• HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry

HulkBerry

más néven Bruce Banner, OG Banner

A HulkBerry feminizált kannabiszmag a The Incredible Hulk alteregója. Ez a sinsemilla szuperhős azért érkezik, hogy prémium fűvé váljon. Valahol a coloradói Sziklás-hegységben az OG Kush és a Strawberry Diesel nyers erői összeütköztek. Most a THC lökéshullámok végigsöpörnek Európán.
(432)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
25x
€ 160.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (370)
 • Vásárlói képek (4)

HulkBerry vetőmagok: Az OG Kush és a Strawberry Diesel szerelemgyermekei

Túl sokáig a kanapéhoz láncoló Kush dominálta az ínyenc kannabiszok top szintjét. 2023-ban azonban a prémium füvek megújulnak. A HulkBerry törzs Colorado legdögösebb kannabisz-nemesítő állományának fúziójából származik. A díjnyertes O.G. Kush és a gyümölcsös Strawberry Diesel összeütköztek, hogy utat nyissanak egy nyers erőnek, egy új dimenziónak, amelyből a HulkBerry kialakult.

A HulkBerry a tesztek során 28%-os THC tartalmat produkált és már előzetesen lefoglalták kifejezetten a jól felszerelt colorádói gyógyszertárak felső polcai számára. Most pedig a világ leghatékonyabb prémium füve végre feminizált vetőmagok formájában is elérhető. Takarítsa ki a termesztő szobát és csináljon helyet Hulk-nak, amely megnyeri a versenyt

A HulkBerry kannabiszmag termesztési jellemzői

Az RQS-es Bruce Banner egy Sativa domináns hibrid, amelyben elsődlegesen megjelenik a #3 fenotípusa, amely Amerika-szerte rajongókat gyűjtött magának. Ez az a csaj OG külsővel és finom eper illattal, amely nagy feltűnést keltett HTCC-n (High Times Cannabis Cup) 2014-ben. A termesztők többsége képtelen ellenállni a vastag ragacsos bugáknak, amelyek kellemes adagban tartalmaznak édes, gyümölcsös aromákat.

Habár, legalább két másik fenotípus is számot tarthat az ínyencek érdeklődésére, lévén elég hatékonyak ahhoz, hogy feltűnjenek a termesztő helyiségekben. A Pheno #1 közel áll egy 50-50 %-os hibrid mixhez, amelyben mindkét szülő tulajdonságai egyaránt megjelennek. És amit általában pheno #5-ként ismernek, éppen a #3-nak az ellentéte, és sokkal jobban hasonlít a Strawberry Dieselre, mint az OG Kush-ra. Lehet érdemes megfontolni, hogy egynél több anyanövényt tartson, mivel mind a három feno ígéretes.

9-10 hetes virágzás után a HulkBerry kannabisztörzs fagyos bimbókkal áll elő. Arra számíthatunk, hogy a colák a virágzás során jelentősen megnyúlnak és megduzzadnak, hasonlóan, mint az OG Kush. De biztosak vagyunk abban, hogy le lesz nyűgözve a bogyós-gyümölcsös aromáktól, amely versenyre kel a klasszikus benzin és citromos-lime-os illatokkal. Még a veterán Kush termesztők is le vannak nyűgözve az elképesztően nagy mennyiségű és erejű terméstől. A HulkBerry magok jó választást jelentenek a Sea of Green (SOG) vagy a Screen of Green (ScrOG) technikákhoz.

A HulkBerry törzs íze és hatásai

Már néhány slukk is lenyűgöző élményt nyújt ebből a Hulk herbálból. A HulkBerry égésekor egy szörnyeteg szabadul el. A cigi szikrázása sokkal inkább hasonlít a rakéták begyújtására. Minden egyes szippantás a tüdőbe ebből a füstből, egyre feljebb és feljebb juttatja önt. A HulkBerry törzs ismerős, földes, dízeles ízű slukkokkal robban, és éppen akkor, amikor már arra számít, hogy vissza kell ereszkednie a Föld felé, begyújtja a következő rakétákat és elindítja önt a végső határhoz. Míg alul a teste jólesően nyalogatja a szája szélét és élvezi az édes és savanykás utóízeket, az elméje egyre mélyebbre hatol a világűrbe. A veteránok már elképzelhető, hogy képesek kezelni a fű által nyújtott kreatív potenciált. Többségük nagyon élvezi a hosszú, boldog utazást.

HulkBerry data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 27%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 400 - 450 gr/m2
Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
Virágzási: 9 - 11 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: OG Kush x Strawberry Diesel
Típus: Sativa 65% Indica 35%
Hatás: Felemelő, Tiszta
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Bors, Citrusfélék, Dízel, Gyógynövény

  Szerző K. T. Ekkor 25/Apr/2024 :

  Megszólítás : The Bomb
  Komment : This plant grow really fast, smells amazing and responde really well to training. No problem with nutrients or pests, just amazing.

  Szerző J. R. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : Growed healthy with no problems
  Komment : Beautiful,smells amazing

  Szerző K. S. Ekkor 27/Mar/2024 :

  Megszólítás : Sergey
  Komment : Very good very tasty and strong I recommend

  Szerző J. H. Ekkor 04/Mar/2024 :

  Megszólítás : Voltaire
  Komment : Culture facile en extérieur, pleine terre, nord de la France, 100g par plant après séchage. Attention juste aux pluies de septembre, risque de pourriture. Super parfumée, fumée douce mais ne pas en abuser, c'est du lourd :-)

  Szerző M. G. Ekkor 05/Dec/2023 :

  Megszólítás : HulkBerry yes sir
  Komment : I'm so excited for this to get flowering and for the testing of course this thing has the sativa and the strength let's go

  Szerző M. W. Ekkor 04/Dec/2023 :

  Megszólítás : This is a winner!
  Komment : I grew 6 strains this past summer and Hulkberry was the best of them, and probably the best cannabis I've ever grown. Great flavor and yield. I plan to grow it again next year. Also, the free seed ( Northern Light Auto ) produced 140 grams of tasty bud.

  Szerző B. S. Ekkor 14/Nov/2023 :

  Megszólítás : Great service
  Komment : Fantastic buying experience and very fast service. All of my seeds popped and I will keep updated with pics 👍

  Szerző D. J. Ekkor 05/Oct/2023 :

  Megszólítás : Vigorous Grower
  Komment : Bought a hulkberry, Royal Moby and a Royal Cheese. They all sprouted within 2 days. The hulkberry which I am looking forward to the most, is growing vigorously. Her genetics are primo. This pheno is so good I plan on cloning her and Running a few every grow. Can't wait to flower her. Bruce banner is my all time fav strain and with that being her parent and high THC, she and I are going to friends for a long time.

  Szerző S. N. Ekkor 14/Aug/2023 :

  Megszólítás : Incredible!
  Komment : This strain from RQS is my absolute favorite that I have grown to date. This plant was so hands off and easy to grow with outstanding pest and mold resistance! My single plant in a 4X4 tent gave me 7lbs 2.6oz of trimmed wet bud! Currently drying right now. I will 100% be ordering and growing this one again and again!

  Szerző S. B. Ekkor 14/Aug/2023 :

  Megszólítás : Hulkberry
  Komment : Amazing to grow, nice big dank buds with a heavenly fruity smell. Grew using organic nutrients in a 3x3. It filled the space impressively in a 5-gallon pot. 100% amazing a grower's delight.

  Szerző T. C. Ekkor 09/Aug/2023 :

  Megszólítás : Hulkberry
  Komment : É uma boa planta, fácil de ter uma boa quantidade e qualidade. Recomendo.

  Szerző M. J. Ekkor 07/Aug/2023 :

  Megszólítás : Mike
  Komment : My First Favorit 🫶🏻🍀 in allem perfekt 🤩 ❤️ Glg Mike 10/10

  Szerző A. L. Ekkor 07/Aug/2023 :

  Megszólítás : Florida native
  Komment : I wanted something real fruity & strong THC. This hulk berry was the perfect strain I was looking for. Did a great job indoors and would Recommend adding this strain to your crop.

  Szerző E. M. Ekkor 01/Jun/2023 :

  Megszólítás : Perfect strain
  Komment : Did mess up and accidently did pour on very acidic water. Killed almost all leaves. Did take two weeks but plants did recover and gave very good yield.

  Szerző B. A. Ekkor 17/May/2023 :

  Megszólítás : seed
  Komment : We will see if seems nice


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Francisco Enrique Parra Jara | 2018-05-24 07:00:47

Esta disponible a Chile?

Royal Queen Seeds Team

De momento no está disponible para Chile, pero te invitamos a estar al tanto en nuestra web!

From Sebastián | 2018-05-15 19:28:34

Cuándo estará disponible para comprarla desde chile??

Royal Queen Seeds Team

De momento no contamos con esta información, pero te invitamos a estar al tanto!

From Bruce | 2018-03-31 19:15:52

Bonjour, quand est elle disponible ?

Royal Queen Seeds Team

We are working hard to have it available online as soon as possible. Keep an eye in our Social Media spaces to be the first to know.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.