Autovirágzó kannabisz magok

Az autovirágzó kannabisz magok, azok a magok amik 2-4 hét után elkezdenek maguktól virágozni. A virágzás érdekében a normál feminizált Indica és Sativa fajokat naponta 12 óra közvetlen beltéri fénynek kell kitenni, közvetlenül a rügyezés után. Szabadban nem virágzik, mivel a napsütéses órák száma változik a szezon alatt.

Az autovirágzó fajok Indica vagy Sativa fajok, keresztezve a Ruderalis-szal keresztezve, ami egy olyan kannabisz fajta, ami olyan területeken nő, ahol a nyár rövid, de rengeteg napsütéses óra van, körülbelül 22-24 óra, egy nap. A ruderalis automatikusan virágba borul nagyon rövid idő alatt (általában 2-4 hét alatt).

A Ruderalis típusú kannabisz növények leginkább Észak-Európából, Oroszországból és a szomszédos országokból - mint például Kína és Mongólia - származik. A természetben ezek a növények jóval kevesebb THC-t tartalmaznak, mint az Indica vagy a Sativa növények.

Vannak olyan ismert Ruderalis típusú növények, amik öt hét után elkezdenek virágozni. Sajnos ezek a típusok csak nagyon kevés THC-t tartalmaznak, ezért alkalmatlanok kannabisz termesztéshez.

A Ruderalis Indicával vagy Sativával keresztezve, egy olyan variánst képez, mely gyors-virágzó, magas THC tartalmat képes előállítani, így egy kitűnő kombinációt alkotva.

A Royal Queen Seeds feminizált autovirágzó növények előnyei:

  • A növények kicsik maradnak (30 cm-60 cm).
  • A növények automatikusan virágbaborulnak 2-4 hét után.
  • Az átlagos idő, az ültetéstől és az aratástól számítva 10 hét.
  • A növények nagyon kicsik és nem hívják fel magukra a figyelmet.
  • Az illatuk nem olyan erős - más példányokkal összehasonlítva - hogy észrevehető legyen.
  • Több növénye is lehet egy szezonban.
  • Az összes auto-virágzó magjaink is feminizáltak.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.