• Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic

Hallott már valaha olyan automatic fajtáról, amelynek 18%-os a THC szintje? Mi sem, ezért megalkottuk.
(272) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 7.60
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 56.00
25x
€ 112.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 20.00

€ 25.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-20%)

Vásároljon és nyerjen 20 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (236)
 • Vásárlói képek (4)

Sweet ZZ Automatic egy autovirágzó anomália

A Sweet ZZ Automatic úttörő fejezet az autovirágzó genetikák világában. A legtöbb más fajtát a hatékonyság, az íz és a hozam szempontjából is lemossa a pályáról. A kezdő termesztőket gyakran vonzzák az automatikus virágzású törzsek, mivel könnyen termeszthetők. A gyakorlottabbak azonban jellemzően fotoperiodikus törzseket választanak a jelentősebb hozam érdekében. A Sweet ZZ Auto egyesíti ezeket a tulajdonságokat, hogy megfeleljen mind a kezdő, mind a haladó termesztők igényeinek. Egyszerű nevelni, és olyan termést hoz, amely verseng a legtöbb fotoperiodikus növénnyel.

Tehetséges nemesítőink prémium szülő-törzsekkel alkották meg ezt a példányt. A cél a kezdetektől az önvirágzó genetika színvonalának emelése volt. A hozam és a hatás nélkülözhetetlen tényezők voltak, de még az ízének is rendben kellett lennie. Tenyésztőink éppen ebből az okból választották a Zkittlezt az első szülő törzsnek. Díjnyertes íze és illata komoly lelkesedést vált ki, míg az indica high pihentető hatással jár. Aztán még kellett találnunk valami hasonlóan ízletes dolgot, hogy az autovirágzó genetikát is a keverékbe hozzuk. Az Diesel Auto volt a tökéletes választás. Ez a hölgy édes kiütéssel kecsegtet és gyors növekedéssel büszkélkedhet. Szakértő nemesítőink gondosan kombinálták ezeket a genetikákat, és az eredmény kiemelkedő lett. Megszületett az Sweet ZZ Automatic, tulajdonságai lenyűgöznek minket.

Video id: 484158925

A SWEET ZZ AUTOMATIC HATÁSA, ÍZE ÉS AROMÁJA

Az Sweet ZZ Automatic indica-domináns genetikai profilt örökölt. Elsősorban kifejezetten tompító high-jal jár, amely a testet célozza meg. Alulbecsülnénk, ha ezt a hatást pihentetőnek minősítenénk. A laboratóriumban megvizsgáltuk a virágaiból vett mintát és megerősítettük az elképesztő 18% THC-szintet. A kannabinoid ilyen magas koncentrációja mélyen nyugtató hatással tompítja a testet, megakadályozva a szorongást és a stresszt. Az Sweet ZZ Auto kiváló fajta a kikapcsolódáshoz, ha Ön és dohányzó barátai teljesen ki akarják ütni magukat. Rendeljen valami ételt, tegyen be egy jó filmet, és meneküljön el a valóságból egy időre.

A pihentető terpének sora fokozza az intenzív és tartós high-t. Ezek a molekulák finom ízeket biztosítanak, és drámai módon befolyásolják a hatást. A leggyakoribb terpén a Sweet ZZ Auto-ban a kariofilén, amely fűszeres- és borsos jegyeket hordoz. Érdekes módon a molekula szintén kannabinoid szerepet játszik. A kariofilén aktiválja az endokannabinoid rendszer CB2 receptorjainak gyulladásgátló hatását. Ez a mechanizmus növeli az Sweet ZZ Auto általános terápiás potenciálját.

A törzs emellett magas mennyiségű humulént is tartalmaz, amelynek komló íze és illata van. A limonén egy másik kiemelkedő terpén a keverékben, amely citromos aromákat és szorongásgátló hatásokat kínál.

A ZZ AUTOMATIC TERMESZTÉSE

Tehát tele van THC-vel és ízletes terpénekkel. Mit kérhetne még? Nos, készüljön fel a nagy fináléra. Az Sweet ZZ Automatic rövid idő alatt lenyűgöző hozamot eredményez. Miután a magjai kicsíráztak, körülbelül 75 napon belül sűrű lombkoronát hoz létre érett rügyekkel. Ez alatt az idő alatt körülbelül egy méter magasra emelkedik.

Ha azt tervezi, hogy ezt a törzset bent ülteti, akkor a maximális terméshozam 400g/m² körül várható. Ha szabadtéri kereskedelmi termesztő, akkor nagyjából 160 g/m² erőteljes termésre számíthat.

Sweet ZZ Automatic data sheet
A fajta típusa: Autovirágzó
THC: 18%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
Termés kültéren: 90 - 175g/plant
Magasság beltéren: 70-120 cm
Magasság szabadtéren: 100 - 120 cm
Virágzási: 6 - 7 hetek
Szüreti hónapja: 9 - 11 hét a csírázás után
Genetikai háttér: Sweet ZZ x Diesel Auto
Típus: Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
Hatás: Tompa
Éghajlat: Hideg
Íz: Citrusfélék, Cukorka, Gyümölcsös

  Szerző M. D. Ekkor 03/Mar/2021 :

  Megszólítás : mikael DAVID (france)
  Komment : j'ai reçu ma commande vraiment très rapidement (3 jours avec de la neige sur l'europe en prime, la commande passée chez les concurrents est arrivée en 10 jours), et ai reçu un paquet de graines en cadeau, ce qui est cool, à l'heure actuelle je ne peux rien dire sur la qualité des graines, en revanche, sur le service commercial, c'est juste parfait, mieux que les concurrents que j'ai essayé, je vous en dirais plus dans quelques semaines. Si la qualité des graines est aussi bonne que le service proposé par RqS, j'oublierai les autres vendeurs. I received my order really quickly, (within 3 days even with the snow storm in Europe, the order i've made the same day from concurrent came in 10 days ), as a gift I received 3 seeds, witch is cool. I can't tell right now about the quality of the seeds, but for the service quality it's just perfect, better than others seed's sellers i've tried. I'll tell you more in a few weeks. if seeds quality is as good as the service of rqs i'll surely forget all the other sellers.

  Szerző N. T. Ekkor 02/Mar/2021 :

  Megszólítás : ZZ top
  Komment : 3/3 ontkiemd, de dames groeien goed, nu net aan begin van bloei :)

  Szerző M. C. Ekkor 01/Mar/2021 :

  Megszólítás : Mr M
  Komment : ¨Perfect product growing very fast , tasty

  Szerző J. C. Ekkor 01/Mar/2021 :

  Megszólítás : Jul
  Komment : La Sweet ZZ à un gout formidable , j'ai beaucoup aimé

  Szerző S. M. Ekkor 22/Feb/2021 :

  Megszólítás : Sweet ZZ AUTOMATIC
  Komment : Polecam nasionka na 3 dzień pokazało kielka

  Szerző A. S. Ekkor 19/Feb/2021 :

  Megszólítás : Delivery
  Komment : Rápido e discreto. 5 estrelas

  Szerző F. T. Ekkor 17/Feb/2021 :

  Megszólítás : Lovly weed
  Komment : Great taste and you get really high.

  Szerző S. D. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : Small
  Komment : Germination serviette humide et hop local chaudière....Et là erreur...serviette sèche le lendemain et graine fendue.... Foutues ? Non remouillees et germination au top 24 heures après. Pousse nickel superbe génétique....

  Szerző V. C. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : Super Rapido
  Komment : Germogliato in tre giorni, crescita a vista d’occhio. 3 su 3

  Szerző M. B. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : Accro Obedo
  Komment : Livraison ultra rapide (3 jours). Colis soigné et beau packaging . Il ne me reste plus qu'à commencer . Je recommanderai assurément sur RQS et recommanderai RQS aux potes qui seraient tentés de commander des graines via le web.

  Szerző M. F. Ekkor 08/Feb/2021 :

  Megszólítás : Spedizione e germinazione super
  Komment : 5 gg per avere i semi( spedizione semplice)e in 4 gg 3 su 3 germinati. 👍👍👍🤟

  Szerző O. K. Ekkor 08/Feb/2021 :

  Megszólítás : O.K.
  Komment : Gutes Produkt

  Szerző F. P. Ekkor 04/Feb/2021 :

  Megszólítás : Fnuky
  Komment : Germée en 3 jours 3/3... magnifique plante..

  Szerző D. A. Ekkor 02/Feb/2021 :

  Megszólítás : GThothD
  Komment : Good quality, nice smell and strong :D

  Szerző T. D. Ekkor 01/Feb/2021 :

  Megszólítás : Tony
  Komment : Germination ok croissance prometteuse à suivre


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.