Royal Queen Seeds Kannabisz genetika - Afghan

Afghan genetics

A Kannabisz Kupa egyértelmű, magabiztos bajnoka az Afghan kannabisz genetikája a múltban, a jelenben és a jövőben egyaránt. A hiedelmek szerint az Afganisztánban termő robosztus, tiszta indica fajta az első, emberek által fogyasztott kannabisz. Az, hogy pontosan mikor és ki használta először továbbra is rejtély és mint ilyen, folyamatos vita tárgya.

A jelenleg ismert régészeti bizonyítékok azt valószínűsítik, hogy először a proto-indoeurópaiak használták a kannabiszt mintegy 30.000 évvel ezelőtt gyógyítási céllal, valamint rituális szertartások alkalmával. Ez a vitatott elmélet megelőzi Shen Nung-ot, az ősi kínai uralkodót és eszerint a kannabisz kelet felől jutott nyugatra. Ráadásul Romániában elszenesedett kannabisz magokat fedeztek fel a kurgánok idejéből, 5000 évvel ezelőttről.

Ez azért nagyon távol van, ugye? Egy másik elképzelhető lehetőség az, hogy a sativa fajtákat éghajlati és környezetei alkalmazkodással indica fajtákká alakították. Túl sok lehetőség van. Túl sok "ismeretlen ismerős” tényező.

Mégis, valamilyen úton-módon a Kush otthonra talált. Legalábbis az utóbbi néhány évezredben a hindu Kush-hegységben a mai Afganisztán és Pakisztán határán él. Ez a gyorsan virágzó, sötétzöld bokros, hatalmas, kövér levelű és gyantától csepegő duzzadt rügyekkel érő fajta szolgáltatja a világon használt hasis nagy részéhez az alapanyagot – csak Marokkó versenyez ezzel.

A Royal Queen Seeds természetesen az Afghan genetikáját használva fejlesztett néhányat a legpotensebb, legtermékenyebb hibridjei közül. Minden kannabisz magbanknak elengedhetetlenül fontos, hogy legyen legalább egy Afghan variánsa. Az RQS mester-tenyésztői még ennél is tovább mentek. Vessünk egy közelebbi pillantást a legtüzesebb fajtákra, amelyek mindegyike hordozz az Afghan genetikai erejét.

ICE

ICE

Kezdjük az elején. Ha egy fajtának az ICE nevet választjuk, ami ugye az Indica Crystal Extremet jelenti, akkor az Afghan egy nélkülözhetetlen összetevő. Konkrétan, ez a jeges hibrid valóságos tripla élvezet - az Afghan, a Northern Lights és a Skunk keveréke. Ahogyan sejthető, ez egy szuperhatékony rügy, amitől a test folyékonnyá válik, az elme pedig felszabadultan szórakozik.

A 8-10-hetes virágzás során az Ice-t tökéletesen beborítják a szőrök és készen áll a szüretelésre. A beltéri termesztőknek ajánlott az SOG alkalmazása (sok növényt termeszteni kis helyen és nagyon gyorsan virágoztatni a növényt) és néhány árnyékoló levél eltávolítása a termés maximalizálása érdekében. Ezek a növények ritkán nőnek 1 m-nél nagyobbra, így nyugodtan össze lehet őket csomagolni. Ez a fajta szomjazik a tápanyagra és a magas dózist is jól tolerálja. Ha jól kezeli ezeket a növényeket, akár 450g/m2 termésre is szert tehet. A kannabisz koncentrátumok szerelmesei számára egyszerűen ellenállhatatlan.

ICE
Afghan x Northern Light x Skunk
400 - 450 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 10 hetek
THC: 18%
Sativa 10% Indica 90%
500 - 550 gr/plant
150 - 200 cm
Szeptember
Fizikailag pihentető, Tompa

Vásároljon ICE

Special Kush 1

Special Kush 1

A Special Kush 1 tulajdonképpen tisztelgés az ősi hegyi Kush előtt. A Kush gyökereihez visszanyúlva az RQS termesztői az ősi Afghan tenyészállományt finomítva és ötvözve alkottak egy modern klasszikust. Egy csomag ebből a magból és valódi élvezethez juthat igazán alacsony áron. Tévedés ne essék, ez nem valami silány, ócska fű – ez egy igazi, ütős, megfektető Kush.

Kinézetre a Special Kush 1 egy valódi old-school, nehéz indica faj. A beltéri termesztés során a növény gömbölyű, termékeny és nem nő 1 méteresnél nagyobbra. 7-8 hét után be is fejezi a virágzást. Kültéren, a forró mediterrán éghajlaton tud igazán teljességében kibontakozni. A három méteresnél is magasabb növények akár 500 g-ot is teremnek. A gazdag, föld-hasis íz és az erőteljes fizikai hatások meggyőzik majd, hogy ez egy valóban különleges fajta.

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Szeptember vége
Fizikailag pihentető, Nehéz, Tompa

Vásároljon Special Kush 1

Royal AK

Royal AK

A Royal AK a legendás AK-47 RQS kiadása. Az AK-47 fajta választásával egy nagy kaliberű, sativa-domináns hibridet kapunk, gyilkos kinézettel. Bár a hatása egy jóindulatú fejlövéshez hasonlít, a keskeny, narancsszínű, fürtjeinek látványa miatt megbocsátható, ha indica hatást vártunk. Az afgán genetika itt nem segít, viszont a megjelenését dominálja.

Beltéren vagy szabadban is egyszerűen termeszthető a melegebb éghajlaton és a gyors virágzás miatt erre a fű-fegyverre várni sem kell. A 8-9 hetes virágzás után a Royal AK vaskos bugái már készen is állnak a betakarításra. A beltéri termesztők 500g/m² -es elsőosztályú termést várhatnak. A legjobb az egészben, hogy a rügyeket egyszerű trimmelni, a kiváló virág-levél aránynak köszönhetően.

Royal AK
Columbian, Mexican, Thai & Afghan
525 - 575 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 hetek
THC: 19%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
130 - 170 cm
Október eleje
Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa

Vásároljon Royal AK

Northern Light

Northern Lights

A Northern Light-ot minden szmóker egyértelműen magas minőségű, nehéz indica fajként tartja számon. A múltja meglehetősen rejtélyes, de egy dolog biztos: Az Afghan jellemzőit keresztezték a Thai-jal, hogy egy valódi ütős füstölésre adjanak esélyt az indica szakértőknek. Csak néhány szippantás ebből nehéz, testes cigiből és a szemhéjak elnehezülnek. A Northern Light biztosan kiüt egész éjszakára.

Az Afghan vonal jelenlétét bizonyítja az erőteljes, zömök felépítés - a növény jellemzően nem nő 1 méteresnél magasabbra. Remekül alkalmazkodik számos beltéri termesztési stílushoz, az alap szervestől a hidropónikus termesztésig. Még a kezdő beltéri termesztők is képesek a nagyszerű 500 g/m2 termést elérni. Szabadban a száraz, déli éghajlaton akár 2 méteresre is megnőhet és növényenként 500 g szüretelhető róla.

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Szeptember vége
Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa

Vásároljon Northern Light

Critical

Critical

Ha a túlméretes bugák legjobbikát szeretné, akkor a Critical a megfelelő választás. Ez a zöld szörnyeteg nem véletlenül annyira kedvelt Európa szerte az üzleti termesztők között. Túl azon, hogy elképesztő, 600+g/m2 terméshozamra számíthatunk beltéren, és szabadon termesztésnél is hasonlóan fantasztikusan termelékeny, ez a fajta ráadásul űberpotens. A THC szint közel 20%. És mindezt mindösszesen 7 hét virágzás során. A Critical egy valódi nehézbombázó, Afghan és Skunk genetikával.

Fűszeres, borsos, és fenyős jegyek jellemzik az illatát, és ezek árulják el a Critical jelenlétét. Az illat kontrollálása kötelező. Lágy, enyhén savanykás íze mindenképp visszatérésre csábít. Nagyon fontos a magas páratartalom elkerülése a virágzás késői szakaszában, hogy megóvjuk a virágzatot a penész térhódításától.

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Szeptember vége
Fizikailag pihentető, Nehéz, Tompa

Vásároljon Critical

Special Queen 1

Special Queen 1

Ha ön a lehető legnagyobb termésű hibridre pályázik, akkor mindenképp az Afghan genetikára van szüksége, hogy maximalizálja a buga súlyát. A Special Queen 1 az Afghan, a Colombian, a Skunk és a Mexican kannabisz sokszínű keveredése. Nem nevezhető éppenséggel dívának, inkább terebélyesnek mondható. A Special Queen 1 hosszan tartó, súlyos élményt biztosít, ami nagy dózisban biztos, hogy leveszi a lábáról.

Beltéren 650g/m2-s termés várható. A növények mintegy másfél méter magasra nőnek és ragadós, nedves rügyeket fejlesztenek. Ha szabadban nőhet, jóféle napsütéses időben a Special Queen 1 4 m magasra is feltornyosul és 500 g/növény terméssel számolhatunk. A kövér bugákat 8, vagy akár kevesebb hét után lehet szüretelni a Special Queen 1-ről.

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Szeptember vége
Energikus, Fizikailag pihentető, Hosszantartó

Vásároljon Special Queen 1

Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese

Cheese is the UK cannabis strain that took the world by storm and put the Skunk family back in the top-shelf modern marijuana class. Royal Cheese is the RQS re-birth of a legend. True to her Afghan origins, this heavy indica derived from Skunk #1 is a pedigree specimen. She Packs a balanced head-body high, unique Cheese aromas and flavours into a compact package.

Royal Cheese is suitable for beginners as much as it is for Grand Masters in terms of ease of cultivation across a variety of substrates. These stocky Skunk plants are pretty uniform and undemanding of the grower. Flowering is a real sprint to the finish at 6-8 weeks. Take it ham and cheesy in the cannabis garden with a pack of these pocket rockets.

A Cheese egy brit kannabisz fajta, amely megrengette a világot és a Skunk családot visszahelyezte a modern marihuánák felső szintjére. A Royal Cheese egy legenda újjászületése az RQS által. Ez a nehéz indica a Skunk #1-ből származik, valódi mintadarabja a családfájának, jellemző Afghan tulajdonságokkal. Kiegyensúlyozott a test-fej magasság, a különleges Cheese-ízt és aromát kapunk egy kompakt csomagban.

A Royal Cheese kiválóan alkalmas kezdő termesztőknek és a nagymestereknek is, mivel sokféle közegben könnyen termeszthető. Ezek a tömör Skunk növények meglehetősen egyformák, és nem igényelnek túl sokat a termesztőtől. A virágzás egy valóságos sprint a 6-8 héttel későbbi befejezésig. Ez a zsebrakéta a kannabisz kertben remek móka lesz!

Royal Cheese (gyorsan virágzó)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Október eleje
Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa

Vásároljon Royal Cheese (gyorsan virágzó)

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.