Kannabisz Termesztési Kalauz a Royal Queen Seeds-től.

Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés

Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés


A Sweet Skunk Automatic felkeltette a figyelmét? Az alábbi leírásból pontosan megtudhatja, hogyan sikerült nagyszerű termést elérni ezzel a fajtával. Végigvezetem a növekedési ciklus minden hetén, megosztva mindent, amit az egészséges és produktív növény érdekében tettem.

Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés: felszereléslista

 • Doboz: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Fények: MIGRO 200+
 • Szellőztetés: TT Silent-M100
 • Szűrő: Prima Klima PK 100/125 szűrő
 • Ventilátor: Oszcilláló Koala ventilátor
 • Párásító: Beurer LB 45
 • Talaj: Biobizz Light Mix
 • Edény: 11l Air-Pot
 • Mag: Royal Queen Seeds
 • Tápok: RQS Organic Nutrition

Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés: csíranövény szakasz (1. hét)

Üdv a palántanevelés kezdetén! A sikeres termesztés természetesen mindig a sikeres csírázással kezdődik. Erre a rendkívül fontos időszakra jó minőségű termesztőközeget állítottam össze, kicsíráztattam a magomat, és beállítottam a világítást és a termesztőkörnyezetet.

 • Csírázás: Ahelyett, hogy közvetlenül a talajba vetettem volna el a magot, úgy döntöttem, hogy egy RQS Soil Plug-ban csíráztatom ki. A talajdugóban található mikroelemek és aktív biológiai anyagok növelik a sikeres csírázás és az egészséges palánta esélyét. Egy párásítóval benedvesítettem a Soil Plug-ot, belehelyeztem a magomat a lyukba, és nedvesen tartottam (de nem áztattam el), amíg a hajtás ki nem kelt.
 • Termesztőközeg: Amíg a magom kikelésére vártam, biológiai és szerves tápanyagokat tartalmazó táptalajt készítettem. Kezdésnek 5l Biobizz Light Mixet tettem a 11 literes edényembe. Ezután alaposan összekevertem a következő hozzávalókkal:

Miután alaposan összekevertem, hozzáadtam még 5l Biobizz Light Mixet, és kézzel még egyszer összekevertem mindent. A Soil Plugomat átültettem a 11 literes Air-Pot-ba, miután az első gyökerek kibújtak a dugóból.

 • Világítás: A két MIGRO 200+ lámpámat felakasztottam a termesztődobozom tetejére a mellékelt racsnis hevederekkel. Mindegyik lámpát a középvonaltól 35cm-re vízszintesen helyeztem el, hogy biztosítsam az egyenletes fényeloszlást a termesztődobozban, és 35cm-re függőlegesen a cserép peremétől, hogy az optimális növekedéshez is megfelelő legyen, amint a hajtások kibújtak a talajdugóból.Minden nap 24 órán keresztül működtettem a lámpákat,
 • A növény állapota: A palánta-fázis végére a növényem elérte a 4cm körüli magasságot, és kifejlődtek az első igazi levelei.
Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés

Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés: vegetatív szakasz (2–4. hét)

Viszlát palánta, helló vegetatív szakasz! Ebben az időszakban a növényem nagyot nőtt, és rengeteg szerves napelemet – más néven legyezőleveleket fejlesztett ki. Nézze meg, miket tettem az első hetekben, hogy a növényem egészséges és életerős legyen.

2. hét

A növényem a vegetatív szakasz első hetében megugrott. Mivel a termesztőközegem már sok szerves tápanyagot tartalmazott, úgy döntöttem, hogy nem tápozok – a gyökérrendszer támogatásának kivételével.

 • Világítás: Minden nap 24 órán keresztül égve tartottam a lámpáimat, és áthelyeztem őket úgy, hogy mindig 35cm-rel a növényem teteje felett lógjanak.
 • Tápanyagok: A hét 1. napján 1,5l 6,2pH-ra szabályozott vizet használtam. A 6. napon 6ml huminsavval és hínárkeverékkel tápoztam a növényemet - ezek 1,5l szabályozott pH-jú vízbe keverve juttatam be a földbe.
 • Környezet: 24°C-os átlaghőmérsékletet és 50%-os relatív páratartalmat regisztráltam.
 • A növény állapota: A 2. hét végére a növényem feszesnek, sötétzöldnek és összességében nagyon egészségesnek tűnt.
Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés

3. és 4. hét

Ha a 2. hét megfeszítette az íjat, a 3. hét biztosan elengedte; a növekedés ezen a ponton komolyan felgyorsult! A vegetációs fázis maradék két hetében elkezdtem tápozni a növényemet RQS veg tápanyagokkal, hogy a talajt kiegészítsem a növény által elérhető nitrogénnel és más kulcsfontosságú ásványi anyagokkal.

 • Világítás: Továbbra is minden nap 24 órán keresztül üzemeltettem a lámpáimat, 35cm távolságot tartva a lámpák és a növény csúcsa között.
 • Tápanyagok: Egy RQS Easy Grow Booster Tablet felét hozzáadtam 1,5l beállított pH-jú vízhez, és a 3. és 4. hét 3. napján alkalmaztam. Mindkét hét 6. napján 1,5l beállított pH-jú vizet is adagoltam.
 • Környezet: 24°C-os átlaghőmérsékletet és 50%-os relatív páratartalmat regisztráltam.
 • A növény állapota: A vegetatív fázis végére a növényem 30cm magas volt és nagy és sűrű lombkoronát fejlesztett ki. Észrevettem, hogy az elővirágok kezdenek kifejlődni a csomópontoknál.
Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés

Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés: virágzási szakasz (5–10. hét)

A virágzási szakaszban számos fontos változtatást hajtottam végre, többek között a virágzás elősegítése érdekében eltérő tápanyag-kezelésbe kezdtem, valamint a növények egészségének javítása érdekében némi lombtalanítást is végeztem. Ezen időszak alatta hiányosság/betegség jeleit is észleltem; növényem azonban gyorsan túljutott ezen a rövid rohamon, és végül kiváló termést hozott.

5. hét

A virágzási szakasz beindítása érdekében módosítottam a tápozási stratégiámat. Csökkentettem a nitrogénbevitelt, és magasabb kálium- és foszformennyiséget adagoltam a virágfejlődés elősegítése érdekében.

 • Világítás: Továbbra is a nap 24 órájában működtettem a lámpáimat a lombkorona tetejétől 35cm-re.
 • Tápanyagok: Nem egyszerűen jó virágokat akartam; Gyantától csöpögő és kannabinoidokkal teli rügyeket akartam. Ennek elérése érdekében az RQS Easy Bloom Booster tablettát is hozzátettem tápozási rendemhez, hogy biztosítsam a foszfor- és káliumszintet. Mivel a makrotápanyagok a helyükön voltak, RQS Easy Plus mikrotápanyagokat is mellékeltem az esetleges hiányosságok fedezésére. Ez a termék bórt, vasat, mangánt, cinket, molibdént, kalciumot, magnéziumot és B-vitaminokat tartalmaz, amelyek elősegítik a kulcsfontosságú élettani funkciókat.

A hét 1. napján hozzáadtam az Easy Bloom Booster tabletta egyharmadát 1,5 liter pH szabályozott vízhez, és megöntöztem a növényemet. A hét 5. napján az Easy Plus Micronutriens tabletta egyharmadát tettem hozzá 1,5 liter megfelelő pH-jú vízhez, és újra meglocsoltam a növényemet.

 • Környezet: 24°C-os átlaghőmérsékletet és 42%-os relatív páratartalmat regisztráltam.
 • A növény állapota: A hét folyamán kissé megritkítottam a lombkoronát, eltávolítottam az alsó legyezőlevelek nagy részét, és azokat, amelyek akadályozták a fény útját a rügyekhez. Ez nemcsak a fény behatolását javította, de jobb lett a levegőzése és a penész kialakulásának esélyét is csökkentette a későbbi virágzási szakaszban. Az 5. hét végén a növényem elérte a 47cm-es magasságot.
Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés

6. és 7. hét

A következő két hét csúcsokat és mélypontokat is hozott. A virágok gyorsan fejlődni kezdtek, és trichomák és bibék borították őket. Azonban hiányosság, betegség vagy szövetkárosodás jelét is észleltem, ami eleinte aggasztó volt. Szerencsére sikerült eltávolítanom az érintett szövetet, és nem is tért vissza később.

 • Világítás: Lecsökkentettem a világítási ciklust - 20 órára bekapcsoltam, 4 órára kikapcsoltam, és a lámpáimat továbbra is 35cm távolságra tartottam a növény felett.
 • Tápanyagok: Mindkét hét 2. napján egyharmad Easy Plus Micronutriens tablettával tápoztam a növényemet 1,5l beállított pH-jú vízbe keverve. Mindkét hét 6. napján újra meglocsoltam a növényemet úgy, hogy egy Easy Bloom Booster tablettát tettem 1,5 liter pH-szabályozott vízhez.
 • Környezet: 24°C-os átlaghőmérsékletet és 40%-os relatív páratartalmat regisztráltam.
 • A növény állapota: A 7. hét végén a növényem elérte a 49cm-es végső magasságát. A hét folyamán néhány levél hegyén sárgulást észleltem, valamint fekete foltokat. Tekintettel arra, hogy nagyvonalúan tápoztam a növényemet, ezt valamilyen kórokozónak tulajdonítottam. Lelomboztam az teljes érintett növényi részt, és a probléma nem tért vissza.
Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés

8. hét

A 8. hét a tápozás utolsó hetét jelentette. A lombkoronám ez idő alatt elkezdett erőteljesen besűrűsödni. A rügyek komolyan megduzzadtak, és erős terpének szaga járta át a levegőt.

 • Világítás: A lámpáimat továbbra is napi 20 órán keresztül működtettem a lombkorona felett 35cm-re.
 • Tápanyagok: Mivel a növényem többnyire egészségesnek és jól fejlettnek tűnt, visszatartottam a mikrotápanyagokat, és egy utolsó adag virágzássegítő tápanyagot juttattam ki. Az Easy Bloom Booster tabletta egyharmadát hozzáadtam 1,5 liter szabályozott pH-jú vízhez, és a hét 2. napján adagoltam a növényemnek. A 6. napon minden tápanyagot visszatartottam, csak 1,5l beállított pH-jú vizet adagoltam.
 • Környezet: 24°C-os átlaghőmérsékletet és 40%-os relatív páratartalmat regisztráltam.
 • A növény állapota: Minden remekül nézett ki! A rügyek hihetetlen illatokat árasztottak és néhány bibe narancssárga színűvé vált – ez a közeledő érés jele.
Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés

9. és 10. hét (öblítés)

A továbbiakban minden tápanyagot visszatartottam, és öblítettem a növényeimet, hogy a rügyek minél simábbak és ízesebbek legyenek.

 • Világítás: A lámpák napi 20 órán át világítottak a lombkoronától 35cm-es távolságában.
 • Tápanyagok: Minden hét 2. napján 1,5l szabályozott pH-jú vizet alkalmaztam.
 • Környezet: 24°C-os átlaghőmérsékletet és 38%-os relatív páratartalmat regisztráltam.
 • A növény állapota: A rügyek illata egyre erősebb lett, a trichomák tejesebbé, a bibék narancssárgává váltak. Mindezek a jelek arra utaltak, hogy ideje learatni a növényemet.
Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés

Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés: Betakarítás (11. hét)

Elérkezett a betakarítás ideje – ez minden termesztés csúcsa! A növényemet levágtam a tövénél és fejjel lefelé felakasztottam a termesztősátor tetejére. Lekapcsoltam a lámpákat, bekapcsoltam a ventilátort, és hagytam száradni 10 napig. Ekkor Íves vágóollót használtam a rügyek száraz vágásához, majd Moisture Fighters-sszel (nedvesség elleni szer) ellátott edényekbe helyeztem a rügyeket és 6 hétig hagytam érni őket. Összességében 80g száraz termést kaptam.

Sweet Skunk Automatic termesztési jelentés

A Sweet Skunk Automatic genetikai tulajdonságai

A Sweet Skunk Automatic egy ízletes és felemelő törzs, amely a legtöbb dohányos kedvencként tart számon. A Royal Queen Seeds tehetséges nemesítő csapata ezt a polihibridet az Early Skunk, a Critical és egy nagy teljesítményű ruderalis példány keresztezésével hozta létre. A Skunk #1 közvetlen leszármazottjaként az Early Skunk indica-domináns genetikai profilt és csípős pézsmás aromákat adott át. Hasonlóképpen, a Critical gázos és virágos aromákat pakolt az asztalra, a nyugtató és tompító high mellett. A ruderalis hozzáadása tette a cseresznyét a tetejére – az önvirágzás genetikáját. Összességében a Sweet Skunk Automatic 60%-a indica genetika, 30%-a ruderalis, 10%-a pedig sativa.

Sweet Skunk Auto
Early Skunk x Critical x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
8 - 9 hetek
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
60 - 110 gr/plant
60 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Felemelő, Tiszta

Vásároljon Sweet Skunk Auto

A Sweet Skunk Automatic termesztési jellemzői

Gyors. Alacsony. Diszkrét. Ez a három jelző tökéletesen jellemzi a Sweet Skunk Automatic-ot, és ideálissá teszi a korlátozott hellyel vagy szigorú törvényekkel küzdő termesztők számára. Beltérben ez a fajta 40-80cm magasra nő. Kis konténerek és átalakítási technikák használatával a spektrum alsó végén tarthatja. Alacsony termete ellenére minőségi genetikája négyzetméterenként akár 450g-ot is képes előállítani megfelelő világítás mellett. A szabadban a növények 60–100cm magasra nőnek, és növényenként 60–110g-ot préselnek ki magukból. Függetlenül attól, hogy hol termeszt, akár 11 hét alatt lefut a program a vetőmagtól a betakarításig.

A Sweet Skunk Automatic hatásai és ízei

A név kötelez. Ennek a fajtának a sűrű és fagyos virágai elragadó terpénprofilt hoznak létre, amelyet az édes, földes és pézsmás illatok kontrasztos jegyei dominálnak. Ami a hatásokat illeti, a Sweet Skunk Automatic 15%-os THC-tartalommal rendelkezik, így rendkívül kellemes, de nem elsöprő betépést okoz. Ezt a fajtát a nap bármely szakában füstölheti és jól érezheti magát tőle a kora reggeli kávé mellett de akár késő esti behűtött sörrel együtt is.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Termesztési útmutató témák

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews