By Luke Sumpter

RQS Kannabisz genetika - Blueberry

Blueberry

A Blueberryvel nagyszerű tendencia kezdődött a kannabisz hibridizációban. A történet Amerikában indult sok évvel ezelőtt; valahol Kaliforniában, valamikor a 70-es években a különböző földrajzi genetikák keresztezésével. Három fajtiszta törzs és évtizedeken át tartó szelektív tenyésztés segítségével jutottunk el a ma ismert és szeretett Blueberryhez. A Highland Thai, a Purple Thai és az Afghan genetika korábban még soha nem keveredett.

Ez nem csak a Blue család kezdetét jelentette, hiszen hatalmas előrelépés volt a beltéri termesztés számára is. A 80's és a 90's években a sativa növényeket könyörtelenül keresztezték az indica fajtákkal. Sajnálatos módon a tiszta sativa fajták áldozatául estek a beltéri termesztés gyors előretörésének. Az indica-sativa hibridek megjelenése alapvetően változtatta meg a kannabisz kultúrát.

Az édes, gyümölcsös, áfonyás aroma és ízvilág ikonná tette a Bluberryt a kannabiszok között. A növekedése inkább "nyúlánk indica"-ként jellemezhető. A rügyek tömörek és kemények, habár a virágzás alatt a levelek közötti szárszakasz hosszúra nyúlhat. Várhatón inkább keskeny virágfüzéreket növeszt, mint laza hosszú bugákat.

Kétségkívül az egyedülálló terpén profil az, amelynek a Blueberry a hírnevét köszönheti. További jellemzői a jóízű, nyugtató, hosszantartó hatás, vagy hogy például hűvösebb időben hajlamos lilás/kék színben pompázni. Éppen ezek miatt a Blueberry egy olyan marihuána, amit muszáj kipróbálni mind a profi, mind az otthoni termesztőknek. Nézzünk meg néhányat az RQS áfonya finomsággal átitatott vetőmagjai közül.

Haze Berry

Haze Berry

A Haze Berry a karakteres, édes, gyümölcsös ízt hozza a sativa oldalra. A szuper gyantás Shining Silver Hase és az eredeti Blueberry sikeres keresztezésével az RQS minden bizonnyal a lehető legízletesebb sativa-domináns füvet alkotta meg.

A növények megnyúlnak, hogy a vékony rügyekből hosszú, gyantától csöpögő fürtöket fejlesszenek. Beltéren a magasságuk elérheti az 1,5 métert; a déli éghajlaton szabadtéren pedig jellemzően két méteresre nőnek. Ajánlatos kezdetben edzeni és metszeni a növényeket. Ezek az édes fák iszonyatosan termékenyek, az ágak szinte elhajlanak a tömör rügyek súlya alatt.

Mesterséges megvilágításnál 675 g/m2 termés várható, és délen a szabadtéri termesztők is hasonló eredményeket érhetnek el. Ha még van egy kis szabad terület a termesztő helyen, akkor a Hazy Berry mindenképp megérdemli azt.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 hetek
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Október vége
Energikus, Fizikailag pihentető, Hosszantartó

Vásároljon Haze Berry

Royal Bluematic

Royal Bluematic

A Royal Bluematic a Blueberry automata virágzású változata, amelyet az RQS nemesített. A legízletesebb ínyenc kannabisz és az automata virágzás kombinálása magától értetődő volt. A következő generációs automata hibridek utat nyitottak a kistermesztők és a szabadtéri kertészek előtt is a Blue család felé.

Az akár 8-9 hét után szüretelésre kész ízletes Blueberry bugák egyszerűen túl vonzóak ahhoz, hogy ellenálljunk nekik. Alacsony termetével és könnyű kezelhetőségével a Royal Bluematic bármilyen szinten lévő termesztőnek könnyű termést jelent. A várható termés valahol 50 és 150 g között számítható, a növények beltéren és kültéren is 1 méter alattiak maradnak.

Royal Bluematic
Blueberry x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 75 cm
7 - 8 hetek
THC: 14%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Energikus, Tompa

Vásároljon Royal Bluematic

Blue Cheese

Blue Cheese

A Blue Cheese egy igazi ínyenc kannabisz hibrid, a bolygón talán a legízletesebb duó. Csakis a hírhedt UK Cheese és az eredeti Blueberry képes ilyen egyedi hibridet alkotni. Valódi csemege a szájban. A bogyós ízek és a pézsmás, földes sajt aromák nagyszerű keveredése érezhető a levegőben és kifújás után is kellemes utóízt érezhetünk. Mindössze néhány ízletes slukk után pedig már érezhetjük is az erőteljes hatást.

A mindössze 9 hetes virágzás után 500-600 g/m2 termést szüretelhetünk SOG ültetvényen. Szabadtéren a növény a szokásos 1-1,2 m-esnél magasabbra, akár 2 méteresre is megnőhet. Nagyon forró éghajlaton az egyedülálló növények 500+ grammot is hozhatnak. A trimmelés itt egy kicsivel több figyelmet és gondoskodást igényel, mint az átlagos magas növésű hibrideknél. De ne felejtsük, a levelek nagyszerű hasist adnak.

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 hetek
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Szeptember vége
Fizikailag pihentető, Tiszta, Tompa

Vásároljon Blue Cheese

Blue Mystic

Blue Mystic

A Blue Mystic különösen erőteljesen hordozza a Blueberry jellegzetességét. Az RQS által nemesített Blue Mysticben a jellegzetes indica tulajdonságok dominálnak. A Blue család ezen tagja a gyümölcsös ízt és nyugtató hatásokat egyesíti - a nemesítés fő célja az indica faj legvonzóbb tulajdonságainak megjelenítése volt.

A növény kompakt, alacsony testfelépítésű. Jellemzően 1 méteresnél alacsonyabb, kifejezetten SOG termesztésre ajánlott. Még a kezdők is számíthatnak 400g/m2-es termésre a 8 hetes virágzás után. Szabadtéren a Blue Mystic megbokrosodhat -
akár a 2 méteres magasságot is elérheti - és 450 g termést is hozhat növényenként.

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Október
Tompa

Vásároljon Blue Mystic

Fruit Spirit

Fruit Spirit

A White és a Blue fajták szerelmesei örülhetnek! A Fruit Spirit az ő álmaik kannabisz koktélja. Ez a hibrid egyszerre kínálja az ínycsiklandó Blueberry-ízt és a holland Coffeeshopok kedvencének, a White Widownak a bőséges gyantatermését - mindezt egyetlen kúl, kompakt csomagban! Ne tévessze meg a növény külseje. Ő egy álruhás sativa. A Fruit Spirit meglepheti a fejmagasságával, amely kellemesen magasan található. Valódi hangulatjavító fű.

A növény egy klasszikus, sokágú, fajsúlyos indica marihuana. Jellemzően kisméretű, beltéren ritkán éri el az 1 méteres magasságot. Ezzel együtt elképesztően jól termeszthető kis helyen és SOG módszerrel. A hatékony kültéri termesztéshez meleg időre van szüksége ahhoz, hogy elérje a teljes terméspotenciált és csinos, 1.5 méteres bokorrá fejlődjön.

Fruit Spirit
Blueberry x White Widow
375 - 425 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 10 hetek
THC: 18%
Sativa 30% Indica 70%
475 - 525 gr/plant
175 - 220 cm
Október eleje
Tiszta

Vásároljon Fruit Spirit

Royal Skywalker: A Blueberry és a Mazar összejövetele

Royal Skywalker

A Royal Skywalker a Blueberry és a Mazar szülőtörzsekből származik. Ha olyan strapabíró fajtát keres, amely jól terem és pszichoaktív hatással bír, akkor ezt a törzset szeretni fogja. Jól kiegyensúlyozott genetikai profilja, amely 40% sativából és 60% indicából áll, azt jelenti, hogy a kompakt növekedést nagy bugákkal ötvözi. Sötétzöld bimbói 25%-os THC-tartalommal bírnak, a tompító high pedig tökéletes csendes délutánokra és estékre.

A Royal Skywalker a legtöbb termesztési konfigurációban jól teljesít. Egy csipetnyi LST és olyan szerves anyagok, mint a rizobaktériumok, a mikorrhiza gombák és a denevérguánó, segít maximalizálni a termelékenységét. A szobanövények könnyen kezelhető, 80–130cm-es magasságúra nőnek, és 9–10 hetes virágzási időszak után akár 600g/m²-t is termelnek. A szabadban, ágyásban vagy konténerben termesztett növények 150–200cm magasra nyúlnak, és egy-egy növény akár 600g betakarításra kész rügyet ad októberben.

Royal Skywalker
Blueberry x Mazar
550 - 600 gr/m2
80 - 130 cm
9 - 10 hetek
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 600 gr/plant
150 - 200 cm
Október
Fizikailag pihentető, Tiszta

Vásároljon Royal Skywalker

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.