• Hordozható hamutál
  • Hordozható hamutál
  • Hordozható hamutál
  • Hordozható hamutál

Hordozható hamutál

A tengerpartra indul egy spanglival, vagy az erdőben szívna egy jointot? Bárhová is megy, vigye magával az RQS hordozható hamutartóját, hogy abba gyűjtse a hamut. Ez a hordozható készlet fenntartható anyagokból áll, könnyedén elfér a zsebében vagy dohányzótáskájában, és esztétikus kannabiszos dizájnnal büszkélkedhet. Tartsa tisztán a környezetet ezzel az ügyes zsebhamutartóval az RQS -től.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 0.00

€ 0.00 (-%)

Vásároljon és nyerjen 0 pontokat
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Hordozható hamutál: Gyűjtse össze a csikkjeit, bárhová is megy

A Royal Queen Seeds hordozható hamutartó tökéletes kiegészítője dohányos utazótáskájának. Ez a praktikus készlet lehetővé teszi, hogy összeyűjtse a hamut dohányzás közben, távol az otthonától. Sok kannabiszhasználó semmit nem szeret jobban, mint a tengerparton chillezni egy nagy spanglival, míg mások inkább az erdőbe indulnak füstölni és kirándulni. Függetlenül attól, hogy hol kíván betépni, hordozható hamutartónk tökéletes társa lesz, hogy úrrá legyen a rendetlenségen.

Ez a hordozható zsebhamutartó ráadásul fenntartható anyagokból készül, így ideális a környezetbarát kannabiszhasználók számára. Nátronpapír külső réteggel, hőszigetelő szivaccsal, ónfóliával és sárgaréz gombbal rendelkezik. A nátronpapír 100%-ban fenntartható, a zsebünkben található hamutartót pedig úgy alakítottuk ki, hogy segítségünkre legyen, ha környezetbarátabb dohányzási eszközökre váltana.

Az RQS hordozható hamutartó mérete 7,5 x 8,5 cm. Könnyedén elfér egy zsebben vagy dohányzótáskában, alig van súlya, így ideális ha útra kel, vagy kempingezik.. Ezt a dizánja is megerősíti--rajta van a logónk, kannabiszlevelek és bugák, és földszínekben pompázik.

Tartson velünk a fenntarthatóbb dohányzási kiegészítők és termékek felé vezető úton, és vigye magával az RQS hordozható hamutartót, bárhová is megy.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk