Higyjen a hype-nak, a Royal Gorilla valóban a legerősebb cannabis

Gorilla Glue Seeds

Royal Gorilla EREDET: MEGNYERTE A GENETIKAI LOTTÓT

Manapság érdekes dolog a kannabisz termesztés. Léteznek kimagaslóan jó variánsok, amelyek teljesen véletlenül születnek. Sajnos az ilyen típusok általában nem szereznek hírnevet, viszont néhány közülük megváltoztatta a világot. Ebbe a kis csoportba tartoznak a Coca Cola, a Chocolate Chip Cookies, a Corn Flakes és a Potato Chips variánsok. A világ első véletlenül felfedezett marihuána ikonja a Gorilla Glue.

A Gorilla Glue #1 sativa fenotípus, amely a Gorilla Glue családból származik. A család eredetileg egy hermafrodita típus és egy bizonyos Diesel variáns keresztezésekor jött létre. A hermafrodita pollenjével a nőstény Diesel-t megtermékenyítették. Teljesen váratlan módon rendkívül erős hatású utódok születtek. A Gorilla Glue #4-nél még nem fedeztek fel hathatósabb fenotípust.

A Gorilla Glue fenotípusok a Chems Sis, a Sour Dubb és a Chocolate Diesel variánsok leszármzottjai. Érdekes módon némelyik hibrid különösebb a többinél. Kolorádóban, a denveri laborokban megmérték a Gorilla Glue variáns potenciáját. Módfelett magas, 32%-os a THC tartalmat mutattak ki a teszt eredmények. Ez egyszerűen annyit jelent, hogy a Royal Gorilla hihetetlen jó ganja!

Rengeteg díjat és elismerést nyert a Gorilla Glue. Ezek közül a legnevezetesebb a két High Times Kannabisz Kupa, amiket 2014-ben szerzett a variáns. Los Angelesben és Michiganban 1. helyezést ért el. Ezek után hirtelen minden kannabisz kertész Gorilla Glue klónokat szeretett volna termeszteni. Szerencsére ma már mag formájában is megvásárolható ez a típus. Végre bárki termeszthet magának a világ legerősebb ganjájából.

NÖVEKVÉSI KARAKTERISZTIKA: KING KONG MÉRETŰ KANNABISZ NÖVÉNYEK

A Royal Gorilla gyorsan és függőleges irányban növekszik, mint egy szőlőtőke. Ez az indica-sativa hibrid King Kong méretűre meg tud nőni, ezért erősen ajánljuk a nyírását. Szerintünk az ScrOG technika alkalmazása a legcélszerűbb, mivel ennek segítségével lehet a legtöbb, csúcs minőségű füvet learatni a palántákról. A 4-utas LST technika alkalmazásával is bő mennyiségű termést biztosíthatunk.

Royal Gorilla

A típus virágzási ideje különösen rövid, általában 60 napnál nincsen több időre szüksége. Szinte megállás nélkül termeli gyantáját, az illata földes és fenyőre emlékeztető. A Royal Gorilla gubái kicsi/közepes méretűek, nagyon tömörek, és vastag, ragacsos gyanta-réteg fedi őket.

A virágzás végére a variáns bugái és kólái hógolyókra szoktak hasonlítani. Az alul lévő narancssárga szőröcskék szinte alig látszódnak ki. A fagyosnak tűnő trichómákra vastag gyanta réteg kerül. Ha a gubákat megérintjük, akkor azok a kezünkhöz ragadnak. A Royal Gorilla nagyon jól tolerálja azt, ha nagy mennyiségű tápanyag ellátást biztosítunk neki. Nagyszerűen teljesít organikus, illetve hidroponikus körülmények között.

Kültéri termesztés esetén kimagaslóan bő hozamra lehet számítani. Meleg éghajlatok alatt a Royal Gorilla palánták hatalmas, ragacsos ganja fák lesznek. A rajtuk lévő vastag trichóma réteg előnyös, mivel távol tartja a kártevőket és megvédi a növényt a száraz időjárástól. Mivel a virágzási ideje csak 8 hét, ezért általában már szeptemberben arathatóak a palánták.

ROYAL GORILLA HATÁSAI: AZ ÁLOMFÖLD

A Royal Gorilla olyan kannabisz, amihez semelyik másik típus nem hasonlítható. 25%-nál magasabb szokott lenni a bugák THC tartama, de esetekben ez a szám képes 30% fölé is emelkedni! Szívás előtt érdemes rá felkészülni. Az aromája hasonlít a Sour Diesel-éhez, csak abban különbözik, hogy kicsit földes, és édeskés az utóíze.

A típus hatása is valamelyest olyan, mint a Sour Diesel-é - fejben érezhető és gyorsan megüti a fogyasztót. A különbség az, hogy a variáns az indica genetikájának köszönhetően a testben is azonnal hatásba lép. A kezdő szmókereknek azt ajánljuk, hogy legyenek elővigyázatosak, mivel a Royal Gorilla fizikai hatása nagyon erős. Ha tapasztalt füves vagy, akkor viszont euforikus, ‘couch lock’-os élményt tud nyújtani, amit nem érdemes kihagyni!

Buy Royal Gorilla

Minden kétséget kizáróan, a Royal Gorilla nevezetű, az egyik leginkább emlegetett cannabis-féle, ami, miután hosszú idő elteltével, végre kijött az USA-ban, hamar ismertté, és az államok szakértőinek kedvencének is vált.

Buy Royal Gorilla

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.