Online exkluzív: Ingyenes kannabisz magok és termékek

AJÁNDÉK MAGOK

€ 25,- 1 Free Seed
€ 50,- Ajándék Mag
€ 75,- Ajándék Mag
€ 110,- 8 Ajándék Mag
€ 135,- 10 Ajándék Mag
€ 200,- 15 Ajándék Mag
€ 260,- 20 Ajándék Mag
€ 325,- 25 Ajándék Mag
€ 390,- 30 Ajándék Mag
€ 455,- 35 Ajándék Mag
€ 520,- 40 Ajándék Mag
€ 585,- 45 Ajándék Mag
€ 650,- 50 Ajándék Mag
€ 715,- 55 Ajándék Mag
€ 780,- 60 Ajándék Mag
You will receive a random pack from the Royal Queen Seeds collection

Great Value

Best Offer

FREE MERCHANDISE

€ 25,- NA NA NA
€ 50,- NA NA
€ 75,- NA
€ 110,-
€ 135,-
€ 200,-
€ 260,-
€ 325,-
€ 390,-
€ 455,-
€ 520,-
€ 585,-
€ 650,-
€ 715,-
€ 780,-
  Grinder Stickers Smoking Paper Lighter Posters  

Great Value

Best Offer

*At the moment we cannot guarantee the usual inclusion of stickers and posters with your order; the rest of the freebies will be included as normal. This allows our staff to meet current high demand and take the time and care for safety precautions. We will be back to normal ASAP.

Ingyenes vetőmagok

Az RQS véletlenszerűen kiválasztott kannabiszmagot kínál ingyenesen * webáruházunkban történő *minősített vásárlások mellé. Vásároljon legalább 25 euró értékben és ingyenes vetőmagot kap. Minden költési küszöbértéknél (25 euró felett) a vetőmagok száma egyre nő, egészen 60 db ingyenes vetőmagig! További részletek az alábbi táblázatokban találhatók. Az összes vetőmag véletlenszerűen kerül kiválasztásra a Royal Queen Seeds katalógusból. 

Ingyenes kannabisz termékek

Az ingyenes vetőmag promóció mellett egy sor olyan terméket is kínálunk, amelyek *minősített vásárlásokkal ingyenesen megszerezhetők webáruházunkban. A minimális 25 eurós megrendelés mellé ingyenes morzsolót és matricválogatást kap. Minden elért költési küszöb után (25 euró felett) cigarettapapírt, öngyújtókat és plakátokat adunk a rendeléshez. További részletek az alábbi táblázatokban találhatók.

*A minősített vásárlásokba nem tartoznak bele az ömlesztett vetőmagok. A Royal Queen Seeds ingyenes vetőmag és ingyenes kannabisz termék promóciója nem érhető el más ajánlatokkal vagy kedvezményekkel együtt. A szállítási és a rejtett szállítási költségek nem számítanak bele a költési küszöbértékbe.

Ha bármilyen kérdése van az ingyenes vetőmag, vagy az ingyenes kannabisz termék promócióval kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal.

 

A magok

Free feminized cannabis seeds with your order

Minden ingyenes cannabis termék közül, a magok amik valószínűleg a leginkább felkelthették a figyelmedet. Az ingyen magokat véletlenszerűen választjuk. De nem kell azért aggódni: ezek a magok a mi fajtaismereti döntéseink alapján kerültek ki, és szerepel az Amnesia Haze, a Critical, a Royal Moby, és a White Widow mellett még más, díjnyertes változatunk is közöttük. A vicces rész lesz kitalálnod, hogy melyik melyik lesz. De, ugye, mondanom sem kell, hogy tényleg jó pofa egy meglepetés lesz.

 

Morzsolók

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

A legjobb módja, hogy frissen termesztett Royal gubáid megmorzsolhasd. Nem számít, hogy szívni szeretnéd a Királyi Kendered, vagy inkább sütibe sütnéd. Mindkét célra nagyon is hasznos, ha van egy fűmorzsolód, amivel meg tudsz bizonyosodni, hogy a cannabis megfelelően szét lett terítve a spanglidban, vagy a sütidhez. Nem kell többet kézzel tördelned a bugákat, és nincsenek többé ragadós ujjak. Innentől, az összes ragacsos anyag a jointodba kerül majd.

 

Matricák

Free Cannabis Stickers

Egy másik, remek gyűjteményünk, melyet most a legtöbb csomagolásba rejtve találhatsz meg, a matricáink. Ezeken rajta szerepel a Royal Queen Seeds logója, egy király illusztrációval valamelyik marijuana variánsról, ami kapható nálunk. Ez a szerény kis művészet biztosan jól fog mutatni bármelyik kemény felületen.

 

Papírok és szűrők

Free smoking papers and rolling papers

A nálunk felkínált cigaretta-, és csigapapír-választékok egy fantasztikus “trip”hez készültek. Arra tervezték őket, hogy ha lehet, még lassabban égjenek. Ez, a füved elfogyasztásához nyújt több időt, és élvezetet számodra. A hivatalos mérés 4.5/10.8 cm, amely vastagság már egyáltalán nem fog zavarni kedvenc kenderfélét megízlelésében. A csigapapírnak hála, anélkül hogy megégetne, a finom arany minden egyes cseppjét a spanglidba szórhatod.

 

Öngyújtók

Free RQS Lighter

A Clipper gyújtók már régóta a 420 életstílusával vonhatók üsszefüggésbe. Hogy miért, hát arra is megvan a velős indok. Ezek az öngyújtók egy kissé hosszított alakkal rendelkeznek, ami miatt elég biztonságossá válik a használata. Az eltávolítható kovakő-tartójának dupla funkciója is van, mint egy ügyes, kis szerszám, amivel jól letömködheted a cigijeidet. És mivel újratölthető, valamint a kovakövek is cserélhetőek, évekig tud majd egészségben szolgálni téged. A Royal Queen Seeds gyújtóit fekete színben, a cég logójával, az iroda számával, webcímmel és email címmel ellátva adjuk. Azoknak, akik mokkolnak, ez az egyik legjobb gyújtó.

 

Poszterek

Free Cannabis Posters

És végezetül, itt vannak még a csodálatos művészeti munkákkal megáldott cannabis posztereink. 5 különböző poszterrel tudunk szolgálni, rajtuk a 4 legmenőbb fajtánkkal, valamilyen szabad ég alatt készült háttérben. Élvezd a képeket, ahogy majd egy Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze, vagy egy Shining Silver Haze, egy kis stílussal, igazi fényt visz a szobád mindennapjaiba.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.