By Luke Sumpter

A legnagyobb, legütősebb banana Kush: a Fat Banana

A legnagyobb, legütősebb banana Kush: a Fat Banana

Megváltozott kannabisz

A közeljövőben a kannabisz kultúrát egy új, mindenható hibrid alakítja át. A Fat Banana ennek az utópisztikus korszaknak a megcsillanása. Ezért a célért az RQS mestertenyésztői felkutatták a legtökéletesebb genetikákat, és nem sajnálták az időt a Royal tökéletesség megalkotására. Elsőként szigorú szelekciós program kezdődött a leghatékonyabb és legnagyobb hozamú Banana OG fajok azonosítására, majd a következő feladat ezek összekapcsolása a legkívánatosabb jellemzőkkel és a Banana OG vonalában rejlő néhány hiányosság megszüntetése volt. Az utódok körültekintő keresztezésével, erősítésével és stabilizálásával a ragacsos, zöld tökélyre irányuló mániákus törekvés során a Fat Banana kiváló sinsemillává nemesült; az ön termesztőhelye se érje be ennél kevesebbel.

Nagy teljesítményű ültetvény

A beltéri, vagy melegebb éghajlaton a szabadban történő termesztés során duzzadt, zamatos, gyantától ragacsos bimbókra számíthatunk. A kezeletlen növények az átlagos indicáknál kicsit magasabbra nőhetnek, de a gumós rügyek valódi látványosságot jelentenek. Másrészről a Fat Banana igen sokoldalú, és jól reagál a metszési és képzési technikákra.
Beltéren a virágzás gyorsan és intenzíven megy végbe, mindössze 8 hét standard 12-12 szükséges. A szabadtéri ganja-gazdáknak fel kell készülniük a túlméretezett colák és a rügyekkel-terhelt mellékágak kezelésére. Szeptember végéig lenyűgöző eredmény várható a szürettől.

Erősen ajánlott az organikus termesztés. A virágzás-serkentők időben történő adagolásán kívül a Fat Banana nem rendelkezik különleges tápozási követelményekkel. A legtöbb növény jól reagál a gyakori könnyű / közepes erősségű tápoldatos kezelésre. Azonban kiemelkedő hozamok érhetők el hidroponikus módszerrel is, csak az öblítéssel kell óvatosan bánni.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 hetek
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Szeptember vége
Megnyugtató

Vásároljon Fat Banana

Kanapéhoz láncoló hatás

A genetikusok szerint az emberek és a csimpánzok DNS állománya 95-98%-ban azonos. Hasonlóképpen, a Fat Banana is hatalmas evolúciós ugrást tett, amivel maga mögött hagyta a Banana OG kerti változatát. A THC-értékek meghaladhatják a 25% -ot. Harsány erdei gyümölcsök és klasszikus kush aromák bukkanak elő a csomagból. A csillogó, ragacsos rügyek mintha folyamatosan szivárognának.

Néhány slukk elegendő ahhoz, hogy az alkalmi felhasználót közvetlenül az álomvilágba vezesse, míg a magasabb toleranciájú ínyenceknek rövid lehetősége nyílik arra, hogy élvezzék a banán ízét, mielőtt a kanapé effektus elnehezíti a testet. Ha kellően hosszú ideig a tudatánál marad, kielégíthetetlen éhség következik. Az étvágytalanság és az álmatlanság nem okoz problémát többé. Az ellenállás hiábavaló. Töltse fel a hűtőszekrényt, keressen egy műsort, amit bámulhat és kényelmesen helyezkedjen el a kanapén. A Fat Banana az új sinsemilla szuperhatalom.

Fat Banana Automatic: Nem kevésbé lenyűgöző

A Fat Banana javítása gyakorlatilag lehetetlen. A nyugtató testi high és az ízletes trópusi gyümölcs ízének kombinációja minden alkalommal roppant kielégítő. Annak érdekében, hogy ez a nehezen kezelhető törzs a kezdők számára is elérhető legyen, nemesítőink az ősi genetikájához nyúltak vissza és létrehozták a Föld egyik legerősebb és legeredményesebb autovirágzó törzsét.

Az erőteljes példányt nemesítőink a hasonlóan finom Cookies Auto-val keresztezték - így egy 70% indica, 20% sativa és 10% ruderalis genetikával rendelkező utódot hoztak létre.

Fat Banana Automatic sűrű, kúpos virágokat növeszt, amelyek szinte csöpögnek a gyantától. Nézze meg egészen közelről, és látni fogja, hogy ez a viszkózus anyag habzik a rügyek felett. A beltéri növények könnyen kezelhető 100cm-es magasságúra nőnek, és 450g/m² hozamra számíthatunk tőlük, míg kültéri társaik elérik a 120cm-t is, és 90–175g rügyet arathatunk róluk növényenként. Ez a kis törzs megfelelő körülmények között könnyen észrevétlen maradhat, így ideális jelölt a titkos beltéri termesztésre és a kültéri gerilla műveletekhez.

Noha virágai kicsinek és ártatlannak tűnhetnek, ütős fitokémiai titokkal rendelkeznek. Elég egyetlen slukk ahhoz, hogy a véráramon keresztül érezhetővé váljon a 22%-os THC-tartalom és elkezdjen hatni a CB1 receptorokra. Tegye félre estére ezeket a virágokat, hogy valóban élvezhesse nyugtató ölelését.

Fat Banana

Fat Banana Auto
Fat Banana x Cookies Auto
375 - 450 gr/m2
70-100 cm
7 - 8 hetek
THC: 22%
Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
90 - 175g/plant
80 - 120 cm
9-10 hét a csírázás után
Megnyugtató, Tiszta

Vásároljon Fat Banana Auto

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.