Visszatérítési irányelv

Jogodban áll, 14 nappal a vásárlás utánig, a kézbesített terméket (vagy, adott esetben annak részeit) nekünk visszaküldeni, minden különösebb indoklás nélkül.

Ez alatt, az idő alatt az árut kézbe veheted, és kipróbálhatod, oly módon, mint ha ezt egy boltban tennéd. Nem mellesleg, a csomagolás is felbontható, kivétel persze a termék saját, gyári csomagolása. Az esetben, ha többet tettél volna a csomag értékének felbecsülése érdekében, mint az szükséges volt, bármely felmerülő hiányosságért jogunkban áll pénzvisszatérítést kérni Tőled.

A kártérítési időszak 14 napig érvényes, ami a csomag általad (vagy egy kijelölt, harmadik személy által, a futárt leszámítva) történő kézhezvételétől számított.

Amennyiben több rendelésed is volt nálunk, különböző árutermékekkel, és kézbesítési időpontokkal, a visszatérítési időszakot 14 nappal az utolsó csomag megérkezése utántól számítjuk.

Hogy a visszatérítési jogoddal élni tudj, kérjük, hogy azt a 14 napon belül, a weboldalunkon lévő kapcsolati űrlapunk kitöltésével, vagy e-mailben, a [email protected] -ra elküldve tedd meg.

A válaszüzenetünkben elküldjük majd a visszatérítési információkat és a postázáshoz járó címkét. Ha még a visszatérítés előtt kapcsolatba lépsz velünk, a postaköltséget mi álljuk.

A lap alján található segédformula használatával is vissza tudod téríteni a csomagot.
Amennyiben bármilyen figyelmeztetés nélkül küldöd vissza a csomagot, a visszatérítés díjának költségeit nem fogjuk állni.

Visszafizetés

Miután éltél a pénzvisszatérítés jogával, minden pénzösszeg (a szállítást beleértve) az elkövetkező 14 napon belül visszautalandó.

Ha az árucikket előzetes felkeresés nélkül postázod, bizonyítékként szükségünk lehet a nyomkövető kódodra, mielőtt bármilyen kifizetésre kerülne sor.

Az eredeti fizetési formától függően, a visszatérítést a következő módokon tudjuk véghezvinni:

Készpénz borítékban - Vagy készpénz borítékban, a vásárló felelősségére
Banki átutalás - Banki átutalás
Kreditkártya - Kreditkártya (vagy banki átutalás, ha az első vásárlás 30 napon túl történt)
Sofortüberweisung - Banki átutalás
MrCash/Bancontact - Banki átutalás

A következő termékekre nem vonatkozik a visszatérítés lehetősége:
- Termékek, melyek gyári csomagolása fel lett bontva.

info

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories