A LEGNAGYOBB, LEGÜTŐSEBB BANANA KUSH: A FAT BANANA

MEGVÁLTOZOTT KANNABISZ

A közeljövőben a kannabisz kultúrát egy új, mindenható hibrid alakítja át. A Fat Banana ennek az utópisztikus korszaknak a megcsillanása. Ezért a célért az RQS mestertenyésztői felkutatták a legtökéletesebb genetikákat, és nem sajnálták az időt a Royal tökéletesség megalkotására. Elsőként szigorú szelekciós program kezdődött a leghatékonyabb és legnagyobb hozamú Banana OG fajok azonosítására, majd a következő feladat ezek összekapcsolása a legkívánatosabb jellemzőkkel és a Banana OG vonalában rejlő néhány hiányosság megszüntetése volt. Az utódok körültekintő keresztezésével, erősítésével és stabilizálásával a ragacsos, zöld tökélyre irányuló mániákus törekvés során a Fat Banana kiváló sinsemillává nemesült; az ön termesztőhelye se érje be ennél kevesebbel.

Fat Banana

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÜLTETVÉNY

A beltéri, vagy melegebb éghajlaton a szabadban történő termesztés során duzzadt, zamatos, gyantától ragacsos bimbókra számíthatunk. A kezeletlen növények az átlagos indicáknál kicsit magasabbra nőhetnek, de a gumós rügyek valódi látványosságot jelentenek. Másrészről a Fat Banana igen sokoldalú, és jól reagál a metszési és képzési technikákra.
Beltéren a virágzás gyorsan és intenzíven megy végbe, mindössze 8 hét standard 12-12 szükséges. A szabadtéri ganja-gazdáknak fel kell készülniük a túlméretezett colák és a rügyekkel-terhelt mellékágak kezelésére. Szeptember végéig lenyűgöző eredmény várható a szürettől.

Erősen ajánlott az organikus termesztés. A virágzás-serkentők időben történő adagolásán kívül a Fat Banana nem rendelkezik különleges tápozási követelményekkel. A legtöbb növény jól reagál a gyakori könnyű / közepes erősségű tápoldatos kezelésre. Azonban kiemelkedő hozamok érhetők el hidroponikus módszerrel is, csak az öblítéssel kell óvatosan bánni.

KANAPÉHOZ LÁNCOLÓ HATÁS

A genetikusok szerint az emberek és a csimpánzok DNS állománya 95-98%-ban azonos. Hasonlóképpen, a Fat Banana is hatalmas evolúciós ugrást tett, amivel maga mögött hagyta a Banana OG kerti változatát. A THC-értékek meghaladhatják a 25% -ot. Harsány erdei gyümölcsök és klasszikus kush aromák bukkanak elő a csomagból. A csillogó, ragacsos rügyek mintha folyamatosan szivárognának.

Néhány slukk elegendő ahhoz, hogy az alkalmi felhasználót közvetlenül az álomvilágba vezesse, míg a magasabb toleranciájú ínyenceknek rövid lehetősége nyílik arra, hogy élvezzék a banán ízét, mielőtt a kanapé effektus elnehezíti a testet. Ha kellően hosszú ideig a tudatánál marad, kielégíthetetlen éhség következik. Az étvágytalanság és az álmatlanság nem okoz problémát többé. Az ellenállás hiábavaló. Töltse fel a hűtőszekrényt, keressen egy műsort, amit bámulhat és kényelmesen helyezkedjen el a kanapén. A Fat Banana az új sinsemilla szuperhatalom.

Buy Fat Banana

A Fat Banana egy príma Kush-fajta, olyan genetikai felmenőkkel, mint az OG Kush és a Chiquita Banana. Ez egy olyan örökség, ami mögött rendkívüli energiák állnak, amik végülis a Fat Banana sikerének kulcsát alkotják.

Buy Fat Banana

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories