Tyson 2.0 Kannabiszmagok

Mi lesz az eredmény, ha a kannabiszvilág két óriása találkozik? Kiváló genetika, természetesen. Bemutatjuk a Tyson 2.0 vetőmagokat, az Iron Mike és a Royal Queen Seeds együttműködésével létrehozott, exkluzív kannabisz-törzseket.

7  Termékek
  • Gelato 44
  • Dynamite Diesel
  • NYC Sour D Auto
  • GOAT'lato Auto
  • Punch Pie
  • Corkscrew Auto
  • Tyson x RQS szövetedény

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Titánok harca – A Tyson 2.0 és az RQS egyesül, hogy egyedi törzseket hozzanak létre

Mike Tyson, Dynamite Mike and Royal Queen Seeds collaboration

Erőteljes genetikai háttérrel rendelkeznek és Tyson kannabisz iránti szeretete inspirálta őket - ezek a Tyson 2.0 vetőmagok, amelyek remek ellenálló képességgel, magas hozamokkal és erőteljes hatásokkal büszkélkedhetnek, és minden felhasználótípus számára alkalmasak – a nehézsúlyú ínyencektől a holisztikus használókig, és a két véglet között is, bárkinek. Fedezze fel a gondosan megválasztott bajnok genetikát, amelynek célja az otthoni termesztés élményének növelése, és amit egy olyan ember alkotott, akinek kemény szíve kincsként vigyázza a kannabiszt, valamint egy csapat, amely tetőtől-talpig ismeri a növényt.

Tyson 2.0 Vetőmagok – Bizonyság a kannabiszhoz fűződő elszakíthatatlan kötelékről

Mike Tyson neve a ringben és azon kívül is ismerősen cseng - a kannabisz iránti lelkesedését a Tyson 2.0 márka megalkotásába transzformálta. Bár már régen a szögre akasztotta a kesztyűjét, Tyson nemcsak vitathatatlan bajnokként, de valódi kannabisz-rajongóként távozott a ringből. Tyson és csapata szenvedélyesen rajong az ősi növény iránt, hiszen gyógyító erejéről közvetlen tapasztalatokat is szerzett - ezért együttműködtek a Royal Queen Seeds-zel, hogy létrehozzák a bajnok genetika új vonalát az otthoni termesztők számára is.

Rendeljen Tyson 2.0 vetőmagokat kizárólag az RQS-től, és töltse meg sátrát bajnokokkal

A Tyson 2.0 Seeds kollekcióban szereplő törzsek mindent felülmúlnak, kivéve Iron Mike kannabisz iránti szeretetét. A válogatás minden egyes tagja aprólékos gondossággal lett nemesítve, hogy biztosítsuk az ellenállóképességet, az életerőt és a stabil növekedési tulajdonságokat, olyan kannabiszvirágokkal amik a legjobbak közé tartoznak. Böngéssze át a Tyson 2.0 kannabiszmagok teljes választékát alább, adja le rendelését, és csatlakozzon hozzánk egy olyan utazásra, amely a GOAT, az RQS és az ősi növény, a kannabisz közötti tartós kapcsolatról tanúskodik.