• Royal Runtz
 • Royal Runtz
 • Royal Runtz
 • Royal Runtz

Royal Runtz

A Royal Runtz a bolygó két legerősebb törzséből származik: a Gelato-ból és a Zkittlezből. Ez a prémium USA fajta a kanapéba süllyeszti a testét, elméjét felrobbantja a sztratoszférában, ízlelőbimbói pedig lángra kapnak. Egyszerre csak egyet slukkoljon, hogy érzékelje, hogy a 27%-os THC milyen gyorsan stimulálja az endokannabinoid rendszerét.
(100) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 25 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (80)

Royal Runtz: Lehetetlenül édes, tagadhatatlanul erős

A kannabiszipar folyamatos fejlődésével, egyre erőteljesebb genetikák emelkednek a felszínre. Szakértő termesztő-csapatunk is hozzájárult ehhez a csoportos erőfeszítéshez a Royal Runtz formájában. Ez a hatalmas erőmű máshol ritkán előforduló THC szinteket szolgáltat - olyan erős high-t eredményez, amely egyenlő módon, nagyvonalúan célozza meg a testet és az elmét. Ha készen áll egy vad utazásra, vesse el ezeket a magokat.

A Royal Runtz genetikai háttere: A Gelato és a Zkittlez találkozása

Az észak-amerikai tenyésztők valóban kiérdemelték helyüket a kannabisz térképen, ha a Föld legerősebb genetikájáról van szó. Saját szenzációsan hatékony fajtáink létrehozása során csak ezzel a szupersztár tenyészállománnyal volt értelme elindulni. Némi tanácskozás után a legendás Gelato és Zkittlez szülő-törzsekre esett a választásunk. Mindkét fajta teljesen tele van THC-vel és terpének sokaságával.

E két törzs együttes nemesítése után minden keresztezésből kiválasztottuk a legjobb fenotípusokat, így tenyésztőink tökéletesen kiegyensúlyozott törzset hoztak létre, amely 50% indica genetikát és 50% sativa-t tartalmaz.

A Royal Runtz termesztése

A Royal Runtz közepes méretűre nő, és fantasztikus hozamokat produkál beltéren és kültéren egyaránt. Kemény és tartós genetikával büszkélkedhet, kiváló eredményeket nyújt környezettől függetlenül. A beltéren termesztett növények 100–130cm magasra nőnek, és 450–500g/m² hozamot eredményeznek - ez több mint elegendő ahhoz, hogy jó ideig feltöltsék a tégelyeket!

A nagy konténerekben vagy emelt ágyásokban termesztett kültéri növények maximális magassága 180cm. A kártevők elrettentése és az eredmények maximalizálása érdekében vegye körül növényét különféle társnövényekkel. Rövid, 8–9 hetes virágzási idő után elképesztő 400–450g/növény hozamra számíthat.

A Royal Runtz aromája, íze és hatása

A Royal Runtz kipróbálása két fronton robbantja az elméjét. Először is, intenzív aromája - egy dekadens gyümölcssaláta illata - simogatja meg az orrát, majd egy édes és gyümölcsös aroma irgalom nélkül felrobbantja az ízlelőbimbókat.

Másodszor pedig kilövi a holdra, majd vissza, amikor először lélegzi be a fitokemikáliák keverékét. A hatalmas, 27%-os THC-szint mélyen ellazítja a testét, miközben kreatív energiahullámokat továbbít az elméjén keresztül. A tapasztalt dohányosok ünnepelnek; egy teljes joint ebből a törzsből órákon át tartó boldogságot okoz, míg a kezdők már néhány slukk után élvezhetik Royal Runtz súlyos löketeit.

Royal Runtz data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 27%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 400 - 450 gr/plant
Magasság beltéren: 90-130 cm
Magasság szabadtéren: 160 - 180 cm
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október közepe
Genetikai háttér: Gelato x Zkittlez
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Eufórikus, Felemelő
Éghajlat: Mild
Íz: Cukorka, Gyümölcsös

  Szerző D. D. Ekkor 02/Aug/2021 :

  Megszólítás : RQS A MELHOR !!!
  Komment : Top

  Szerző C. B. Ekkor 28/Jul/2021 :

  Megszólítás : Runtz
  Komment : The best runtz I ever seen the biggest ones

  Szerző A. D. Ekkor 22/Jul/2021 :

  Megszólítás : pepito
  Komment : germination facile (elles ont toutes germées), petit plant de 5 cm

  Szerző T. A. Ekkor 12/Jul/2021 :

  Megszólítás : excellent
  Komment : la germinaison s'est super bien passé, une plante résistante! jai eu le malheur de les planter dans le jardin voisin abandonné et un inconnu les as ttes arrachés lol... A part ca je recommande ca poussait très bien en terre

  Szerző P. P. Ekkor 12/Jul/2021 :

  Megszólítás : Ridiculously Powerful
  Komment : After growing nothing but RQS' Northern Lights, White Widow and Critical for a few years I was a little miffed about not getting quite as much yield out of these babies. (~60g per plant instead of my usual 75+), but they pack such a distinctly more powerful punch per toke that I can now never go back. They need quite a bit of time to mature, yet if you patiently wait for them to show some amber trichomes they can deliver a crushing body-load that provides almost instantaneous relief for medicinal applications. If you're still growing some

  Szerző G. A. Ekkor 08/Jul/2021 :

  Megszólítás : Ottimo
  Komment : Semi arrivati in tempo e germogliati perfettamente. Lo staff davvero puntuale e gentile nel fornire spiegazioni ai miei dubbi in tempi rapidissimi. Complimenti

  Szerző J. J. Ekkor 30/Jun/2021 :

  Megszólítás : Mr greenthumb
  Komment : Taux de germination a 100%, affaire a suivre

  Szerző S. P. Ekkor 30/Jun/2021 :

  Megszólítás : Royal runtz
  Komment : Délais de livraison raisonnable dans un paquet discret parmis les autres graines que j’ai acheté 100% de celles ci ont germées et ma culture est en cours Merci RQS Je recommande

  Szerző G. C. Ekkor 25/Jun/2021 :

  Megszólítás : Great dream!
  Komment : Beautiful and the flauvor is sweet .

  Szerző A. P. Ekkor 23/Jun/2021 :

  Megszólítás : Tonio
  Komment : Livraison rapide, 3 graines semées, 3 germées. Toutes en terre et poussant bien. Encore quelques mois d'attente, mais jusqu'ici le contrat est rempli. Merci RQS.

  Szerző E. B. Ekkor 21/Jun/2021 :

  Megszólítás : Since
  Komment : Toutes germées belle plantes fin de run aucun souci je recommande

  Szerző V. G. Ekkor 21/Jun/2021 :

  Megszólítás : Vito
  Komment : Had a low germination rate, but let's see how it develops.

  Szerző L. C. Ekkor 17/Jun/2021 :

  Megszólítás : Génial
  Komment : Très bon service résulta de magnifiques plantes

  Szerző F. #. Ekkor 16/Jun/2021 :

  Megszólítás : Very Good - Fast Delivery and Free!
  Komment : with gifts!

  Szerző G. V. Ekkor 11/Jun/2021 :

  Megszólítás : Prima volta ma la migliore....
  Komment : Premetto che era la mia prima volta, ho allestito la serra outdoor,ho utilizzato terriccio da cactus aereoggiato con perlite e ricco di calcio, non ho ammollato i semi ma bagnati e inseriri a circa un centimetro in vasi diametro 14 cm. Che dire dopo 3 /4 gg sono venute su che una meraviglia, devo ancora testare da malattie sono solo alle prime 2 settimane. quindi per me lo consiglio


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.