Online exkluzív: Ingyenes kannabisz magok és termékek

AJÁNDÉK MAGOK

€ 25,- 1 Free Seed
€ 50,- Ajándék Mag
€ 75,- Ajándék Mag
€ 110,- 8 Ajándék Mag
€ 135,- 10 Ajándék Mag
€ 200,- 15 Ajándék Mag
€ 260,- 20 Ajándék Mag
€ 325,- 25 Ajándék Mag
€ 390,- 30 Ajándék Mag
€ 455,- 35 Ajándék Mag
€ 520,- 40 Ajándék Mag
€ 585,- 45 Ajándék Mag
€ 650,- 50 Ajándék Mag
€ 715,- 55 Ajándék Mag
€ 780,- 60 Ajándék Mag
You will receive a random pack from the Royal Queen Seeds collection

FREE MERCHANDISE

€ 25,- Tick_2 NA NA
€ 50,- Tick_2 Tick_2 NA
€ 75,- Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3
€ 110,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 135,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 200,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 260,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 325,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 390,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 455,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 520,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 585,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 650,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 715,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 780,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
  Grinder Smoking Paper Lighter  

Ingyenes vetőmagok

Az RQS véletlenszerűen kiválasztott kannabiszmagot kínál ingyenesen * webáruházunkban történő *minősített vásárlások mellé. Vásároljon legalább 25 euró értékben és ingyenes vetőmagot kap. Minden költési küszöbértéknél (25 euró felett) a vetőmagok száma egyre nő, egészen 60 db ingyenes vetőmagig! További részletek az alábbi táblázatokban találhatók. Az összes vetőmag véletlenszerűen kerül kiválasztásra a Royal Queen Seeds katalógusból. 

Ingyenes kannabisz termékek

Az ingyenes vetőmag promóció mellett egy sor olyan terméket is kínálunk, amelyek *minősített vásárlásokkal ingyenesen megszerezhetők webáruházunkban. A minimális 25 eurós megrendelés mellé ingyenes morzsolót . Minden elért költési küszöb után (25 euró felett) cigarettapapírt és öngyújtókat adunk a rendeléshez. További részletek az alábbi táblázatokban találhatók.

  •  A Royal Queen Seeds ingyenes vetőmag és ingyenes kannabisz termék promóciója nem érhető el más ajánlatokkal vagy kedvezményekkel együtt.
  • A szállítási és a rejtett szállítási költségek nem számítanak bele a költési küszöbértékbe.
  • Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Vaporizátorok nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába

Csak az ingyenes vetőmagok érvényesek az Egyesült Királyságból érkező megrendeléseihez. Az olyan ingyenes árucikkek, mint a sodrópapírok, öngyújtók vagy morzsolók itt nem elérhetőek.

Ha bármilyen kérdése van az ingyenes vetőmag, vagy az ingyenes kannabisz termék promócióval kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal.

 

A magok

Free feminized cannabis seeds with your order

Minden ingyenes cannabis termék közül, a magok amik valószínűleg a leginkább felkelthették a figyelmedet. Az ingyen magokat véletlenszerűen választjuk. De nem kell azért aggódni: ezek a magok a mi fajtaismereti döntéseink alapján kerültek ki, és szerepel az Amnesia Haze, a Critical, a Royal Moby, és a White Widow mellett még más, díjnyertes változatunk is közöttük. A vicces rész lesz kitalálnod, hogy melyik melyik lesz. De, ugye, mondanom sem kell, hogy tényleg jó pofa egy meglepetés lesz.

 

Morzsolók

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

A legjobb módja, hogy frissen termesztett Royal gubáid megmorzsolhasd. Nem számít, hogy szívni szeretnéd a Királyi Kendered, vagy inkább sütibe sütnéd. Mindkét célra nagyon is hasznos, ha van egy fűmorzsolód, amivel meg tudsz bizonyosodni, hogy a cannabis megfelelően szét lett terítve a spanglidban, vagy a sütidhez. Nem kell többet kézzel tördelned a bugákat, és nincsenek többé ragadós ujjak. Innentől, az összes ragacsos anyag a jointodba kerül majd.

 

Matricák

Free Cannabis Stickers

Egy másik, remek gyűjteményünk, melyet most a legtöbb csomagolásba rejtve találhatsz meg, a matricáink. Ezeken rajta szerepel a Royal Queen Seeds logója, egy király illusztrációval valamelyik marijuana variánsról, ami kapható nálunk. Ez a szerény kis művészet biztosan jól fog mutatni bármelyik kemény felületen.

 

Papírok és szűrők

Free smoking papers and rolling papers

A nálunk felkínált cigaretta-, és csigapapír-választékok egy fantasztikus “trip”hez készültek. Arra tervezték őket, hogy ha lehet, még lassabban égjenek. Ez, a füved elfogyasztásához nyújt több időt, és élvezetet számodra. A hivatalos mérés 4.5/10.8 cm, amely vastagság már egyáltalán nem fog zavarni kedvenc kenderfélét megízlelésében. A csigapapírnak hála, anélkül hogy megégetne, a finom arany minden egyes cseppjét a spanglidba szórhatod.

 

Öngyújtók

Free RQS Lighter

A gyújtók már régóta a 420 életstílusával vonhatók üsszefüggésbe. Hogy miért, hát arra is megvan a velős indok. Ezek az öngyújtók egy kissé hosszított alakkal rendelkeznek, ami miatt elég biztonságossá válik a használata.  A Royal Queen Seeds gyújtóit fekete színben, a cég logójával, az iroda számával, webcímmel és email címmel ellátva adjuk. Azoknak, akik mokkolnak, ez az egyik legjobb gyújtó.

 

Poszterek

Free Cannabis Posters

És végezetül, itt vannak még a csodálatos művészeti munkákkal megáldott cannabis posztereink. 5 különböző poszterrel tudunk szolgálni, rajtuk a 4 legmenőbb fajtánkkal, valamilyen szabad ég alatt készült háttérben. Élvezd a képeket, ahogy majd egy Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze, vagy egy Shining Silver Haze, egy kis stílussal, igazi fényt visz a szobád mindennapjaiba.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk