Gorilla kannabisz törzsek

Üdvözlet a Gorilla kannabisz-törzsek világában. Az elmúlt évtizedben az Egyesült Államokból származó Gorilla genetika az erőteljes high és a lenyűgöző hozamok szinonimájává vált. Ennek eredményeként ez a törzs lett az alább bemutatott keresztezések és leszármazottak sokaságának az alapja.

6  Termékek
  • Royal Gorilla
  • Royal Gorilla Auto
  • Mother Gorilla (Korábban Royal Madre)
  • Shogun
  • Triple G
  • Triple G Auto

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

A Gorilla törzsek gyökerei a Gorilla Glue-ban gyökereznek. Ezt az erőteljes növényt Joesy Whales nemesítő hozta létre Caliban a 2010-es évek elején. Ezt a fenevadat azóta a nemesítők szerte a világon genetikai alapként használják, hogy rengeteg hatásos és ízletes törzset hozzanak létre.

Hogyan készültek Gorilla törzseink

Gorilla törzseink az eredeti törzs által kínált legjobb tulajdonságokkal - és néhány másikkal is büszkélkedhetnek. Termékcsaládunkat olyan elit szülőtörzsek felhasználásával hoztuk létre, mint a Gorilla Glue #4, a Chocolate Diesel, a Chem's Sis, a Sour Dubb, a Cookies és a Gelato 33.

A Gorilla törzsek termesztésének előnyei

Ezek a szülői törzsek együtt édes és cukros terpéneket, hatalmas mennyiségű THC-t és produktív genetikát adtak át, amely minden alkalommal hatalmas termést garantál. Ezek a növények viszonylag kompaktak, de a legszűkebb helyeken is képesek nagy és gyantás bugákat fejleszteni.