• Critical
 • Critical
 • Critical
 • Critical
 • Critical

Critical

Amikor azon gondolkodik az ember, hogy milyen cannabis típust termesszen, sok dolgot figyelembe kell vennie: milyen erős a hatása, mekkora a hozama, milyen az íze, mennyire könnyű termeszteni, alkalmas-e az adott éghajlathoz, stb. Létezik egy variáns, amely arra törekszik, hogy minden ilyen tulajdonságot tökéletes egyensúlyba hozzon, így biztosítva az optimális termést.
 4.5/5 (825) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 23.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

All-in-one fajta

Amikor azon gondolkodik az ember, hogy milyen cannabis típust termesszen, sok dolgot figyelembe kell vennie: milyen erős a hatása, mekkora a hozama, milyen az íze, mennyire könnyű termeszteni, alkalmas-e az adott éghajlathoz, stb. Létezik egy variáns, amely arra törekszik, hogy minden ilyen tulajdonságot tökéletes egyensúlyba hozzon, így biztosítva az optimális termést. Ennek a típusnak nagy a hozama, nem kell sokat várni a virágzására, és fasza füstje van. A Critical azok számára tervezett variáns, akik piacra kívánják vinni a végső terméket. Ezek a növények minden szempontból teljesítik a termesztő elvárásait.

A Critical-nak a genetikája indica domináns. Ez a növény kis méretével tűnik ki - éretten egy méternél alacsonyabb. A növényi csomópontok közti részek (internódiumok) rövidek. Ezek a növekedés során megtelnek rügyekkel, emiatt annyira magas hozamú ez a variáns. Az alacsonysága miatt kisebb, diszkrét termesztőhelyiségekben való termesztéshez is alkalmas.

Rövid időn belül nagy termés

Beltéri termesztés esetén átlagosan 65-75 gramm füvet biztosít növényenként. 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként simán eléri a 600 grammot. Kültéren jobban szereti a melegebb éghajlatokat, ezért például Spanyolországban, Olaszországban, vagy Kaliforniában különösen jól érzi magát. Megfelelő körülmények között 100 gramm feletti termést biztosít növényenként. Mivel viszonylag rövid a virágzási ideje, északi szélességi fokokon (például Nagy-Britanniában, vagy Hollandiában) is termeszthető, bár ezeken a helyeken nem éri el azt a teljes minőséget, amit beltéren viszont igen.

A Royal Queen Seeds-nek nincsen másik olyan magja, amely 7 hét alatt annyi hozamot biztosítana, mint a feminizált Critical. A rövid virágzási idejének köszönhetően szoros időbeosztottságú kertészek számára is alkalmas variáns. Elégedettek lesznek azok a termelők is, akik kereskedelemre szánják a végterméket, hiszen kevés karbantartással is nagyszerű hozamot biztosít.

Nyugtató, ütős hatás

Végül a Criticalnak az utolsó remek tulajdonsága a tömör füstje. Nem lenne értelme egy ilyen magas hozamú növénynek, ha nem lenne erő a hatásában. Tehát örömmel jelentjük ki, hogy a Critical a hozamával és a hatásával is nagyszerűen teljesít. Kellemes betépést biztosít, amely belevisz egy nyugodt, relaxált vibe-ba.

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 18%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
 • Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 180 - 220 cm
 • Virágzási: 7 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Afghani x Skunk
 • Típus: Sativa 40% Indica 60%
 • Hatás: Testi és agyi betépés
 • Éghajlat: Warm
 • Íz: Földes, Csípős, Édes

  By P. K. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Parfait !
  Comment : Au Top je recommande !

  By J. D. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Rica y colocon!
  Comment : Muy Resinosa y con un olor único! Muy rica nada que decir la recomiendo a ojos cerrados!!!

  By C. D. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Title : easy to grow
  Comment : fast delivery, 100%germination rate, easy to grow. I'll be back for more :)

  By T. P. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Le top
  Comment : RQS n’a plus rien à prouver ! Produit de qualité, bonne génétique, bonne germination, que demande le peuple ?

  By A. D. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Lietuvis
  Comment : How much ph need ?

  By B. G. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Critical
  Comment : Super produit graine donner par la banque rqs je les remercie d'ailleurs connaissant le produit j'étais tres content de lavoir j'en ai mi 3 sur 5 les 3 sont partit parfaitement rien a redire et des plantes magnifique

  By F. P. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : critical
  Comment : jamais déçu ,good job !

  By A. G. on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : Una preciositat
  Comment : Només fa dues setmanes que les tinc, quatre llavoretes, totes fermes i maques, aniràn a l'exterior i estan creixent molt potents. Demà van cap al test de 7L.

  By P. G. on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : En cours de germination
  Comment : Hâte de voir ce qu'elle donne, 4 sur 4 en germination. Livraison très rapide même avec le problème de covid. Royal Queen Seeds au top!

  By G. C. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Ottima qualità
  Comment : I semi sembrano di ottima qualità e genetica sono germinati tutti e devo dire che rispetto ad altri rivenditori sono tra i migliori al mondo 💪

  By R. H. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Great for SoG (Sea of Green)
  Comment : I grew four mothers of this legendary strain, cloned the four into 100 plants in rockwool cubes, placed them under 2 x 300w CMH's and fed using a custom flood and drain setup. I got 23 ounce of pure sticky bud in around 7 - 8 week from rooted clone. An amazing strain that ticks all the boxes. Fast growth, high yield & knockout power! RQS knocked it outta the park with this bad boy!

  By A. B. on 22/May/2020 :
  (5)

  Title : Zalgirio fanas
  Comment : Super

  By H. S. on 20/May/2020 :
  (5)

  Title : Best strain critical!
  Comment : Planted 4seeds in 1m2 tent with 600 hps philips greenpower with tdsilent 380m3h. It grew so fast and healthy and big. Nice biggest nugets ever grown. Got 615g dry budda in just 1m2. This is my new favorite. So nice and good high. And even funnirr to grow. Best of the best

  By A. S. on 18/May/2020 :
  (5)

  Title : As always tio class
  Comment : Had some stored for more than 6 months. And then I bought 10 extra. Put the stored ones straight from the fridge with the new lot. 20 sprouted like mad. 5op notch. Always has and will go with RQS😉

  By B. B. on 18/May/2020 :
  (5)

  Title : Bonne qualité
  Comment : Herbe puissante je fais poussez en climat chaud


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..