3 extra free seeds for the first 100 to use the code JUNE at checkout

RQS Kannabisz genetika - Blueberry

Bleberry

A Blueberryvel nagyszerű tendencia kezdődött a kannabisz hibridizációban. A történet Amerikában indult sok évvel ezelőtt; valahol Kaliforniában, valamikor a 70-es években a különböző földrajzi genetikák keresztezésével. Három fajtiszta törzs és évtizedeken át tartó szelektív tenyésztés segítségével jutottunk el a ma ismert és szeretett Blueberryhez. A Highland Thai, a Purple Thai és az Afghan genetika korábban még soha nem keveredett.

Ez nem csak a Blue család kezdetét jelentette, hiszen hatalmas előrelépés volt a beltéri termesztés számára is. A 80's és a 90's években a sativa növényeket könyörtelenül keresztezték az indica fajtákkal. Sajnálatos módon a tiszta sativa fajták áldozatául estek a beltéri termesztés gyors előretörésének. Az indica-sativa hibridek megjelenése alapvetően változtatta meg a kannabisz kultúrát.

Az édes, gyümölcsös, áfonyás aroma és ízvilág ikonná tette a Bluberryt a kannabiszok között. A növekedése inkább "nyúlánk indica"-ként jellemezhető. A rügyek tömörek és kemények, habár a virágzás alatt a levelek közötti szárszakasz hosszúra nyúlhat. Várhatón inkább keskeny virágfüzéreket növeszt, mint laza hosszú bugákat.

Kétségkívül az egyedülálló terpén profil az, amelynek a Blueberry a hírnevét köszönheti. További jellemzői a jóízű, nyugtató, hosszantartó hatás, vagy hogy például hűvösebb időben hajlamos lilás/kék színben pompázni. Éppen ezek miatt a Blueberry egy olyan marihuána, amit muszáj kipróbálni mind a profi, mind az otthoni termesztőknek. Nézzünk meg néhányat az RQS áfonya finomsággal átitatott vetőmagjai közül.

HAZE BERRY

HAZE BERRY

A Haze Berry a karakteres, édes, gyümölcsös ízt hozza a sativa oldalra. A szuper gyantás Shining Silver Hase és az eredeti Blueberry sikeres keresztezésével az RQS minden bizonnyal a lehető legízletesebb sativa-domináns füvet alkotta meg.

A növények megnyúlnak, hogy a vékony rügyekből hosszú, gyantától csöpögő fürtöket fejlesszenek. Beltéren a magasságuk elérheti az 1,5 métert; a déli éghajlaton szabadtéren pedig jellemzően két méteresre nőnek. Ajánlatos kezdetben edzeni és metszeni a növényeket. Ezek az édes fák iszonyatosan termékenyek, az ágak szinte elhajlanak a tömör rügyek súlya alatt.

Mesterséges megvilágításnál 675 g/m2 termés várható, és délen a szabadtéri termesztők is hasonló eredményeket érhetnek el. Ha még van egy kis szabad terület a termesztő helyen, akkor a Hazy Berry mindenképp megérdemli azt.

ROYAL BLUEMATIC

ROYAL BLUEMATIC

A Royal Bluematic a Blueberry automata virágzású változata, amelyet az RQS nemesített. A legízletesebb ínyenc kannabisz és az automata virágzás kombinálása magától értetődő volt. A következő generációs automata hibridek utat nyitottak a kistermesztők és a szabadtéri kertészek előtt is a Blue család felé.

Az akár 8-9 hét után szüretelésre kész ízletes Blueberry bugák egyszerűen túl vonzóak ahhoz, hogy ellenálljunk nekik. Alacsony termetével és könnyű kezelhetőségével a Royal Bluematic bármilyen szinten lévő termesztőnek könnyű termést jelent. A várható termés valahol 50 és 150 g között számítható, a növények beltéren és kültéren is 1 méter alattiak maradnak.

BLUE CHEESE

BLUE CHEESE

A Blue Cheese egy igazi ínyenc kannabisz hibrid, a bolygón talán a legízletesebb duó. Csakis a hírhedt UK Cheese és az eredeti Blueberry képes ilyen egyedi hibridet alkotni. Valódi csemege a szájban. A bogyós ízek és a pézsmás, földes sajt aromák nagyszerű keveredése érezhető a levegőben és kifújás után is kellemes utóízt érezhetünk. Mindössze néhány ízletes slukk után pedig már érezhetjük is az erőteljes hatást.

A mindössze 9 hetes virágzás után 500-600 g/m2 termést szüretelhetünk SOG ültetvényen. Szabadtéren a növény a szokásos 1-1,2 m-esnél magasabbra, akár 2 méteresre is megnőhet. Nagyon forró éghajlaton az egyedülálló növények 500+ grammot is hozhatnak. A trimmelés itt egy kicsivel több figyelmet és gondoskodást igényel, mint az átlagos magas növésű hibrideknél. De ne felejtsük, a levelek nagyszerű hasist adnak.

BLUE MYSTIC

BLUE MYSTIC

A Blue Mystic különösen erőteljesen hordozza a Blueberry jellegzetességét. Az RQS által nemesített Blue Mysticben a jellegzetes indica tulajdonságok dominálnak. A Blue család ezen tagja a gyümölcsös ízt és nyugtató hatásokat egyesíti - a nemesítés fő célja az indica faj legvonzóbb tulajdonságainak megjelenítése volt.

A növény kompakt, alacsony testfelépítésű. Jellemzően 1 méteresnél alacsonyabb, kifejezetten SOG termesztésre ajánlott. Még a kezdők is számíthatnak 400g/m2-es termésre a 8 hetes virágzás után. Szabadtéren a Blue Mystic megbokrosodhat -
akár a 2 méteres magasságot is elérheti - és 450 g termést is hozhat növényenként.

FRUIT SPIRIT

FRUIT SPIRIT

A White és a Blue fajták szerelmesei örülhetnek! A Fruit Spirit az ő álmaik kannabisz koktélja. Ez a hibrid egyszerre kínálja az ínycsiklandó Blueberry-ízt és a holland Coffeeshopok kedvencének, a White Widownak a bőséges gyantatermését - mindezt egyetlen kúl, kompakt csomagban! Ne tévessze meg a növény külseje. Ő egy álruhás sativa. A Fruit Spirit meglepheti a fejmagasságával, amely kellemesen magasan található. Valódi hangulatjavító fű.

A növény egy klasszikus, sokágú, fajsúlyos indica marihuana. Jellemzően kisméretű, beltéren ritkán éri el az 1 méteres magasságot. Ezzel együtt elképesztően jól termeszthető kis helyen és SOG módszerrel. A hatékony kültéri termesztéshez meleg időre van szüksége ahhoz, hogy elérje a teljes terméspotenciált és csinos, 1.5 méteres bokorrá fejlődjön.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.