• Royal Runtz
 • Royal Runtz
 • Royal Runtz
 • Royal Runtz

Royal Runtz

A Royal Runtz a bolygó két legerősebb törzséből származik: a Gelato-ból és a Zkittlezből. Ez a prémium USA fajta a kanapéba süllyeszti a testét, elméjét felrobbantja a sztratoszférában, ízlelőbimbói pedig lángra kapnak. Egyszerre csak egyet slukkoljon, hogy érzékelje, hogy a 27%-os THC milyen gyorsan stimulálja az endokannabinoid rendszerét.
(207) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
$9.26
3x
$24.37
5x
$36.56
10x
$68.24
25x
$136.47
On sale!
Kedvezményes áron!
$24.37

$24.37 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (170)
 • Vásárlói képek (4)

Royal Runtz: Gelato és Zkittlez erős leszármazottja

A kannabiszipar folyamatos fejlődésével, egyre erőteljesebb genetikák emelkednek a felszínre. Szakértő termesztő-csapatunk is hozzájárult ehhez a csoportos erőfeszítéshez a Royal Runtz formájában. Ez a hatalmas erőmű máshol ritkán előforduló THC szinteket szolgáltat - olyan erős high-t eredményez, amely egyenlő módon, nagyvonalúan célozza meg a testet és az elmét. Ha készen áll egy vad utazásra, vesse el ezeket a magokat.

A Royal Runtz genetikai háttere: A Gelato és a Zkittlez találkozása

Az észak-amerikai tenyésztők valóban kiérdemelték helyüket a kannabisz térképen, ha a Föld legerősebb genetikájáról van szó. Saját szenzációsan hatékony fajtáink létrehozása során csak ezzel a szupersztár tenyészállománnyal volt értelme elindulni. Némi tanácskozás után a legendás Gelato és Zkittlez szülő-törzsekre esett a választásunk. Mindkét fajta teljesen tele van THC-vel és terpének sokaságával.

E két törzs együttes nemesítése után minden keresztezésből kiválasztottuk a legjobb fenotípusokat, így tenyésztőink tökéletesen kiegyensúlyozott törzset hoztak létre, amely 50% indica genetikát és 50% sativa-t tartalmaz.

A Royal Runtz termesztése

A Royal Runtz közepes méretűre nő, és fantasztikus hozamokat produkál beltéren és kültéren egyaránt. Kemény és tartós genetikával büszkélkedhet, kiváló eredményeket nyújt környezettől függetlenül. A beltéren termesztett növények 100–130cm magasra nőnek, és 450–500g/m² hozamot eredményeznek - ez több mint elegendő ahhoz, hogy jó ideig feltöltsék a tégelyeket!

A nagy konténerekben vagy emelt ágyásokban termesztett kültéri növények maximális magassága 180cm. A kártevők elrettentése és az eredmények maximalizálása érdekében vegye körül növényét különféle társnövényekkel. Rövid, 8–9 hetes virágzási idő után elképesztő 400–450g/növény hozamra számíthat.

A Royal Runtz aromája, íze és hatása

A Royal Runtz kipróbálása két fronton robbantja az elméjét. Először is, intenzív aromája - egy dekadens gyümölcssaláta illata - simogatja meg az orrát, majd egy édes és gyümölcsös aroma irgalom nélkül felrobbantja az ízlelőbimbókat.

Másodszor pedig kilövi a holdra, majd vissza, amikor először lélegzi be a fitokemikáliák keverékét. A hatalmas, 27%-os THC-szint mélyen ellazítja a testét, miközben kreatív energiahullámokat továbbít az elméjén keresztül. A tapasztalt dohányosok ünnepelnek; egy teljes joint ebből a törzsből órákon át tartó boldogságot okoz, míg a kezdők már néhány slukk után élvezhetik Royal Runtz súlyos löketeit.

Royal Runtz data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 27%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 400 - 450 gr/plant
Magasság beltéren: 90-130 cm
Magasság szabadtéren: 160 - 180 cm
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október közepe
Genetikai háttér: Gelato x Zkittlez
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Eufórikus, Felemelő
Éghajlat: Hosszú nyár
Íz: Cukorka, Gyümölcsös

  Szerző R. W. Ekkor 06/Sep/2022 :

  Megszólítás : R.W.
  Komment : Super hield and strain, taste sweet fruity creamy. Very special strain. Love it

  Szerző A. . Ekkor 30/Aug/2022 :

  Megszólítás : Favoritin
  Komment : Sehr homogener Strain sehr potent momentan das beste auf dem Markt

  Szerző T. Z. Ekkor 16/Aug/2022 :

  Megszólítás : Very good strain
  Komment : It's pretty resilient, the taste is great, potency is amazing and the effects are very good as well. The buds are a bit fluffy, but that's the only thing I could possibly criticise. 9/10, definitely recommended.

  Szerző R. H. Ekkor 01/Aug/2022 :

  Megszólítás : Lostana
  Komment : Super schnelle Lieferung, tolle Samen for free, vielen Dank. 5 von 5 haben gekeimt, 4 nach 1 Tag (einer ist so spät gekommen, dass ich das Ding schon wegschmeissen wollte). Seit 3 Wochen in der Erde (Indoor) - recht fette Stengel und Blätter, verzweigen toll. Blatt deutlich breiter als auf den Fotos. Freue mich auf die Blüten (und dann die anderen Samen...)

  Szerző A. A. Ekkor 01/Aug/2022 :

  Megszólítás : Order
  Komment : Shipping and payment was so fast. I get my order in 5 days

  Szerző H. K. Ekkor 25/Jul/2022 :

  Megszólítás : H. Kloet
  Komment : Good strain nice result

  Szerző P. B. Ekkor 21/Jul/2022 :

  Megszólítás : Pop
  Komment : Rien à signaler, produit très bien

  Szerző M. W. Ekkor 21/Jul/2022 :

  Megszólítás : All round good smoke
  Komment : Brought a 3 pack was very happy with outcome has been kept around!😎

  Szerző S. G. Ekkor 19/Jul/2022 :

  Megszólítás : Very good
  Komment : It is a very good seed, no problem at all

  Szerző S. N. Ekkor 15/Jul/2022 :

  Megszólítás : 100%
  Komment : All three little sprogs popped out of 3 and are looking healthy this far as are the 3 free critical seeds . Very happy with my first purchase so far and if the genetics are as strong as I believe they will be I can see a long relationship between myself and RQS

  Szerző G. R. Ekkor 12/Jul/2022 :

  Megszólítás : Magnifica e potente
  Komment : Vi giuro... non credevo in questa diavoletta... ma mi sono ricreduto... uno sballo da paura... Royal queen seeds sempre al top con le spedizioni!!!

  Szerző F. I. Ekkor 05/Jul/2022 :

  Megszólítás : Great aroma
  Komment : A great plant with sweet smell and flavour, recommended

  Szerző C. Z. Ekkor 05/Jul/2022 :

  Megszólítás : Royalist
  Komment : Excellent strain for the afternoon all seeds sprouted

  Szerző G. D. Ekkor 05/Jul/2022 :

  Megszólítás : Gaetan
  Komment : Ce croisement est juste magique. Une odeur de bonbon.. même le voisin ne saura pas douter.. car elle a une odeur de bonbon Alors a 8 semaine de flo.. bientôt la récolte.. je peux affirmer qu elle est bien compacte.. plein de résine.. une odeur bien prononcée de bonbon.. on ne sent qu elle alors que j ai une watermelon et une mango Une 4 rme mais d un autre breeder. Certaines variétés valent le coup.. mais la royal runtz en vaut le detour niveau senteur... Pas encore fumée mais cela risque d'être terrible 🤣🤣

  Szerző C. D. Ekkor 19/Jun/2022 :

  Megszólítás : Facile et Efficace
  Komment : La plante est très facile à cultiver, de plus le service client est excellent si un problème survient. N'hésitez plus...


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.