• Corkscrew Auto
 • Corkscrew Auto

Corkscrew Auto

Turbózza fel kertjét bajnok genetikákkal. A Corkscrew Auto az RQS és a Tyson 2.0 által létrehozott energikus törzs, amely felemelő, energizáló és teljes k.o.-t okozó high-jal és édes trópusi gyümölcs aromákkal érkezik. Ültesse el a kertjében még ma, és mindössze 13 hét után élvezheti a nehézsúlyú termést!
(9) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 11.00
3x
€ 28.00
5x
€ 42.50
10x
€ 76.50
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 28.00

€ 28.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Corkscrew Automatic: Kemény slukkok a felemelő energiáért

Mike Tyson csavart ütése a legnagyobb, legkeményebb ellenfeleket is a szőnyegre küldheti. A Tyson 2.0-val és az RQS-szel együttműködésben létrehozott Corkscrew Auto ütős emléket állít Mike vasöklének - elsöprő, felemelő, energizáló high-t ad közvetlenül a halántékára. Tervezze be a kertjébe, vagy a sátrába és készüljön fel arra, hogy elragadja ez a zömök nehézsúlyú törzs.

Corkscrew Auto Seeds: A Cherry Pie Auto és a Tangie leszármazottja

A Cherry Pie Auto és a Tangie genetikáját ötvöző kompakt növény strapabíró, könnyen termeszthető, kiváló ízekkel és aromákkal érik. Enyhén sativa domináns, és mind a 10 menetet bírja - körülbelül 13 héttel a csírázás után lehet szüretelni.

A Corkscrew Auto hatásai, ízei és aromái: édes csemege energizáló erővel

A Corkscrew Auto-ra rágyújtani minden alkalomra megfelelő csemege. A 19%-os THC-val feltöltött autovirágzó kiüti, rögtön a halántékig hatol, szinte azonnali agyi energialöketet produkálva, ami felpörgeti a hangulatát, és társasági, kreatív és koncentrált érzéseket biztosít. Ráadásul gazdag gyantája tele van édes, trópusi terpénekkel, amelyek aromáit és ízeit cukrosan édes citrusfélék, ananász és más érett gyümölcs jegyei díszítik. Tökéletes a nap bármely szakában, amikor felemelő, energiával teli nyüzsgésre vágyik.

A Corkscrew Auto termesztésének jellemzői: Megbízható és gyorsan elkészül

Egyetlen törzs sem fér bele a katalógusunkba, ha nem büszkélkedhet kiváló növekedési tulajdonságokkal. A Corkscrew Auto 55% sativa genetikát ötvöz 45% indica-val és egy kis ruderalissal, így strapabíró, erőteljes és gyorsan virágzó növényt kaptunk, amely kiválóan teljesít beltéren, vagy az üvegházban, de azon kívül is. A magok elvetése után mindössze 12–13 héttel ez a zömök bokor tele lesz édes, erős gyantával átitatott, terjedelmes bugákkal. A Corkscrew Auto növények általában 70-100cm magasra nőnek beltéren, míg a kültéri növények elérhetik a 170cm-es magasságot is. A betakarítás idején ezek a nagyszerű hölgyek beltéren 450–500g/m²-es, kültéren 90–175g/növény terméshozamot biztosítanak. Ne hagyja ki a lehetőséget, termesszen igazi bajnokot ebben a szezonban!

Corkscrew Auto data sheet
A fajta típusa: Autovirágzó
Genetikai háttér: Cherry Pie Auto x Tangie
Típus: Sativa 55% Indica 40% Ruderalis 5%
THC: 19%
CBD: Alacsony
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: 12 - 13 after sprouting
Magasság beltéren: 60-120cm
Magasság szabadtéren: 120 - 150 cm
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 90 - 175g/plant
Hatás: Felemelő, Fókusz
Íz: Ananász, Citrusfélék, Cukorka

  Szerző L. B. Ekkor 24/May/2024 :

  Megszólítás : LB
  Komment : Mein Samen brauchte rund 10 Tage länger als andere Sorten um aus dem Boden zu kommen. Bin gespannt wie es weiter geht

  Szerző F. Y. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : Knocked Down
  Komment : rich flavors and aromas, still pretty high while typing


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.