RQS Haarlemstraat Shop

Látogasd Meg A Hivatalos Royal Queen Seeds Boltot, Amszterdamban

Egy pár éve nyílt meg a Royal Queen Seeds raktára, Amszterdam szívében - egy kicsi, de ugyanakkor magasan képzett bolt, ami azóta dugig van, mióta megnyitották, és ez nem csak a remek helyszínnek, hanem az összes, különféle, rendkívüli minőségű termék, bő választékának is köszönhető, a mindenki számára elérhető árakat már meg sem említve.

Mivel több ezer látogató, és külföldi turista lépte már át küszöbét, a Royal Queen Seeds raktárboltja immár minden európai kertész egyik ajánlott látogatóhelyévé nőtte ki magát.

A bolt kínálata tökéletesen passzol a fellendülő nemzetközi érdeklődéshez. Egyre növő népszerűségüknek köszönhetően, a feminizált magok lettek a menünkön, a leggyakrabban megjelenő árucikkeink. A Royal Queen Seeds azonos nevű, a bolt saját márkájával ellátott magjai, ma már a legmegnyerőbb, és a legfontosabb árucikkeknek számítanak a piacon.

Természetesen, itt böngészhetsz az összes, már jól ismert fajta közül is, mint a White Widow, vagy a Northern Light, de ugyanakkor a spanyol sikerként elkönyvelt Critical-t, vagy a kicsit hagyományosabb, Dutch Amnesia Haze-t is megtalálhatod nálunk. Minden egyes magunk, szakértő, spanyol kertészek által (akik kizárólag a Royal Queen Seeds-nek dolgoznak!) növesztett, tökélyre fejlesztett, stabilizált és feminizált.

Nemzetközi ajánlataink

A Royal Queen Seeds raktárának készletén helyet foglal még néhány a méltán híres, és elismert holland márkák közül is, mint például a Sensi Seeds, a Serious Seeds, a High Quality Seeds, a Black Label, a Paradise Seeds, és természetesen a Dutch Passion is. Boltunk, ugyanakkor, azt is elhatározta, hogy egy pár, kiváló, nemzetközi kollégát is hozzáad a kínálatához, ami esetünkben azt jelenti, hogy immár a Kannabia magok (Spanyolország), valamint a különleges, Joint Doctor Autoflowering Lowryders (szintén feminizált!), Olaszországból, is elérhetőek a boltunkban.

A rengeteg vásárlónk érdekében, a Royal Queen Seeds eldöntötte, hogy plusz szolgáltatásként, elindítja az online vásárlást, ahol szintén áruba bocsátja a teljes, meglévő készletét. Boltunk összes, elérhető terméke tehát, ezentúl megvásárolható online is, ahol azokat egy könnyen kezelhető weboldalon kínáljuk fel nektek.

DAMSTRAAT: Egy hely, amit mindenképp látnod kell

A Royal Queen Seeds boltja mindenképp egy olyan látványosság, amit egy magvásárló kertész sem hagyhat ki, a Föld bármely pontjáról látogasson is. Ha a környéken jársz, miért ne ugornál be a boltunkba, hogy cseveghess egy kicsit valamelyik, jól képzett kollégáinkkal, akik közül van, aki öt nyelven is folyékonyan beszél! Az Európai Magbank (=European Seed Bank) nem csak, hogy az egyik legkönnyebben felkereshető magkereskedelmi bolt Amszterdamban, de bizonyosan a legmegfizethetőbb is.

Hogyan tudsz megtalálni minket? A Dam térről fordulj egyenesen a Hotel Krasnapolsky irányába, és sétálj végig a Damstraat-on (egy vásárló utca, ami a hotel jobb oldalán található), amíg el nem éred az első hidat, a “de Wallen” irányában. Rögtön meg fogod látni a boltot, mindjárt a jobbodon, a híd előtt - ami azt jelenti, hogy megcsináltad!

RQS Damstraat Shop
A Royal Queen Seeds Store valóban látni kell megállni vetőmag vásárlók szerte a világon.

Haarlemmerstraat: A Legújabb Márkaboltunk Amszterdamban

Immár a második Royal Queen Seeds boltot (hogy egész pontosak legyünk, márkaboltot) köszönthetjük Amszterdamban. Ha a Royal Queen földi paradicsomába vágysz, ahol megtalálhatsz mindent, amire egy hobbikertésznek csak szüksége lehet, látogasd meg boltunkat a Haarlemmerstraat-on, Amszterdamban. Nálunk minden fellelhető, magoktól, vaporizátoroktól, morzsoloktól és bongoktól kezdve, a legjobb tanácsokig, melyeket jól informált kollégáinktól kaphatsz.

Hogyan tudsz minket megtalálni? Indulj el központi pályaudvar nyugati oldalától, az “Albert-Heijn” (Prins- Hendrikkade 20) felé, majd sétálj a “Prins-Hendrikkade” mentén, hogy a házszámokat növekvő sorrendben lásd, egészen az utca végéig, ahol kelj át a csatornán, és fordulj balra a “Singel”-en, menj ezután egyenesen, és fordulj az első utcán jobbra, ami már a “Haarlemmerstraat” lesz. Ezután már csak a 66B számú házig kell elsétálnod, hogy megérkezz a Royal Queen márkaboltjába.
Kellemes élményeket kívánunk neked!

 
Royal Queen Seeds

Amsterdam

Damstraat 461012 JM Amsterdam+31-(0)20-4205550 Mon / Sat: 10am - 10pm

View in Google Maps

Haarlemmerstraat 66B1013 ET AmsterdamMon / Sat: 10am - 10pm

View in Google Maps

More RQS Brand Stores

RQS Barcelona

Store Locator

  • Fedezd fel a többi RQS márkaboltunkat is
  • Keresd viszonteladóinkat és partnereinket

Find an RQS store

 

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories