3 extra free seeds for the first 100 to use the code JUNE at checkout

By Luke Sumpter


A kannabisz beltéri termesztésének megvannak a sajátos előnyei és hátrányai is. A termesztők szinte teljes mértékben ellenőrzésük alatt tartják a környezetet, így könnyedén szabályozhatják a fényt, a vizet és a tápanyagokat. A tér azonban gyorsan problémássá válhat, különösen akkor, ha olyan törzseket termeszt, amelyek gyorsan törekszenek a fényforrás felé.

Szerencsére a nemesítők alakítottak a kannabisz genetikáján és olyan fajtákat hoztak létre, amelyek ideálisak a beltéri termesztéshez. Ezek az növények alacsonyak, könnyen kezelhetők és alakíthatóak. Alkalmasak kis termetű sátrakhoz, sőt egyes termesztők a legvégsőkig elmennek felújított számítógép-házakban és szekrényekben nevelik őket a fokozott diszkréció érdekében.

Miért termessze beltéren a kannabiszt?

A beltéri termesztés sok kannabisz-termesztő életét megkönnyíti. Ha hideg éghajlaton él és rossz idő van, vagy kertjében nincs közvetlen napfény, a beltéri sátrak biztonságos menedéket nyújtanak. A világítás ütemezése, a páratartalom és a tápanyagok precíz manipulálásának lehetősége lehetővé teszi a termelők számára, hogy saját elképzeléseik szerint termesszék a füvet.

A kannabisz beltéri termesztése abban is segít a fű szerelmeseinek, hogy megtartsák maguknak a fű iránti érdeklődésüket. A szénszűrővel ellátott beltéri sátrak kiküszöbölik a szagokat és drámai módon csökkentik az esetleges büntetések kiszabásának esélyét.

Minden kannabiszttörzs alkalmas beltéri termesztésre?

Technikailag igen. Minden törzs termeszthető beltéren - bár egyes fajtáknak sokkal jobban megfelel ez a környezet, mint másoknak. A bokros indicák és az önvirágzó törzsek ritkán haladják meg a 120cm magasságot, és így természetüknél fogva kompatibilisek a kis terekkel.

A beltéri termesztés lehetővé teszi a művelők számára, hogy átvegyék az irányítást az idő felett is (legalábbis bizonyos mértékben). A fotoperiodikus kannabiszfajták csak akkor kezdenek virágozni, ha az ősz felé közeledve csökkenni kezd a napsütéses órák száma. Bent a termesztők megváltoztathatják a fényciklust és akkor kezdik ösztönözni a virágzást, amikor csak akarják. Alternatív megoldásként meghosszabbíthatják a növekedési fázist azáltal, hogy a növényeket vegetatívspecifikus fényütemezés alatt tartják.

A magasra növő sativa törzsek képesek akár 300 cm magasságúra is megnőni. A termelők kis konténerekbe történő ültetéssel korlátozhatják a függőleges irányú növekedést, de ez esetben növényeik nem hoznak olyan jó termést, mint a kifejezetten beltéri termesztésre nemesített törzsek.

Ha beltéri termesztést tervez, az alábbi törzseket ajánljuk a figyelmébe. Ideálisak a kis helyiségekhez és fantasztikus termést hoznak.

Minden kannabiszttörzs alkalmas beltéri termesztésre?

  • A hírhedt - Northern Light

Ez a díjnyertes kannabisz törzs az Egyesült Államok nyugati partvidékéről származik. A nemesítők az Afghanistan indica genetikájának felhasználásával tenyésztették ki a Northern Light-ot.

Northern Light törzsünk egy prémium dugványból származik, és teljesen tiszta indica genetikai profillal rendelkezik. Bokros növekedése és közepes mérete miatt ideális jelölt a beltéri termesztésre.

Csúcsrügyekkel telitűzdelt sűrű, bokros lombkoronát alkot. Ha nem ellenőrzik, akkor elérheti akár a 160cm-es magasságot is, de a termesztők, olyan technikákkal, mint az LST és a ScrOG, alacsonyabban, 100cm körül tudják tartani a méretét.

A fényciklus csökkentése és a virágzás kiváltása után a Northern Light 8–9 hét alatt érett virágokkal teli lombkoronát hoz létre. Sűrű virágai tekintélyes, 18% THC tartalmúak, emellett citrusos, földes, gyümölcsös és borsos terpének összetett palettáját vonultatják fel.

Ezek a rügyek olyan hatást fejtenek ki, amely megnyugtatja és ellazítja a testet, miközben az elme tiszta és világos marad. Fogyaszthatja egész nap, hogy produktív maradjon, vagy este, hogy felkészüljön a pihentető alvásra.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Szeptember vége
Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa

Vásároljon Northern Light

  • Teljesen új - Wedding Crasher

A Wedding Crasher hihetetlen árnyalatú élénk rózsaszín, mélylila és feltűnő narancssárga színekben pompázik. Nemcsak színeivel dobja fel a termesztősátrat, de virágai az elméjét is robbantani fogják, amikor fogyasztja.

Ez a botanikai szépség a Wedding Cake és a Purple Punch keresztezéséből jött létre. Kiegyensúlyozott genetikai profilja, 55% sativa és 45% indica örökség. Kiválóan alkalmas beltéri termesztésre, ahol nagy teljesítményű LED-eket alkalmazva gyorsan gyarapszik.

A növények csúcsmagassága eléri a 180cm-t, így jó jelölt azok számára, akik nagyobb sátrakkal rendelkeznek. A main-lining és az LST módszerek használatával a termesztők 150cm körül tarthatják a méretét, az optimális hozam elérése mellett. Lehetséges a növényeket 100cm alatt is tartani, bár ez kissé negatív irányba befolyásolja a termést.

Megfelelő tápanyagmennyiséggel és megfelelő megvilágítással a Wedding Crasher 9–10 hetes virágzása végén 500g-ot terem négyzetméterenként. Minden csillogó rügy 21% THC-t tartalmaz. Kiegyensúlyozott genetikai profiljával párosulva ez a hatóanyag tartalom ellazítja a testet, miközben energiát ad az elmének. Füstölje el ezeket a rügyeket, ha nyugodtnak akarja magát érezni, miközben mindennapi teendőit végzi.

Minden szippantással nagy mennyiségű limonént juttat a véráramba. Ez a terpén szinergizála THC-vel, és olyan kognitív hatást eredményez, amely jó hangulatot teremt önnek és csökkenti az idegesség érzését.

Wedding Crasher

Wedding Crasher
Wedding Cake x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
150 - 180 cm
9 - 10 hetek
THC: 21%
Sativa 55% Indica 45%
550 - 600 gr/plant
160 - 200 cm
Október vége
Fizikailag pihentető, Nevettető

Vásároljon Wedding Crasher

  • Extra finom - Haze Berry

Ha beltéri termesztési helyét a finom terpéntermelésre kívánja fordítani, ki kell próbálnia a Haze Berry-t. Ez az ínycsiklandó fajta olyan ízletes molekulákból álló koktélt hoz létre, amely nemcsak az ízlelőbimbókat, de elméjét is bizsergeti!

A Haze Berry különösen nagy mennyiségben tartalmazza a mircén monoterpént. Ez a természetes vegyi anyag a THC-vel együttműködve mélyen pihentető, boldog állapotot vált ki. A felfrissülés élményéhez hozzájárulnak az ízletes földes és gyógynövényes ízek is.

Rügyeiben magas a béta-kariofillén, a testet megnyugtató borsos terpén, valamint a terpinolén, egy másik pihentető terpén, amely segít lecsendesíteni elméjét.

A Haze Berry ezt a profilt a Blueberry és a Shining Silver Haze törzsektől örökölte. E két fajta keresztezésével nemesítőink 60% sativa és 40% indica genetikával rendelkező törzset hoztak létre.

A Haze Berry csodálatosan fejlődik beltéren. 100 cm maximális magasságig nő, de alakítható, hogy ne haladja meg a 60cm-t. Javasoljuk, hogy ezt a fajtát toppolja a vegetatív fázis elején az egyenletes méretű virágok alkotta, sűrű lombkorona érdekében. Lenyűgöző, 525–575g/m² hozamra számíthat, 9–11 hetes virágzási idő után.

Haze Berry

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 hetek
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Október vége
Energikus, Fizikailag pihentető, Hosszantartó

Vásároljon Haze Berry

  • Klasszikus és egyedi - Special Kush

A Special Kush egy rendkívül kedvező árú lehetőséget kínál a beltéri termelők számára. Kis mérete miatt, több növény is termeszthető kis helyen. 

Mi lehet még különleges ebben a növényben, kérdezheti? Nos, 7–8 hetes gyors virágzási fázisa eltér a megszokottól. Kevés várakozási idő után akár 475g/m²-t is betakaríthat. Bár akár egy méteres magasságot is elérhet beltérben, 60cm körül lehet tartani méretét.

A Special Kush sűrű, csillogó virágokat fejleszt, amelyek trichomákkal vannak bevonva és szép narancssárga bibék díszítik. Minden rügy mérsékelt, 17%-os THC-tartalommal rendelkezik.

Ez az indica-domináns törzs nem fogja elméjét a Holdra repíteni, ehelyett a józanság és a túl magas szint közötti tökéletes egyensúlyt teremti meg. Fogyassza ezeket a rügyeket egész nap, hogy produktív maradjon, miközben nyugtató és pihentető hatásait élvezi.

Ami az ízprofilt illeti, ez a törzs lehetővé teszi, hogy valóban belemerülhessen névadójának karakteres jegyeibe. A földes, nyers és finoman gyümölcsös Kush ízek kellemesen jelentkeznek minden egyes slukkban.

Special Kush

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Szeptember vége
Fizikailag pihentető, Nehéz, Tompa

Vásároljon Special Kush 1

  • A THC Szörny - Wedding Gelato

A Wedding Gelato a Royal Queen Seeds katalógus egyik legerősebb törzse. Akár 25%-os THC-szintje gyorsan jelentkező, tartós élményt eredményez, ami órákon át tartó eufóriát és motivációt biztosít a felhasználók számára.

Az Animal Mints, a Triangle Kush és a Gelato 33%-os jelenlétének köszönhetően, ettől a 60%-ban indica-domináns csemegétől rögvest megindul a nyálelválasztása, mihelyt virágai formálódni kezdenek.

Szerencsére a termelőknek nincs szükségük tágas kertre a fajta termesztéséhez, hiszen hihetetlenül jól teljesít kis beltéri helyiségekben. 60–100 cm magasra nő, így lényegében minden sátorhoz, szekrényhez, sőt számítógépházakhoz és dobozokhoz is alkalmas.

A Wedding Gelato lenyűgöző sötétlila virágokat hoz létre, amelyek majdnem olyan szélesek, mint magasak. Ezek a magas THC-értékű rügyek komplex terpénprofilt állítanak elő, amelyet citrusfélék, föld, gyümölcs és gyógynövények íze jellemez.

Ez a produktív törzs 8-10 hét virágzási idő után 500g/m²-es hozammal hálálja meg a gondoskodást.

Wedding Gelato

Wedding Gelato
Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 hetek
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
350-400 gr/plant
130 - 200 cm
Október eleje
Eufórikus, Felemelő, Fizikailag pihentető, Megnyugtató

Vásároljon Wedding Gelato

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.