Cannabis mag szállítási információ

Vásárlóinknak a lehető leghatékonyabban és legdiszkrétebben szállítjuk termékeinket. A gyors postázási módszereinknek köszönhetően időben és titkosan érkeznek a rendelőknek csomagjaink.

Szívesen küldjük csomagjainkat a világ körül számos országba. Rendelés előtt ajánljuk, hogy ellenőrizze megrendelt termékek listáját és azt, hogy országa benne van-e a szállítási tartományban (Magyarországra szállítunk).

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink gyorsan és kifogástalan állapotban kapják meg a rendelt csomagjukat. A helymeghatározó szolgáltatásunkkal az ügyfeleink nyomon követhetik a rendelésüket. Nyugodtan válogasson a fizetési oldalon a szállítási lehetőségek között és válassza ki az önnek megfelelő opciót.

Az EU-s rendelők a rendeléstől számított 5-15 munkanapon belül számíthatnak a csomagok átvételére. Ha gyorsabb szállítást szeretne, javasoljuk a Track and Trace szolgáltatást. Amint elhagyja a rendelt csomag a raktárunkat, megadunk a rendelőnek egy nyomon követési számot, amivel megtudhatja rendelésnek a pontos helyét és a megérkezésének a várható idejét.

Az éjfél előtti rendeléseket a következő munkanapon csomagoljuk és postázzuk.

A megfelelő szállítási információkért kérjük hivatkozzon az alábbi szállítási módokra:

Shipping cannabis seeds worldwide

 

Nemzetközi szállítási rendeltetési helyek
Ahhoz, hogy elérhesse a legjobb szolgáltatásainkat és termékeinket, kérjük ellenőrizze, hogy melyik termékeinket postázzuk az adott országokba az alábbi táblázat segítségével.

Please note: The estimated delivery time to countries within Europe is 3 to 15 business days and the estimated delivery time to the rest of the world is 5 to 20 business days.  
   
Germany  
France  
Belgium  
Italy  
United Kingdom  
Spain  
Greece  
Poland  
Switzerland  
Finland  
Czech Republic  
Bulgaria  
Austria  
Ireland  
Sweden  
Denmark  
Croatia  
Slovenia  
Latvia  
Portugal  
Romania  
Luxemburg  
Slovakia  
Hungary  
Estonia  
Cyprus  
Malta  
Lithuania  
Canada  
Serbia  
Albania  
Bosnia and Herzegovina  
Macedonia  
Ukraine  
Liechenstein  
Andorra  
Turkey  
Montenegro  
Russian Federation  
Moldova  
Norway  
Iceland  
Isle of Man  
Monaco  
San Marino  

 

Személyes és privát szállítási gondoskodás
Mi, itt a Royal Queen Seeds cégnél tisztában vagyunk azzal, hogy a rendelők diszkrét szállításra vágynak. A szállítmányokat olyan csomagolásban postázzuk, amely abszolút nem nyilvános. Az alábbi csomag példák tökéletesen reprezentálják a postázott csomagjainkat. Az egyetlen információ, ami a nyilvánosság elé tárul rajtuk, az a rendelő címe, a mi visszaszállítási címünk és a postázáshoz szükséges egyéb infók.


Discrete shipping of cannabis seeds and 420 merchandise

Extra titkos csomagolás!

A Royal Queen Seeds új szintre hozza a diszkrét csomagolást. Lehetőséget nyújtunk a vásárlóinknak, hogy zárt DVD tokban rendeljék a Royal Queen Seeds magjait. Minden kertésznek és szmókernek rémálma a magok megérkezésére való várakozás. Sokan aggódhatnak azért, hogy hogyan fog kinézni a postázott csomag. A Royal Queen Seeds komoly figyelemben részesíti az ügyfeleinek az aggodalmait, ezért a csomagokon csakis a cím és a szükséges postázási információk találhatóak. Vannak, akik ezt sem tartják elég diszkrétnek, ezért a legaggodalmasabb rendelőink érdekében a Royal Queen Seeds különleges csomagolásban is postázza küldeményit.

Ez a fajta csomagolás nem tartalmaz semmiféle promóciós papírt, számlát, vagy utalást RoyalQueenSeeds.com-mal kapcsolatban. A rendelt magokat az eredeti borításukban kézzel belecsomagoljuk egy olyan papírba, ami pont úgy néz ki, mint a DVD dobozok belsejében található lapok. Ezután a lapba csomagolt magokat beletesszük egy DVD tokba, amely a magokon kívül egy véletlenszerűen kiválasztott B-filmet tartalmaz. A DVD tokot ezután műanyag burokkal lezárjuk, hogy a kíváncsiskodók elől megóvjuk.

Ennek különleges titkos csomagolásnak €5-val megemelt a díja a hagyományos küldemények árához képest.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ajándékokat (pl. matricákat, vagy cigipapírt) nem küldünk titkos csomaglás esetén.

Stealth Shipping from Royal Queen Seeds on Vimeo.

Disclaimer:
1. We appreciate your business and work diligently to provide our customers with the best service possible. Providing accurate customer payment and shipping information at the time of purchase saves time and money. Please note Royal Queen Seeds will not be held accountable for any incorrect information provided by the customer. Incorrect customer information resulting in incorrect delivery, non-delivery, detainment or charges will remain the customer's responsibility.

2. Terms & Conditions also include: The customer is fully liable for any order which has shipped and left our warehouse. Royal Queen Seeds cannot be held responsible or liable for any product content or charges involved should your parcel be stopped by any international customs process. Royal Queen Seeds releases all responsibility and obligation over to the customer for parcels which have left our warehouse.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories