• Pink Gorilla

Pink Gorilla

Gorilla Glue #4 x Pink 2.0

Nagy hozamú, gyantás szörny-törzsre vadászik éppen, hogy hozzáadhassa kertjéhez? A vadászatnak vége - épp most talált rá a kannabiszdzsungel királynőjére. Pink Gorilla feminizált magjaink a nagyszerű GG4-ből származnak - csípős aromákkal, kivételes hatékonysággal, magas hozamokkal büszkélkedhetnek - ez az, amiről a Gorilla család híres. Rendelje meg magját itt és készüljön a verhetetlen szüretre
Magok száma:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Pink Gorilla: a legfrissebb és legnagyszerűbb Gorilla genetika

A Haze-hez, Kush-hoz és Skunkhoz hasonlóan a Gorilla törzsek is örökre megváltoztatták a kannabisz élvezetét. Az Original Glue (más néven GG4), a modern klasszikus, amely 2010 körül létrehozta a Gorilla vonalat, a kannabisz szerelmeseit olyan aromákkal, ízekkel és hatékonysági szintekkel kápráztatta el, amelyekre korábban nem volt példa. Ezért nemesítőink számára nem volt kérdéses, hogy folytassák a mindenható Gorilla vonal fejlesztését olyan törzsekkel, amelyek új ízeket és aromákat kínálnak, miközben megőrzik az általunk ismert és kedvelt klasszikus Gorilla-vonásokat. Bemutatkozik a Pink Gorilla – legújabb alkotásunk, amely minden kertet feldob.

Pink Gorilla kannabiszmagok: a GG4 és a Pink 2.0 keveréke

Néha érdemes elrugaszkodni a megszokott gondolkodástól, hogy rejtett kincsekre találjon. És pontosan ezt tették tenyésztőink, amikor az összes Gorilla törzs anyját, a GG4-et keresztezték a Pink 2.0-val – ez egy kevéssé ismert indica diós, virágos aromákkal és lágy illattal. Az eredmény? Kivételes hibrid, amely számos beállításban jól növekszik, és kiváló minőségű rügyeket hoz létre, tele cukorkás, citrusos, dízeles- és gyümölcsös aromákkal, valamint rengeteg THC-vel.

A Pink Gorilla törzs hatásai és ízei

A GG4 zsíros, gázos és savanykás aromájáról híres, amelyet fenyős, földes, pézsmás és a dízeles jegyek tarkítanak. A Pink 2.0 viszont finom virágos jegyekkel rendelkezik, enyhe diós felhanggal és édes bogyós árnyalatokkal. A kettőt ötvöző Pink Gorilla a Royal Queen Seedstől egyedi édességgel büszkélkedhet citrusfélék, bogyók és egyéb gyümölcsök jegyeivel. Amikor azonban széttöri, észre fogja venni a dízel elhúzódó jegyeit, melyeket a fenyő és a föld klasszikus jegyei kísérnek, ahogy az bármely Gorilla törzstől elvárhatók. Ízei hasonlóak: a kezdeti citromos édességet a földes, teás háttérrel, valamint a kifújáskor elhúzódó dízeles és pézsmás jegyekkel párosítja. A 20% THC-t és egzotikus terpéneket tartalmazó Pink Gorilla olyan erős hatást biztosít, amely a testi tompulást az agyi eufóriával egyesíti – ideális nyugis találkozásokhoz közeli barátokkal, pihentető éjszakákhoz vagy egy könnyű sétához a környéken.

A Pink Gorilla kannabiszmag termesztése

Beltérben, kint vagy hibrid környezetben, például üvegházban, a Pink Gorilla magvak kiváló termést hoznak, bárhová is ülteti őket. Strapabíró genetikájuknak köszönhetően a feminizált Pink Gorilla magvak gyorsan masszív, 75%-os indica dominanciájú növényekké nőnek. Sátorban vagy szobában a Pink Gorilla általában 80–120cm-es maximális magasságot ér el és rövid, 8–9 hét virágzás után készen áll a betakarításra. A szabadban valamivel nagyobb, akár 180cm-es növényekre lehet számítani, amelyeket október elején lehet betakarítani. A Pink Gorilla magvak termesztése során tartsa kéznél metszőollóját, mivel ez a törzs hatalmas, dús lombozatot fejleszt, amely jól reagál a rendszeres nyírásra. Beltéren ez az izmos dzsungelkirálynő akár 500g/m² hozamot is képes produkálni, míg a kültéri növényekről akár 450-500g/növény termést is szüretelhet.

Pink Gorilla data sheet
A fajta típusa: Feminizált
Genetikai háttér: Gorilla Glue 4 x Pink 2.0
THC: 20%
CBD: Alacsony
Típus: Sativa 25% Indica 75%
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 140-180 cm
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
Hatás: Energikus, Eufórikus, Felemelő, Fizikailag pihentető
Íz: Citrusfélék, Cukorka, Dízel, Gyümölcsös
    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.