• Easy Start
 • Easy Start

Easy Start

Nem számít, ha nagyon zöldfülűnek érzed magad, mivel a Sima Start magcsíráztató készletünkkel biztosan remek eredményeket tudsz majd felmutatni. A Sima Startban található egy tálca, 20 előre töltött földdel megtöltött lyukkal és mag-aktiváló, Bacto mikroorganizmusokkal a lehető legsimább csírázás érdekében.
 4.5/5 (477) Írja meg a véleményét
€ 6.95
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

A Sima Start magcsíráztató csomagunkhoz nem kell sok ész, de közben természetes, bio-módon biztosítja a sikeres csírázást. Arra terveztük, hogy segítsen a termesztőknek, bármennyi tapasztalatuk legyen is, hogy a lehető legjobb eredményeket tudják felmutatni már a kezdetek kezdetétől.

EASY START: Az igen egyszerű, organikus csíráztatás lépései

A Sima Start csíráztató készletet egy termesztőtálcával, melyben 20, különálló palántának van hely, és amit földdel töltöttünk elő, valamint egy csomag Bactoval - ami pedig egy mag-aktiváló baktérium - kínáljuk. Ezek, a jótékony baktériumok segítik a magjaid feléledését, mivel elindítják a csírázási folyamatot. Így a Sima Start csomaggal maximum sikereket érhetsz el.

SIMA START VS. KEZDŐCSOMAGOK

A Sima Start akkor lehet a legoptimálisabb a számodra, ha már van egy Kezdőcsomagod is, mivel ezekben megtalálható egy propagátor is, amivel képes lehetsz kontrollálni a páratartalmat. Bár a SIma Startot önmagában is tudod használni, de az a Kezdőcsomagunkban is megtalálható, hogy az első lépések a lehető legkönnyebben mehessenek. Épp ezért, a Sima Start akár a Kezdőcsomag egy részének a helyetteseként is szolgálhat. Azt viszont érdemes ezen a ponton megjegyeznünk, hogy a Sima Startban nem találhatóak magok, ellenben a Kezdőcsomaghoz 3 darabot is adunk. Amennyiben a teljes készletet be szeretnéd szerezni, hogy azonnal el tudj ültetni pár magot, akkor a Kezdőcsomag lehet a legjobb választás a számodra. De csekkold le a Feminizált Kezdőcsomagunkat és az Autovirágzó Kezdőcsomagunkat is.

SIMA START: A KANNABISZ MAGJAID KALANDJÁNAK LEGJOBB INDÍTÁSA

Így érdemes használnod a Sima Start magcsíráztató csomagot:

 1. Először mérj ki kb. 1 liter langyos vizet (25°C) és keverd el benne a Bacto csomag tartalmát (az aktiváló baktériumot). Ezután várj, amíg a Bacto biztosan feloldódott. Ezután oszd el a Bacto-keveréket a Sima Start tálcáin lévő földadagok között.
 2. Mindegyik előre elkészített lyukba pottyants egy-egy kannabisz magot a Sima Start kockákba. Használj fel ehhez egy ceruzát, vagy csavarhúzót, bármit amivel óvatosan le tudod nyomni a magokat kb. 5 mm mélyre. Ezután takard be őket a körülöttük lévő földdel.
 3. Helyezd a Sima Start csomagot egy meleg helyre, de ne tedd ki közvetlen napfénynek.
 4. Ha a Sima Start készletet a Kezdőcsomagban is megtalálható propagátor nélkül használod, akkor a lyukakban lévő föld hamarabb ki fog száradni. Fontos tehát az, hogy a földet mindig nedvesen tartsuk.  Tapogasd meg óvatosan a talajt, hogy ellenőrizni tudd, mennyire nedves, és ha nem eléggé, fúj rá egy kis vizet egy spray-vel. Ne hagyd, hogy a föld kiszáradjon.
 5. A magod 3-7 napon belül ki fog csírázni,
 6. Hogy ha sötétben csíráztatod a magokat, ne felejts el kevés vagy mérsékelt fényt adni nekik, ahogy azok először kibújnak a föld takarásából.
 7. Ahogy a palánták elérik a 2-3 cm-es magasságot, át is ültetheted azokat nagyobb, vagy akár abba a végső edényükbe, melyben szeretnéd, hogy teljesen kifejlődjenek. Hogy átültesd őket, először óvatosan csúsztasd ki a palántákat a műanyagból. Nem kell eltávolítanod a palántát abból a földből, ami körülötte van - sőt, tulajdonképpen inkább kerüld is el ezt a lehetőséget, mivel ez károsíthatja az apró gyökereit. Egyszerűen csak pottyants bele a közegbe, amit használni fogsz, és a kannabisz növényeid készen is állnak.

Most már csak annyi a dolgod, hogy hátradőlj és élvezd az élet természetes csodáját! Illetve még az is,hogy gondoskodj a tápozásról, öntözésről és a többiről - de ez már egy másik történet.


  By E. M. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Excellent
  Comment : Tres bon produit avec le petit sachet de bacto pour un bonne enracinement.. Attention à ne pas mettre trop d’eau.

  By R. R. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Title : very easy
  Comment : top germination

  By G. S. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Germinazione garantita. Semplice e facile.

  By A. P. on 02/Jun/2020 :
  (4)

  Title : Una valida alternativa al ... Jiffy
  Comment : Valido quanti altri sistemi di germinazione . Mantiene ottimamente l'umidità e viste le dimensioni ridotte, che lascia intravedere nei giusti tempi le radici sul fondo, ritengo sia un facile indicatore del momento in cui trapiantare il germoglio .

  By A. W. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Simple and easy to use
  Comment : I pushed the seeds down too far at first, but everything sprouted on my second attempt. Would recommend.

  By D. S. on 02/Jun/2020 :
  (4)

  Title : ottima scelta
  Comment : consigliato a chi si avvicina per la prima volta!!

  By P. M. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Awesome
  Comment : All germinated quite well, really fast and strong, if you don't watch them bursting in a few days, just wait a little more.

  By D. M. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Sehr einfach
  Comment : Nach 2 Tagen sah man schon 5 Keimlinge von 6. Am 7 Tag waren alle 6 schon 5 cm groß. Top immer wieder. Sehr schnelle Lieferung.

  By G. P. on 01/Jun/2020 :
  (1)

  Title : Semi non germogliati
  Comment : Ordine N 42311627 vi ho inviato una risposta con le foto dei semi non terminati,attendo risposta.support di 148358

  By F. L. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : easy start
  Comment : simple a utiliser et efficace toutes les graines on germé sans problème en 5 jours . Dès que je recommence a planter je reprend ca !

  By L. R. on 01/Jun/2020 :
  (4)

  Title : Works ok
  Comment : Worked ok took bit of time but recommend use with proper propagator,cheers RQS ✌️

  By S. K. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : TipTop!
  Comment : Funktioniert wunderbar auch wenn 1 von 4 Samen trotz EasyStart nicht aufgegangen ist (der Gratissamen Critical, leider)

  By D. K. on 29/May/2020 :
  (4)

  Title : happy
  Comment : that's pretty good, germination in 24-36 h, however, it is too many if you need just a couple

  By F. F. on 28/May/2020 :
  (4)

  Title : Good
  Comment : 2 Seeds germinated in 2 days! Good!

  By J. R. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Easy start
  Comment : Utilisé sans le kit complet...5 graines sur 5 germées en deux jours !! Impeccable


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..