RQS Haarlemstraat Shop

Látogasd Meg A Hivatalos Royal Queen Seeds Boltot, Amszterdamban

Egy pár éve nyílt meg a Royal Queen Seeds raktára, Amszterdam szívében - egy kicsi, de ugyanakkor magasan képzett bolt, ami azóta dugig van, mióta megnyitották, és ez nem csak a remek helyszínnek, hanem az összes, különféle, rendkívüli minőségű termék, bő választékának is köszönhető, a mindenki számára elérhető árakat már meg sem említve.

Mivel több ezer látogató, és külföldi turista lépte már át küszöbét, a Royal Queen Seeds raktárboltja immár minden európai kertész egyik ajánlott látogatóhelyévé nőtte ki magát.

A bolt kínálata tökéletesen passzol a fellendülő nemzetközi érdeklődéshez. Egyre növő népszerűségüknek köszönhetően, a feminizált magok lettek a menünkön, a leggyakrabban megjelenő árucikkeink. A Royal Queen Seeds azonos nevű, a bolt saját márkájával ellátott magjai, ma már a legmegnyerőbb, és a legfontosabb árucikkeknek számítanak a piacon.

Természetesen, itt böngészhetsz az összes, már jól ismert fajta közül is, mint a White Widow, vagy a Northern Light, de ugyanakkor a spanyol sikerként elkönyvelt Critical-t, vagy a kicsit hagyományosabb, Dutch Amnesia Haze-t is megtalálhatod nálunk. Minden egyes magunk, szakértő, spanyol kertészek által (akik kizárólag a Royal Queen Seeds-nek dolgoznak!) növesztett, tökélyre fejlesztett, stabilizált és feminizált.

DAMSTRAAT: Egy hely, amit mindenképp látnod kell

A Royal Queen Seeds boltja mindenképp egy olyan látványosság, amit egy magvásárló kertész sem hagyhat ki, a Föld bármely pontjáról látogasson is. Ha a környéken jársz, miért ne ugornál be a boltunkba, hogy cseveghess egy kicsit valamelyik, jól képzett kollégáinkkal, akik közül van, aki öt nyelven is folyékonyan beszél! Az Európai Magbank (=European Seed Bank) nem csak, hogy az egyik legkönnyebben felkereshető magkereskedelmi bolt Amszterdamban, de bizonyosan a legmegfizethetőbb is.

Royal Queen Seeds Store

Hogyan tudsz megtalálni minket? A Dam térről fordulj egyenesen a Hotel Krasnapolsky irányába, és sétálj végig a Damstraat-on (egy vásárló utca, ami a hotel jobb oldalán található), amíg el nem éred az első hidat, a “de Wallen” irányában. Rögtön meg fogod látni a boltot, mindjárt a jobbodon, a híd előtt - ami azt jelenti, hogy megcsináltad!

RQS Damstraat Shop
A Royal Queen Seeds Store valóban látni kell megállni vetőmag vásárlók szerte a világon.
 

AMSTERDAM RQS Stores

RQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google Maps LinkRQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google 360º Tour

További RQS márkaboltok

RQS Barcelona

Üzletkereső

  • Fedezzen fel még több RQS márkaboltot
  • Viszonteladóink és partnereink

RQS üzletek

 

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.