A Royal Queen Seeds-ről

Video id: 925826649

Jövőképünk és küldetésünk

A kannabisz egy tekintélyes növény. Évek óta meg van bélyegezve, de mi hiszünk az erejében, hogy pozitív változást hoz majd.

Maga a termesztése is a természethez és a teremtéshez kötődik. Felszabadítja elménket, és segít kiszakadni a mindennapi stresszből.

A mi küldetésünk, hogy világszerte megerősítsük a kannabisztermesztőket. Az alapvető ismeretek megosztásával arra törekszünk, hogy bővítsük a kannabiszhasználók és -rajongók közösségét, miközben hűek maradunk a felelősség és a fenntarthatóság alapvető értékeihez.

Mi vagyunk a Royal Queen Seeds

Az RQS-nél időtlen klasszikusokat és élvonalbeli genetikákat termesztünk, minden típusú termesztő számára aprólékosan kiválogatva a legeredményesebb vetőmagokat.

Minden mag organikusan termesztett bionövényekből kerül kiválogatásra, és szigorú vizsgálatnak vetjük alá őket, hogy teljesítsék a csírázási aránnyal szemben támasztott magas követelményeket. Tőlünk nem csak magokat kap; kaput nyitunk egy egyedülálló termesztési utazáshoz.

Új identitás, ugyanaz a hozzáállás

Az átállás során időtlen RQS logónkat is megtalálhatja az új, frissített logó mellett – egy ideig együtt fognak létezni, de emiatt nem kell aggódnia!

Tisztában vagyunk vele, hogy a változás, különösen egy akkora, mint a mostani, bizonytalanságot okozhat – távolodunk az ismerőstől. Kérdezhetné, miért kell változtatni? Ez ugyanaz a magbank? A vetőmag kollekció is ugyanaz?

A válasz határozott IGEN!

Tartson velünk ebben az átalakulásban, és élvezze evolúciónk szépségét.

RQS about us

Gyökereinkről dióhéjban

  • 2007: A magbank létrehozása előtt az RQS már alapos ismeretekkel rendelkezett és szenvedélyesen gyakorolta a kannabisz-nemesítést. Akkoriban még nem volt annyi tenyésztő, mint manapság.
  • 2010: Vetőmagunk iránti érdeklődést követően megnyitottuk első üzletünket Hollandiában, az amszterdami Damstraatban.
  • 2011: Elindítottuk a Royal Queen Seeds weboldalt, amely kiváló minőségű feminizált vetőmagokat, valamint átlátható és segítőkész ügyfélszolgálatot biztosít – azzal a céllal, hogy Európa-szerte megfeleljen az otthoni kannabisztermesztők elvárásainak.
  • 2016: Bővült az utcai jelenlétünk, Spanyolországban a barcelonai Carrer dels Tallers üzletünkbe is ellátogathattak az első ügyfelek.
  • 2022: Az RQS kelet felé vette az irányt - legújabb üzletünk Bangkokban, Thaiföldön egy négyszintes épületben kapott helyet, ahol a legjobb termékeink, egy társalgó és még élő növények találhatók!
  • 2023: Elkezdtük a forgalmazást az Egyesült Államokon belül, ráadásul bevezettük a piacra az első igazi F1 hibrid kannabiszmagokat!
  • 2024: Nagy lendülettel indult az év! Új márkaarculatot és logót fogadtunk el, miközben egyesítettük erőinket befolyásos partnereinkkel, akik osztoznak elképzeléseinkben.
Timeline Royal Queen Seeds

Csapatunk

Az RQS-nél csapatunk szenvedélyes egyének sokszínű csoportja, pont olyanok, mint minden termesztő, akivel találkozunk. Büszkék vagyunk vibráló termesztő-közösségünkre, amelynek tagjai szívesen osztják kannabisz iránti szenvedélyünket. Elkötelezettek vagyunk az inspiráló termesztés mellett, ezért mindig örömmel kínálunk segítséget és információt mindenkinek, aki szeretne csatlakozni közösségünkhöz.

Az RQS-en túl: A Kannabisz Közösség

Lépjen kapcsolatba velünk a népszerű közösségi médiaplatformokon! Szeretünk közösségben tevékenykedni, elősegíteni a tudás- és tapasztalatcserét. Tevékenységünk középpontjában az Önnel való kapcsolat áll – kérdések megválaszolása, tapasztalatok megosztása vagy egyszerűen csak a beszélgetések élvezete. Csatlakozzon hozzánk ezen az úton. Termesszen tovább.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds Youtube

Az innováció szükségessége

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy úttörő szerepet töltünk be és bemutattuk a világnak az F1 hibrid kannabiszmagot. Az otthoni termesztők számára elérhető magvak nagyobb egyenletességgel, kivételes hozamokkal és kiemelkedő hatékonysággal büszkélkedhetnek. De ha folyamatosan növekedhetünk, miért kellene itt megállnunk?

Egy szó a fenntarthatóságról

A természet szerelmeseiként hiszünk abban, hogy pozitív hatást érhetünk el az organikus és fenntartható termesztési módszerek népszerűsítésével. Különböző lépéseket teszünk, ajándékaink tekintetében fokozatosan áttérünk a műanyagról az újrahasznosíthatóra és aktívan osztjuk meg a biotermesztési módszerekről szóló tartalmat.

A zöldebb jövő építése egy út és mi készen állunk rá, hogy járjunk rajta, útközben pedig új fejlesztési lehetőségeket keresünk.

RQS Dicsőségszoba

Néhány sikerünk az elmúlt évekből.

Royal Queen Seeds Trophy Room

Hol találhat meg minket?

Webáruházunk mellett fizikailag is jelen vagyunk Európa kannabisz-desztinációinak szívében, két üzlettel.

Az RQS első fizikai üzletében Amszterdam szívében, a Damstraaton lenyűgöző genetikai készletünk széles választékát kínáljuk. Legújabb barcelonai helyszínünk kannabiszmúzeum stílusú, így egzotikus bongokban és gyönyörű üveg dabokban gyönyörködhet, miközben népszerű és klasszikus genetikát vásárol.

Jöjjön el és ismerje meg barátságos munkatársainkat, és töltse fel készleteit magokkal és egyéb finomságokkal!

Minden a kannabiszról szól

A kannabisz története, különösen a fogyasztása és termesztése viharos és izgalmas volt. A „szubkultúrának” tartott kannabisz-termesztés és -fogyasztás ma már széles körben elfogadottá vált, és hatalmas népszerűségnek örvend a modern társadalomban.

A kannabisz rajongói ma már mindennapi emberek, akik egyszerűen szeretnek fejlődni és tanulni. Ön már tagja a közösségnek?

Kérdések és válaszok: A Royal Queen Seeds-ről

📍 Hol találhatók a Royal Queen Seeds üzletek?
Jelenleg három fizikai üzletünk van, két üzlet Amszterdamban (Damstraat és Haarlemmerstraat) egy pedig Barcelonában, a Carrer de Tallers-ban.
🏠 Hol található az RQS központja?
A Royal Queen Seeds online és fizikai üzleteket működtet Hollandiában és Spanyolországban, központja pedig Barcelonában található. A közeljövőben egy negyedik üzlet megnyitását is tervezzük.
🌱 Vásárolhatok-e magot a Royal Queen Seeds-től?
Egész Európába és Chilébe is szállítunk. A kannabiszmagok megszerzése általában véve teljesen legális. Ingyenes sztenderd szállítást, UPS Standard szállítást és UPS csomagpontokhoz történő szállítást is választhat. Diszkrét csomagolást is kínálunk, ami azt jelenti, hogy a vetőmagokat egy DVD-tokba csomagolva kapja meg.
📥 Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a Royal Queen Seeds-zel?
Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüponton keresztül.

Alternatív megoldásként forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailben. A barátságos Royal Queen Seeds csapat az Ön rendelkezésére áll!

E-mail: [email protected]
t: 34 93 737 98 46 (8:00-16:00 között)
Adó: ESB-65812810
Megfelelőségi tanúsítvány: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Grow Higher!

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.