• Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana

Fat Banana

más néven Chiquita Banana

A Fat Banana kannabiszmag egy szuperszelektív törzsfejlesztési folyamat eredménye. A cél a legnagyobb, legkövérebb Banana OG példányok hibridizálása volt. Most a RQS a legjobb fürtőket kínálja Neked. A Fat Banana ízben, és egy komoly adag cannabinoidokban gazdag fű.
(446)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (370)
 • Vásárlói képek (5)

A Fat Banana gyümölcsös gyökerei a Banana és az OG Kush kannabiszmagokból erednek

A Fat Banana magvak egy intenzív szelekciós nemesítési projekt eredményeként jöttek létre itt, az RQS-nél, azzal a céllal, hogy egy, a kannabiszközösségben ritkán előforduló törzset állítsunk elő és finomítsunk.  A végeredmény pedig egy olyan variáns, aminek van pár, annyira nem túl megszokott vonása, és valószínűleg mind az ínyencek, mind a gyűjtők és a termesztők egyaránt kedvelni fogják – különösen azok, akik tényleg egy különleges mokkra vágynak.

A Fat Banana egy príma Kush-fajta, olyan genetikai felmenőkkel, mint az OG Kush és a Chiquita Banana. Ez egy olyan örökség, ami mögött rendkívüli energiák állnak, amik végülis a Fat Banana sikerének kulcsát alkotják. Ez szinte tapintható is a Fat Banana bugáinak potenciáljában, ami elérheti akár a 25%+ THC tartalmat is, amennyiben hozzáértők kezei alatt terem. A benne rejlő lehetőségek egyszerűen nagyszerűek!

Fat Banana feminizált kannabiszmag: terméshozam és termesztési jellemzők

A Fat Banana, átlagosan 350-400 g/m²-es hozamot is képes produkálni, 600w-os égőkkel megvilágítva és beltéren kb. 8-10 hétig virágzik. Annak ellenére, hogy a Fat Banana törzs egy indica-domináns hibrid, valamiféle „nyúlékony indica” kategóriába sorolható, tekintve, hogy hajlamos hatalmas fő bugát fejleszteni, ha nem alkalmazunk valamilyen átalakítási technikát.

A szabadban, melegebb éghajlaton a Fat Banana kannabisz magok hatalmas bokrokká nőhetnek, amelyeket nagy valószínűséggel meg kell támasztani. Kb. Szeptember közepére tehető a szüretelésük ideje. Ahogy már említettük, ha megfelelően kezeli ezeket a magokat, jutalmul tekintélyes mennyiségű zsíros rögöt kap 25%+ THC-val és édes, gyümölcsös banánaromával.

Hatás és íz

A Fat Banana valóban az a Kush, amire senki sem számított. A mérsékelt, kezdeti eufóriás hatás és az ínycsiklandozó édes, gyömölcsös íz becsapós lehet, és könnyen elméretezhetjük az adagokat ezzel a szokatlan fűvel. És a hatása igazán erőteljes! A letaglózó, fizikális „stoned” érzés előbb utóbb megjelenik, és gyökeret vet, majd ezt pedig, egy elképzelhetetlenül lazítós élmény követ. Készülj fel a kajaflessre is – ez egy olyan utazás, ami ízországból egyenesen a fotelbe vezet majd, de aztán ott is végződik.

A Fat Banana törzs édes ízű, citrusos jegyekkel. Mint már említettük, a bugák aromája a névadójára hajaz, és ezzel is fenséges csemegének teszi ki az orrunkat.

Fat Banana data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 25%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 170 - 200 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Banana x OG Kush
Típus: Sativa 30% Indica 70%
Hatás: Megnyugtató
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Banán, Bors, Citrusfélék, Földes, Pézsma

  Szerző T. G. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : Tobse
  Komment : Gigantic

  Szerző M. M. Ekkor 21/Mar/2024 :

  Megszólítás : chruutato
  Komment : love it

  Szerző M. W. Ekkor 18/Mar/2024 :

  Megszólítás : Mr Nice
  Komment : 1/2 seeds popped - might have been my mistake on the one that didn‘t. Plant is in vegetation week 3 and looks amazing. What really stands out are the extremly fat leaves! Responds well to topping and training. Cut two clones to preserve this phenotype for later… Curious for the smell during flower!

  Szerző B. W. Ekkor 07/Mar/2024 :

  Megszólítás : dobre zioło
  Komment : Urosły spore krzaczki, choć plon nie był tak wielki jak w tabelce. Smak/zapach mimo iż nie do końca przypomina banany całkiem ok, nieźle kręci. Ogólnie na plus.

  Szerző M. R. Ekkor 15/Jan/2024 :

  Megszólítás : Immer gut
  Komment : Ich hatte Fat Banana inzwischen schon mehrmals im Zelt und hatte nie Probleme damit. Kein Zwittern oder sonstiges, alle Samen sind stets gekeimt. Das Ergebnis ist wirklich bananig 😁

  Szerző L. W. Ekkor 05/Jan/2024 :

  Megszólítás : Fat Banana
  Komment : These seeds were the first I ever grew along with the Critical strain. I was sucessful at growing both strains. The Fat Banana produced huge flowers and I had an excellent yield despite a pesky infestation of spider mites about 5 weeks in.

  Szerző A. T. Ekkor 04/Jan/2024 :

  Megszólítás : Etwas langsamer
  Komment : Erst nach neun Tagen guckte das Köpfchen aus der Erde. Da waren die anderen schon eine Woche weiter. Mal schauen, wie sie wird

  Szerző O. M. Ekkor 27/Dec/2023 :

  Megszólítás : J. B
  Komment : Sieht bisher top aus. 2/3 gekeimt. Lässt sich gut trainieren.

  Szerző R. K. Ekkor 23/Nov/2023 :

  Megszólítás : Fat banana
  Komment : Its very tasty canabis plant .. it have gret flaveur an it is very resinus.. great choise

  Szerző V. K. Ekkor 06/Nov/2023 :

  Megszólítás : Cannalover
  Komment : Hervorragendes Produkt. Schmeckt und wirkt sehr gut.

  Szerző K. T. Ekkor 27/Sep/2023 :

  Megszólítás : baaanaaanaaaa
  Komment : this plant is Bananas. Maybe not the biggest yielder but my oh my is it tasty

  Szerző G. D. Ekkor 18/Sep/2023 :

  Megszólítás : fat banana
  Komment : jammer dood gegaan , nogthans alles hetzelfde gedaan , als de best special queen superplant

  Szerző G. D. Ekkor 06/Jul/2023 :

  Megszólítás : Fantastica
  Komment : Sono germinati tutti e 3 i semi e le piante sono cresciute benissimo. Effetto potente e rilassante come da descrizione.

  Szerző F. M. Ekkor 26/Jun/2023 :

  Megszólítás : Franky
  Komment : Fantastischer Strain mit genialem Banana-Aroma, viel Ertrag, sehr robust und resistent gegen schlechte Bedingungen. Bei mir war wenig Platz, zu hohe Temperaturen und RLF, aber die Fat Banana hat echt klasse geliefert... bestelle ich gleich nochmal :-)

  Szerző K. R. Ekkor 31/May/2023 :

  Megszólítás : Chantalle
  Komment : Great!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Dorian | 2018-05-15 19:56:53

J'ais une question général avant tout , quel weed me conseiller pour faire pousser en Grèce ?( En extérieur) dans une région rempli de soleil . Un truc qui pousse en mion de deux moi serait l'idéal. Et du coup la question par rapport à cette beauté c'est : Demande t-elle beaucoup d'attention ?

Royal Queen Seeds Team

Please refer to the following article about the best strains for your climate: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.