• Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic

A Sweet ZZ Automatic úttörő fejezet az autovirágzó genetikák világában. A legtöbb más fajtát a hatékonyság, az íz és a hozam szempontjából is lemossa a pályáról.
(305) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 25 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (265)
 • Vásárlói képek (4)

Sweet ZZ Automatic egy autovirágzó anomália

A kezdő termesztőket gyakran vonzzák az automatikus virágzású törzsek, mivel könnyen termeszthetők. A gyakorlottabbak azonban jellemzően fotoperiodikus törzseket választanak a jelentősebb hozam érdekében. A Sweet ZZ Auto egyesíti ezeket a tulajdonságokat, hogy megfeleljen mind a kezdő, mind a haladó termesztők igényeinek. Egyszerű nevelni, és olyan termést hoz, amely verseng a legtöbb fotoperiodikus növénnyel.

Tehetséges nemesítőink prémium szülő-törzsekkel alkották meg ezt a példányt. A cél a kezdetektől az önvirágzó genetika színvonalának emelése volt. A hozam és a hatás nélkülözhetetlen tényezők voltak, de még az ízének is rendben kellett lennie. Tenyésztőink éppen ebből az okból választották a Zkittlezt az első szülő törzsnek. Díjnyertes íze és illata komoly lelkesedést vált ki, míg az indica high pihentető hatással jár. Aztán még kellett találnunk valami hasonlóan ízletes dolgot, hogy az autovirágzó genetikát is a keverékbe hozzuk. Az Diesel Auto volt a tökéletes választás. Ez a hölgy édes kiütéssel kecsegtet és gyors növekedéssel büszkélkedhet. Szakértő nemesítőink gondosan kombinálták ezeket a genetikákat, és az eredmény kiemelkedő lett. Megszületett az Sweet ZZ Automatic, tulajdonságai lenyűgöznek minket.

Video id: 484158925

A SWEET ZZ AUTOMATIC HATÁSA, ÍZE ÉS AROMÁJA

Az Sweet ZZ Automatic indica-domináns genetikai profilt örökölt. Elsősorban kifejezetten tompító high-jal jár, amely a testet célozza meg. Alulbecsülnénk, ha ezt a hatást pihentetőnek minősítenénk. A laboratóriumban megvizsgáltuk a virágaiból vett mintát és megerősítettük az elképesztő 18% THC-szintet. A kannabinoid ilyen magas koncentrációja mélyen nyugtató hatással tompítja a testet, megakadályozva a szorongást és a stresszt. Az Sweet ZZ Auto kiváló fajta a kikapcsolódáshoz, ha Ön és dohányzó barátai teljesen ki akarják ütni magukat. Rendeljen valami ételt, tegyen be egy jó filmet, és meneküljön el a valóságból egy időre.

A pihentető terpének sora fokozza az intenzív és tartós high-t. Ezek a molekulák finom ízeket biztosítanak, és drámai módon befolyásolják a hatást. A leggyakoribb terpén a Sweet ZZ Auto-ban a kariofilén, amely fűszeres- és borsos jegyeket hordoz. Érdekes módon a molekula szintén kannabinoid szerepet játszik. A kariofilén aktiválja az endokannabinoid rendszer CB2 receptorjainak gyulladásgátló hatását. Ez a mechanizmus növeli az Sweet ZZ Auto általános terápiás potenciálját.

A törzs emellett magas mennyiségű humulént is tartalmaz, amelynek komló íze és illata van. A limonén egy másik kiemelkedő terpén a keverékben, amely citromos aromákat és szorongásgátló hatásokat kínál.

A ZZ AUTOMATIC TERMESZTÉSE

Tehát tele van THC-vel és ízletes terpénekkel. Mit kérhetne még? Nos, készüljön fel a nagy fináléra. Az Sweet ZZ Automatic rövid idő alatt lenyűgöző hozamot eredményez. Miután a magjai kicsíráztak, körülbelül 75 napon belül sűrű lombkoronát hoz létre érett rügyekkel. Ez alatt az idő alatt körülbelül egy méter magasra emelkedik.

Ha azt tervezi, hogy ezt a törzset bent ülteti, akkor a maximális terméshozam 400g/m² körül várható. Ha szabadtéri kereskedelmi termesztő, akkor nagyjából 160 g/m² erőteljes termésre számíthat.

Sweet ZZ Automatic data sheet
A fajta típusa: Autovirágzó
THC: 18%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
Termés kültéren: 90 - 175g/plant
Magasság beltéren: 70-120 cm
Magasság szabadtéren: 100 - 120 cm
Virágzási: 6 - 7 hetek
Szüreti hónapja: 9 - 11 hét a csírázás után
Genetikai háttér: Sweet ZZ x Diesel Auto
Típus: Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
Hatás: Tompa
Éghajlat: Hideg
Íz: Citrusfélék, Cukorka, Gyümölcsös

  Szerző J. P. Ekkor 11/May/2021 :

  Megszólítás : Easy and strong
  Komment : 2/2 sprouted and finished up nicely. Highly recommendable.

  Szerző Y. L. Ekkor 10/May/2021 :

  Megszólítás : M yan
  Komment : Très bonne graine unpeu fragile mais bonne qualité

  Szerző Y. H. Ekkor 05/May/2021 :

  Megszólítás : zz
  Komment : al seeds 100% up

  Szerző F. P. Ekkor 04/May/2021 :

  Megszólítás : good product
  Komment : good

  Szerző H. A. Ekkor 04/May/2021 :

  Megszólítás : Hulk
  Komment : Sie sind am wachsen dran. Mal sehen wat draus wird.

  Szerző T. P. Ekkor 03/May/2021 :

  Megszólítás : TP
  Komment : Dutch here, Lovely seeds, the grow went amazing and my friends loved the flavour and smell of it, its a very sticky product at the end but thats only a plus, super fun to do and would recommend getting this.

  Szerző M. M. Ekkor 26/Apr/2021 :

  Megszólítás : sweet zz
  Komment : snel bezorgd en alle zaadjes zijn op de vensterbank al binnen 1 week ontkiemt !! begin volgende week kunnen ze eindelijk naar buiten en kunnen ze lekker aan de bloei beginnen!

  Szerző G. R. Ekkor 19/Apr/2021 :

  Megszólítás : Buona resa
  Komment : Non ha avuto particolari problemi

  Szerző J. D. Ekkor 19/Apr/2021 :

  Megszólítás : Mr
  Komment : Fast grower, very nice

  Szerző U. D. Ekkor 15/Apr/2021 :

  Megszólítás : Germination 100%
  Komment : 3 out of 3. glass of water 24h and then paper towel 😎

  Szerző K. C. Ekkor 09/Apr/2021 :

  Megszólítás : Super!
  Komment : Zoals altijd top, groeit goed, alle zaden uitgekomen, top smaak en goede opbrengst!

  Szerző A. S. Ekkor 06/Apr/2021 :

  Megszólítás : Very good
  Komment : Everything is perfect !

  Szerző D. D. Ekkor 01/Apr/2021 :

  Megszólítás : Mademoiselle
  Komment : Parfait

  Szerző M. S. Ekkor 01/Apr/2021 :

  Megszólítás : Good
  Komment : Easy grow, nice taste and high

  Szerző F. I. Ekkor 29/Mar/2021 :

  Megszólítás : Sweetzzauto in box
  Komment : Precisa nella Germinazione (dopo soltanto 2giorni da messa in umido) e velocissima nella crescita (utilizzando un mix molto morbido ed arieggiato di argilla espansa e torba, la piantina immediatamente ha cominciato a crescere velocissima) - * umidità 60% e temperatura 24'C durante Germinazione. * umidità 50% e temperatura 24'C durante Fioritura. Pianta bassa e tozza da foglie larghe Molto sensibile alle variazioni di potenza luminosa: a causa della rottura di un faretto la potenza luminosa si è ridotta di 1/3 e purtroppo ancora piccola, la pianta è subito fiorita. Ultimi 30giorni di pazienza e vedrò il risultato


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.