Rolunk

A Royal Queen Seeds Európa leggyorsabban növekedő cannabis tenyésztői közé tartozik. Széles kínálatunkban feminizált, autoflowering és gyógyászati magokat kínálunk, elfogadható árakon, valamint gyors, és teljesen diszkrét szállítási feltételekkel.

Mi, a RQS-nél büszkék vagyunk arra, hogy akár még hobbikertészeknek is prémium minőségű variánsokat tudunk szolgáltatni. Egyedülálló genetikáink pedig több, mint 20 év tenyésztői, és termesztői tapasztalat gyümölcsei. Ezek a magok számos díjat is elnyertek, köztük a méltán híres Highlife, és High Times Cannabis Kupákat.

Minden magot kézzel szedünk és válogatunk ki azok bio anyukájukról, majd pedig teszteljük azok genetikai tisztaságát. A magokat azért is ellenőrizzük, hogy biztosítsuk, hogy azok csírázási erőssége is eléri a normál szintet. Amint rendben találjuk a magok minőségét, azok kiváló minőségű csomagolásba lesznek zárva, majd abban szállítva is, hogy ezzel is biztosítani tudjuk azok biztonságát.

Boltjaink, ugyanakkor, kiváló ajánlatokkal rendelkeznek CBD olajok, a növényeid számára való bio-tápanyagok, kezdő készletek és a RQS árukészletének király gyűjteménye, úgy mint ruhák, dohányzási kellékek és más dolgok terén. Ráadásul, a cannabis blogunkat is rendszeresen frissítjük, mélyreható cikkekkel a cannabis termesztéséről, kultúrájáról, valamint más, cannabis-szal kapcsolatos hírekről.

A RQS választásával szinte biztos lehetsz abban, hogy a legkiválóbb minőségű genetikájú magokat kapod. Mi is csak egy dolog miatt vagyunk ebben az üzletben: azért, hogy megosszuk a cannabis iránti szenvedélyünket olyan, lelkes kertészekkel, mint Te is vagy. Böngészd hát a magkatalógusunkat még ma, és ne habozz hozzáadni a rendkívüli genetikáinkat a gyűjteményedhez.

Video id: V3TNmY9qXVc

Néhány előnye a RQS magoknak:

  • Minden magot részletesen tesztelünk, így tudjuk garantálni a genetikai tisztaságukat.
  • Minden cannabis-magot kézzel szedünk.
  • Csakis az erős adottságokkal rendelkező egyedeket tartjuk meg, mint például a Haze-eket, vagy a fehér fajokat.
  • Minden mag egyenesen bio anyanövénytől származik.
  • Naponta teszteljük a magjainkat, hogy garantáljuk a "csíráztatási erejüket".
  • Vákuumosan csomagoljuk a magokat.
  • Magas ellenállóképességű csomagokba zárjuk a magokat.

Ha extra információra lenne szüksége, vagy ha közölni szeretné hozzászólását, telefonon vagy e-mailen keresztül elérhet minket. A Royal Queen Seeds csapata az ön rendelkezésére áll.

Minden jót,

A Royal Queen Seeds csapat.

Royal Queen Seeds Spain

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.