Szállítási információ

Számunkra első a vevőszolgálati listánkon, hogy az ügyfeleink számára biztosítsuk a lehető leghatékonyabb, és legbizalmasabb szállítási módot. A gyorsított megrendelések a szerencsés vevőinknek a következőket jelentik: a pontos kiszállítást, a figyelmet az adatvédelmi beállítások iránt, és a mosolygós kiszolgálást.

Boldogok vagyunk, hogy oly sok országba tudunk a minőségi áruinkból szállítani. Mégis,azért rendelés előtt nem árt meggyőződni a kiválasztott áru(k)ról, és hogy az adott ország valóban szerepel az alábbi, szállítmányozási listánkban.

A kézbesítés

 • A kézbesítés körülbelül 3-15 munkanapon belül történik.
 • Csak privát címekre vagy UPS átvételi pontokra szállítunk. Nem vállalunk felelősséget, ha postafiókot, csomagpontot, szállítmányozó céget vagy nyilvános helyet ad meg szállítási címként..
 • Átvételkor szükségünk lesz az aláírásodra. Egy futár fogja kézbesíteni a csomagod a megadott címre, és ha mégsem tudnád átvenni, akkor egy üzenetet fog majd hagyni.
 • A kézbesítés pontos dátumát, vagy időpontját nem lehetséges lefoglalni.
 • A futár nem fog telefonálni, hogy ellenőrizze, otthon vagy-e.

*Felhívjuk figyelmét, hogy ingyenes szállítási szolgáltatásunk Svédországban ideiglenesen nem elérhető. A UPS Standard Shipping és a UPS Access Point a szokásos módon működik.

UPS (Standard szállítás)

 • A szállítási idő és az ár változhat a célország függvényében; az ezzel kapcsolatos információ a vásárlás befejezését követően az ellenőrző képernyőn lesz majd látható.
 • Rendszeres Csomaginformáció: amint a csomag elhagyja a mi létesítményünket, ön kap egy e-mailt, amelyben minden szállítással kapcsolatos információ szerepel. Ön mindig tudni fogja, hogy merre jár a csomagja.
 • Az 500€ feletti rendelések esetén ingyenesen választható az UPS(Standard szállítás) szolgáltatás.
 • Háztól házig szolgáltatás: A UPS felveszi raktárunkban az ön csomagját és az ön ajtajához szállítja.

Ez a szolgáltatás nem választható Egyesült Királyság.

Csomagolás

Az általad elvárt diszkréció szintjétől függően 2 féle csomagolást tudunk felajánlani:

 • Normál csomag: Ingyenes
 • A DVD tokba rejtett csomag: 5€

Megjegyzés:  Mindkét szállítási módnál ugyanannyi idő szükséges, hogy megérkezzen hozzád. Az egyetlen különbség köztük csak az, hogy melyik mennyire diszkrét.

Normál csomagPackagesLR

A DVD tokba rejtett csomag

Az országok, ahova szállítunk

Ha az országod nincs a listánkon, akkor oda nem szállítunk - egyenlőre!

Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia Lithuania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom
 
Egyesült Királyságbeli ügyfelek
Kérjük, vegye figyelembe: Jelenleg csak vetőmagjainkat szállíthatjuk az Egyesült Királyságba. Más termékeket nem lehet szállítani. Ez kihat az ingyenes ajánlatainkra is - csak az ingyenes magokat szállíthatjuk ki, más ingyenes terméket általában nem.
A Brexit miatt az Egyesült Királyságba irányuló összes megrendelést vámok és import költségek terhelik. Ön kap egy e-mailt a Royal Mail-től további utasításokkal, vagy ezeket a díjakat ki kell fizetnie a futárnak még a szállítás előtt.

Jogi nyilatkozat

1. Nagyra értékeljük vállalkozását, és szorgalmasan dolgozunk azért, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Ha vásárláskor pontos vásárlói fizetési és szállítási információkat ad meg, időt és pénzt takarít meg. Felhívjuk figyelmét, hogy a Royal Queen Seeds nem tartozik felelősséggel az ügyfél által megadott helytelen információkért. A helytelen ügyféladatok, amelyek helytelen kézbesítést, a kézbesítés elmaradását, visszatartást vagy plusz díjazást okoznak, az ügyfél felelősségébe tartoznak.
2. Az Általános Szerződési Feltételek a következőket is tartalmazzák: Az ügyfél teljes felelősséggel tartozik a raktárunkból kiszállított megrendelésekért. A Royal Queen Seeds nem tehető felelőssé semmilyen terméktartalomért vagy költségért, ha csomagját bármilyen nemzetközi vámeljárás megállítja. A Royal Queen Seeds felelősséget és kötelezettséget vállal az ügyfelekkel szemben a raktárunkból kilépő csomagokért.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk