A Royal Queen Seeds-ről

About Royal Queen Seeds

Víziónk és küldetésünk

Szeretjük, ha a lelkes termesztők osztoznak velünk a kannabisz iránti szenvedélyünkben. Célunk a legjobb genetika biztosítása. Minden termesztőt támogatunk.

A mottónk egyszerű: Szenvedéllyel minőségi genetikát termeszthet!

Hiszünk a kannabiszban és annak erejében, és szeretnénk segíteni a termesztőket és a fogyasztókat, hogy többet megtudjanak erről a nagyszerű növényről.

Mindezt úgy tesszük, hogy nemesítünk és keressük a legjobb genetikát, amely a kannabiszfogyasztók minden típusát kielégíti, megosztjuk termesztési tapasztalatainkat, eloszlatjuk a mítoszokat és naprakészek vagyunk a legfrissebb tanulmányokkal és fejlesztésekkel kapcsolatban. Célunk, hogy létrehozzuk és segítsük a termesztők és a kannabisz-rajongók közösségét, valamint időt és forrásokat nem kímélve támogatjuk a kannabisz-szektor fejlesztéseit.

Video id: 744092291
  • Nemesítés

Az RQS-nél arra törekszünk, hogy csak a legjobb genetikákkal foglalkozzunk és a termesztők minden típusát kiszolgáljuk. Valamennyi vetőmagunk bionövényekből származik, kézzel szedjük őket és teszteljük genetikai tisztaságukat. Szintén naponta ellenőrizzük vetőmagjaink csírázási képességét is, hogy az iparágvezetők lehessünk ezen a területen is. A piacon elérhető legtisztább CBD termékeket szállítjuk, organikus és fenntartható gyártókkal szerződünk.

  • Innováció

A Royal Queen Seeds-nél folyamatosan fejlődünk. Az RQS Pro márkanév alatt azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű vetőmagokat fejlesszünk ki a professzionális piac számára, ezáltal a minden termesztő számára elérhető genetikák is fejlődnek.

Mivel vezető szerepet töltünk be a gyógyászati célú és a szabadidős kannabisz területén, vannak eszközeink és energiánk a kannabisz-nemesítés jövőjének újratervezéséhez. Innovációval és kreativitással pedig világszerte pozitív változást generálunk a kannabisz közösségben.

Stabilabb és tisztább genetikára törekszünk mind a kannabiszfajták, mind a fogyasztók érdekében. Ugyanolyan izgatottak vagyunk a világ zöld jövőjével kapcsolatban, mint minden egyes ügyfelünk.

Our Vision and Mission

  • Csapatunk

Az RQS csapat lelkes és szenvedélyes. Elhivatott termesztők vagyunk, élvezzük, ha megoszthatjuk kannabisz iránti szeretetünket és tudásunkat, és mindig szívesen segítünk, válaszolunk minden vásárlónknak.

  • Közösségi média

Megtalálhat minket a népszerű közösségi média platformokon - élvezzük, hogy a közösség részei lehetünk. Gyakran szponzorálunk és rendezünk versenyeket a legnépszerűbb kannabisz-közösségekben.

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás és a tudás megosztása kulcsfontosságú számunkra az RQS-nél. A legújabb kommunikációs technológiák lehetővé teszik, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjünk termelőinkkel, és bizalom alakuljon ki márkánk és szakértelmünk iránt.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds LinkedIn

Fenntarthatóság

A kannabisztermesztés vezetőiként nagy felelősség hárul ránk a környezetvédelem terén, ezért támogatjuk az organikus és fenntartható termesztési módszereket. Hogy kertészeink számára a nap a választható legjobb és legtermészetesebb fényforrás.

Video id: 733881361
  • Minden a kannabiszról szó

A kannabisz története, különösen annak fogyasztása és termesztése viharos és izgalmas. A kannabisz korábban nem volt elérhető a nagyközönség számára - fogyasztóiról, termesztőiről csak mint egy „szubkultúra” tagjairól beszéltek, ma viszont széles körben elfogadottá vált, a modern társadalomban óriási népszerűségnek örvend és felszálló ágban van.

A kannabiszrajongókra már nem mint „lázadókra” tekintenek, ők is csak mindenféle emberek. Mi itt az RQS-nél, mindent megteszünk, hogy mindenkit egyesítsünk filozófiánkkal: „Termesztés, együtt!”. A kannabisz-növények iránti szeretet megosztásáról és terjesztéséről van szó!

  • RQS üzletek

Webáruházunk mellett fizikailag is jelen vagyunk Európa kannabisz célpontjaiban, három üzlettel.

Az RQS első fizikai üzletében, Amszterdam szívében, a Damstraat utcán, lenyűgöző genetikáink átfogó termékskáláját kínáljuk. Legfrissebb helyszínünk Barcelonában, Spanyolországban pedig kannabiszmúzeumnak van kialakítva, így megcsodálhatja az egzotikus bongokat és gyönyörű üvegpipákat, miközben népszerű és klasszikus genetikákat vásárol.

Jöjjön és ismerkedjen meg barátságos személyzetünkkel, szerelkezzen fel magokkal és egyéb finomságokkal!

RQS történet

RQS Storyline

Mielőtt 2007-ben létrehoztuk vetőmag-bankunkat, az RQS már hosszú évek óta szenvedélyesen szerette és gyakorolta a kannabisz-nemesítést. A törzseink iránti óriási érdeklődés hatására 2010-ben megnyitottuk első üzletünket Amszterdamban, a Damstraat-on.

2011-ben elindítottuk a Royal Queen Seeds weboldalt. 2016-ban pedig Spanyolországban a barcelonai Carrer de Pelai üzletünkben fogadtuk az első ügyfeleket.

Ma az RQS Európa 17 országában működik, és több mint 90 kiváló minőségű törzset, termesztőberendezéseket, kertészeti tanácsokat, ismereteket, tippeket és egyebeket kínálunk.

Kérdések és válaszok: A Royal Queen Seeds-ről

📍 Hol találhatók a Royal Queen Seeds üzletek?
Jelenleg három fizikai üzletünk van, két üzlet Amszterdamban (Damstraat és Haarlemmerstraat) egy pedig Barcelonában, a Carrer de Tallers-ban.
🏠 Hol található az RQS központja?
A Royal Queen Seeds online és fizikai üzleteket működtet Hollandiában és Spanyolországban, központja pedig Barcelonában található. A közeljövőben egy negyedik üzlet megnyitását is tervezzük.
🌱 Vásárolhatok-e magot a Royal Queen Seeds-től?
Egész Európába és Chilébe is szállítunk. A kannabiszmagok megszerzése általában véve teljesen legális. Ingyenes sztenderd szállítást, UPS Standard szállítást és UPS csomagpontokhoz történő szállítást is választhat. Diszkrét csomagolást is kínálunk, ami azt jelenti, hogy a vetőmagokat egy DVD-tokba csomagolva kapja meg.
📥 Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a Royal Queen Seeds-zel?
Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüponton keresztül.

Alternatív megoldásként forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailben. A barátságos Royal Queen Seeds csapat az Ön rendelkezésére áll!

E-mail: [email protected]
t: 34 93 737 98 46 (8:00-16:00 között)
Adó: ESB-65812810
Megfelelőségi tanúsítvány: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

A Royal Queen Seeds csapat.

Royal Queen Seeds Spain

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.