3 extra free seeds for the first 100 to use the code ATP23 at checkout

RQS Haarlemstraat Shop

Látogasd Meg A Hivatalos Royal Queen Seeds Boltot, Amszterdamban

Egy pár éve nyílt meg a Royal Queen Seeds raktára, Amszterdam szívében - egy kicsi, de ugyanakkor magasan képzett bolt, ami azóta dugig van, mióta megnyitották, és ez nem csak a remek helyszínnek, hanem az összes, különféle, rendkívüli minőségű termék, bő választékának is köszönhető, a mindenki számára elérhető árakat már meg sem említve.

Mivel több ezer látogató, és külföldi turista lépte már át küszöbét, a Royal Queen Seeds raktárboltja immár minden európai kertész egyik ajánlott látogatóhelyévé nőtte ki magát.

A bolt kínálata tökéletesen passzol a fellendülő nemzetközi érdeklődéshez. Egyre növő népszerűségüknek köszönhetően, a feminizált magok lettek a menünkön, a leggyakrabban megjelenő árucikkeink. A Royal Queen Seeds azonos nevű, a bolt saját márkájával ellátott magjai, ma már a legmegnyerőbb, és a legfontosabb árucikkeknek számítanak a piacon.

Természetesen, itt böngészhetsz az összes, már jól ismert fajta közül is, mint a White Widow, vagy a Northern Light, de ugyanakkor a spanyol sikerként elkönyvelt Critical-t, vagy a kicsit hagyományosabb, Dutch Amnesia Haze-t is megtalálhatod nálunk. Minden egyes magunk, szakértő, spanyol kertészek által (akik kizárólag a Royal Queen Seeds-nek dolgoznak!) növesztett, tökélyre fejlesztett, stabilizált és feminizált.

DAMSTRAAT: Egy hely, amit mindenképp látnod kell

A Royal Queen Seeds boltja mindenképp egy olyan látványosság, amit egy magvásárló kertész sem hagyhat ki, a Föld bármely pontjáról látogasson is. Ha a környéken jársz, miért ne ugornál be a boltunkba, hogy cseveghess egy kicsit valamelyik, jól képzett kollégáinkkal, akik közül van, aki öt nyelven is folyékonyan beszél! Az Európai Magbank (=European Seed Bank) nem csak, hogy az egyik legkönnyebben felkereshető magkereskedelmi bolt Amszterdamban, de bizonyosan a legmegfizethetőbb is.

Royal Queen Seeds Store

Hogyan tudsz megtalálni minket? A Dam térről fordulj egyenesen a Hotel Krasnapolsky irányába, és sétálj végig a Damstraat-on (egy vásárló utca, ami a hotel jobb oldalán található), amíg el nem éred az első hidat, a “de Wallen” irányában. Rögtön meg fogod látni a boltot, mindjárt a jobbodon, a híd előtt - ami azt jelenti, hogy megcsináltad!

RQS Damstraat Shop
A Royal Queen Seeds Store valóban látni kell megállni vetőmag vásárlók szerte a világon.

Haarlemmerstraat: A Legújabb Márkaboltunk Amszterdamban

Immár a második Royal Queen Seeds boltot (hogy egész pontosak legyünk, márkaboltot) köszönthetjük Amszterdamban. Ha a Royal Queen földi paradicsomába vágysz, ahol megtalálhatsz mindent, amire egy hobbikertésznek csak szüksége lehet, látogasd meg boltunkat a Haarlemmerstraat-on, Amszterdamban. Nálunk minden fellelhető, magoktól, vaporizátoroktól, morzsoloktól és bongoktól kezdve, a legjobb tanácsokig, melyeket jól informált kollégáinktól kaphatsz.

Royal Queen Seeds Store

Hogyan tudsz minket megtalálni? Indulj el központi pályaudvar nyugati oldalától, az “Albert-Heijn” (Prins- Hendrikkade 20) felé, majd sétálj a “Prins-Hendrikkade” mentén, hogy a házszámokat növekvő sorrendben lásd, egészen az utca végéig, ahol kelj át a csatornán, és fordulj balra a “Singel”-en, menj ezután egyenesen, és fordulj az első utcán jobbra, ami már a “Haarlemmerstraat” lesz. Ezután már csak a 66B számú házig kell elsétálnod, hogy megérkezz a Royal Queen márkaboltjába.
Kellemes élményeket kívánunk neked!

 

AMSTERDAM RQS Stores

RQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google Maps LinkRQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google 360º Tour
RQS Haarlemmerstraat 66B, 1013 ET Amsterdam Google Maps LinkRQS Haarlemmerstraat 66B, 1013 ET Amsterdam

További RQS márkaboltok

RQS Barcelona

Üzletkereső

  • Fedezzen fel még több RQS márkaboltot
  • Viszonteladóink és partnereink

RQS üzletek

 

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.