Írta Luke Sumpter

Higyjen a hype-nak, a Royal Gorilla valóban a legerősebb cannabis

Royal Gorilla


ROYAL GORILLA EREDET: MEGNYERTE A GENETIKAI LOTTÓT

Manapság érdekes dolog a kannabisz termesztés. Léteznek kimagaslóan jó variánsok, amelyek teljesen véletlenül születnek. Sajnos az ilyen típusok általában nem szereznek hírnevet, viszont néhány közülük megváltoztatta a világot. Ebbe a kis csoportba tartoznak a Coca Cola, a Chocolate Chip Cookies, a Corn Flakes és a Potato Chips variánsok. A világ első véletlenül felfedezett marihuána ikonja a Gorilla Glue.

A Gorilla Glue #1 sativa fenotípus, amely a Gorilla Glue családból származik. A család eredetileg egy hermafrodita típus és egy bizonyos Diesel variáns keresztezésekor jött létre. A hermafrodita pollenjével a nőstény Diesel-t megtermékenyítették. Teljesen váratlan módon rendkívül erős hatású utódok születtek. A Gorilla Glue #4-nél még nem fedeztek fel hathatósabb fenotípust.

A Gorilla Glue fenotípusok a Chems Sis, a Sour Dubb és a Chocolate Diesel variánsok leszármzottjai. Érdekes módon némelyik hibrid különösebb a többinél. Kolorádóban, a denveri laborokban megmérték a Gorilla Glue variáns potenciáját. Módfelett magas, 32%-os a THC tartalmat mutattak ki a teszt eredmények. Ez egyszerűen annyit jelent, hogy a Royal Gorilla hihetetlen jó ganja!

Rengeteg díjat és elismerést nyert a Gorilla Glue. Ezek közül a legnevezetesebb a két High Times Kannabisz Kupa, amiket 2014-ben szerzett a variáns. Los Angelesben és Michiganban 1. helyezést ért el. Ezek után hirtelen minden kannabisz kertész Gorilla Glue klónokat szeretett volna termeszteni. Szerencsére ma már mag formájában is megvásárolható ez a típus. Végre bárki termeszthet magának a világ legerősebb ganjájából.

Video id: 328585080

NÖVEKVÉSI KARAKTERISZTIKA: KING KONG MÉRETŰ KANNABISZ NÖVÉNYEK

Royal Gorilla gyorsan és függőleges irányban növekszik, mint egy szőlőtőke. Ez az indica-sativa hibrid King Kong méretűre meg tud nőni, ezért erősen ajánljuk a nyírását. Szerintünk az ScrOG technika alkalmazása a legcélszerűbb, mivel ennek segítségével lehet a legtöbb, csúcs minőségű füvet learatni a palántákról. A 4-utas LST technika alkalmazásával is bő mennyiségű termést biztosíthatunk.

A típus virágzási ideje különösen rövid, általában 60 napnál nincsen több időre szüksége. Szinte megállás nélkül termeli gyantáját, az illata földes és fenyőre emlékeztető. A Royal Gorilla gubái kicsi/közepes méretűek, nagyon tömörek, és vastag, ragacsos gyanta-réteg fedi őket.

A virágzás végére a variáns bugái és kólái hógolyókra szoktak hasonlítani. Az alul lévő narancssárga szőröcskék szinte alig látszódnak ki. A fagyosnak tűnő trichómákra vastag gyanta réteg kerül. Ha a gubákat megérintjük, akkor azok a kezünkhöz ragadnak. A Royal Gorilla nagyon jól tolerálja azt, ha nagy mennyiségű tápanyag ellátást biztosítunk neki. Nagyszerűen teljesít organikus, illetve hidroponikus körülmények között.

Kültéri termesztés esetén kimagaslóan bő hozamra lehet számítani. Meleg éghajlatok alatt a Royal Gorilla palánták hatalmas, ragacsos ganja fák lesznek. A rajtuk lévő vastag trichóma réteg előnyös, mivel távol tartja a kártevőket és megvédi a növényt a száraz időjárástól. Mivel a virágzási ideje csak 8 hét, ezért általában már szeptemberben arathatóak a palánták.

Royal Gorilla

ROYAL GORILLA HATÁSAI: AZ ÁLOMFÖLD

A Royal Gorilla olyan kannabisz, amihez semelyik másik típus nem hasonlítható. 25%-nál magasabb szokott lenni a bugák THC tartama, de esetekben ez a szám képes 30% fölé is emelkedni! Szívás előtt érdemes rá felkészülni. Az aromája hasonlít a Sour Diesel-éhez, csak abban különbözik, hogy kicsit földes, és édeskés az utóíze.

A típus hatása is valamelyest olyan, mint a Sour Diesel-é - fejben érezhető és gyorsan megüti a fogyasztót. A különbség az, hogy a variáns az indica genetikájának köszönhetően a testben is azonnal hatásba lép. A kezdő szmókereknek azt ajánljuk, hogy legyenek elővigyázatosak, mivel a Royal Gorilla fizikai hatása nagyon erős. Ha tapasztalt füves vagy, akkor viszont euforikus, ‘couch lock’-os élményt tud nyújtani, amit nem érdemes kihagyni!

A ROYAL GORILLA AUTOMATIC ITT VAN ÉS URALKODIK

Tenyésztőink legendás genetikákat vettek elő, hogy önvirágzó törzsként is elérhetővé tegyék őket. A termesztők így most már sokkal rövidebb idő alatt élvezhetik a Gorilla alapos hatásait és finom ízeit. Az eredeti törzset ruderalis fajtával kereszteztük. Az eredmény? Indica-domináns törzs, amely könnyen termeszthető és gyorsan virágzik. Az önvirágzó törzsek általában megkövetelik a termesztőtől, hogy feláldozzák a hatékonyságot a sebesség érdekében. Itt szó sincs ilyesmiről. A Royal Gorilla Automatic mindkettőt kínálja!

Royal Gorilla Auto

A ROYAL GORILLA AUTOMATIC TERMESZTÉSE

A kezdő termesztőknek sem lesz gondjuk a Royal Gorilla Automatic kezelésével. Ha még újonc a termesztésben, akkor ő lesz a belépő a siker világába. Képes tolerálni a hőmérséklet-ingadozást, a túl- és az alulöntözött periódusokat, és nincs gondja a penész távoltartásával sem. Beltéri termesztés esetén 60–120cm magasságot ér el, és 325–400g termést hoz négyzetméterenként. A kültéri növények magasabbak, 140 cm-esre nőnek és növényenként 120–170g termést hoznak. A rügyeket várhatóan 8–10 héttel a csírázás után lehet betakarítani.

A ROYAL GORILLA AUTOMATIC

A Royal Gorilla Automatic 20% THC-szinttel büszkélkedhet - meglehetõsen erős agy autovirágzó törzshöz képest. Az indica-domináns high azonnal ellazítja a testet, és enyhén nyugtatja az elmét. Ideális rekreációs törzs estére, amikor ideje lepihenni és elfelejteni a külvilágot. Jó fájdalomcsökkentő, hatékony étvágytalanság és a rossz hangulat ellen. A high elűzi a stresszt, elveszi a krónikus fájdalmak és betegségek élét. Ezek a hatások a citrusfélék, a fenyő és a gyümölcs kellemes aromáival és ízével érkeznek.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.