Szállítási információ

Számunkra első a vevőszolgálati listánkon, hogy az ügyfeleink számára biztosítsuk a lehető leghatékonyabb, és legbizalmasabb szállítási módot. A gyorsított megrendelések a szerencsés vevőinknek a következőket jelentik: a pontos kiszállítást, a figyelmet az adatvédelmi beállítások iránt, és a mosolygós kiszolgálást.

Boldogok vagyunk, hogy oly sok országba tudunk a minőségi áruinkból szállítani. Mégis,azért rendelés előtt nem árt meggyőződni a kiválasztott áru(k)ról, és hogy az adott ország valóban szerepel az alábbi, szállítmányozási listánkban.

A kézbesítés

 • A kézbesítés körülbelül 3-15 munkanapon belül történik.
 • A rendelés nyomon követéséhez szükséghez információkat az általad regisztrált email címre fogjuk kiküldeni, ahogy a csomagot feladtuk (érdemes a levélszemét/spam mappát is leellenőrizni).
 • Átvételkor szükségünk lesz az aláírásodra. Egy futár fogja kézbesíteni a csomagod a megadott címre, és ha mégsem tudnád átvenni, akkor egy üzenetet fog majd hagyni.
 • A kézbesítés pontos dátumát, vagy időpontját nem lehetséges lefoglalni.
 • A futár nem fog telefonálni, hogy ellenőrizze, otthon vagy-e.

UPS (Standard szállítás)

 • A szállítási idő és az ár változhat a célország függvényében; az ezzel kapcsolatos információ a vásárlás befejezését követően az ellenőrző képernyőn lesz majd látható.
 • Rendszeres Csomaginformáció: amint a csomag elhagyja a mi létesítményünket, ön kap egy e-mailt, amelyben minden szállítással kapcsolatos információ szerepel. Ön mindig tudni fogja, hogy merre jár a csomagja.
 • Az 500€ feletti rendelések esetén ingyenesen választható az UPS(Standard szállítás) szolgáltatás.
 • Háztól házig szolgáltatás: A UPS felveszi raktárunkban az ön csomagját és az ön ajtajához szállítja.

Ez a szolgáltatás nem választható: Ciprus, Horvátország, Máltán, Észtország és Bulgáriában

Csomagolás

Az általad elvárt diszkréció szintjétől függően 2 féle csomagolást tudunk felajánlani:

 • Normál csomag: Ingyenes
 • A DVD tokba rejtett csomag: 5€

Megjegyzés:  Mindkét szállítási módnál ugyanannyi idő szükséges, hogy megérkezzen hozzád. Az egyetlen különbség köztük csak az, hogy melyik mennyire diszkrét.

Normál csomagPackagesLR

A DVD tokba rejtett csomag

Az országok, ahova szállítunk

Ha az országod nincs a listánkon, akkor oda nem szállítunk - egyenlőre!

Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia Lithuania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom
 

Disclaimer

 1. We appreciate your business and work diligently to provide our customers with the best service possible. Providing accurate customer payment and shipping information at the time of purchase saves time and money. Please note Royal Queen Seeds will not be held accountable for any incorrect information provided by the customer. Incorrect customer information resulting in incorrect delivery, non-delivery, detainment or charges will remain the customer's responsibility.
 2. Terms & Conditions also include: The customer is fully liable for any order which has shipped and left our warehouse. Royal Queen Seeds cannot be held responsible or liable for any product content or charges involved should your parcel be stopped by any international customs process. Royal Queen Seeds releases all responsibility and obligation over to the customer for parcels which have left our warehouse.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.