• Kush Banner 3
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry

HulkBerry

A HulkBerry tulajdonképpen Hihetetlen Hulk alteregója. Ez a sinsemilla szuperhős azért érkezik, hogy prémium fűvé váljon. Valahol a coloradói Sziklás-hegységben az OG Kush és a Strawberry Diesel nyers erői összeütköztek. Most a THC lökéshullámok végigsöpörnek Európán.
(350) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
25x
€ 160.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 29 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (302)
 • Vásárlói képek (9)

HulkBerry: Az első szuperhős kannabisz törzs

GENETIKÁK

Túl sokáig a kanapéhoz láncoló Kush dominálta az ínyenc kannabiszok top szintjét. 2018-ban azonban a prémium füvek megújulnak. A HulkBerry Colorado legütősebb kannabisz fajtáinak fúziója. A díjnyertes O.G. Kush és a gyümölcsös Strawberry Diesel összeütköztek, hogy utat nyissanak egy nyers erőnek, egy új dimenziónak, amelyből a HulkBerry kialakult.

A HulkBerry a tesztek során 28%-os THC tartalmat produkált és már előzetesen lefoglalták kifejezetten a jól felszerelt colorádói gyógyszertárak felső polcai számára. Most pedig a világ leghatékonyabb prémium füve végre feminizált vetőmagok formájában is elérhető. Takarítsa ki a termesztő szobát és csináljon helyet Hulk-nak, amely megnyeri a versenyt

NÖVEKEDÉSI MINTA

Az RQS-es Bruce Banner egy Sativa domináns hibrid, amelyben elsődlegesen megjelenik a #3 fenotípusa, amely Amerika-szerte rajongókat gyűjtött magának. Ez az a csaj OG külsővel és finom eper illattal, amely nagy feltűnést keltett HTCC-n (High Times Cannabis Cup) 2014-ben. A termesztők többsége képtelen ellenállni a vastag ragacsos bugáknak, amelyek kellemes adagban tartalmaznak édes, gyümölcsös aromákat.

Habár, legalább két másik fenotípus is számot tarthat az ínyencek érdeklődésére, lévén elég hatékonyak ahhoz, hogy feltűnjenek a termesztő helyiségekben. A Pheno #1 közel áll egy 50-50 %-os hibrid mixhez, amelyben mindkét szülő tulajdonságai egyaránt megjelennek. És amit általában pheno #5-ként ismernek, éppen a #3-nak az ellentéte, és sokkal jobban hasonlít a Strawberry Dieselre, mint az OG Kush-ra. Lehet érdemes megfontolni, hogy egynél több anyanövényt tartson, mivel mind a három feno ígéretes.

Egy általános 12-12 világítási idővel, a HulkBerry 9-10 hét alatt virágzik kibontva nagyszerű bugáit. Arra számíthatunk, hogy a colák a virágzás során jelentősen megnyúlnak és megduzzadnak, hasonlóan, mint az OG Kush. De biztosak vagyunk abban, hogy le lesz nyűgözve a bogyós-gyümölcsös aromáktól, amely versenyre kel a klasszikus benzin és citromos-lime-os illatokkal. Még a veterán Kush termesztők is le vannak nyűgözve az elképesztően nagy mennyiségű és erejű terméstől. A HulkBerry SOG vagy ScrOG módszerrel is termeszthető.

FÜVEZÉS SZUPERENERGIÁKKAL

Már néhány slukk is lenyűgöző élményt nyújt ebből a Hulk herbálból. A HulkBerry égésekor egy szörnyeteg szabadul el. A cigi szikrázása sokkal inkább hasonlít a rakéták begyújtására. Minden egyes szippantás a tüdőbe ebből a füstből, egyre feljebb és feljebb juttatja önt. A HulkBerry az ismerős földes-benzines ízesítéssel üti ki, de amikor már éppen azt várná, hogy visszatér a földre, beindulnak a második szint rakétái és a végső határok felé indítják. Míg alul a teste jólesően nyalogatja a szája szélét és élvezi az édes és savanykás utóízeket, az elméje egyre mélyebbre hatol a világűrbe. A veteránok már elképzelhető, hogy képesek kezelni a fű által nyújtott kreatív potenciált. Többségük nagyon élvezi a hosszú, boldog utazást.

HulkBerry data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 27%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 400 - 450 gr/m2
Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
Virágzási: 9 - 11 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: OG Kush x Strawberry Diesel
Típus: Sativa 65% Indica 35%
Hatás: Felemelő, Tiszta
Éghajlat: Warm
Íz: Bors, Citrusfélék, Dízel, Gyógynövény

  Szerző S. K. Ekkor 02/Aug/2021 :

  Megszólítás : Jack
  Komment : Einer der besten Sorten! 1000 mal besser als jede Haze Sorte. Die Wirkung ist mega stark, der Geruch/Geschmack sehr sehr intensiv, fruchtig, lecker !!! Jedesmal wenn ich Zuhause einen baue, riecht mein Nachbar das Zeug, 2 Stockwerk Abstand :D Guter und kompakter Ertrag, ist auch für Anfänger geeignet, gut robust meiner Meinung nach.

  Szerző D. D. Ekkor 02/Aug/2021 :

  Megszólítás : RQS A MELHOR !!!
  Komment : Top

  Szerző J. Š. Ekkor 26/Jul/2021 :

  Megszólítás : Hulk
  Komment : Top 25 z 25👍

  Szerző D. L. Ekkor 14/Jul/2021 :

  Megszólítás : SweetBud
  Komment : Sehr schöne Kreuzung alles richtig gemacht wer sich für diesen strain interessiert wird umgehauen. Der Duft ist einfach nur herrlich, ist bei jedem run mit im Garten und gehört zu den Favoriten.

  Szerző G. P. Ekkor 14/Jul/2021 :

  Megszólítás : odie
  Komment : tres tres bien

  Szerző G. D. Ekkor 01/Jul/2021 :

  Megszólítás : Le Top du Top de la ganja
  Komment : Une très bonne variété avec un hight intense. Par contre beaucoup de feuilles a tailler. Je recommande et j en ai déjà repris sur le site. Seul regret c'est que les graines gratuites ne sont pas issues de la même variété

  Szerző D. W. Ekkor 25/Jun/2021 :

  Megszólítás : Not good germinators
  Komment : It's too soon to comment on the quality of the bud, but I had 3 seeds, one didn't germinate, the other germinated with a good root, then didn't grow once planted. One of the seeds did germinate well and produced a quick strong plant which is growing well. But one out of three isn't good value! I've been growing for quite awhile, so I do know what I'm doing. Not sure this one will be a repeat, but we'll see how the bud turns out. Might change my mind!! haha

  Szerző L. B. Ekkor 18/Jun/2021 :

  Megszólítás : Loup
  Komment : Super ! 5/5 germination

  Szerző J. R. Ekkor 31/May/2021 :

  Megszólítás : HulkBerry
  Komment : 17 dias de vida e esta top

  Szerző T. I. Ekkor 31/May/2021 :

  Megszólítás : Fast delivery and good products
  Komment : it was really fast delivery..good products

  Szerző V. B. Ekkor 27/May/2021 :

  Megszólítás : Amazing
  Komment : Really good quality! All seeds grew up perfectly and beautiful!! So amazing!! I'm so happy!! Thanks a lot :)

  Szerző S. S. Ekkor 27/May/2021 :

  Megszólítás : Sonja
  Komment : Bestellung & Lieferung lief reibungslos und schnell. Aussaat: alle Samen sind aufgegangen und wachsen fein vor sich hin... Bin gespannt, wie das Ergebnis aussieht. Aber das kann ja nur gut werden ;-)

  Szerző A. L. Ekkor 26/May/2021 :

  Megszólítás : Hulk barry
  Komment : La Royal queen seeds e un azienda seria rispetta i termini di spedizione... E spedisce con discrezione ve lo consiglio.... Semi stupendi 10 semi su 10 sono germogliati tutti.... Consigliato....

  Szerző B. P. Ekkor 17/May/2021 :

  Megszólítás : Jack Daniel's
  Komment : 100 % germination , top qualité.

  Szerző K. K. Ekkor 17/May/2021 :

  Megszólítás : Scrump
  Komment : Top strain! schöner Ertrag, schöne Buds und leckeres Aroma 😍


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Francisco Enrique Parra Jara | 2018-05-24 07:00:47

Esta disponible a Chile?

Royal Queen Seeds Team

De momento no está disponible para Chile, pero te invitamos a estar al tanto en nuestra web!

From Sebastián | 2018-05-15 19:28:34

Cuándo estará disponible para comprarla desde chile??

Royal Queen Seeds Team

De momento no contamos con esta información, pero te invitamos a estar al tanto!

From Bruce | 2018-03-31 19:15:52

Bonjour, quand est elle disponible ?

Royal Queen Seeds Team

We are working hard to have it available online as soon as possible. Keep an eye in our Social Media spaces to be the first to know.

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.