Feminizált cannabis mag

Feminizált kannabiszmagjaink átfogó választéka szakszerű nemesítés eredménye, melynek során a cél az volt, hogy csak nőivarú kannabisznövények fejlődjenek. A női kannabisznövények garantáltan kannabinoidban gazdag virágokat biztosítanak a termesztőknek a szüreteléshez.

 • Royal Runtz
  € 25.00 € 25.00
 • Wedding Crasher
  € 32.50 € 32.50
 • Shogun
  Shogun
  € 27.00 € 27.00
 • Triple G
  € 32.50 € 32.50
 • Cookies Gelato
  € 30.50 € 30.50
 • El Patron
  € 32.50 € 32.50
 • Sweet Zkittlez
  € 30.50 € 30.50
 • AMG - Amnesia Mac Ganja
  € 30.50 € 30.50
 • North Thunderfuck
  € 27.00 € 27.00
 • Green Punch
  € 29.00 € 29.00
 • Sherbet Queen
  € 25.00 € 25.00
 • Wedding Gelato
  € 32.50 € 32.50
 • Legendary Punch
  € 29.00 € 29.00
 • Royal Gorilla
  € 27.00 € 27.00
 • Fat Banana
  € 25.00 € 25.00
 • Purple Queen
  € 20.00 € 20.00
 • Royal Cookies
  € 27.00 € 27.00
 • Kush Banner 3
  € 29.00 € 29.00
 • Green Gelato
  € 32.50 € 32.50
 • ICE
  ICE
  € 20.00 € 20.00
 • White Widow
  € 20.00 € 20.00
 • Fruit Spirit
  € 20.00 € 20.00
 • Power Flower
  € 20.00 € 20.00
 • Shining Silver Haze
  € 23.00 € 23.00

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

MIK AZOK A FEMINIZÁLT MAGVAK?

A feminizált kannabiszmagokat genetikailag úgy tervezték, hogy csak női növények fejlődjenek belőlük, és ez szinte mindig (99,9%) így is történik.

A feminizált magokat jellemzően fotoperiodikus növények előállítására tervezték. A fotoperiodikus kannabisz a napfényes / sötét órák számától függően virágzik. A természetben a kannabisz nyár végén kezd virágzni, amikor rövidülnek a napok. Beltéren a kannabiszt mindaddig a vegetatív fázisban tartják, amíg a termesztő felkészül a virágzás előidézésére a világos órák csökkentésével.

TÖMÖREN A FEMINIZÁLT KANNABISZ VETŐMAGOKRÓL

 • A hím növényekhez képest magas a kannabinoidok mennyisége. A törzseket gyakran a maximális hatékonyságra és aromára nemesítik.
 • A vetőmagok 99,9%-a nőnemű, így a növények szinte mindig nőivarúak lesznek.
 • Nincs szükség a növények nemének ellenőrzésére, és a hím növényeket sem kell kidobni.
 • A feminizált törzsek általában fotoperiodikus törzsek, azaz fényciklusfüggõek.

A Royal Queen Seedsnél az összes feminizált magot kategóriákba sorolják és címkével látják el, így vásárláskor nem fog összezavarodni.

Everything You Need To Know About Feminized Cannabis Seeds

KI HASZNÁLJA A FEMINIZÁLT TÖRZSEKET ÉS MIÉRT?

 • A rekreációs felhasználók élvezik a feminizált törzsek által kiváltott nyugtató, pihentető, eufórikus vagy felemelő high-t. Tekintettel a rendkívüi változatos lehetőségekre, a felhasználók találhatnak esti chillezésre alkalmas fajtát, de élvezhetik az energikus nappali zizgést is, attól függően, hogy mit keresnek éppen.
 • Azok, akik holisztikus célokra használnak kannabiszt, szintén a feminizált törzseket választják hatásuk miatt. Előfordulhat, hogy a THC javítja a hangulatot, és segít megnyugodni a feszült helyzetekben, vagy egyszerűen csak csökkenti az esetleges kellemetlen tüneteket.

SATIVA, INDICA, HIBRID ÉS RUDERALIS TÖRZSEK

A kannabisznak több különféle típusa vagy alfaja létezik.

Az indicákról azt tartották, hogy nehéz „tompító” érzéssel járnak, míg a sativákról azt mondták, hogy olyan energiát keltenek, amely jobban illik a napközbeni használathoz. A közelmúltban azonban egyre több bizonyíték került elő arról, hogy egy adott törzs hatása inkább a törzs terpénprofiljához kapcsolódik, nem pedig az alfajhoz, amelyhez tartozik.

Ahol több különbség van az alfajok között, az inkább a növekedésükben és morfológiájukban jelentkezik:

 • Az indicák alacsonyak és bokrosak, széles levelekkel. Gyakran meglehetősen robusztusak, és sokféle környezetben termeszthetőek.
 • A sativák magasabb, karcsúbb növények és vékony, hosszúkás levelek jellemzőek. Ezek a napkedvelő növények a meleg éghajlaton teljesítenek a legjobban. A virágzási idejük általában hosszabb, mint az indicáké.

A legtöbb kannabisz törzs manapság nem egyszerűen indica vagy sativa, jellemzően inkább hibridek, amelyek kombinálják az indica- és sativa-karakterisztikákat, és így növekedési tulajdonságuk is eltérő.

Van egy másik, nem gyakran említett alfaj, amelyet Cannabis ruderalis-nak hívnak. A Ruderalis törzsek „gyomszerűek” és vadon nőnek az északi régiókban, például Szibériában. Érdekes azonban, hogy a ruderalis természetes módon automatikusan virágzik. Ennek eredményeként a termesztők a ruderalis genetikát felhasználhatják a klasszikus fotoperiodikus törzsek automatikusan virágzó fajtáinak nemesítésére.

GYORSAN VIRÁGZÓ KANNABISZ

Számos kannabisztörzs esetében legalább 60–70 napot igényel a rügy érése, néhány esetben még hosszabb ideig tart. A rövid nyarakkal és esős ősszel rendelkező régiók termesztőinek ez problémát okozhat.

A gyorsan virágzó törzseket azért nemesítették, hogy segítsenek ezen a problémán. Ezek rövid, 6-7 hetes virágzás után készen állnak a szüretre, vagyis a termesztők szeptember közepén / végén le tudják aratni őket, így az eső csekély eséllyel veszélyezteti a betakarítást.

HOGYAN TERMESSZE A FEMINIZÁLT VETŐMAGOKAT

Már említettük, hogy a feminizált vetőmagok könnyebben termeszthetők, mint a normál vetőmagok.

BELTÉREN VAGY KÜLTÉREN

Growing Indoors vs Outdoors Cannabis Plants

Beltéri termesztés esetén a világosság/sötétség ütemezését manuálisan kell módosítani. A termelők ezt általában akkor teszik meg, amikor a növények elérték a megfelelő magasságot (a kívánt végső magasság kb. ½-e). Pont elég ennyi, mert a növények gyakran megnyúlnak a virágzásuk korai szakaszában és helyet kell biztosítani a megfelelő növekedéshez.

Beltéren a feminizált kannabisz virágzásának beindítása érdekében a termesztők 12/12-es ütemtervre kapcsolják át a lámpákat. A hosszabb sötét időszak szimulálja az őszi körülményeket, és a növények megkezdik a virágzást.

Kint a feminizált kannabisz optimális éghajlatra és megfelelő időben történő ültetése az elsődleges. Miért? Mivel a napfényes órák az évszak függvényében változnak, és a növényeknek speciális ütemtervre van szükségük a virágzáshoz. Ennek kielégítésére általában tavasszal (amikor nincs fagy) kell ültetni és ősszel betakarítani.

OPTIMÁLIS HŐMÉRSÉKLET ÉS NEDVESSÉG A FEMINIZÁLT MAGVAK TERMESZTÉSÉHEZ

Általában véve, a feminizált kannabisznak mérsékelt hőmérsékletre (21 °C körül) van szüksége az egészséges növekedéshez. Bármilyen szélsőség hibás növekedéshez és más problémákhoz vezethetnek.

A kannabisz növények számára szükséges optimális páratartalom a növény aktuális életciklusától függ. Általános szabály, hogy a palánták és növények a vegetatív fázisban inkább a nedvesebb környezetet részesítik előnyben. Csökkentse a relatív páratartalmat 40–50%-ra, amikor a növények virágzanak, hogy csökkentse a penészesedést.

MILYEN TALAJT HASZNÁLJON A FEMINIZÁLT VETŐMAGOKHOZ?

A kannabisz akkor érzi magát a legjobban, ha tápanyagban gazdag, jól szellőző és jó vízelvezető talajban termesztik. A legtöbb üzletben kapható talaj már optimalizálva van a kannabisz termesztésére. Ha természetes talajt használ, akkor módosíthatja azt perlitet, kókuszrostot, vermikulitot, komposztot vagy humuszt használva, hogy jobban megfeleljen a növények számára.

MILYEN TÍPUSÚ TÁPANYAGOKAT HASZNÁLJON A FEMINIZÁLT KANNABISZ NÖVÉNYEKHEZ?

A kezdéshez a három fő „makroelemre” nitrogénre, foszforra és káliumra van szüksége, valamint mikrotápanyagokra, beleértve a kalciumot, vasat, magnéziumot, rezet és különféle egyéb anyagokat.

A kereskedelemben kapható kannabisz tápanyagok általában minden szükséges makro- és mikrotápanyagot tartalmaznak, de feltétlenül fontos, hogy az ajánlott adagolásnak megfelelően használja őket (esetleg valamivel kevesebbet).

Vegye figyelembe, hogy a kannabisz tápanyagigénye eltérő a vegetatív és a virágzási szakaszban. Emiatt a kannabisz műtrágyák gyakran kétféle formában kaphatóak; az egyik a növekedéshez, a másik a virágzáshoz.

MILYEN VÍZRE VAN SZÜKSÉGE A FEMINIZÁLT KANNABISZ NÖVÉNYEKNEK?

A talajban termesztett kannabisz öntözésekor fontos, hogy víz- / tápanyagoldat pH-ja optimális értékű legyen, azaz 6–7 körül. Ellenkező esetben a növények akkor sem lesznek képesek felvenni a tápanyagokat, ha azok ott vannak. Szerencsére néhány csepp pH-értéket lefelé vagy felfelé módosító szerrel beállíthatja a csapvizet a megfelelő pH-értékre.

Feminizovaná Semena Marihuany: Kérdések és válaszok

Mennyi időre van szükség a feminizált kannabisz termesztéséhez?
Függetlenül attól, hogy beltéren, vagy szabadban termeszt, az időzítés, mint mindig, most is a fajtától függ. Néhány fajta, mint például a indicák, viszonylag gyorsan növekszenek, rövid, 6–7 hetes virágzási idővel. Más törzsek, például Haze-k, virágzása kétszer annyi időt vesz igénybe.

Ha a lehető legrövidebb időn belül szeretne betakarítani, ültessen gyorsan virágzó fajtákat vagy feminizált automatikus virágot. Ezek közül néhány akár már 60 nappal a csírázás után készen áll.
Szeretne különböző feminizált törzseket termeszteni ugyanabban a térben?
Lehetséges különféle törzsek termesztése egy termesztő helyiségben, de ehhez tartozik egy tanulási görbe.

Ennek számos oka van. A különböző törzsek különböző magasságúra nőhetnek, eltérő tápanyagigényekkel rendelkeznek, és különböző időpontokban lesznek készen. Lehet, hogy átalakítási technikákat (metszés, vágás stb.) Is használnia kell, hogy egyenletes lombkoronát tartson a termesztőfény alatt.
Miért termel terpéneket a kannabisz?
A kannabisz, valamint más növények és gyümölcsök ezeket az aromás anyagokat a kártevők elleni védekezésként állítják elő, valamint hogy odavonzzák a beporzó rovarokat. Ezt bizonyítja az is, hogy a kannabisz egyre intenzívebb aromás vegyületeket alakít ki fertőzés esetén.
Mi az a sinsemilla?
A "Sinsemilla” spanyol szó, amely jelentése „magok nélkül”.

Most már nagyjából minden tisztességes kannabisz sinsemilla, tehát a szó elvesztette eredeti jelentését. Jó azért ezt tudni, mivel ezt gyakran a minőségi kannabisz leírására használják.
Mik azok a hermafroditák?
A két tipikus kannabisznövény-nem mellett a növény hermafrodita is lehet. Ha ez megtörténik, a növény egyszerre mutat mind női, mind hím tulajdonságokat. Nevezetesen, ahogy a növény érik, rügyek és pollenzsákok is kialakulnak.

A kialakulásának leggyakoribb oka a növényi stressz. Ez előfordulhat a virágzás során a sötét időszak megszakítása miatt, amely „újranövekedést” idéz elő, de más környezeti stresszhatások is felelősek lehetnek, beleértve a kártevőket, a szélsőséges hőmérsékleteket és a páratartalom eltolódását.
Mik a honos fajták?
A honos fajták olyan kannabisz típusok, amelyek természetes környezetükben fejlődtek ki. Azt is mondhatnánk, hogy ezek tiszta, eredeti kannabisz törzsek. Néhány honos fajta Afganisztán és Pakisztán hindu kush régiójából származik, ám találhatunk belőlük Afrikában, Jamaikában, Ázsiában, Dél-Amerikában és Oroszországban is.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

SZŰRŐK
TERMESZTÉS TÍPUSA
Hozam
Magasság
Termés
Height
Virágzás
THC
CBD
Típus
Éghajlat

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.