• Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic

Hallott már valaha olyan automatic fajtáról, amelynek 18%-os a THC szintje? Mi sem, ezért megalkottuk.
 4.5/5 (128) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Sweet ZZ Automatic egy autovirágzó anomália

A Sweet ZZ Automatic úttörő fejezet az autovirágzó genetikák világában. A legtöbb más fajtát a hatékonyság, az íz és a hozam szempontjából is lemossa a pályáról. A kezdő termesztőket gyakran vonzzák az automatikus virágzású törzsek, mivel könnyen termeszthetők. A gyakorlottabbak azonban jellemzően fotoperiodikus törzseket választanak a jelentősebb hozam érdekében. A Sweet ZZ Auto egyesíti ezeket a tulajdonságokat, hogy megfeleljen mind a kezdő, mind a haladó termesztők igényeinek. Egyszerű nevelni, és olyan termést hoz, amely verseng a legtöbb fotoperiodikus növénnyel.

Tehetséges nemesítőink prémium szülő-törzsekkel alkották meg ezt a példányt. A cél a kezdetektől az önvirágzó genetika színvonalának emelése volt. A hozam és a hatás nélkülözhetetlen tényezők voltak, de még az ízének is rendben kellett lennie. Tenyésztőink éppen ebből az okból választották a Zkittlezt az első szülő törzsnek. Díjnyertes íze és illata komoly lelkesedést vált ki, míg az indica high pihentető hatással jár. Aztán még kellett találnunk valami hasonlóan ízletes dolgot, hogy az autovirágzó genetikát is a keverékbe hozzuk. Az Diesel Auto volt a tökéletes választás. Ez a hölgy édes kiütéssel kecsegtet és gyors növekedéssel büszkélkedhet. Szakértő nemesítőink gondosan kombinálták ezeket a genetikákat, és az eredmény kiemelkedő lett. Megszületett az Sweet ZZ Automatic, tulajdonságai lenyűgöznek minket.

A SWEET ZZ AUTOMATIC HATÁSA, ÍZE ÉS AROMÁJA

Az Sweet ZZ Automatic indica-domináns genetikai profilt örökölt. Elsősorban kifejezetten tompító high-jal jár, amely a testet célozza meg. Alulbecsülnénk, ha ezt a hatást pihentetőnek minősítenénk. A laboratóriumban megvizsgáltuk a virágaiból vett mintát és megerősítettük az elképesztő 18% THC-szintet. A kannabinoid ilyen magas koncentrációja mélyen nyugtató hatással tompítja a testet, megakadályozva a szorongást és a stresszt. Az Sweet ZZ Auto kiváló fajta a kikapcsolódáshoz, ha Ön és dohányzó barátai teljesen ki akarják ütni magukat. Rendeljen valami ételt, tegyen be egy jó filmet, és meneküljön el a valóságból egy időre.

A pihentető terpének sora fokozza az intenzív és tartós high-t. Ezek a molekulák finom ízeket biztosítanak, és drámai módon befolyásolják a hatást. A leggyakoribb terpén a Sweet ZZ Auto-ban a kariofilén, amely fűszeres- és borsos jegyeket hordoz. Érdekes módon a molekula szintén kannabinoid szerepet játszik. A kariofilén aktiválja az endokannabinoid rendszer CB2 receptorjainak gyulladásgátló hatását. Ez a mechanizmus növeli az Sweet ZZ Auto általános terápiás potenciálját.

A törzs emellett magas mennyiségű humulént is tartalmaz, amelynek komló íze és illata van. A limonén egy másik kiemelkedő terpén a keverékben, amely citromos aromákat és szorongásgátló hatásokat kínál.

A ZZ AUTOMATIC TERMESZTÉSE

Tehát tele van THC-vel és ízletes terpénekkel. Mit kérhetne még? Nos, készüljön fel a nagy fináléra. Az Sweet ZZ Automatic rövid idő alatt lenyűgöző hozamot eredményez. Miután a magjai kicsíráztak, körülbelül 75 napon belül sűrű lombkoronát hoz létre érett rügyekkel. Ez alatt az idő alatt körülbelül egy méter magasra emelkedik.

Ha azt tervezi, hogy ezt a törzset bent ülteti, akkor a maximális terméshozam 400g/m² körül várható. Ha szabadtéri kereskedelmi termesztő, akkor nagyjából 160 g/m² erőteljes termésre számíthat.

 • A fajta típusa: Autovirágzó
 • THC: 18%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
 • Termés kültéren: 90 - 175g/plant
 • Magasság beltéren: 70-120 cm
 • Magasság szabadtéren: 100 - 120 cm
 • Virágzási: 6 - 7 hetek
 • Szüreti hónapja: rügyezés után 8-9 héttel
 • Genetikai háttér: Sweet ZZ x Diesel Auto
 • Típus: Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
 • Hatás: Betépve
 • Éghajlat: Hideg
 • Íz: Citrom, Édes

  By J. B. on 28/May/2020 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Super livraison, super graine, super plantes au top

  By C. G. on 28/May/2020 :
  (5)

  Title : Germination parfaite
  Comment : Toutes mes graines ont germées ! Pour l'instant tout va bien, merci RQS !

  By A. D. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Zz auto
  Comment : Livraison sans problème, 6 graines, 6 graines germées dont une white Widown en parfaite santé, mise en pot final après 3 jours truc de dingue en extérieur

  By T. A. on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : Sweet zzzzzx
  Comment : Very good

  By Q. W. on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : nice
  Comment : smell and taste so fine !!! easy grow, nice seeds !!!!

  By F. . on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : Zz
  Comment : Ottimo!!!

  By P. C. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Prima esperienza automatiche
  Comment : Ottimo prodotto, consegna discreta e prima dei tempi previsti, assistenza in iter perfetta.

  By R. R. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Good quality
  Comment : Top top top

  By C. G. on 25/May/2020 :
  (4)

  Title : Parfait
  Comment : Très satisfait

  By R. P. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : How they deal with problems
  Comment : Perfect customer service, my order didn’t arrive but was registered as delivered. No problem, immediately resent new seeds. Thanks, full marks for customer satisfaction. Also seeds are 100% germination.

  By S. S. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Sarah
  Comment : Speedy and discreet delivery and all seeds have germinated and are looking good

  By L. D. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : loud budd
  Comment : looking good so far going into week 4 ! 10/10

  By T. H. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Very good
  Comment : Nice strain, beautiful

  By T. S. on 22/May/2020 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Bien emballé, discret, et graines toutes germé

  By M. F. on 22/May/2020 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Super


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..