RQS CANNABIS CUP WINNERS

Termeszteni és keresztezni különböző Kannabisz törzseket gyakorlatilag egyfajta műveszet. Vállalatok és rajongók százai állítják, hogy kifejleszették a legjobb kannabisz törzseket: emiatt, hogy legyen egy tiszta és objektív képünk, hogy mégis melyik kannabisz törzs is a legjobb valójában a mezőnyben, egy rangos esemény minden évben megrendezésre kerül, egy független zsűrivel, aki eldönti, hogy melyik az év Kannabisza.

Az idők alatt több, évente megrendezésre kerülő kannabisszal kapcsolatos esemény alakult ki. A legismertebb a “Kannabisz Kupák” a Highlife Cannabis Cup, a Spannabis Cup, az Oiartzun Cup és a High Times Cannabis Cup.

A Royal Queen Seeds-nél megállás nélkül keressük a létező legjobb marihuána növényt, hogy megmérettethessük magunkat az elkövetkező évek során, a különböző versenyekben, annak érdekében, hogy ügyfeleink biztonságosan megszerezhessék a lehető legjobb kannabisz magokat. Több éves tapasztalatunk van a legjobb kannabisz fajták keresztezésében, és ennek köszönhetően nyolc nagynevű Cannabis Kupát nyertünk már.

Itt a lista a díjnyerteseinkről:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.