Fat Banana

A Fat Banana a szuper-szelektív, fajta-fejlesztés folyamatának terméke, mely a legnagyobb, legdagadtabb Banana OG variánsok hibridizálását vette célba. Most a RQS a legjobb fürtőket kínálja Neked. A Fat Banana ízben, és egy komoly adag cannabinoidokban gazdag fű.
 4.5/5 (138) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 25.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (112)
 • Vásárlói képek (8)

Fat Banana: A Duzzadóan Kövér, Gyümölcsízű Kush Variáns

Genetika és potenciál

A Fat Banana egy erősen szelektív tenyésztési projekt eredménye, amelyet itt, a RQS-nél folytattunk azért, hogy egy olyan fajtát hozzunk létre, amivel bizony, tényleg nem sokszor lehet találkozni. A végeredmény pedig egy olyan variáns, aminek van pár, annyira nem túl megszokott vonása, és valószínűleg mind az ínyencek, mind a gyűjtők és a termesztők egyaránt kedvelni fogják – különösen azok, akik tényleg egy különleges mokkra vágynak.

A Fat Banana egy príma Kush-fajta, olyan genetikai felmenőkkel, mint az OG Kush és a Chiquita Banana. Ez egy olyan örökség, ami mögött rendkívüli energiák állnak, amik végülis a Fat Banana sikerének kulcsát alkotják. Ez szinte tapintható is a Fat Banana bugáinak potenciáljában, ami elérheti akár a 25%+ THC tartalmat is, amennyiben hozzáértők kezei alatt terem. A benne rejlő lehetőségek egyszerűen nagyszerűek!

Hozam és növekedési habitus

A Fat Banana, átlagosan 350-400 g/m²-es hozamot is képes produkálni, 600w-os égőkkel megvilágítva és beltéren kb. 7-8 hétig virágzik. Itt érdemes azonban megjegyeznünk, hogy a Fat Banana egy indica domináns hibrid, ami úgy is besorolható, mint egy „nyúlánk indica”, mivel hatalmas és hosszanti irányban növő fővirágzatot is képes produkálni, ha nincs megfelelően „idomítva”.

Kültéren, melegebb éghajlaton, a Fat Banana robosztus bokrokká tud növekedni, melyeknek, nagy valószínűség szerint, szükségük lesz majd valamiféle kitámasztásra is. Kb. Szeptember közepére tehető a szüretelésük ideje. Mint már említettük, ha a megfelelő körülményeket biztosítjuk a számukra, a jutalmunk egy jókora adagnyi vastag buga lesz, akár több, mint 25% THC-tartalommal, és édes, gyümölcsös-banános aromával.

Hatás és íz

A Fat Banana valóban az a Kush, amire senki sem számított. A mérsékelt, kezdeti eufóriás hatás és az ínycsiklandozó édes, gyömölcsös íz becsapós lehet, és könnyen elméretezhetjük az adagokat ezzel a szokatlan fűvel. És a hatása igazán erőteljes! A letaglózó, fizikális „stoned” érzés előbb utóbb megjelenik, és gyökeret vet, majd ezt pedig, egy elképzelhetetlenül lazítós élmény követ. Készülj fel a kajaflessre is – ez egy olyan utazás, ami ízországból egyenesen a fotelbe vezet majd, de aztán ott is végződik.

Amikor a Fat Banana ízéről van szó, egy édes, kissé citrusos zamatról beszélünk. Mint már említettük, a bugák aromája a névadójára hajaz, és ezzel is fenséges csemegének teszi ki az orrunkat.

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 25%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
 • Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 170 - 200 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Banana x OG Kush
 • Típus: Sativa 30% Indica 70%
 • Hatás: Nyugtató és ízzel teli
 • Éghajlat: Mild
 • Íz: Tropical, Édes, Zamatos

  By C. B. on 26/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Hammer
  Comment : Gefällt mir sehr. Super zu empfehlen

  By D. K. on 25/Sep/2019 :
  (5)

  Title : AAA+
  Comment : Best way for all

  By R. M. on 17/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Fat Banana ( great potential)
  Comment : 3 dagen geleden heb ik 2 zaadjes geplant in mijn Seedo (Hydroponic device) en de dames staan vandaag netjes recht op. ben zeer benieuwd naar het resultaat van de dames.

  By L. S. on 02/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Reçus dans le délais et plante magnifique👌

  By M. L. on 19/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : 3/3 très bonne

  By B. F. on 06/Aug/2019 :
  (5)

  Title : awesome
  Comment : taste and smell good 100%

  By N. L. on 05/Aug/2019 :
  (5)

  Title : First impressions
  Comment : INDOOR/WINDOW Grows right, easy and without problems, I have a lot of patience for the best results so I let it for a full vegetation period (9 weeks) and now is in the second week of flowering. Looks rich. I topping it twice but is still tall (140cm) The only negative I can see is that, can take heat stress easy. If you live in Mediterranean climate take care with the sun. She likes it but not too much. LOL I will return with a new comment in the end of September. I bet that the results will be top!

  By T. A. on 29/Jul/2019 :
  (4)

  Title : easy grow
  Comment : Loved this grow, recently harvested 2 plants with decent results. The smoke is fruity with a nice sativa high to begin with followed by that wondrous indica couch lock, the high doesnt seem to last that long so definitely needs a cure to get those nugs singing as its not as strong as i'd hoped for given they're supposed to be 25%thc, still, all in all a nice smoke and definitely worth a grow.

  By N. G. on 25/Jul/2019 :
  (4)

  Title : very good
  Comment : nice weed

  By I. B. on 19/Jul/2019 :
  (4)

  Title : Gute thc ausbeute
  Comment : 7 von 10 unkomplizierte Sämlinge Phase. Wachstumsphase kurz. Verträgt gute Mengen von Nahrung. Anfängerfreundlich. Blüte Phase 8 Wochen, ertrag ist in Ordnung in Relation zu den klebrigen nugets. Schöner hauptbud . Wirkung ist stark und gut. Entspannung bei Stress. Auch gut bei schmerzen. Ein Versuch wert für medizinische Anwender.

  By S. S. on 17/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Bananas
  Comment : Easy to grow

  By B. C. on 15/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Vero nice


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Dorian | 2018-05-15 19:56:53

J'ais une question général avant tout , quel weed me conseiller pour faire pousser en Grèce ?( En extérieur) dans une région rempli de soleil . Un truc qui pousse en mion de deux moi serait l'idéal. Et du coup la question par rapport à cette beauté c'est : Demande t-elle beaucoup d'attention ?

Royal Queen Seeds Team

Please refer to the following article about the best strains for your climate: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.