Autovirágzó cannabis mag

Autovirágzó kannabiszmagvaink átfogó választéka szakszerű nemesítés eredménye, melynek célja az volt, hogy a növények a fényciklustól függetlenül virágozzanak. Az önvirágzó kannabisz növényeknek kevesebb idő szükséges a virágzáshoz, így egy szezonban többször is szüretelhetünk.

 • Watermelon Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Do-Si-Dos Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Purple Punch Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Mimosa Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Sherbet Queen Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Sweet ZZ Automatic
  € 25.00 € 20.00
 • Green Gelato Automatic
  € 27.00 € 24.30
 • Haze Berry Automatic
  € 21.50 € 15.05
 • HulkBerry Automatic
  € 27.00 € 24.30
 • Purple Queen Automatic
  € 23.00 € 18.40
 • Fat Banana Automatic
  € 23.00 € 20.70
 • Royal Cookies Automatic
  € 25.00 € 17.50
 • Royal Gorilla Automatic
  € 27.00 € 24.30
 • Royal Dwarf
  € 15.00 € 12.00
 • Easy Bud
  € 17.50 € 12.25
 • Quick One
  € 15.00 € 13.50
 • Royal Kush Automatic
  € 21.50 € 12.90
 • Royal Critical Automatic
  € 21.50 € 12.90
 • Royal Haze Automatic
  € 21.50 € 17.20
 • Northern Light Automatic
  € 23.00 € 20.70
 • Royal AK Automatic
  € 21.50 € 15.05
 • Royal Bluematic
  € 23.00 € 13.80
 • Autoflowering Mix
  € 21.50 € 19.35
 • Royal Creamatic
  € 20.00 € 14.00

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Mik azok az autovirágzó kannabisz magok?

Az autovirágzó kannabiszmagból olyan növények fejlődnek, amelyek automatikusan kezdenek virágzani 2–4 hetes növekedés után. A termesztőknek nem kell foglalkozniuk azzal,hogy a virágzási fázis elindítása és fenntartása érdekében változtassanak a világítás ütemezésén, mint ahogyan azt a feminizált fotoperiodikus kannabisz termesztése esetén kellene.

Az automatikus virágzású növénynek sokkal kevesebb időre van szüksége a növekedési fázishoz. Néhány fajta a csírázást követő 8 héten belül készen áll a betakarításra . Ráadásul az autovirágzók kompaktak, ami kiválóan alkalmassá teszi őket beltéri termesztésre. Mivel ennyire kényelmesek, az autovirágzók a kezdő kannabisz termesztőknek (is) ideálisak.

Nem fotoperiodikus törzsek: Mit jelent ez?

A feminizált (fotoperiodikus) kannabisz növények attól függően kezdenek virágzani, hogy mennyi fényt kapnak. A természetben akkor kezdik a virágzást, amikor a napok a nyár végén rövidülni kezdenek. A beltéri termesztők pedig úgy indítják el ezt a folyamatot, hogy termesztőlámpájukat 12 óra fény és 12 óra sötét szakaszra állítják.

Ezzel szemben az automatikusan virágzó törzsek az életkoruk alapján virágzanak, a világos órák számától függetlenül, ami azt jelenti, hogy nem fotoperiodikus törzsek.

Az automatikus virágzás több figyelemreméltó tulajdonsággal rendelkezik:

 • 2–4 hét után automatikusan virágozni kezd
 • Az ültetés és a betakarítás között átlagosan 10 hét telik el.
 • Az automata magvakat is feminizálják. Nem kell aggódnia a hím növények miatt.
 • A növények kicsik (30–100 cm).
 • Nem feltűnőek. Ideálisak a titkos termesztéshez.
 • Szezononként több termést lehet betakarítani.

Az automata virágzás sajátosságai

A modern autovirágzók versenytársai lettek a feminizált fotoperiodikus törzseknek (néhányan meg is előzték azokat) hatékonyság, hozam és aroma szempontjából. Ugyanakkor továbbra is nyújtják ugyanazokat az előnyöket, amiket fentebb említettünk, és különösen elismertek stabilitásuk és szívósságuk miatt.

Manapság az automaták még a legigényesebb felhasználókat is kielégítik: A rekreációs célú felhasználóknak nem okoz majd nehézséget THC-ben gazdag automatikus fajtát találni, a holisztikus felhasználók pedig válogathatnak a THC-ben szegény, de magas CBD tartalmú automaták között, hogy a nem-pszichoaktív kannabinoid előnyeit élvezzék.

Ki használja az automatikus kannabisz törzseket, és miért?

 • Termesztők: A termesztők kedvelik az autovirágzókat, mert kényelmesek, egyszerű őket termeszteni, megfelelő gondozás mellett gyors termést eredményeznek. Kompakt méretükkel a legjobbnak számítanak a kisméretű tereken történő termesztéshez - kiválóan alkalmasak mikro-termesztéshez, vagy egy -két növény erkélyen történő elhelyezéséhez. Emellett a szabadban is jól növekszik, mivel ellenálló és robusztus. Ráadásul kis mérete miatt jó választás lehet a gerillatermesztők számára is.
 • Dohányosok: A szabadidős felhasználók ugyanúgy élvezhetik az automatákat, mint a feminizált fotoperiodikus kannabiszt. Ha a high-t keresi, ami a relaxálástól a felpörgésig, a szórakozásig és kuncogásig bármi lehet, találni fog az ízlésének megfelelő automatikusan virágzó növényt! Egyes automaták az átlagosnál valamivel alacsonyabb THC-tartalommal rendelkeznek, így ideálisak azok számára, akik enyhébb és kiegyensúlyozottabb hatást szeretnének a kannabisz elszívásakor.

Hogyan termesszen autovirágzó vetőmagokból

 • Használjon könnyű, jó vízelvezető talajt

Az autovirágzókhoz még a feminizált fotoperiodikus kannabisz növényekénél is lazább talajra lesz szüksége. Szükség esetén használjon perlitet a talajba a légáramlás és a vízelvezetés fokozása érdekében.

 • Beltéren vagy kültéren

Beltéren: Nincs szükség arra, hogy a lámpák világítási idejét átkapcsolja a virágzáshoz, mint például a fotoperiodikus kannabisz esetében. Az autovirágzókat 18/6 (18 óra fény, 6 óra sötétség) vagy 24/0-ás ütemezés szerint tarthatja a magvetéstől a betakarításig.

Szabadban: Nincs annyi kötöttség az évszakokhoz, mint a fotoperiodikus növények esetében. Az automatákat az év bármelyik szakaszában elültetheti, feltéve, hogy nincs fagy. A betakarítást 8–10 héttel későbbre tervezheti. Ha néhány hetes időközönként ültet önvirágzó növényeket, évente több termést is szüretelhet! Az automatikus virágzás rendkívül biztonságos és kompakt. Ez teszi őket tökéletessé a visszafogott kültéri műveletekhez.

 • Optimális hőmérséklet és páratartalom az automatikus virágzáshoz

Az egészséges növekedés érdekében a termesztőhelyiség hőmérsékletét tartsa 21°C-on (szobahőmérsékleten). A hűvösebb hőmérséklet vagy a túlzott meleg problémákat okozhat a termesztés során.

Az automatikus virágzás optimális páratartalma a növény életkorától függ. Az első hetekben a nedvesebb környezetet részesítik előnyben. Amikor a növények virágzanak, csökkentse a relatív páratartalmat 40–50% -ra, hogy csökkentse a penészesedés kialakulásnak kockázatát.

 • Milyen tápanyagokra van szükség az automatikus virágzáshoz?

Általában véve az automatikusan virágzó növények kisebbek, mint a feminizált fotoperiodikus kannabiszok. A kisebb növények kevesebb tápanyagot igényelnek, mint a nagy növények.

Ha a kereskedelemben kapható kannabisztápanyagokat használ, csak az ajánlott adag ½ vagy ¼-ét adja az önvirágzóknak. Ha előzetesen kezelt cserepes talajkeverékeket használ, akkor valószínűleg nem kell tápoznia, amíg az önvirágzók körülbelül a 3. vagy a 4. héten nem kezdenek el virágzani.

 • Milyen víz kell az automatikus virágzáshoz?

Mivel az autovirágzók kisebbek és kisebb gyökérrendszerrel is rendelkeznek, kevesebb vizet fognak felszívni, mint a nagy feminizált fotóperiodikus növényeket. Ne öntözze túl, és hagyja, hogy a talaj kiszáradjon két öntözés között.

A talajban történő termesztés során a víz- / tápanyagoldat optimális pH-értéke 6–7. A természetes pH-t felfelé vagy lefelé módosító termékekkel beállíthatja vizét a megfelelő pH-értékre.

 • Mi a helyzet a kezelési technikákkal az önvirágzó kannabisz esetén?

A növényi kezelési technikák, például a topping, a FIM, a szupermetszés és a levéltelenítés nem ajánlottak az automatikus virágzáshoz. Bármely olyan kezelés, amely a növények károsodásával jár, ideiglenesen lelassítja vagy leállítja növekedésüket, és időre lesz szükségük a gyógyuláshoz - ez az idő pedig az automatikus virágzású növényeknek nem áll rendelkezésére (korlátozott élettartamuk miatt). A hozamok jelentősen csökkentek.

Másrészt kipróbálhatja a szelíd növényi kezeléseket, például az LST-t (alacsony stresszhatású kezelés), amikor meghajlítja a szárakat és ágakat, hogy egyenletes lombkoronát hozzon létre, és optimalizálja a fényhatást. Felejtse el azokat a részeket, amelyek bármilyen vágást vagy lecsípést igényelnek.

Autovirágzó cannabis mag: Kérdések és válaszok

Mennyi időre van szükség egy autovirágzó termesztéséhez?
Ez a törzstől függ. De jellemző, hogy az automatikusan virágzó törzsek sokkal gyorsabban készen állnak, mint a feminizált fotoperiodikus kannabisz. Az automatikus virágzás átlagos életciklusa körülbelül 10 hét, néhány törzs pedig már a csírázást követő 8. héten készen áll.
Termeszthet-e ugyanabban a helyiségben feminizált fotoperiodikus és autovirágzó kannabiszt?
Lehetséges, de ez nem optimális. Az egyik probléma a két típus közötti méretbeli különbség lehet. A másik az, hogy fény ütemezését 12/12-re kell váltania, ha azt szeretné, hogy virágozzanak a fotoperiodikus növények, azaz így az automaták kevesebbet kapnak, mint az ajánlott 18 vagy 20 óra, ennek eredményeként kisebb lesz a hozamuk.
Hogyan készülnek az autovirágzó növények?
Az önvirágzó törzseket indica vagy sativa növények és ruderális fajták keresztezésével hozzák létre. A Ruderalis a kannabisz vad altípusa, amely olyan régiókban nő, ahol a nyár nagyon rövid, de sok órányi nappali fény jellemző (például Észak-Európában vagy Szibériában). Ezek a növények úgy alakultak ki hogy a virágzásukat nem a napfényes órák száma, hanem az életkoruk határozza meg.
A terpének hatása az autovirágzó törzsekben
A terpének a kannabiszban található aromás összetevők. Minden törzsnek más terpénprofilja van, amely megkülönböztető aromákat és ízeket ad nekik. Így, amikor az automatája rügyeit szívja, citrusos, virágos, gyümölcsös, pézsmás vagy akár benzines illatokat is érezhet és kóstolhat az eltérő terpénprofil miatt.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

SZŰRŐK
TERMESZTÉS TÍPUSA
Hozam
Magasság
Termés
Height
Virágzás
THC
CBD
Típus
Éghajlat

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.