• North Thunderfuck
 • North Thunderfuck
 • North Thunderfuck
 • North Thunderfuck
 • North Thunderfuck
 • North Thunderfuck

North Thunderfuck

más néven Alaskan Thunderfuck

A North Thunderfuck előkelő helyet foglal el az USA-ban a prémium genetikai kategóriában. Egy valódi energiabomba indica, amelynek pontos eredetét titokzatos homály fedi. Függetlenül attól, hogy honnan érkezett, a könyörtelen high az, ami világszerte rabul ejtette a felhasználók testét és lelkét is. Minden slukknál erőteljes citrom íz érezhető, mielőtt fogságba ejti és eufórikus álmodozásba zárja.
(166) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
25x
€ 150.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (141)
 • Vásárlói képek (3)

North Thunderfuck: A Matanuska Thunderfcuk Bx3 leszármazottja

A North Thunderfuck kis karácsonyfára hasonlító impozáns szerkezete előre sejteti azt a puszta erőt, melyet a remek élmény érdekében képes kifejteni. Az RQS szakértő tenyésztőinek kifinomult készségei különleges eredményt hoztak, melyhez a Matanuska Thunderfuck Bx3 szülőfajt vették alapul. A nemesítést kezdetben övező titokzatosság ellenére, az eredményt tekintve nem férhet kétség a modern genetikában rejlő kimagasló lehetőségekhez.

Hogyan termeszthető a North Thunderfuck?

Ne aggódjon, a magas teljesítmény viszonylag egyszerű termesztési követelményekkel és nagy hozamokkal jár. Változatos öröksége sok kívánatos tulajdonsággal ruházza fel. A hidegebb éghajlat tolerálása, és a betegségekkel szembeni viszonylagos ellenállásának köszönhetően a szabadban is kényelmesen termesztheti. Ugyanakkor a beltéri termesztőket is ugyanolyan gyantás rügyekkel ajándékozza meg, mint a szabadban termő társaik. A beltéri növények akár 500g/m², míg a szabadföldi növények fejenként 500-550g termést adnak. Virágzási ideje nagyjából 65 nap, ami a fogyasztása során ránk váró remek hatást figyelembe véve, elhanyagolhatóan rövid idő. A szabadban a termesztők október közepére számíthatnak a betakarításra.

A North Thunderfuck ízei és hatásai

A 'high" érzés megtévesztően indul. Minden egyes szippantással fokozza az ízt és a hatást. Citrus illata eltelíti érzékeit, és arra biztat, hogy újra és újra hódoljon szenvedélyének. Ahogy az élmény kezd kiteljesedni, még a tapasztalt marihuána rajongók is érezni fogják, hogy bizsergő érzés telepszik meg a testükben, köszönhetően a magas, akár 23%-os THC tartalomnak. Még mielőtt észrevenné, az eufória elgázolja, mint egy vonat és több órán keresztül a kanapéhoz szögezi. A felemelő boldogság hullámai továbbra is elárasztják Önt, miközben földes, fenyős jegyei egyre jobban érvényesülnek.

North Thunderfuck data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 22%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 160 - 190 cm
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október közepe
Genetikai háttér: Matanuska Thunderfuck Bx3
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Eufórikus
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Citrusfélék, Csípős, Fenyő, Pézsma

  Szerző C. K. Ekkor 28/Sep/2023 :

  Megszólítás : Hammer
  Komment : Ich habe sie schon öfters gehabt und werde sie auch immer wiederholen es ist einfach der Hammer wie sie blüht und der ganze Ertrag ist auch der Wahnsinn Geschmack Geruch ein Traum ich kann sie nur weiterempfehlen alle gekommen bei der Keimung. Der hier kauft der kauft nur einmal nicht wie bei anderen mehrmals und schmeißt Geld aus dem Fenster hier ist es einfach top ich bleibe bei Royal Queens

  Szerző A. G. Ekkor 31/Jul/2023 :

  Megszólítás : Surprenant
  Komment : J'avais commandé des graines de cette variété, surpris de la taille que cette plantation a pu atteindre sur une phase végétative (Elle est à environ 2m en extérieur). La floraison s'annonce déjà fructueuse! Merci RQS!

  Szerző M. H. Ekkor 22/May/2023 :

  Megszólítás : oh my god!
  Komment : A very strong and robust plant also the effects of it are one of my fav. ones will grow that one for sure again!

  Szerző T. K. Ekkor 27/Apr/2023 :

  Megszólítás : Tomasz
  Komment : Keimrate 100%!!!!!!!!!

  Szerző J. L. Ekkor 11/Apr/2023 :

  Megszólítás : Nice
  Komment : 10/10 🤘

  Szerző D. B. Ekkor 13/Mar/2023 :

  Megszólítás : rimbowarrior
  Komment : 3/3 germées,, plante résistante mais à surveiller(Oïdium por ma part). Un rendement spectaculaire avec des plants de + de 2m de haut. Un high lent et progressif mais une fois installé, il ne vous quitte plus pour le reste de la journée. Excellent contre l'anxiété et le stress.

  Szerző J. O. Ekkor 27/Feb/2023 :

  Megszólítás : Kalchias
  Komment : Everything worked fine. 2 days till the seed started to grow, under constant climate conditions of 50% humidity and 25,6 degree Celsius constant growing. Needed some special cerials, Ph constantly between 5 and 6. Everything is fine so far. a good product.

  Szerző S. O. Ekkor 30/Jan/2023 :

  Megszólítás : Thunder fuck
  Komment : Good germination

  Szerző C. H. Ekkor 12/Dec/2022 :

  Megszólítás : 5/5
  Komment : All seed germinate and pop up

  Szerző G. M. Ekkor 30/Nov/2022 :

  Megszólítás : Bien mais pas top
  Komment : Pas mal du tout, comme toujours chez RQS, mais elle ne m'a pas impressionné. C'est fort, un goût un peu spécial mais pas exceptionnel. Je lui préfère d'autres variétés.

  Szerző M. C. Ekkor 30/Nov/2022 :

  Megszólítás : Mats
  Komment : That's was a source of power.

  Szerző C. B. Ekkor 14/Nov/2022 :

  Megszólítás : North thunderfuck
  Komment : Germination was a 100% success 🙌 the plant growth is very fast. The plant is very strong against pests so its an awsome outddor plant. Till now i love royal queen seeds and royal queen customer service.

  Szerző A. G. Ekkor 08/Nov/2022 :

  Megszólítás : Lazarus
  Komment : 80% von den Samen sind aufgegangen. Das Zeug ist der Hammer, aber man muss Sie früh genug anpfanzen, weil Sie spät am blühen sind wenn man Sie beschneide und man muss auf einen warmen Herbst hoffen bei Outdoor..

  Szerző G. P. Ekkor 05/Oct/2022 :

  Megszólítás : Homme
  Komment : Great plant with lot of flavour !!

  Szerző S. T. Ekkor 29/Aug/2022 :

  Megszólítás : Duck
  Komment : Very good,fast growing,10+!!!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 32655 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.