• Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana

Fat Banana

A Fat Banana a szuper-szelektív, fajta-fejlesztés folyamatának terméke, mely a legnagyobb, legdagadtabb Banana OG variánsok hibridizálását vette célba. Most a RQS a legjobb fürtőket kínálja Neked. A Fat Banana ízben, és egy komoly adag cannabinoidokban gazdag fű.
(297) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 25.00
Vásároljon és nyerjen 25 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (252)
 • Vásárlói képek (13)

Fat Banana: A Duzzadóan Kövér, Gyümölcsízű Kush Variáns

Genetika és potenciál

A Fat Banana egy erősen szelektív tenyésztési projekt eredménye, amelyet itt, a RQS-nél folytattunk azért, hogy egy olyan fajtát hozzunk létre, amivel bizony, tényleg nem sokszor lehet találkozni. A végeredmény pedig egy olyan variáns, aminek van pár, annyira nem túl megszokott vonása, és valószínűleg mind az ínyencek, mind a gyűjtők és a termesztők egyaránt kedvelni fogják – különösen azok, akik tényleg egy különleges mokkra vágynak.

A Fat Banana egy príma Kush-fajta, olyan genetikai felmenőkkel, mint az OG Kush és a Chiquita Banana. Ez egy olyan örökség, ami mögött rendkívüli energiák állnak, amik végülis a Fat Banana sikerének kulcsát alkotják. Ez szinte tapintható is a Fat Banana bugáinak potenciáljában, ami elérheti akár a 25%+ THC tartalmat is, amennyiben hozzáértők kezei alatt terem. A benne rejlő lehetőségek egyszerűen nagyszerűek!

Hozam és növekedési habitus

A Fat Banana, átlagosan 350-400 g/m²-es hozamot is képes produkálni, 600w-os égőkkel megvilágítva és beltéren kb. 7-8 hétig virágzik. Itt érdemes azonban megjegyeznünk, hogy a Fat Banana egy indica domináns hibrid, ami úgy is besorolható, mint egy „nyúlánk indica”, mivel hatalmas és hosszanti irányban növő fővirágzatot is képes produkálni, ha nincs megfelelően „idomítva”.

Kültéren, melegebb éghajlaton, a Fat Banana robosztus bokrokká tud növekedni, melyeknek, nagy valószínűség szerint, szükségük lesz majd valamiféle kitámasztásra is. Kb. Szeptember közepére tehető a szüretelésük ideje. Mint már említettük, ha a megfelelő körülményeket biztosítjuk a számukra, a jutalmunk egy jókora adagnyi vastag buga lesz, akár több, mint 25% THC-tartalommal, és édes, gyümölcsös-banános aromával.

Hatás és íz

A Fat Banana valóban az a Kush, amire senki sem számított. A mérsékelt, kezdeti eufóriás hatás és az ínycsiklandozó édes, gyömölcsös íz becsapós lehet, és könnyen elméretezhetjük az adagokat ezzel a szokatlan fűvel. És a hatása igazán erőteljes! A letaglózó, fizikális „stoned” érzés előbb utóbb megjelenik, és gyökeret vet, majd ezt pedig, egy elképzelhetetlenül lazítós élmény követ. Készülj fel a kajaflessre is – ez egy olyan utazás, ami ízországból egyenesen a fotelbe vezet majd, de aztán ott is végződik.

Amikor a Fat Banana ízéről van szó, egy édes, kissé citrusos zamatról beszélünk. Mint már említettük, a bugák aromája a névadójára hajaz, és ezzel is fenséges csemegének teszi ki az orrunkat.

Fat Banana data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 25%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 170 - 200 cm
Virágzási: 7 - 8 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Banana x OG Kush
Típus: Sativa 30% Indica 70%
Hatás: Nyugtató és ízzel teli
Éghajlat: Mild
Íz: Tropical, Édes, Zamatos

  Szerző O. S. Ekkor 19/Oct/2020 :

  Megszólítás : Mr.Smoke
  Komment : I LOVE IT. LOOKS LIKE BANANA!!!

  Szerző J. V. Ekkor 16/Oct/2020 :

  Megszólítás : Fat Banana
  Komment : Delivery was quick and the seeds were well packaged. They all germinated in less than a day, very happy indeed!!!

  Szerző S. W. Ekkor 02/Oct/2020 :

  Megszólítás : Lovely jubbly
  Komment : The taste the aroma mouth watering tasted like dessert heavy high with warming tones

  Szerző L. V. Ekkor 24/Sep/2020 :

  Megszólítás : FAT BANANA
  Komment : Muy buen producto, 100% de germinación y envío muy rápido.

  Szerző D. S. Ekkor 23/Sep/2020 :

  Megszólítás : Great Indica strain
  Komment : 5/5 germinated

  Szerző J. K. Ekkor 22/Sep/2020 :

  Megszólítás : Stinky banana :)
  Komment : Todella hartsinen kasvi. Haju tässä kasvissa on aivan uskomaton. Sanoisin huumaava. Jos ongelmia hajujen kanssa niin en voi suositella, muussa tapauksessa ehdottomasti. Vähänkin kun raottaa teltan ovea niin imelä löyhkä iskee täysillä päin. Alku kukinnot näyttivät pieneltä, mutta kerääkin painoa jälkipainotteisesti. Ulkoisesti aivan mieletön kasvi, niin tuoksu kuin ulkonäkökin, en malta odottaa että saan tämän valmiiksi. Myös hyvä satoinen, ei ehkä ihan ekstra large, mutta hyvä kuitenkin. 50 - 100g sisällä.

  Szerző R. B. Ekkor 15/Sep/2020 :

  Megszólítás : Fat banana
  Komment : top

  Szerző C. C. Ekkor 10/Sep/2020 :

  Megszólítás : Germination très rapide, prometteuse
  Komment : -au top 👍🏻100% de graines germées Mises dans coton humide dans l'après midi, sous LEDs. Le lendemain a midi, elles avaient toutes le germe sorti de 2 a 4mm. Mises dans cube, avec petit ventilateur : en 4 jours, belle pousse, tige épaisse et vigoureuse.... A suivre... Fat Banana 🍌 a l'air très prometteuse

  Szerző G. D. Ekkor 04/Sep/2020 :

  Megszólítás : fat banana
  Komment : sapori veramente ottimi, produzione non abbondante, pianta forte e robusta, risponde molto bene anche alla cimatura. very goodd

  Szerző M. M. Ekkor 31/Aug/2020 :

  Megszólítás : Top
  Komment : Very top

  Szerző A. C. Ekkor 31/Aug/2020 :

  Megszólítás : Belle plante
  Komment : Acheté une graine pour pied mère Cette graine a germée très vite et le pied est tellement beau que j’ai très envie de le mettre en floraison. A voir ce que ça donne en Flo

  Szerző D. T. Ekkor 31/Aug/2020 :

  Megszólítás : exelente
  Komment : cogollos gordos , resinosos y muy buen aroma

  Szerző D. L. Ekkor 28/Aug/2020 :

  Megszólítás : Euxxxtra
  Komment : Very fat and délicious for a big kong :)

  Szerző G. C. Ekkor 27/Aug/2020 :

  Megszólítás : Nickel
  Komment : Jai pri 6 graines .6/6 germés. + 3 critical en cadeau. Reçu en 5jours . Merci

  Szerző G. B. Ekkor 24/Aug/2020 :

  Megszólítás : A basket delicious fruits!
  Komment : The seeds developed wonderfully after rapid germination. I can recommend this breed to everyone. Great stuff...


  You cannot post a review because you have not purchased this product
From Dorian | 2018-05-15 19:56:53

J'ais une question général avant tout , quel weed me conseiller pour faire pousser en Grèce ?( En extérieur) dans une région rempli de soleil . Un truc qui pousse en mion de deux moi serait l'idéal. Et du coup la question par rapport à cette beauté c'est : Demande t-elle beaucoup d'attention ?

Royal Queen Seeds Team

Please refer to the following article about the best strains for your climate: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.