• Easy Start
 • Easy Start

Easy Start

Nem számít, ha nagyon zöldfülűnek érzed magad, mivel a Easy Start magcsíráztató készletünkkel biztosan remek eredményeket tudsz majd felmutatni. A Easy Startban található egy tálca, 20 előre töltött földdel megtöltött lyukkal és mag-aktiváló, Bacto mikroorganizmusokkal a lehető legsimább csírázás érdekében.
(980)
Írja meg a véleményét
Válassza ki az egységet
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 7.95

€ 7.95 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (14)
 • Vélemények (803)
 • Vásárlói képek (6)

Easy Start: a kannabisz magjaid kalandjának legjobb indítása

A Sima Start magcsíráztató csomagunkhoz nem kell sok ész, de közben természetes, bio-módon biztosítja a sikeres csírázást. Arra terveztük, hogy segítsen a termesztőknek, bármennyi tapasztalatuk legyen is, hogy a lehető legjobb eredményeket tudják felmutatni már a kezdetek kezdetétől.

A Sima Start csíráztató készletet egy termesztőtálcával, melyben 20, különálló palántának van hely, és amit földdel töltöttünk elő, valamint egy csomag Bactoval - ami pedig egy mag-aktiváló baktérium - kínáljuk. Ezek, a jótékony baktériumok segítik a magjaid feléledését, mivel elindítják a csírázási folyamatot. Így a Sima Start csomaggal maximum sikereket érhetsz el.

Video id: 484369331

Így érdemes használnod a Sima Start magcsíráztató csomagot:

 1. Először mérj ki kb. 1 liter langyos vizet (25°C) és keverd el benne a Bacto csomag tartalmát (az aktiváló baktériumot). Ezután várj, amíg a Bacto biztosan feloldódott. Ezután oszd el a Bacto-keveréket a Sima Start tálcáin lévő földadagok között.
 2. Mindegyik előre elkészített lyukba pottyants egy-egy kannabisz magot a Sima Start kockákba. Használj fel ehhez egy ceruzát, vagy csavarhúzót, bármit amivel óvatosan le tudod nyomni a magokat kb. 5 mm mélyre. Ezután takard be őket a körülöttük lévő földdel.
 3. Helyezd a Sima Start csomagot egy meleg helyre, de ne tedd ki közvetlen napfénynek.
 4. Ha a Sima Start készletet a Kezdőcsomagban is megtalálható propagátor nélkül használod, akkor a lyukakban lévő föld hamarabb ki fog száradni. Fontos tehát az, hogy a földet mindig nedvesen tartsuk.  Tapogasd meg óvatosan a talajt, hogy ellenőrizni tudd, mennyire nedves, és ha nem eléggé, fúj rá egy kis vizet egy spray-vel. Ne hagyd, hogy a föld kiszáradjon.
 5. A magod 3-7 napon belül ki fog csírázni,
 6. Hogy ha sötétben csíráztatod a magokat, ne felejts el kevés vagy mérsékelt fényt adni nekik, ahogy azok először kibújnak a föld takarásából.
 7. Ahogy a palánták elérik a 2-3 cm-es magasságot, át is ültetheted azokat nagyobb, vagy akár abba a végső edényükbe, melyben szeretnéd, hogy teljesen kifejlődjenek. Hogy átültesd őket, először óvatosan csúsztasd ki a palántákat a műanyagból. Nem kell eltávolítanod a palántát abból a földből, ami körülötte van - sőt, tulajdonképpen inkább kerüld is el ezt a lehetőséget, mivel ez károsíthatja az apró gyökereit. Egyszerűen csak pottyants bele a közegbe, amit használni fogsz, és a kannabisz növényeid készen is állnak.

Easy Start Vs. Kezdőcsomagok

A Sima Start akkor lehet a legoptimálisabb a számodra, ha már van egy Kezdőcsomagod is, mivel ezekben megtalálható egy propagátor is, amivel képes lehetsz kontrollálni a páratartalmat. Bár a SIma Startot önmagában is tudod használni, de az a Kezdőcsomagunkban is megtalálható, hogy az első lépések a lehető legkönnyebben mehessenek. Épp ezért, a Sima Start akár a Kezdőcsomag egy részének a helyetteseként is szolgálhat. Azt viszont érdemes ezen a ponton megjegyeznünk, hogy a Sima Startban nem találhatóak magok, ellenben a Kezdőcsomaghoz 3 darabot is adunk. Amennyiben a teljes készletet be szeretnéd szerezni, hogy azonnal el tudj ültetni pár magot, akkor a Kezdőcsomag lehet a legjobb választás a számodra. De csekkold le a Feminizált Kezdőcsomagunkat és az Autovirágzó Kezdőcsomagunkat is.


  Szerző Z. B. Ekkor 24/May/2024 :

  Megszólítás : Kiváló termék.
  Komment : A magok 2 nap alatt kicsíráztak. Sajnálom, hogy nincs kisebb kiszerelés, nekem 20 növény túl sok egyszerre.

  Szerző J. D. Ekkor 16/May/2024 :

  Megszólítás : Jens
  Komment : Mit diesem Anzucht-Set haben alle Samen gekeimt. Auch ein Nachzügler, den ich schon abschreiben wollte hat gestern noch den Kopf aus der Erde gestreckt. Damit habe ich bei der Keimung dieses Mal 100% Erfolgsquote. Beim vorherigen Versuch mit Anzuchterde aus dem Baumarkt kam nur knapp über die Hälfte. Nie wieder ohne diesem Set!!!

  Szerző M. P. Ekkor 16/May/2024 :

  Megszólítás : Hat super funktioniert
  Komment : Für meinen ersten Grow habe ich das Easy Start Sämlings-Set verwendet. Alle meine Samen sind gekeimt und super darin gewachsen, daher eine klare Empfehlung von mir.

  Szerző D. T. Ekkor 16/May/2024 :

  Megszólítás : Herr
  Komment : Habe es genau nach Anleitung benutzt und nach nur 3tagen waren alle 8 Samen gekeimt. Hatte die seeds aus der Verpackung entnommen und direkt in die Easy Start Plugs gestopft.

  Szerző I. M. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : Average Germination Rates
  Komment : Approximately 50% of my Royal Queen seeds germinated using this kit. No better than the cotton pad germination method I was using before.

  Szerző A. B. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : Mrs
  Komment : Très très pratique. Je recommande chaudement.

  Szerző F. O. Ekkor 27/Mar/2024 :

  Megszólítás : Herr
  Komment : Eine echte Hilfe beim keimen.

  Szerző H. H. Ekkor 18/Mar/2024 :

  Megszólítás : Herbert
  Komment : It works, efficiently…

  Szerző G. V. Ekkor 29/Feb/2024 :

  Megszólítás : Guillermo
  Komment : Product was easy to use and give good results

  Szerző D. V. Ekkor 26/Feb/2024 :

  Megszólítás : Dennis
  Komment : Ma i semi devono stare al buio per germogliare?

  Szerző A. K. Ekkor 26/Feb/2024 :

  Megszólítás : RM
  Komment : Kleines Set, mit dem die Keimung bei mir problemlos (6 von 7 Samen) geklappt hat.

  Szerző N. A. Ekkor 21/Aug/2023 :

  Megszólítás : 5*
  Komment : Muito facil de usar e prático. Recomendo

  Szerző M. B. Ekkor 04/Aug/2023 :

  Megszólítás : perfect
  Komment : Werkt prima, had 5 autoflower zaden 3 white widows En 2 Orion F1 2/3 white snel ontkiemt 3rde niet uitgekomen maar dat lag aan het zaadje. En allebei de Orion ook mooi uitgekomen. Staan er nu 4 in mijn tuin en ze doen het goed.

  Szerző Y. C. Ekkor 03/Aug/2023 :

  Megszólítás : Yannou55
  Komment : Hallucinant la rapidité de germination! Pour moi il n'existe pas de meilleures façon pour faire germer ses graines! ( avec le propagator bien sûr !)

  Szerző L. W. Ekkor 26/Jun/2023 :

  Megszólítás : Small but just about works.
  Komment : The soil is decent quality, the rhizobacter packet is a nice edition. Doesn't work well by itself needs a container to go in, otherwise itll get hot/cold quickly and dry out quickly. It is very also very small and the plastic is basic.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Sorian Fappel | 2023-11-29 10:32:02

What are the dimensions of the tray?

Royal Queen Seeds Team

the dimensions are 12*10cm

From richardo | 2018-08-20 15:49:27

Kann man das Substrat in größeren Mengen kaufen?

Royal Queen Seeds Team

We do not sell the substrate separately, only in this packs.

From Scilla Carraro | 2018-06-13 21:50:28

Buona sera, ho acquistato dei semi e l’easy start Seeds germinator, ma non ho capito dopo aver piantato i semi dove devo esporre il kit? Devi tenerlo sempre sotto il sole? Ombra? All’aperto? Dentro casa?... grazie mille

Royal Queen Seeds Team

You can keep them in the place you consider is the best option depending of the conditions.

From Gioele | 2018-05-26 11:15:56

Ma dopo aver messo i semi a germogliare nel kit easy start .. bisogna darli da bere fino a quando non vengono fuori le piantine ?.

Royal Queen Seeds Team

You do not need to open the pot to water the seeds. Once the seedlings have reached a height of 2–3 cms, remove the pot tray to re-potted the seeds into the containers you are planning to use.

From Nicola | 2018-05-16 15:01:00

If do I use this kit at many times, can I keep the bacto or it will lose all his properties? Is there a way to buy just the bacto, without the complete easy start kit?

Royal Queen Seeds Team

We do not sell the bacto powder separately and we recommend to use one bacto sachet each time you germinate. Keeping it for more uses can make that the composition lose his properties.

From Danilo | 2018-05-10 09:37:52

ha senso comprare questo kit per un solo seme e in piu non ho capito nei vasi ce gia la terra?

Royal Queen Seeds Team

You can buy it and keep for upcoming orders. The kit comes with the soil in the pots.

From Sherica | 2018-05-07 14:09:40

Does it come with the soil?

Royal Queen Seeds Team

Yes, the pots come filled with the soil.

From Maurice | 2018-02-14 18:46:58

Ist der Propagator schon dabei, oder nur die Keimmischung?

Royal Queen Seeds Team

The Easy start contains the pots and the bacto, the propagator is not included, it comes with the Starter kit.

From vito goderecci | 2017-12-19 20:38:29

ma ci sono i semi nel kitt ?

Royal Queen Seeds Team

This pack does not contain any seeds. Seeds are included only in the Startes Kit, either Feminized or Autoflowering.

From Chris McCaul | 2017-11-27 21:26:03

Do you germinate in the dark or under lights with the 'Easy Start' system?

Royal Queen Seeds Team

You can germinate either way. Adding light will lead the plant to come out of the soil once it has sprouted as they always stretch looking for light.

From Mitchell Sanders | 2017-10-16 11:11:16

"No need to remove the little Easy Start pots – in fact, avoid doing so as this risks damaging the delicate roots. Just pop the whole thing into whatever grow medium you’re using – soil, hydro or clay pebbles" By this, I understand that the germinated plant should not be taken out from the original germinating pot, and "the whole thing" should be transferred to a new pot for growing. Won't the plastic from the initial pot block the growing of the roots if the plant is not taken out before setting in in the new grow medium?

Royal Queen Seeds Team

You need to remove the plastic cover and replant just the soil with the seed. Otherwise the root would not have space to grow.

From mitchell sanders | 2017-10-15 01:15:32

When you say to transfer to a bigger pot by putting in the whole easy pot inside the new soil, will the roots not be blocked by the plastic of the original pot when they grow? Thanks

Royal Queen Seeds Team

At this point the roots won't be that big yet, this is why we advise to change the plants at this moment.

From Tobias | 2017-10-12 18:18:21

Hallo, kann man das benutzte Bacto/ Wassergemisch öfter und in einem größeren Zeitraum verwenden?

Royal Queen Seeds Team

We recommend to use one backto sachet each time you germinate. Keeping it for more uses can make that the composition lose his properties.

From Matteo Calandrelli | 2017-10-05 21:57:44

i want to know if the the little black pots inside the easy start kit they are seeds already inside or if i need to put some seed by my own inside the pots and after that i will put some Bacto and water right?

Royal Queen Seeds Team

You need to add the seeds, there are no seeds in the pots.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

22 / 5.000 Resultados de traducción tápanyagok és boosterek

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

22 / 5.000 Resultados de traducción tápanyagok és boosterek

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.