• Easy Start
 • Easy Start

Easy Start

Nem számít, ha nagyon zöldfülűnek érzed magad, mivel a Sima Start magcsíráztató készletünkkel biztosan remek eredményeket tudsz majd felmutatni. A Sima Startban található egy tálca, 20 előre töltött földdel megtöltött lyukkal és mag-aktiváló, Bacto mikroorganizmusokkal a lehető legsimább csírázás érdekében.
 4.5/5 (323) Írja meg a véleményét
€ 6.95
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

A Sima Start magcsíráztató csomagunkhoz nem kell sok ész, de közben természetes, bio-módon biztosítja a sikeres csírázást. Arra terveztük, hogy segítsen a termesztőknek, bármennyi tapasztalatuk legyen is, hogy a lehető legjobb eredményeket tudják felmutatni már a kezdetek kezdetétől.

EASY START: Az igen egyszerű, organikus csíráztatás lépései

A Sima Start csíráztató készletet egy termesztőtálcával, melyben 20, különálló palántának van hely, és amit földdel töltöttünk elő, valamint egy csomag Bactoval - ami pedig egy mag-aktiváló baktérium - kínáljuk. Ezek, a jótékony baktériumok segítik a magjaid feléledését, mivel elindítják a csírázási folyamatot. Így a Sima Start csomaggal maximum sikereket érhetsz el.

SIMA START VS. KEZDŐCSOMAGOK

A Sima Start akkor lehet a legoptimálisabb a számodra, ha már van egy Kezdőcsomagod is, mivel ezekben megtalálható egy propagátor is, amivel képes lehetsz kontrollálni a páratartalmat. Bár a SIma Startot önmagában is tudod használni, de az a Kezdőcsomagunkban is megtalálható, hogy az első lépések a lehető legkönnyebben mehessenek. Épp ezért, a Sima Start akár a Kezdőcsomag egy részének a helyetteseként is szolgálhat. Azt viszont érdemes ezen a ponton megjegyeznünk, hogy a Sima Startban nem találhatóak magok, ellenben a Kezdőcsomaghoz 3 darabot is adunk. Amennyiben a teljes készletet be szeretnéd szerezni, hogy azonnal el tudj ültetni pár magot, akkor a Kezdőcsomag lehet a legjobb választás a számodra. De csekkold le a Feminizált Kezdőcsomagunkat és az Autovirágzó Kezdőcsomagunkat is.

SIMA START: A KANNABISZ MAGJAID KALANDJÁNAK LEGJOBB INDÍTÁSA

Így érdemes használnod a Sima Start magcsíráztató csomagot:

 1. Először mérj ki kb. 1 liter langyos vizet (25°C) és keverd el benne a Bacto csomag tartalmát (az aktiváló baktériumot). Ezután várj, amíg a Bacto biztosan feloldódott. Ezután oszd el a Bacto-keveréket a Sima Start tálcáin lévő földadagok között.
 2. Mindegyik előre elkészített lyukba pottyants egy-egy kannabisz magot a Sima Start kockákba. Használj fel ehhez egy ceruzát, vagy csavarhúzót, bármit amivel óvatosan le tudod nyomni a magokat kb. 5 mm mélyre. Ezután takard be őket a körülöttük lévő földdel.
 3. Helyezd a Sima Start csomagot egy meleg helyre, de ne tedd ki közvetlen napfénynek.
 4. Ha a Sima Start készletet a Kezdőcsomagban is megtalálható propagátor nélkül használod, akkor a lyukakban lévő föld hamarabb ki fog száradni. Fontos tehát az, hogy a földet mindig nedvesen tartsuk.  Tapogasd meg óvatosan a talajt, hogy ellenőrizni tudd, mennyire nedves, és ha nem eléggé, fúj rá egy kis vizet egy spray-vel. Ne hagyd, hogy a föld kiszáradjon.
 5. A magod 3-7 napon belül ki fog csírázni,
 6. Hogy ha sötétben csíráztatod a magokat, ne felejts el kevés vagy mérsékelt fényt adni nekik, ahogy azok először kibújnak a föld takarásából.
 7. Ahogy a palánták elérik a 2-3 cm-es magasságot, át is ültetheted azokat nagyobb, vagy akár abba a végső edényükbe, melyben szeretnéd, hogy teljesen kifejlődjenek. Hogy átültesd őket, először óvatosan csúsztasd ki a palántákat a műanyagból. Nem kell eltávolítanod a palántát abból a földből, ami körülötte van - sőt, tulajdonképpen inkább kerüld is el ezt a lehetőséget, mivel ez károsíthatja az apró gyökereit. Egyszerűen csak pottyants bele a közegbe, amit használni fogsz, és a kannabisz növényeid készen is állnak.

Most már csak annyi a dolgod, hogy hátradőlj és élvezd az élet természetes csodáját! Illetve még az is,hogy gondoskodj a tápozásról, öntözésről és a többiről - de ez már egy másik történet.


  By D. H. on 06/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Easy it is!
  Comment : Absolutely new to the matter, I tried the kit and what need I say, it is easy. Placed in the rear of my closet, all seeds came out within 4 days and almost grew out of range in half the time planned.Hence II should actually downvote it, for it put me under somestress to finish the room setup in time to plant them out, but hey, first world problems. Thanks guys, you actually made it a very easy start

  By N. B. on 06/Apr/2020 :
  (1)

  Title : 100% échec
  Comment : Alors pour moi mauvaise expérience 100% échec ....... sur 8 graines rien ne sait passé même pas de germe qui sort de la graine à plus de 12 jours vraiment trop dégoûtée

  By R. B. on 06/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Spot on
  Comment : Perfect ways to get started without any expensive hiccups

  By M. L. on 06/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Good product
  Comment : Really effective, i am really satisfied.

  By S. L. on 06/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Easy by name easy by nature
  Comment : Made life (sow) easy Big heads up for fast discreet delivery through covid 19 crisis Constant info along the way Highly recommend royal queen seeds and will certainly be making more orders with them. BRAVO! 👏

  By E. V. on 31/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Très efficace
  Comment : Pour tout ceux qui n'ont pas la main très verte comme moi c'est parfait. A utiliser en complément du Easy starter kit quand on le possède. La box à led peut fonctionner au moins une deuxième fois. Faut juste bien penser à humidifier le fond sans le box en perlite.

  By I. A. on 31/Mar/2020 :
  (4)

  Title : easy to start
  Comment : facile da usare e da spostare tutti i vasi insieme

  By B. M. on 31/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Easy start
  Comment : very helpfull

  By T. A. on 30/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Utile
  Comment : Ottimo aiuto per iniziare

  By J. F. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : TOP PRODUCT
  Comment : VERY HAPPY WITH THIS PRODUCT

  By T. H. on 30/Mar/2020 :
  (4)

  Title : It can be there more Option.
  Comment : The Produkt is perfekt. But I think, it can be there more options to buy, as 8-16-24 soil. I needed it for 4 plants. The Rest of the soil without the Bacto are not really useful. Unnecessary for the mass of Plastic and soil

  By V. K. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Very good
  Comment : Excelent product. Recomended

  By G. L. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Perfetto
  Comment : Germogliano al 100%

  By M. B. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Best germination
  Comment : The best there is

  By E. S. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Magnifique
  Comment : Très pratique à l’utilisation je vais re passer une commande


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..