• Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana

Fat Banana

A Fat Banana a szuper-szelektív, fajta-fejlesztés folyamatának terméke, mely a legnagyobb, legdagadtabb Banana OG variánsok hibridizálását vette célba. Most a RQS a legjobb fürtőket kínálja Neked. A Fat Banana ízben, és egy komoly adag cannabinoidokban gazdag fű.
 4.5/5 (274) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 25.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (233)
 • Vásárlói képek (13)

Fat Banana: A Duzzadóan Kövér, Gyümölcsízű Kush Variáns

Genetika és potenciál

A Fat Banana egy erősen szelektív tenyésztési projekt eredménye, amelyet itt, a RQS-nél folytattunk azért, hogy egy olyan fajtát hozzunk létre, amivel bizony, tényleg nem sokszor lehet találkozni. A végeredmény pedig egy olyan variáns, aminek van pár, annyira nem túl megszokott vonása, és valószínűleg mind az ínyencek, mind a gyűjtők és a termesztők egyaránt kedvelni fogják – különösen azok, akik tényleg egy különleges mokkra vágynak.

A Fat Banana egy príma Kush-fajta, olyan genetikai felmenőkkel, mint az OG Kush és a Chiquita Banana. Ez egy olyan örökség, ami mögött rendkívüli energiák állnak, amik végülis a Fat Banana sikerének kulcsát alkotják. Ez szinte tapintható is a Fat Banana bugáinak potenciáljában, ami elérheti akár a 25%+ THC tartalmat is, amennyiben hozzáértők kezei alatt terem. A benne rejlő lehetőségek egyszerűen nagyszerűek!

Hozam és növekedési habitus

A Fat Banana, átlagosan 350-400 g/m²-es hozamot is képes produkálni, 600w-os égőkkel megvilágítva és beltéren kb. 7-8 hétig virágzik. Itt érdemes azonban megjegyeznünk, hogy a Fat Banana egy indica domináns hibrid, ami úgy is besorolható, mint egy „nyúlánk indica”, mivel hatalmas és hosszanti irányban növő fővirágzatot is képes produkálni, ha nincs megfelelően „idomítva”.

Kültéren, melegebb éghajlaton, a Fat Banana robosztus bokrokká tud növekedni, melyeknek, nagy valószínűség szerint, szükségük lesz majd valamiféle kitámasztásra is. Kb. Szeptember közepére tehető a szüretelésük ideje. Mint már említettük, ha a megfelelő körülményeket biztosítjuk a számukra, a jutalmunk egy jókora adagnyi vastag buga lesz, akár több, mint 25% THC-tartalommal, és édes, gyümölcsös-banános aromával.

Hatás és íz

A Fat Banana valóban az a Kush, amire senki sem számított. A mérsékelt, kezdeti eufóriás hatás és az ínycsiklandozó édes, gyömölcsös íz becsapós lehet, és könnyen elméretezhetjük az adagokat ezzel a szokatlan fűvel. És a hatása igazán erőteljes! A letaglózó, fizikális „stoned” érzés előbb utóbb megjelenik, és gyökeret vet, majd ezt pedig, egy elképzelhetetlenül lazítós élmény követ. Készülj fel a kajaflessre is – ez egy olyan utazás, ami ízországból egyenesen a fotelbe vezet majd, de aztán ott is végződik.

Amikor a Fat Banana ízéről van szó, egy édes, kissé citrusos zamatról beszélünk. Mint már említettük, a bugák aromája a névadójára hajaz, és ezzel is fenséges csemegének teszi ki az orrunkat.

Fat Banana data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 25%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 170 - 200 cm
Virágzási: 7 - 8 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Banana x OG Kush
Típus: Sativa 30% Indica 70%
Hatás: Nyugtató és ízzel teli
Éghajlat: Mild
Íz: Tropical, Édes, Zamatos

  By M. O. on 07/Aug/2020 :
  (4)

  Title : amazing indica
  Comment : Super relaxing

  By M. W. on 05/Aug/2020 :
  (4)

  Title : 9 out of 9 germinated👍🏻
  Comment : As the title says. 9 out of 9 germinated👍🏻 Doing really well in standard tomato soil. Did a pure mainLine on all of them, using LST daily for adjustments. They are growing really nice. They take HST pretty well. I’m currently in week 7 of veg, going to give them 10 weeks totally before I flip to 12/12. Easy to grow in the right environment! Expecting I high yield on these ones. At least 700G dried weight from all 9.

  By J. F. on 04/Aug/2020 :
  (5)

  Title : Oozing with oils
  Comment : This was a great strain to grow.. Didnt like higher feeds but trained well.. Very sticky, great smell, strong hit.. 10/10

  By A. C. on 29/Jul/2020 :
  (5)

  Title : amazing
  Comment : totally amazing

  By N. L. on 24/Jul/2020 :
  (5)

  Title : Au top
  Comment : Têtes denses et goût très fruité Good Vibration

  By F. T. on 21/Jul/2020 :
  (5)

  Title : Increible
  Comment : productora resinosa y flores muy compactas

  By P. J. on 02/Jul/2020 :
  (5)

  Title : FAT Banana
  Comment : Perfekt. Alles super gelaufen! Kann man nur empfehlen

  By S. J. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Snel ontkiemd en goede service
  Comment : Leuk dat je gratis ren grider en stikers krijgt, mijn zaadje is ook al na 24 uur ontkiemd, lijkt alvast lekkere en potente wiet dat eraan zit te komen.

  By O. M. on 18/Jun/2020 :
  (4)

  Title : Klasse
  Comment : Immer wieder.

  By P. C. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Title : excelente muy buena
  Comment : muy buena ojalá la crucen con una más potente!!!

  By J. M. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Title : AAA+
  Comment : Bardzo dobrze rośnie, polecam. 10/10

  By M. K. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Title : 🍌
  Comment : RQS für immer 👍

  By G. L. on 11/Jun/2020 :
  (4)

  Title : One Of my Favorite OG'S
  Comment : Nice look nice taste very good overallthing

  By M. B. on 10/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Fat banaan is bij het begin al vet
  Comment : zaadjes ontkiemen goed via het koffiefilter systeem, wat opvalt is dat de wortel zelf fat zijn,dat belooft wat,super.

  By M. S. on 08/Jun/2020 :
  (2)

  Title : Sehr schade
  Comment : Hab normalerweise eine Keimquote von 100% aber bei diesm 3er Pack sind 2 gekeimt dann direkt gelb geworden und gestorben :( der letzte befindet sich in der Vegi und sieht gut aus , denke das Produkt selbst wird bestimmt mega lecker sein..


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Dorian | 2018-05-15 19:56:53

J'ais une question général avant tout , quel weed me conseiller pour faire pousser en Grèce ?( En extérieur) dans une région rempli de soleil . Un truc qui pousse en mion de deux moi serait l'idéal. Et du coup la question par rapport à cette beauté c'est : Demande t-elle beaucoup d'attention ?

Royal Queen Seeds Team

Please refer to the following article about the best strains for your climate: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.