• Alien OG

Alien OG

aka Alien OG Kush, Alien Banana

Vágjon bele egy intergalaktikus utazásba az Alien OG-vel, szakértő nemesítőink legújabb alkotásával. Az eredetileg az Egyesült Államokból származó Alien OG a legális államok - például Kalifornia, Alaszka, Nevada stb. - gyógyszertárainak kedvence. Mostantól Ön is termeszthet otthon kivételes Alien OG kannabisznövényt ezekkel a feminizált magokkal. Rendelje meg még ma.
Magok száma:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Alien OG: Gyógyszertári minőségű OG keresztezés

Az amerikai kannabisznövény termesztése mindenhol a termesztők álma. Feminizált Alien OG magjainkkal pedig soha nem volt még könnyebb ezt az álmot valóra váltani. Ültessen Alien OG-t (más néven Alien OG Kush), és néhány héten belül erős, gyógyszertári minőségű rügyeket szüretelhet. Készítse elő ollóját és bőségesen gyűjthet fenyős, citrusos, földes és gázolajos szagú, feszes, trichomával teli virágokat.

Alien OG kannabiszmagok: Alien Kush x Tahoe OG Kush

Vitathatatlanul az Egyesült Államok a valódi OG kannabisz hazája. Tehát pontosan oda mentünk, hogy beszerezzük az Alien OG-nk genetikáját. Ennek a törzsnek a génállományában az első helyen az Alien Kush áll, az LVPK és az Alien Dawg híres kaliforniai keresztezése, erős földes, fás és virágos aromákkal, valamint agyi high-jal. Az Alien OG második szülőtörzse, a Tahoe OG, az eredeti OG Kush egyedi fenotípusa, amely gyors és erős hatása miatt kedvelt. Az Alien OG elődeihez hűen megőrizte nyirkos, jellegzetes OG aromáját és az erős hatásokat, amelyek megnyugtatják a testet, miközben az elmét felemelik.

Az Alien OG törzs íze és hatása

Alien OG magvaink kivételesen gyantás virágokat teremnek, klasszikus OG stílusban. Élénkzöld, vastag kelyhekkel, fagyos trichomákkal és narancssárga szőrszálakkal - ennek a törzsnek a virágzása már az elejétől fogva ínycsiklandó lesz. Szárítás és érlelés után az Alien OG klasszikus OG aromával büszkélkedhet - friss fenyő, nedves talaj és citrusfélék édes illata – képzelje el a fenyőerdő illatát zamatos gyümölcslé illatával kombinálva. Íze ugyanolyan gazdag, belélegzéskor fenyős és földes jegyek, kilégzéskor pedig finom citrus illatokkal büszkélkedhet. Az akár 25% THC-t tartalmazó Alien OG már a sűrű füst/gőz belélegzésének első percétől kezdve erős high-t ad. Eufórikus agyi high-ra számíthat tompító testi betépéssel párosulva. Ahogy a törzs hatásai beütnek, tegye félre kötelezettségeit, és egyszerűen élvezze az intergalaktikus utazást.

Alien OG vetőmagok termesztése otthon

Ha úgy gondolta, hogy az Alien OG aromái és hatásai elég izgalmasak, csak várja meg, amíg ezek a magok kihajtanak a kertjében. Nemesítőink kivételes munkájának köszönhetően az Alien OG a Royal Queen Seeds-től kivételesen könnyű termesztési tulajdonságokkal és nagyszerű hozamokkal büszkélkedhet. Beltéren ezek a növények tökéletesen teljesítenek, maximum 80–120cm-es magasságig nőnek, és akár 500g/m² termést hoznak 8–10 hét virágzás után. A szabadban az Alien OG egy kicsit magasabbra nő, és eléri a 180cm-es maximális magasságot. Október elejére a kültéri Alien OG növényei készen állnak a szüretre és növényenként körülbelül 500g termést adnak.

Alien OG data sheet
A fajta típusa: Feminizált
Genetikai háttér: Alien Kush x Tahoe OG Kush
THC: 25%
CBD: Alacsony
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 140-180 cm
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
Hatás: Felemelő, Fizikailag pihentető, Megnyugtató
Íz: Citrusfélék, Fenyő, Földes
Éghajlat: Rövid nyár
    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.