Hogyan Lehet Megőrizni a Cannabis Magok

Légnedvesség

Az kannabiszmagjainkat célszerű száraz és hűvös helyen tartani. A hirtelen légmozgások és a levegő páratartalma károsan hat a kannabiszmagra. A legjobb megoldás a magok tartosításának érdekében, hogy egy légmentesen záródó műanyag tárolóba tesszük azokat és utána valamilyen sötét helyre tesszük az egészet.

Humidity
A kannabiszmagok élő organizmusok. A tartósítás alatt, nyugalmi állapota kerülnek.

Amint a a kannabiszmagok kapcsolatba kerül a nedvességgel, a magban lévő tápanyagok felszabadulnak és elkezdődik a csírázási folyamat. A kannabiszmag hosszabb tartósítása esetén, a levegő nedvessége soha nem haladhatja meg a kilenc százalékot. Az összes magunk vákumcsomagolt. Ha a csomag zárt marad, a páratartalom tényezője természetesen lényegtelen. Bármilyen más esetben a magokat tartsa száraz és hűvös helyen.

 

Hőmérséklet

A magok tartósítására egy hűtő vagy egy fagyasztó a legjobb választás. Hogyha a magokat a fagyasztóban tartjuk, fontos, hogy ne vegyük ki őket túl gyakran, ugyanis ezzel elkerülhetjük, a hirtelen hőmérsékletváltozás(oka)t, ami árthat a magoknak.

Temperature
Amikor úgy dönt, hogy a magokat elültetné, a legjobb, ha hagyja őket akklimatizálódni.

Ezt úgy teheti meg, hogy csomagolással (vagy tárolóval) együtt veszi ki a fagyasztóból, és megvárja, míg a magok elérik a szobahőmérsékletet.

 

Fény

A fény olyan, mint a nedvesség, az egyik legmeghatározóbb tényező abban, ami kiválthatja a mag csírázását.

Light
A magokat a lehető legkevesebb direkt fénynek/napsugárzásnak tegyük ki, mivel így biztosítható az optimális csírázázi képesség és a magok tartóssága.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.