• Easy Start
 • Easy Start

Easy Start

Nem számít, ha nagyon zöldfülűnek érzed magad, mivel a Sima Start magcsíráztató készletünkkel biztosan remek eredményeket tudsz majd felmutatni. A Sima Startban található egy tálca, 20 előre töltött földdel megtöltött lyukkal és mag-aktiváló, Bacto mikroorganizmusokkal a lehető legsimább csírázás érdekében.
 4.5/5 (463) Írja meg a véleményét
€ 6.95
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

A Sima Start magcsíráztató csomagunkhoz nem kell sok ész, de közben természetes, bio-módon biztosítja a sikeres csírázást. Arra terveztük, hogy segítsen a termesztőknek, bármennyi tapasztalatuk legyen is, hogy a lehető legjobb eredményeket tudják felmutatni már a kezdetek kezdetétől.

EASY START: Az igen egyszerű, organikus csíráztatás lépései

A Sima Start csíráztató készletet egy termesztőtálcával, melyben 20, különálló palántának van hely, és amit földdel töltöttünk elő, valamint egy csomag Bactoval - ami pedig egy mag-aktiváló baktérium - kínáljuk. Ezek, a jótékony baktériumok segítik a magjaid feléledését, mivel elindítják a csírázási folyamatot. Így a Sima Start csomaggal maximum sikereket érhetsz el.

SIMA START VS. KEZDŐCSOMAGOK

A Sima Start akkor lehet a legoptimálisabb a számodra, ha már van egy Kezdőcsomagod is, mivel ezekben megtalálható egy propagátor is, amivel képes lehetsz kontrollálni a páratartalmat. Bár a SIma Startot önmagában is tudod használni, de az a Kezdőcsomagunkban is megtalálható, hogy az első lépések a lehető legkönnyebben mehessenek. Épp ezért, a Sima Start akár a Kezdőcsomag egy részének a helyetteseként is szolgálhat. Azt viszont érdemes ezen a ponton megjegyeznünk, hogy a Sima Startban nem találhatóak magok, ellenben a Kezdőcsomaghoz 3 darabot is adunk. Amennyiben a teljes készletet be szeretnéd szerezni, hogy azonnal el tudj ültetni pár magot, akkor a Kezdőcsomag lehet a legjobb választás a számodra. De csekkold le a Feminizált Kezdőcsomagunkat és az Autovirágzó Kezdőcsomagunkat is.

SIMA START: A KANNABISZ MAGJAID KALANDJÁNAK LEGJOBB INDÍTÁSA

Így érdemes használnod a Sima Start magcsíráztató csomagot:

 1. Először mérj ki kb. 1 liter langyos vizet (25°C) és keverd el benne a Bacto csomag tartalmát (az aktiváló baktériumot). Ezután várj, amíg a Bacto biztosan feloldódott. Ezután oszd el a Bacto-keveréket a Sima Start tálcáin lévő földadagok között.
 2. Mindegyik előre elkészített lyukba pottyants egy-egy kannabisz magot a Sima Start kockákba. Használj fel ehhez egy ceruzát, vagy csavarhúzót, bármit amivel óvatosan le tudod nyomni a magokat kb. 5 mm mélyre. Ezután takard be őket a körülöttük lévő földdel.
 3. Helyezd a Sima Start csomagot egy meleg helyre, de ne tedd ki közvetlen napfénynek.
 4. Ha a Sima Start készletet a Kezdőcsomagban is megtalálható propagátor nélkül használod, akkor a lyukakban lévő föld hamarabb ki fog száradni. Fontos tehát az, hogy a földet mindig nedvesen tartsuk.  Tapogasd meg óvatosan a talajt, hogy ellenőrizni tudd, mennyire nedves, és ha nem eléggé, fúj rá egy kis vizet egy spray-vel. Ne hagyd, hogy a föld kiszáradjon.
 5. A magod 3-7 napon belül ki fog csírázni,
 6. Hogy ha sötétben csíráztatod a magokat, ne felejts el kevés vagy mérsékelt fényt adni nekik, ahogy azok először kibújnak a föld takarásából.
 7. Ahogy a palánták elérik a 2-3 cm-es magasságot, át is ültetheted azokat nagyobb, vagy akár abba a végső edényükbe, melyben szeretnéd, hogy teljesen kifejlődjenek. Hogy átültesd őket, először óvatosan csúsztasd ki a palántákat a műanyagból. Nem kell eltávolítanod a palántát abból a földből, ami körülötte van - sőt, tulajdonképpen inkább kerüld is el ezt a lehetőséget, mivel ez károsíthatja az apró gyökereit. Egyszerűen csak pottyants bele a közegbe, amit használni fogsz, és a kannabisz növényeid készen is állnak.

Most már csak annyi a dolgod, hogy hátradőlj és élvezd az élet természetes csodáját! Illetve még az is,hogy gondoskodj a tápozásról, öntözésről és a többiről - de ez már egy másik történet.


  By D. K. on 29/May/2020 :
  (4)

  Title : happy
  Comment : that's pretty good, germination in 24-36 h, however, it is too many if you need just a couple

  By F. F. on 28/May/2020 :
  (4)

  Title : Good
  Comment : 2 Seeds germinated in 2 days! Good!

  By J. R. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Easy start
  Comment : Utilisé sans le kit complet...5 graines sur 5 germées en deux jours !! Impeccable

  By W. C. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : supplémentaire
  Comment : vivement la prochaine tournée avec le starter kit 👍👍👍👍👍👍👍👍

  By J. R. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Muito bom
  Comment : Otimo protudo para começar seu cultivo, facil e pratico

  By A. H. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Super einfach
  Comment : Mit dem Set kann nichts schief gehen. Wer das vergeigt den ist nicht zu helfen 😂

  By M. G. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : EASY
  Comment : super semplice, 1lt di acqua tiepida e mischiate il contenuto della bustina....10 secondi per i germogli e via al buio per almeno 3 giorni...poi mettete nel vaso. EASY

  By G. A. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Consigliato
  Comment : Consigliato a tutti, ma soprattutto a quelli meno esperti come me :)

  By C. B. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Superbe
  Comment : J avais du mal avec certaine graine et la sa pousse direct merci

  By A. L. on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : Ottimo metodo
  Comment : Ottimo modo per germogliare, pratico e veloce..

  By L. P. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Funziona alla grande
  Comment : Ho provato altri metodi classici,ma lo starter rqs è il più veloce e sicuro

  By E. S. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Happy First timer..... easy start exacly
  Comment : Excellent addition to my first purchase of Royal Haze - 3 out of 4 seeds germinated (2 Haze and 2 Northern - 1 Northern nothing happened but still happy) - starter pots brilliant idea - got them going then transferred to mid-size pots and no in their final pots and looking healthy I think - great stuff will keep you all updated to see what happens - certainly recommend this east start kit for newbies - and use this site and blog for a wealth of info - started a new adventure - thanks RQS

  By G. T. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : easy 100% success
  Comment : works all the times for me

  By C. D. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Facile à utiliser
  Comment : Top top top

  By K. B. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Super Hilfreich
  Comment : Also das Keimen wirkt mit dem growkit einfach stabiler und gesünder. Und die Lieferung war so unglaublich schnell. Vielen Dank


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..