• Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Auto
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Auto + 3

Sweet ZZ Auto

aka / más néven Zkittlez Auto, Skittles Auto

A Sweet ZZ Auto vetőmagok úttörő lépést jelentenek az autovirágzó-genetika világában. A legtöbb más fajtát a hatékonyság, az íz és a hozam szempontjából is lemossa a pályáról.
(418) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 5.70
3x
€ 15.00
5x
€ 22.50
10x
€ 42.00
25x
€ 84.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 15.00

€ 25.00 (-40%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (357)
 • Vásárlói képek (3)

Sweet ZZ Auto magok: a Grape Ape és a Grapefruit utóda egy önvirágzó anomália

A kezdő termesztőket gyakran vonzzák az automatikus virágzású törzsek, mivel könnyen termeszthetők. A gyakorlottabbak azonban jellemzően fotoperiodikus törzseket választanak a jelentősebb hozam érdekében. A Sweet ZZ Auto vetőmagok kombinálják ezeket a tulajdonságokat, hogy megfeleljenek a kezdő és haladó termelők igényeinek is. Egyszerű nevelni, és olyan termést hoz, amely verseng a legtöbb fotoperiodikus növénnyel.

Tehetséges nemesítőink a Sweet ZZ Auto vetőmagokat prémium szülői törzsek felhasználásával hozták létre. A cél a kezdetektől az önvirágzó genetika színvonalának emelése volt. A hozam és a hatás nélkülözhetetlen tényezők voltak, de még az ízének is rendben kellett lennie. Tenyésztőink éppen ebből az okból választották a Zkittlezt az első szülő törzsnek. Díjnyertes íze és illata komoly lelkesedést vált ki, míg az indica high pihentető hatással jár. Aztán még kellett találnunk valami hasonlóan ízletes dolgot, hogy az autovirágzó genetikát is a keverékbe hozzuk. A Sweet ZZ Auto magok tökéletes választást jelentenek a kezdőknek és veteránoknak egyaránt. Ez a hölgy édes kiütéssel kecsegtet és gyors növekedéssel büszkélkedhet. Szakértő nemesítőink gondosan kombinálták ezeket a genetikákat, és az eredmény kiemelkedő lett. Megszületett a Sweet ZZ Auto törzs, melynek tulajdonságai lenyűgöztek minket.

Video id: 484158925

A Sweet ZZ Auto törzs hatásai, íze és aromája

A Sweet ZZ Auto magok indica-domináns genetikai profilt örököltek. Elsősorban kifejezetten tompító high-jal jár, amely a testet célozza meg. Alulbecsülnénk, ha ezt a hatást pihentetőnek minősítenénk. A laboratóriumban megvizsgáltuk a virágaiból vett mintát és megerősítettük az elképesztő 18% THC-szintet. A kannabinoid ilyen magas koncentrációja mélyen nyugtató hatással tompítja a testet, megakadályozva a szorongást és a stresszt. Az Sweet ZZ Auto kiváló fajta a kikapcsolódáshoz, ha Ön és dohányzó barátai teljesen ki akarják ütni magukat. Rendeljen valami ételt, tegyen be egy jó filmet, és meneküljön el a valóságból egy időre.

A pihentető terpének sora fokozza az intenzív és tartós high-t. Ezek a molekulák finom ízeket biztosítanak, és drámai módon befolyásolják a hatást. A leggyakoribb terpén a Sweet ZZ Auto-ban a kariofilén, amely fűszeres- és borsos jegyeket hordoz. Érdekes módon a molekula szintén kannabinoid szerepet játszik. A kariofilén aktiválja az endokannabinoid rendszer CB2 receptorjainak gyulladásgátló hatását. Ez a mechanizmus növeli az Sweet ZZ Auto általános terápiás potenciálját.

A törzs emellett magas mennyiségű humulént is tartalmaz, amelynek komló íze és illata van. A limonén egy másik kiemelkedő terpén a keverékben, amely citromos aromákat és szorongásgátló hatásokat kínál.

A Sweet ZZ Auto vetőmagok termesztése

Tehát tele van THC-vel és ízletes terpénekkel. Mit kérhetne még? Nos, készüljön fel a nagy fináléra. A Sweet ZZ Auto vetőmagok tökéletes választást jelentenek, ha rövid idő alatt lenyűgöző termést szeretne elérni. A csírázás után mindössze 75 nap kell ahhoz, hogy érett rügyek sűrű lombkoronájával találkozzunk. Ez alatt az idő alatt körülbelül egy méter magasra emelkedik.

Ha a Sweet ZZ Auto magokat a termesztőhelyiségben tervezi termeszteni, akkor 400g/m² maximális hozamra számíthat. Ha szabadtéri kereskedelmi termesztő, akkor nagyjából 160 g/m² erőteljes termésre számíthat.

Sweet ZZ Auto data sheet
A fajta típusa: Autovirágzó
THC: 18%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
Termés kültéren: 90 - 175g/plant
Magasság beltéren: 70-120 cm
Magasság szabadtéren: 100 - 120 cm
Virágzási: 6 - 7 hetek
Szüreti hónapja: 9 - 11 hét a csírázás után
Genetikai háttér: Sweet ZZ x Diesel Auto
Típus: Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
Hatás: Tompa
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Citrusfélék, Cukorka, Gyümölcsös

  Szerző P. H. Ekkor 17/Jul/2024 :

  Megszólítás : Great plant
  Komment : Grew huge in a 1 gal pot.Nice firm bugs with a sweet fruity taste and smell.Do yourself a favour and grow this plant.

  Szerző G. N. Ekkor 10/Jul/2024 :

  Megszólítás : Awesome choice!
  Komment : Great yields. Very easy to plant. Sprouted super fast like always and is always great to watch them grow! Taste super amazing too!

  Szerző D. T. Ekkor 11/Jun/2024 :

  Megszólítás : PiPa
  Komment : Alles super, guter Versand, schöne Verpackung, super Keimrate und tolle Pflanzen. Wachsen sehr gut.

  Szerző M. G. Ekkor 13/Apr/2024 :

  Megszólítás : Sweet ZZ
  Komment : great yields and tasty frosty buds

  Szerző M. K. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : DerRheinlandgrower
  Komment : Mega geile Sorte Gut gekeimt und Super Performer wirklich schnell und Gutes Teipenen Profil kann ich getrost weiter Empfehlen

  Szerző P. Z. Ekkor 27/Mar/2024 :

  Megszólítás : Zichla
  Komment : Wie immer schnelle Lieferung. Schon bei der ersten Bestellung war ich mit meinen Samen vollkommen zufrieden. Ich habe mein Growplatz auf einem überdachten Balkon ohne künstliches Licht nur Wettergeschützt und ich war begeistert von diesen Auoflowsamen. Nächsten Monat bestelle ich noch welche 😀

  Szerző F. M. Ekkor 28/Feb/2024 :

  Megszólítás : M.M.
  Komment : lovely :) and big yield!

  Szerző B. B. Ekkor 02/Feb/2024 :

  Megszólítás : Rasta Safari
  Komment : Hosianna - ich habe keinen " Gärtnerdaumen " aber das Sweet ZZ , hatte mir sehr gut " gemundet " Wirkung, Geschmack, Aussehen waren optimaxi. Auch die Kommunikation zu RQS ist mit positiv zu bewerten. Thanx

  Szerző T. K. Ekkor 09/Jan/2024 :

  Megszólítás : Out Dirt
  Komment : Top terpents and the effect!

  Szerző R. S. Ekkor 21/Nov/2023 :

  Megszólítás : Goulmi
  Komment : Super plante très bon goût fruité je recommande 👍🏻

  Szerző K. P. Ekkor 20/Nov/2023 :

  Megszólítás : homme
  Komment : livraison en 3 jour 3sur3 germer👌🏼

  Szerző A. D. Ekkor 06/Nov/2023 :

  Megszólítás : beautiful autoflowering!
  Komment : Sweet zz is a top autoflowering, it gave an excellent harvest with a strong and pleasant flavour, I also recommend it for beginners.

  Szerző Z. H. Ekkor 19/Oct/2023 :

  Megszólítás : sweet zz
  Komment : plant is dense and compact with bud. Smells AMAZING during flower.

  Szerző L. Z. Ekkor 01/Sep/2023 :

  Megszólítás : Larz
  Komment : Die Sorte hat mir ein Freund empfohlen und ich habe mich sofort verliebt. Super Geschmack und gute Dröhnung

  Szerző G. F. Ekkor 30/Aug/2023 :

  Megszólítás : Straordinaria
  Komment : Ho collezionato molto prodotti di rqs ma questa varietà la pongo alla vetta della classifica, davvero molto produttiva e un gusto delizioso..forse un pochino lenta nella fioritura per il resto una bomba


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37835 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.