sokkal elfogadhatóbb magyarázatot ad a Haze családfáját és későbbi finomításait illetően. De még az ő állításai is néhol igencsak kifogásolhatóak.

A Haze-történelem korai időszakát tekintve, nem sok olyan tényező van, amit biztosra mondhatnánk. Mind a két, fent említett fél, fenntartások nélkül címzi meg a “Haze-testvéreket”, mint a fajta megteremtőit, akik Amerika keleti partján éltek. A testvérekről azt lehet tudni, hogy ők rengeteg féle sativa genetikájú növénnyel dolgoztak, és olybá tűnik, hogy thai-tól, és kolumbiaitól kezdve, még mexikói és dél-indiai fajtákon át, sokféle növényt termesztettek. Mindez a 1960-as, 70-es években történt, és ezalatt annyiféle, különböző tájfajta tudott kereszteződni, ami végül ebben az eredeti, Haze hibridben összpontosult, amit ma is ismerünk.

A Ködös Haze-idők

Az 1980-as években ezek, a genetikák elértek végül Hollandiába is. Kiválasztó tenyésztés és a beltéri termesztéshez adaptálás kombinációjával, kifejlődtek a modern, Haze-variánsok. Rengeteg magbank és európai tenyésztő töltené a következő, három évtized legjobb részeit folytatva és csiszolgatva ezt a projektet.

A sativa szakértők pedig mindig nyitottabbak lesznek egy Haze felé, mint másabb fajták felé, bármelyik pillanatban. Haze-t füstölni egy egyedi tudattágító élmény. A "fotelberántós" Kush hatásnak szinte szöges ellentéte. A Haze egy sokkal pszichedelikusabb, és agyra hatóbb fű, mint fizikai hatású. Míg a nehéz, indica lekapcsolja a fényeket, egy igazi Haze beindítja a képzeletet. Mindig ez az első számú fű a szárnyalni akaró, kreatív lelkeknek. A Haze-variáns igazán a köztünk élő álmodóknak lett kitalálva.

Mi Teszi a RRS Haze-fajtáit Olyan Különlegessé?

A Royal Queen Seeds-et csupa sativa-szerető alapította, tehát nem olyan meglepő, hogy néhány, a legkülönlegesebb Haze fajták közül, a Royal Queen Seeds Haze Gyűjteményében található csak meg. Az igazi Haze-t gyakran próbálják imitálni, de az sosem lesz ugyanolyan. Mindenesetre, az első osztályú Haze-ek olyan utazós, eufórikus vibrálást nyújtanak, amit más kenderfélék még megközelíteni sem tudnak.

Csak egy maroknyi magbanknak van meg az autentikus Haze genetikája. Még kevesebbnek adatott meg a szaktudás, hogy sikeresen keresztezzenek Haze-eket, ha tudnak egyáltalán, de a Royal Queen Seeds leolvasztja még a plafont is. Belefoglalva a Fire Haze genetikáját, valamint évtizedek mesterszintű tenyésztő profizmusát, a mi magjaink feminizáltak és elég valószínű, hogy a piacon kapható legjobb fűfajták.

Shogun

Shogun Cannabis Strain

A Shogun a teljes Royal Queen Seeds katalógusban az egyik legerősebb Haze-eredetű törzs. Szakértő nemesítőink az Amnesia Haze és a Gorilla Glue #4 szülőtörzsek keresztezésével hozták létre ezt a THC-ben gazdag titánt. Ez a párosítás kivételes trichoma-sűrűséggel és különösen gyantás virágokkal rendelkező utódokat eredményezett.

A Shogun minden ősétől különböző tulajdonságokat örökölt; Haze elődei frissítő terpéneket és energizáló hatást adtak át, míg Gorilla felmenői hatalmas, 25%-os THC-tartalommal ruházták fel. Ha bluntba, vagy bongba tölti a rügyeket, gyorsan ható agyi highra számíthat, amely gyakori nevető- rohamokat okoz és kreatív ötletei támadnak. A rügyek a citrusfélék, a föld és a fenyő csípős jegyeivel okoznak örömet.

A Shogun kannabisz beltéren és kültéren is kiválóan teljesít, ha a termesztéséről van szó. A szobanövények alig 90–140cm magasak lesznek, ám 9–11 hét alatt 550–600g/m²-t teremnek. A szabadban a törzs 190cm-es magasságban éri el a csúcsmagasságát, és növényenként akár 750g-ot is ad termesztőinek október végén, amikor a betakarításra kerül sor.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 hetek
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Október vége
Felemelő, Megnyugtató, Nevettető, Tiszta

Vásároljon Shogun

AMG

AMG Cannabis Strain

Az AMG, más néven Amnesia Mac Ganja teljes mértékben megmutatja a Haze genetika ragyogását. Nemesítőink ezt a sativa-domináns hibridet az Amnesia és a Mexican Haze keresztezésével hozták létre. Az eredmény? Egy fergeteges törzs, amelyben a 22%-os THC-tartalom citrusos és földes terpénekkel párosul. Ez a fitokémiai profil tipikus Haze-hatást biztosít; készüljön fel energikus és motivációs hullámokra. Gyújtson rá ezekre a rügyekre reggel egy csésze erős kávé mellett, hogy feltöltődjön. Ha rajong a kannabisszal átitatott ételekért, próbálja ki az AMG-t ebben a formátumban is. Extrán betép majd, ugyanakkor valamennyire éber és energikus is lesz.

Beltéren az AMG 80-120 cm magasra nő, így ideális szűk helyekre. Ha jól megvilágítva és megfelelően tápozva tartja, 10-11 hetes virágzási idő után négyzetméterenként akár akár 500g termést is hozhat. A kültéri növények a hosszú tenyészidőszakot kedvelik, és 140-200cm magasak lesznek. Ültesse napos helyre, és 550-600g termést arathat le növényeiről október végén vagy november elején.

AMG - Amnesia Mac Ganja
Amnesia x Mexican Haze
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
10 - 11 hetek
THC: 22%
Sativa 80% Indica 20%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Október
Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa

Vásároljon AMG - Amnesia Mac Ganja

Royal Moby

Royal Moby Cannabis Strain

A Royal Moby, más néven Moby Dick bálna-méretű termést hoz a Haze genetika erejét hasznosítva. Az eredeti Haze és White Widow utódjaként ez a legendás genetika munkálkodik minden sejtjében. A szülőfajták együtt jó THC-szintet, összetett terpénprofilt és lenyűgöző termelékenységet adtak át.

Slukkoljon egyet ezekből a rügyekből és kiegyensúlyozott high-t tapasztal, amelyet fizikai ellazulás és mentális tisztaság jellemez. Az áfonya, a citrusfélék, a földes, fűszernövényes és borsos intenzív aromák minden szippantást vad utazássá tesznek az ízlelőbimbók számára. Dohányzás közben is érzékelheti bizonyos mértékig ezeket a jegyeket, de ha a Royal Moby virágait egy vapeba teszi, valódi képet kaphat a terpénprofiljáról.

Sok kannabisztermesztő vonzódik a Royal Moby törzshöz a hatalmas hozamok miatt. A beltéri növények 80–140cm-esek maradnak és 9–10 hetes virágzási idő után akár 600g/m²-t is teremnek. A szabadban a növények hatalmasra, 300cm magasra emelkednek; október végén növényenként akár 700g-ot is szüretelhet róluk.

Royal Moby
Haze x White Widow
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 hetek
THC: 21%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
200 - 300 cm
Október vége
Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa

Vásároljon Royal Moby

El Patron

El Patron Cannabis Strain

El Patron, spanyolul annyit tesz the Boss - a főnök és pontosan illik rá a neve. Lenyűgöző felmenői vannak, Haze genetikával büszkélkedhet, sok THC-t termel, és számos díjat nyert, köztük a Highlife Cup első helyezését a „Talajban termesztett normál kannabisz" kategóriában. Ez a sikeres törzs az AMG és Shiva szülőktől származik, és elkeskenyedő, lilás árnyalatú zöld bimbókat terem.

22%-os THC-tartalma, valamint a benne található nagy mennyiségű mircén és limonén összefolyik, hogy fizikailag ellazítsa - megnyugtatja a testet, miközben kitisztítja az elmét. Élvezze esténként ezeket a rügyeket, amikor úgy szeretne pihenni, hogy közben ne tompuljon le túlzottan.

Az El Patron kannabisz kompatibilis a kisméretű termesztősátrakkal és a beltéri átalakított dobozokkal. Alkalmazzon LST-t és toppingot, és 90cm-es magasságban tarthatja, miközben akár 550g/m²-t is arathat egy 9-10 hetes virágzási fázist követően. A szabadban azokban a régiókban teljesít a legjobban, ahol hosszú a növekedési időszak. Nevelje polikultúrában, hogy természetes módon tartsa távol a kártevőket, és október végén akár 600g-ot is betakaríthat növényenként.

El Patron
AMG x Shiva
450 - 500 gr/m
90-130 cm
9 - 10 hetek
THC: 22%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Október vége
Energikus, Tompa

Vásároljon El Patron

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Egy teljes magbankot hoztunk létre a Northern Lights, a Skunk és a Haze genetikájának kombinációjából. A három, legendás variáns sikeres hibridizációjával hoztunk létre egy, mindenkori Haze hibrid fajtát. A Royal Queen Seeds bemutatja neked a Shining Silver Haze.

A Haze-t, Indica genetikákkal keresztezni, bonyolult vállalkozás lehet. Eltalálni azt az arany egyensúlyt, mikor a leredukálódott virágzási idő, és a Haze számára optimális körülmények találkoznak, nem egy egyszerű feladat. A Shining Silver Haze-zel a Royal Queen Seeds-nek sikerült megtartania az ennek a fajtának már védjegyévé váló, elmére ható effektusát, és gyorsabb virágzási idejét. Tehát a kertészek nem csak, hogy bőséges termést tudnak betakarítani ezekből a magas szár nyaló Haze bugákból, de mindezt csupán 9-10 hét virágzás alatt!

Mindamellett, hogy a növények sokkal tömörebbé, és kezelhetőbbé fejlődnek, ha beltéren termesztjük őket, így viszont csak körülbelül 1 méteresek maradnak. Kültéren ugyanakkor, ez a növény képes elérni a 2 méteres magasságot is, amin aztán kiváló minőségű bugák díszelegnek majd. Ha az első osztályú Haze-t keresed, de nem szeretnéd, hogy nagy beavatkozást igényeljen a dolog, akkor ne is keress mást, mint a Shining Silver Haze-t a termesztéshez.

Shining Silver Haze
Haze x (Skunk x Northern Light)
600 - 650 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 11 hetek
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Október vége
Nehéz

Vásároljon Shining Silver Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Isten a tanúm, hogy a bolygón élő, összes termesztő között az Amnesia Haze vált a legnépszerűbb Haze-variánssá. Ez a fajta már nyert egy-egy díjat az összes, nemzetközi “high” cannabis kupán, és mára, ennek eredményeképp, a legfelkapottabb fűfajtává vált.

Az Amnesia Haze elképesztően potens, THC-szintje eléri a 22%-ot. Kezdők, figyelem: az Ammo lehet, hogy lecsavarja a fejed a helyéről. Világszerte ismert a hosszan tartó eufórikus érzetéről, és az összetéveszthetetlen, trópusi ízéről; ez egy igazi, hamisítatlan, 50 kaliberes Haze.

A hozam lehet éppen bőséges, amennyiben elég türelmes vagy a vele járó, 12 hetes virágzási ciklus ideje alatt. Kifejezetten ajánljuk a tapasztaltabb sativa-termesztőknek, akik valami különlegesre vágynak. Az Amnesia Haze-t nem éri meg kihagyni.

Amnesia Haze
Original Amnesia Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
10 - 11 hetek
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Október vége
Energikus, Fizikailag pihentető, Hosszantartó

Vásároljon Amnesia Haze

Royal Haze Automatic

Royal Haze Auto

Mind, a kertész-tanonc, és mind az edzett, öreg sativa-kultivátor olyan fajtát keres, amivel keveset kell majd vesződnie; engedd meg, hogy bemutassuk neked a Royal Haze Automatic. Mára már ha +15%-os THC tartalmú sativa-t szeretnél, 10-12 hét teljes élettartammal, meg is kaphatod azt.

A Royal Queen Seeds következő generációs, tenyésztő programjában sikeresen hoztak létre egy sor olyan, autoflowering-fajtát, melyek birokra kelnek a fotoperiodikus alternativákkal. A Royal Haze Automatic pedig egy első osztályú, Amnesia Haze, Skunk és Ruderalis keverék,

Összetett, és általában 1 méter alatti növésű. A Royal Haze-zel könnyű bánni, és súlyos adag bugák tudnak rajta termelni. A Royal Automatic téged is hívővé tesz. Képes egészen a 350g/m2-es, beltéri termelésre, és akár 180g-ra is kültéren, növényenként, így egyszerűen nincsen rá ésszerű indok, hogy miért ne ezeket ültesd.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 hetek
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 after sprouting
Felemelő, Tiszta

Vásároljon Royal Haze Auto

Haze Berry

Haze Berry

A Shining Silver Haze és a DJ Short Blueberry keresztezésével született meg ez az édes, ízektől duzzadó, és még édesebb “high”-al megáldott Haze hibrid. A Haze Berry semmiképp sem egy tipikus, megszokott Haze. Csak ismételni tudom: A Royal Queen Seeds tenyésztő mesterei létrehoztak egy olyan fajtát, ami meg fogja változtatni a Haze-variánsokról alkotott szemléletedet.

Ránézésre, a Haze Berry, mind a sativa, mind az indica tulajdonságokú növények egy tökéletes kombinációját idézi. Hosszú, és karcsú levelek, és alacsony tápanyagozási igények, olyan stílusú, akár csak egy normál sativa, míg az összetett alakja, és a tömött, és bőséges bugázat egyértelműsíti az indica vonalat is.

9-11 hét a virágzás ideje, és egy kevés TLC-vel, akár 575g/m2-re is számíthatsz beltéren, és egészen 650 g-ra növényenként, ha viszont kintre ülteted. Hidegebb körülmények között, a növények lilás-kékes színt vehetnek fel. A THC-tartalom 20%-os, és az elmére ható effektus, a testi tünetekkel különbséget tesz a Haze Berry, és más variánsok közé. A kezdeti, eufórikus, rohanó hatás után kúszik be egy egész testet teljesen ellazító, “stoned” érzés, ami a Haze Berry-t különösen népszerűvé tette a műveltebb spanglizók körében, mivel más Haze-eket túl pikánsnak, és túl agyalósnak találtak.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 hetek
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Október vége
Energikus, Fizikailag pihentető, Hosszantartó

Vásároljon Haze Berry

Chocolate Haze

Chocolate Haze

Mindenki imádja a nagy visszatéréseket. A Royal Queen Seeds újratervezte, és újra elindította a régi idők Chocolate Thai OG-át és a Cannalope Haze-t, hogy így felfedezze a Chocolate Haze. Az 1980-as években az olyan fű, amelynek csokoládé aromája és édes ízei vannak, volt az egyik legismertebb és legkedveltebb a szakértők körében. Viszont sajnos, a Chocolate Thai hóbortja csak jött, aztán el is tűnt.

A mi, 21. századi Chocolate Haze-ünk egy első osztályú cannabis, akár több mint 20% THC koncentrációval is rendelkezhet. Érdemes megjegyezni, hogy ehhez a felemelő és hosszan tartó, elmére ható élményhez, ez a modern klasszikus már nem rendelkezik mindazzal a nehezen kezelhetőséggel, mint amit a Thai variánsokkal említettek sokan egy lapon.** Mindenesetre, a évtizedekkel ezelőtti időket idéző édes, csokoládé és kávé ízek megmaradtak benne, és még sok más.

Egy sokkal ésszerűbb növekedési ciklust várhatsz ettől a fajtától, csökkentett virágzási periódussal, mely csupán 9-10 hét. Ráadásul, a hozam, egy 90-160 centis, beltéren termesztett növény esetében elérheti akár az 500g/m2-t is, Kint, a szabadban, meleg, és száraz körülmények között, az akár 2m-esre is megnövő, Chocolate ganja fák képesek az 500g-os hozamra, növényenként. Ezzel, a Chocolate Haze-el, a szüret rendkívül finom lesz, és a hatás pedig kellemesen erős.

Chocolate Haze
OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
9 - 11 hetek
THC: 20%
Sativa 95% Indica 5%
450 - 500 gr/plant
150 - 200 cm
Október vége
Nehéz

Vásároljon Chocolate Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

A Lemon Shining Silver Haze egy olyan Haze-fajta, aminek egy kis citrusos beütése van. A trópusi Amnesia Haze és a legzamatosabb, Lemon Skunk keresztezéséből, a Royal Queen Seeds adott egy jó okot minden egyet sativa-bolondnak, hogy fülig érjen a szája. A friss, citromhéj aroma átjárja majd a helyet. Sőt, ez az édes, citrusos Haze olyan finom is, mint ahogy kinéz, és az is biztos, hogy utána vissza-visszajársz még érte.

Ez a fajta, szinte teljesen az elmére hat, és azonnal érezhetővé válik. Energetikusság, kreatív löketek gyakoriak lehetnek. Talán épp a legjobb, ha éppen rendet tennél a szobádban, vagy hogy egy impresszionista művet festhess! Mind a hangulatodtól, és az édes, citrusos bugák mennyiségétől függ, amit a cigidbe teszel.

A Lemon Shining Silver Haze-t, a termesztés során a legjobb korán elkezdeni metszeni, illetve felkészíteni. Válaszd hozzá a Screen of Green (ScrOG) módszert, hogy elérhesd a maximum hozamot. Beltéren, vagy kültéren, déli területeken termesztve, ez a növény rengeteg díj nyertese, magán a cannabis-iparon belül is, de akár csak az otthon termesztők eredményei alapján is elmondható mindez. Legyen idén elég helyed a cannabis kertedben ennek a 25%-os THC-tartalmú Haze-királynőnek!

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Skunk x Shining Silver Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 hetek
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
650 - 700 gr/plant
130 - 170 cm
Október közepe
Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa

Vásároljon Lemon Shining Silver Haze

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.