• Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana

Fat Banana

A Fat Banana a szuper-szelektív, fajta-fejlesztés folyamatának terméke, mely a legnagyobb, legdagadtabb Banana OG variánsok hibridizálását vette célba. Most a RQS a legjobb fürtőket kínálja Neked. A Fat Banana ízben, és egy komoly adag cannabinoidokban gazdag fű.
(319) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale! Kedvezményes áron!
€ 25.00

€ 25.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-0%)

Vásároljon és nyerjen 25 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (275)
 • Vásárlói képek (13)

Fat Banana: A Duzzadóan Kövér, Gyümölcsízű Kush Variáns

Genetika és potenciál

A Fat Banana egy erősen szelektív tenyésztési projekt eredménye, amelyet itt, a RQS-nél folytattunk azért, hogy egy olyan fajtát hozzunk létre, amivel bizony, tényleg nem sokszor lehet találkozni. A végeredmény pedig egy olyan variáns, aminek van pár, annyira nem túl megszokott vonása, és valószínűleg mind az ínyencek, mind a gyűjtők és a termesztők egyaránt kedvelni fogják – különösen azok, akik tényleg egy különleges mokkra vágynak.

A Fat Banana egy príma Kush-fajta, olyan genetikai felmenőkkel, mint az OG Kush és a Chiquita Banana. Ez egy olyan örökség, ami mögött rendkívüli energiák állnak, amik végülis a Fat Banana sikerének kulcsát alkotják. Ez szinte tapintható is a Fat Banana bugáinak potenciáljában, ami elérheti akár a 25%+ THC tartalmat is, amennyiben hozzáértők kezei alatt terem. A benne rejlő lehetőségek egyszerűen nagyszerűek!

Hozam és növekedési habitus

A Fat Banana, átlagosan 350-400 g/m²-es hozamot is képes produkálni, 600w-os égőkkel megvilágítva és beltéren kb. 8-10 hétig virágzik. Itt érdemes azonban megjegyeznünk, hogy a Fat Banana egy indica domináns hibrid, ami úgy is besorolható, mint egy „nyúlánk indica”, mivel hatalmas és hosszanti irányban növő fővirágzatot is képes produkálni, ha nincs megfelelően „idomítva”.

Kültéren, melegebb éghajlaton, a Fat Banana robosztus bokrokká tud növekedni, melyeknek, nagy valószínűség szerint, szükségük lesz majd valamiféle kitámasztásra is. Kb. Szeptember közepére tehető a szüretelésük ideje. Mint már említettük, ha a megfelelő körülményeket biztosítjuk a számukra, a jutalmunk egy jókora adagnyi vastag buga lesz, akár több, mint 25% THC-tartalommal, és édes, gyümölcsös-banános aromával.

Hatás és íz

A Fat Banana valóban az a Kush, amire senki sem számított. A mérsékelt, kezdeti eufóriás hatás és az ínycsiklandozó édes, gyömölcsös íz becsapós lehet, és könnyen elméretezhetjük az adagokat ezzel a szokatlan fűvel. És a hatása igazán erőteljes! A letaglózó, fizikális „stoned” érzés előbb utóbb megjelenik, és gyökeret vet, majd ezt pedig, egy elképzelhetetlenül lazítós élmény követ. Készülj fel a kajaflessre is – ez egy olyan utazás, ami ízországból egyenesen a fotelbe vezet majd, de aztán ott is végződik.

Amikor a Fat Banana ízéről van szó, egy édes, kissé citrusos zamatról beszélünk. Mint már említettük, a bugák aromája a névadójára hajaz, és ezzel is fenséges csemegének teszi ki az orrunkat.

Fat Banana data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 25%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 170 - 200 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Banana x OG Kush
Típus: Sativa 30% Indica 70%
Hatás: Megnyugtató
Éghajlat: Mild
Íz: Banán, Bors, Citrusfélék, Földes, Pézsma

  Szerző J. T. Ekkor 15/Jan/2021 :

  Megszólítás : Jéjé
  Komment : très bonnes graines merci RQS

  Szerző A. K. Ekkor 04/Jan/2021 :

  Megszólítás : Lala
  Komment : Tres bonne graine 100 % de germination rqs sont les meilleur

  Szerző E. S. Ekkor 04/Jan/2021 :

  Megszólítás : Fat Banana
  Komment : 3 from 3 seeds Bloom. Taste of Bandana, great yield of Lst. Order again. Bam shankar in New Year 2021

  Szerző D. M. Ekkor 30/Dec/2020 :

  Megszólítás : ShadowGrow
  Komment : bien recu . germinaison 3/3

  Szerző P. B. Ekkor 29/Dec/2020 :

  Megszólítás : Schöne Pflanze mit toller Wirkung
  Komment : Bin sehr zufrieden und sie wird wieder den Weg in meinen Garten finden

  Szerző C. S. Ekkor 28/Dec/2020 :

  Megszólítás : Chris
  Komment : Graines de qualité pour un bon prix

  Szerző A. K. Ekkor 28/Dec/2020 :

  Megszólítás : Badabing badabong
  Komment : Mooie plant met prachtige bud’s , zwaar geschut om te roken , alleen ben ik niet zo’n fan van de geur , hmm 😳, maar wat een hamer!!!

  Szerző J. C. Ekkor 07/Dec/2020 :

  Megszólítás : SUBLIME GRAINES
  Komment : SA FAIT DES ANNÉES QUE JE COMMANDE CHEZ VOUS SUBLIME GRAINES GERMINATIONS A 100 POUR 100 TRÈS BONNE Variété A DES PRIX VRAIMENT ABORDABLE MAISON TRÈS SÉRIEUSE QUI SUIT CES CLIENTS JUSQUE AU BOUT ET PLUS JE PENCE LE MEILLEUR CITE SOUS TOUT POINT DE VUE MERCI A VOUS MONSIEUR CABALLERO

  Szerző C. S. Ekkor 30/Nov/2020 :

  Megszólítás : Moa
  Komment : Livraison rapide et paquet discret. Aucun soucis de germination avec les semences FAT BANANA ou ce que j'ai pu commander sur le site. Je ferais un retour de mon J-D-C en fin de culture pour donner mon avis sur la génétique..

  Szerző F. B. Ekkor 25/Nov/2020 :

  Megszólítás : Banana
  Komment : Simply fantastick. 3/3 ok

  Szerző V. A. Ekkor 25/Nov/2020 :

  Megszólítás : Mr. Mr.
  Komment : Like the she's name: FAT. Great job.

  Szerző M. H. Ekkor 23/Nov/2020 :

  Megszólítás : Fastest Flowering Strain I've Grown
  Komment : I've been growing Marijuana for personal use for over a decade now and bought Fat Banana Seeds as a 2nd Choice, a random strain to try, but they should have been my 1st Choice. This Strain has given me my easiest ever growing experience. The plants grow quickly and strong. I grow small plants so don't have them in Veg for long, but damn put them in to Flower and they go in to overdrive. I know RQS have recently raised the flowering time in their description to 8 to 10weeks from 7 to 8weeks, but I have a Pheno that is ready in 7weeks and if you hold out for 8weeks it's Amazing. My plants have a very Earthy O.G. Kush flavour with fruity tones. Fat Banana tastes and smells nice after a standard dry, but let it cure for a few weeks and the flavours and smells get much deeper. Fat Banana is strong, with a high THC content so im not sure I would necessarily recommend to new or inexperienced smokers, however if you harvest a little earlier you will get more of a head high as opposed to the Couch lock effect you get when you let them Flower for longer. All in all one of my most Favourite strains I've grown and I've found a Fast Flowering Pheno which I will be keeping forever.

  Szerző V. I. Ekkor 18/Nov/2020 :

  Megszólítás : Not fussy
  Komment : Grew easy and big , relaxing effect , actually smells of bananas

  Szerző T. D. Ekkor 16/Nov/2020 :

  Megszólítás : Fat banana
  Komment : Great Taste. 3 plants out of 3 steeds. Top service

  Szerző S. A. Ekkor 16/Nov/2020 :

  Megszólítás : fat ba'
  Komment : top depart , livraison au poil. vers l'infini et l'audela


  You cannot post a review because you have not purchased this product
From Dorian | 2018-05-15 19:56:53

J'ais une question général avant tout , quel weed me conseiller pour faire pousser en Grèce ?( En extérieur) dans une région rempli de soleil . Un truc qui pousse en mion de deux moi serait l'idéal. Et du coup la question par rapport à cette beauté c'est : Demande t-elle beaucoup d'attention ?

Royal Queen Seeds Team

Please refer to the following article about the best strains for your climate: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.