VISSZATÉRÍTÉSI ALAPELV

Ön jogosult arra, hogy megrendelését (vagy annak egy részét) a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje, az eredeti csomagolásában (további kivételek alább).

A visszaküldési időszak 14 nappal az áru átvétele után jár le, amikor Ön (vagy valaki más, kijelölt harmadik fél) átvette a terméket. Ha ugyanazon rendelés során több terméket rendel meg, eltérő szállítási idővel, akkor a visszaküldési határidő 14 nap a rendelés utolsó darabjának kézhezvétele után.

Ön felelős a termék értékének a csökkenéséért, amennyiben annak kezelése vagy felhasználása meghaladja a termék funkcionalitásának / állapotának megállapításához szükséges mértéket. A megrendeléssel együtt kapott ajándékokat is vissza kell küldeni, ellenkező esetben az ajándékok értéke (kiskereskedelmi értékének megfelelően) levonásra kerül a visszatérítésből.

VISSZATÉRÍTÉSI FOLYAMAT

Termék (ek) visszajuttatásához értesítenie kell ügyfélszolgálatunkat a megfelelő űrlapon keresztül, vagy e-mailben az alábbi címen:

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona
[email protected]
tel. 34 93 737 98 46 (8:00 és 16:00 között)
VAT: ESB-65812810
Coc Number: B-65812810

Alternatív megoldásként a terméket (termékeket) a következő kifizetési űrlap segítségével is visszajuttathatja. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldés költségeit *nem térítjük meg*, ha a terméket előzetes értesítés nélkül küldi vissza

KIZÁRÁSOK

A következő termékekre nem vonatkozik a visszatérítési jog:

  • Azok a termékek, amelyek eredeti pecsétjét felnyitották
  • A visszatérési időszakon kívül visszaküldött termékek
  • Vaporizátorok, vagy pipák, amelyeket a szállítás után kibontottak ( egészségügyi és higiéniai óvintézkedés)
  • A vaporizátorok egy része visszaküldhető garanciával - az eredeti csomagolásban található összes alkatrészt vissza kell küldeni
  • Romlandó tárgyak

VISSZATÉRÍTÉSI FOLYAMAT

A visszatérítési jog gyakorlása után 14 napon belül az összes befizetést - beleértve a szállítási költségeket is - visszatérítjük. Ha előzetes értesítés nélkül juttatta vissza a terméket, a felmerült szállítási díjakat nem tudjuk visszatéríteni. Előfordulhat, hogy követési kódot kérünk a visszaküldés igazolására, mielőtt visszafizetjük a termék árát.

Az eredeti fizetési módtól függően a visszatérítés az alábbiak szerint történik:

  • Banki átutalás - Banki átutalás
  • Hitelkártya - Hitelkártya (vagy banki átutalás, ha több mint 30 nap telt el az eredeti fizetés óta)
  • BitCoin - banki átutalás
  • BitCanna - banki átutalás

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.