By Luke Sumpter

Gorilla törzsek - a Royal Queen Seeds Gyűjtemény

Gorilla Genetics


A Gorilla törzsek eredete: a genetikai lottó nyertese

A Gorilla törzsek modern klasszikusok. A Haze-hez, Kush-hoz és Skunkhoz hasonlóan a Gorilla is egy korszakot meghatározó törzscsaládként vonul be a történelembe. A többi törzstől eltérően azonban a Gorilla fajták sokkal nagyobb mennyiségű THC-vel, csípősebb terpénprofilokkal és kiváló termelékenységgel rendelkeznek. Jelenleg számos Gorilla törzs létezik, és mindegyik az első törzs sikerét viszi tovább. Szóval, hol is kezdődött ez az egész? Nézzük meg alaposabban!

A ma elérhető sokféle Gorilla törzs a Gorilla Glue-ból (más néven Original Glue, vagy GG4) származik. A tenyésztők a Chem's Sister, a Sour Dubb és a Chocolate Diesel keresztezésével hozták létre ezt a törzset. Akkor még nem tudták, hogy ezzel megütötték a főnyereményt a genetikai lottón, és egy kolosszális, 27%-os THC-tartalmú fajtát hoztak létre. Abban az időben a Gorilla Glue volt az egyik legerősebb törzs, amely valaha megjelent a kannabisz világban. Természetesen hamarosan a figyelem középpontjába került, és két High Times Cannabis Kupát is nyert 2014-ben.

A Gorilla Glue határozottan népszerű lett azon nemesítők körében, akik a legújabb legjobb törzset szerették volna megalkotni. Mind az otthoni hobbitermesztők, mind a kereskedelmi nemesítők felhasználták, hogy hihetetlen fajták hosszú sorát hozzák létre vele. Itt, a Royal Queen Seedsnél ezt a genomot a Shogun, a Triple G, a Mother Gorilla és egyéb törzsek létrehozásához használtuk! Ismerje meg a Gorilla Glue törzs utódait, és tudja meg, miért kell, hogy az Ön termesztősátraiban vagy üvegházában is helyet kapjanak!

Növekvési karakterisztika: King Kong méretű kannabisz növények

Royal Gorilla Feminized

Royal Gorilla gyorsan és függőleges irányban növekszik, mint egy szőlőtőke. Ez az indica-sativa hibrid King Kong méretűre meg tud nőni, ezért erősen ajánljuk a nyírását. Szerintünk az ScrOG technika alkalmazása a legcélszerűbb, mivel ennek segítségével lehet a legtöbb, csúcs minőségű füvet learatni a palántákról. A 4-utas LST technika alkalmazásával is bő mennyiségű termést biztosíthatunk.

A típus virágzási ideje különösen rövid, általában 60 napnál nincsen több időre szüksége. Szinte megállás nélkül termeli gyantáját, az illata földes és fenyőre emlékeztető. A Royal Gorilla gubái kicsi/közepes méretűek, nagyon tömörek, és vastag, ragacsos gyanta-réteg fedi őket.

A virágzás végére a variáns bugái és kólái hógolyókra szoktak hasonlítani. Az alul lévő narancssárga szőröcskék szinte alig látszódnak ki. A fagyosnak tűnő trichómákra vastag gyanta réteg kerül. Ha a gubákat megérintjük, akkor azok a kezünkhöz ragadnak. A Royal Gorilla nagyon jól tolerálja azt, ha nagy mennyiségű tápanyag ellátást biztosítunk neki. Nagyszerűen teljesít organikus, illetve hidroponikus körülmények között.

Kültéri termesztés esetén kimagaslóan bő hozamra lehet számítani. Meleg éghajlatok alatt a Royal Gorilla palánták hatalmas, ragacsos ganja fák lesznek. A rajtuk lévő vastag trichóma réteg előnyös, mivel távol tartja a kártevőket és megvédi a növényt a száraz időjárástól. Mivel a virágzási ideje csak 8 hét, ezért általában már szeptemberben arathatóak a palánták.

Royal Gorila hatásai: az álomföld

A Royal Gorilla olyan kannabisz, amihez semelyik másik típus nem hasonlítható. 25%-nál magasabb szokott lenni a bugák THC tartama, de esetekben ez a szám képes 30% fölé is emelkedni! Szívás előtt érdemes rá felkészülni. Az aromája hasonlít a Sour Diesel-éhez, csak abban különbözik, hogy kicsit földes, és édeskés az utóíze.

A típus hatása is valamelyest olyan, mint a Sour Diesel-é - fejben érezhető és gyorsan megüti a fogyasztót. A különbség az, hogy a variáns az indica genetikájának köszönhetően a testben is azonnal hatásba lép. A kezdő szmókereknek azt ajánljuk, hogy legyenek elővigyázatosak, mivel a Royal Gorilla fizikai hatása nagyon erős. Ha tapasztalt füves vagy, akkor viszont euforikus, ‘couch lock’-os élményt tud nyújtani, amit nem érdemes kihagyni!

A Royal Gorilla Automatic itt van és uralkodik

Royal Gorilla Auto

Tenyésztőink legendás genetikákat vettek elő, hogy önvirágzó törzsként is elérhetővé tegyék őket. A termesztők így most már sokkal rövidebb idő alatt élvezhetik a Gorilla alapos hatásait és finom ízeit. Az eredeti törzset ruderalis fajtával kereszteztük. Az eredmény? Indica-domináns törzs, amely könnyen termeszthető és gyorsan virágzik. Az önvirágzó törzsek általában megkövetelik a termesztőtől, hogy feláldozzák a hatékonyságot a sebesség érdekében. Itt szó sincs ilyesmiről. A Royal Gorilla Automatic mindkettőt kínálja!

A Royal Gorilla Automatic termesztése

A kezdő termesztőknek sem lesz gondjuk a Royal Gorilla Automatic kezelésével. Ha még újonc a termesztésben, akkor ő lesz a belépő a siker világába. Képes tolerálni a hőmérséklet-ingadozást, a túl- és az alulöntözött periódusokat, és nincs gondja a penész távoltartásával sem. Beltéri termesztés esetén 60–120cm magasságot ér el, és 325–400g termést hoz négyzetméterenként. A kültéri növények magasabbak, 140 cm-esre nőnek és növényenként 120–170g termést hoznak. A rügyeket várhatóan 8–10 héttel a csírázás után lehet betakarítani.

A Royal Gorilla Automatic

A Royal Gorilla Automatic 20% THC-szinttel büszkélkedhet - meglehetõsen erős agy autovirágzó törzshöz képest. Az indica-domináns high azonnal ellazítja a testet, és enyhén nyugtatja az elmét. Ideális rekreációs törzs estére, amikor ideje lepihenni és elfelejteni a külvilágot. Jó fájdalomcsökkentő, hatékony étvágytalanság és a rossz hangulat ellen. A high elűzi a stresszt, elveszi a krónikus fájdalmak és betegségek élét. Ezek a hatások a citrusfélék, a fenyő és a gyümölcs kellemes aromáival és ízével érkeznek.

Shogun: A Gorilla és a Haze találkozása

Shogun

Shogun esetében a józanságot szinte észrevétlenül váltja a high. A Gorilla Glue #4 és az Amnesia Haze leszármazottjaként ez az erőteljes törzs kissé félelmetes, 25%-os THC-tartalommal rendelkezik. Alig néhány slukk és már érezzük is a felemelő, kreatív és nevetésre késztető high-t. A Shogunt élénkítő hatásai jó jelöltté teszik a nappali dohányzáshoz, sőt a wake and bake-hez is. Azonban nem árt az óvatosság – ereje hamarabb visszaterelheti az ágyba, mint gondolná!

Ha Shogun termesztéséről van szó, győződjön meg arról, hogy elegendő tégelye van a termesztési ciklus végén érkező jutalom tárolására. A beltéri növények, átalakítás nélkül viszonylag magasra, 140cm-re nőnek, és akár 600g/m²-t is teremnek. A szabadban a Shogun 190cm magasra emelkedik, és növényenként akár 750g-ot is szüretelhet róla.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 hetek
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Október vége
Felemelő, Megnyugtató, Nevettető, Tiszta

Vásároljon Shogun

Triple G: A Gorilla Glue #4 és a Gelato 33 díjnyertes utódja

Triple G

Beszéljünk az erős genetikákról! Ez a fajta az egyik legerősebb szülői törzs párosítással büszkélkedhet. Mind a Gorilla Glue #4, mind a Gelato 33 félelmetes erősségéről, finom terpénjeiről és kiváló termelékenységéről ismert - a Triple G pedig a legjobb tulajdonságaik keverékével rendelkezik. Ez az indica-domináns hibrid rendkívüli, 26%-os THC-tartalommal büszkélkedhet. Szívjon néhány slukkot, és készüljön fel arra, hogy kellemesen eltompul, izmai olvadásnak indulnak az egész testében. A csokoládé, a citrusfélék, a dízel és a földes ízek pompás kavalkádja különösen finommá teszik ezt a fajtát.

A Triple G meglehetősen kompakt felépítésű, jól reagál az átalakítási technikákra, ha még tömörebbé akarjuk tenni. A szobanövények 90–140cm-re nőnek, és akár 575g/m²-t is teremnek. Még a kis helyekkel dolgozó termesztők is remek végeredményt érhetnek el ezzel a törzzsel. A szabadban termesztett növények napos helyen és termékeny talajon termesztve 180cm magasra emelkednek és növényenként 600-650g termést hoznak.

Triple G
Gorilla Glue 4 x Gelato 33
525 - 575 gr/m2
90 – 140 cm
8 - 9 hetek
THC: 26%
Sativa 15% Indica 85%
600 - 650 gr/plant
140-180 cm
Október közepe
Eufórikus, Gyors gondolkodás, Motiváló, Tiszta

Vásároljon Triple G

Triple G Auto: a termesztőknek, akik sebességre vágynak

Triple G Auto

Szeretné a Triple G által kínált összes élvezetet, de nincs ideje arra, hogy egy nagy fotoperiódusos növényt végigvigyen egészen az érettségig? Nos, ne aggódjon termesztőtárs. Bemutatjuk a Triple G Auto-t! Ez a fajta a Triple G legjobb tulajdonságait hordozza, de gyorsan növekvő önvirágzó formátumban. Szakképzett nemesítőink úgy hozták létre ezt a törzset, hogy a Triple G-t a Big Skunk Auto-val keresztezték. Ennek a törzsnek a finomítása és az állandó fenotípus stabilizálása eltartott egy darabig, de ezáltal létrehozták az egyik legerősebb automatát. Ez a törzs 20%-os THC-tartalommal rendelkezik, és az igazi gorilla-módra kimondottan ütős high-t biztosít az otthoni csendes esték eltöltéséhez. Hasonlóan a fotoperiódusosTriple G-hez, édes, csokoládéa és földes ízek jellemzik.

Bár a Triple G Auto hasonló high-t biztosít, mint az eredeti, a termesztőszobában és a kertben teljesen másképp viselkedik. Egy kisátalakítással a szobanövények 60cm-es apróságok maradnak, és akár 500g/m²-t is teremnek a csírázást követő 10 hét után. A szabadban a növények 80-140cm-re nőnek a cserép méretétől és a napfénytől függően. Gondoskodjon termékeny talajról, és növényenként akár 140g-ot is betakaríthat.

Triple G Auto
Triple G x Big Skunk Auto
450 - 500 gr/m2
60 - 120 cm
8 - 9 hetek
THC: 20%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
90 - 140 gr/plant
60-140cm
10-12 hét a csírázás után
Gyors gondolkodás, Motiváló, Tiszta

Vásároljon Triple G Auto

Mother Gorilla: Erőteljes gorilla törzs csokoládé ízekkel

Mother Gorilla

Ha úgy dönt, hogy Mother Gorilla-t termeszt, előfordulhat, hogy azon kapja magát, hogy izgatottan döngeti a mellkasát, amikor közeleg a betakarítás ideje. A korábban Royal Madre néven ismert, lenyűgöző, sativa-domináns példány a virágzási szakaszban nagyon jól mutat. Ahogy érik, a bugák egyre lilábbak, aromásabbak és gyantásabbak lesznek. Tenyésztőinknek ilyen látványt sikerült létrehozniuk a Reina Madre és a Gorilla Glue #4 szülőtörzsek keresztezésével. Összességében ezek a ragadós bimbók 23%-os THC-tartalommal és egy csomó terpénnel rendelkeznek, amelyek a csokoládés ízeket, valamint földes, pézsmás és savanykás aromákat árasztanak .

Sativa-domináns genetikai profilja ellenére a Mother Gorilla ragaszkodik az indica morfológiához. A növények bokrosak, kompaktak és vonzóak a titkos termesztők számára. A beltéri növények 60–100cm-esek maradnak, és nagyon produktívak a ScrOG rendszerekben, 9–10 hetes virágzási idő után akár 500g/m² termést is produkálnak. A szabadban az Mother Gorilla 140–180cm magasra nő, és növényenként akár 550g-ot is terem, amely október elején áll készen a szüretre.

Mother Gorilla (Korábban Royal Madre)
Gorilla Glue 4 x Reina Madre
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 hetek
THC: 23%
Sativa 70% Indica 30%
500 - 550 gr/plant
140-180 cm
Október eleje
Eufórikus, Megnyugtató

Vásároljon Mother Gorilla (Korábban Royal Madre)

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.