Üzleteink és elérhetőségeink

A Royal Queen Seeds az egyetlen vetőmagbank 3 valódi márkabolttal. És erre jó okunk van.

Az RQS-nél szeretnénk továbbmenni annál, hogy nagyszerű genetikákat fejlesztünk. A célunk az, hogy segítséget nyújtsunk az olyan szenvedélyes termesztőket, amilyen Ön is, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a növényeikből személyes támogatással és szaktanácsadással. És azt gondoljuk, hogy ennek a legjobb módja az, hogy valódi, meglátogatható üzleteket nyitunk, ahová eljöhet, találkozhat a csapatunkkal,megnézheti a termékeinket és értékes tanácsokat kaphat.

Az első üzletünket Amszterdamban nyitottuk (a Damstraat-on), Európa kannabisz kultúrájának szívében. Azóta már a második üzletünk kettő Barcelonában. Nemrég egy vadonatúj, négyszintes RQS üzlet nyílt Bangkokban, mely a mindig nyüzsgő és izgalmas thai fővárosban kínálja termékeinket.

Minden RQS üzletben elérhető a kannabisz vetőmagok teljes skálája, valamint nagyszerű válogatás kiegészítőkből és más termékekből. Ezenkívül minden helyszínünkön rendelkezésre áll telefonos ügyfélszolgálat is az RQS vásárlóknak, ahol minden kérdésre választ kaphatnak és további információkhoz juthatnak termékeinkről.

ÜZLETEINK ELÉRHETŐSÉGE

Amszterdamban
- Darmstraat 46

Barcelonában

- Carrer Tallers 1B

Bangkok

- 8, 8/1-2 Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Subdistrict, Khlong Toei District

MILYEN TERMÉKEK TALÁLHATÓK AZ RQS MÁRKABOLTOKBAN?

Minden márkaboltunkban széles áruválasztékkal várjuk vásárlóinkat. Megtalálható a kannabisz vetőmagjaink teljes skálája (feminizált, automata virágzású és orvosi), dohányzási kellékek (vízipipák és párologtatók), termesztő kellékek (pl. tápanyag-tabletták) és még sok minden más.

Üzleteink és elérhetőségeink

MIT KÍNÁL MÉG AZ RQS MÁRKABOLT?

Pont úgy, ahogyan ön, munkatársaink is szenvedélyesen szeretik a kannabiszt, és legfőbb feladatuknak azt tartják, hogy minden kérdés, kétség esetén segítséget nyújtsanak.
Csapatunk segít a megfelelő fajta kiválasztásában, ami mind a személyes preferenciáknak, mind a termőhely adottságainak megfelel. A különleges termesztési technikákkal kapcsolatban is készen állnak a segítségnyújtásra, hogy segítsék lehető legtöbbet kihozni a növényekből.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK AZ AMSZTERDAMI ÉS A BARCELONAI ÜZLET?

Amszterdamban jelentősen különbözik a kannabisz kultúrája a barcelonaitól. Míg Amszterdamban ez már egy megszokott történet, ami máris rengeteg érdeklődőt vonz (különösen a turistákat) a Barcelonai üzlet még meglehetősen újnak számít.
Ezzel együtt már Barcelonába is egyre több látogatót vonz, mint Európa második kannabisz fővárosa. Nagyon bízunk benne, hogy a város nagy hatással lesz majd az európai kannabisz kultúrára, sőt világszerte is érezhető lesz majd a hatása az elkövetkező években.

Üzleteink és elérhetőségeink

HOGYAN TALÁLOM MEG A LEGKÖZELEBBI ÜZLETET?

Már fent van és működik az új üzletkeresőnk, így mindenki könnyedén, pillanatok alatt megtalálhatja a legújabb márkaboltunkat vagy szerződött partnerünket. Ráadásul már a Google Maps segítségével is eljuthat az üzletünkbe, amit a térképen akár 360°os képen is megtekinthet . Itt nézheti meg!

Amsterdam Cannabis Seeds

Barcelona cannabis shop

Bangkok cannabis shop

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.