• Sundae Driver
 • Sundae Driver
 • Sundae Driver

Sundae Driver

más néven Sunday Driver

A Fruity Pebbles OG-ból és a Grape Pie-ból nemesített Sundae Driver törzsünk egy tökéletesen kiegyensúlyozott hibrid, gyors virágzási idővel, kiváló terméshozammal, valamint magas terpén- és THC koncentrációval.
(2) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 13.50
3x
€ 32.50
5x
€ 49.50
10x
€ 90.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 32.50

€ 32.50 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Sundae Driver: Gyümölcsös terpén- és THC bomba

Ultra-gyümölcsös hibridet keres a kannabiszkertjébe? Ne keressen tovább – a Sundae Driver a legújabb alkotásunk, amely csillagokat érő genetikával, rengeteg THC-vel és egy csomó szupergyümölcsös terpénnel büszkélkedhet.

Sundae Driver: A Fruity Pebbles OG és a Grape Pie szerelemgyermeke

A Sundae Driver tökéletes egyensúlyban tartja indica és sativa genetikáját, így változatos növekedési tulajdonságú, szilárd rügyszerkezetű, finom aromájú törzset hoz létre. Nemesítőnk ezt a hibridet a Fruity Pebbles OG (FPOG) kiegyensúlyozott, a nevéhez fűződő gabonapehelyre emlékeztető édes aromájú hibrid és a merész indica, az amerikai kedvenc Grape Pie keresztezésével hozták létre. A Sundae Driver viszont dekadens édes gyümölcs aromát, rendkívül magas gyantatermelést és kiegyensúlyozott hatásokat mutat.

A Sundae Driver hatásai és ízei

Csakúgy, mint a merész amerikai törzsek, amelyekből származik, a Sundae Driver is gazdag aromákkal rendelkezik, amely tökéletes egyensúlyban tartja a cukorkás édességet és a szőlős/bogyós aromákat a földes és fűszeres vaníliás jegyekkel. A körülbelül 24% THC-t tartalmazó Sundae Driver-ből már pár slukk elégedetté, vidámmá és motiválttá teszi. Élvezze kis adagokban reggel vagy kreatív feladatok előtt, vagy nagyobb adagokban este, amikor eljött a lazítás ideje.

A Sundae Driver termesztési jellemzői

A Sundae Driver 50%-ban indica, 50%-ban sativa. Ezek a növények tipikus hibrid szerkezettel büszkélkedhetnek, közepes méretű csomópontokkal és széles, élénk lombozattal. Beltéren 90-140cm magasra, szabadtéren pedig 180 cm magasra nőnek. Szilárd genetikája biztosítja, hogy a Sundae Driver erőteljesen növekszik a vegetatív szakaszban, 8-10 hétig tartó virágzása előtt. A betakarítás idején sűrű, feszes rügyekkel jutalmaz, amelyek erősen aromás gyantától csillognak. Míg a hozam az Ön beállításaitól és készségeitől függően változik, a Sundae Driver akár 400–450g/m²-t is képes termelni beltéren, és növényenként akár 500g-ot a szabadban.

Sundae Driver data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 23%
CBD: Alacsony
Genetikai háttér: Fruity Pebbles OG x Grape Pie
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Termés beltéren: 400 - 450 gr/m2
Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
Magasság beltéren: 90 – 140 cm
Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
Virágzási: 9 - 11 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Éghajlat: Hosszú nyár
Hatás: Eufórikus, Kiegyensúlyozott, Motiváló
Íz: Áfonya, Földes, Gyümölcsös, Vanília

  Szerző M. R. Ekkor 29/May/2023 :

  Megszólítás : Awesome service!
  Komment : Fastest shipping I’ve ever received and I live in NY! Overall great experience and I’m super pleased. Love the gift aswell!

  Szerző J. L. Ekkor 18/May/2023 :

  Megszólítás : Monsieur
  Komment : Excellente variété . Le parfait mélange entre arôme et puissance . Faire attention néanmoins , je ne recommande pas pour les cultivateurs novice car : La plante est quand même assez sensible à la sur nutrition , sous arrosage / sur arrosage . Ensuite ce n’est clairement pas une plante qui se démarque par la quantité de fleur , mais par la qualité . Donc en gros c’est super intéressant si vous avez la possibilité de la faire pousser dans de bonnes conditions environnementales.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 24401 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.