• Kezdő autovirágzó készlet
 • Kezdő autovirágzó készlet
 • Kezdő autovirágzó készlet
 • Kezdő autovirágzó készlet

Starter Kit autovirágzó

A cannabis termesztésnek a kezdő fázisa a növekedés folyamatának a legidegtépőbb része tud lenni. Az új kezdő készletünkkel megkönnyítjük a termesztők dolgát, mivel minden benne van, amire szükség lehet a magok elkezdésekor.
 4.5/5 (495) Írja meg a véleményét
€ 39.95
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Easy Start cserepek Bacto tasakokkal, amelyek nagyszerű termesztő közeget biztosítanak. Ezekben bőséges a mikrobás tevékenység.

Propagator Pro (csíráztató), amely perlittel, világítással ellátva biztosítja a tökéletes környezetet a csíráztatáshoz. Három White Widow Automatic cannabis mag. A White Widow Automatic a holland White Widow-nak egy keresztezése.

A Kezdő készlettel való sikeres csíráztatás 10 lépésben
 1. Vegyük ki a magokat a csomagolásukból. Ne nyomjuk ki a magokat a csomag hátulján keresztül, mert ettől megsérülhetnek. Ehelyett óvatosan távoltísuk el a buborékcsomagolás hátulját és helyezzük el a magokat egy tálban, hogy később elültethessük őket.
 2. Vegyük ki az Easy Start készletet a csomagolásából. A matrica alatt lévő Bacto tasakot ne felejtsük el.
 3. Mérjünk ki egy liter langyos vizet egy műanyag tartályba. A víznek körülbelül 25 Celsius foknak kell lennie (77 Fahrenheit), tehát a csuklónkat a vízhez érintve hűvösnek érezzük.
 4. Adjuk hozzá a Bacto-t a vízhez és engedjük feloldódni. Ezzel aktiváljuk a csíráztatáshoz nélkülözhetetlen mikrobákat.
 5. Tegyük bele az Easy Start cserepeket a vízbe és engedjük, hogy minél több vizet magukba szívjanak.
 6. Amíg várakozunk a Bacto-víz keverék felszívódására, tegyünk egy réteg perlitet a csíráztatóba.
 7. Tegyük a cserepeket a csíráztatóban lévő perlit rétegre úgy, hogy a víz egy kissé megnedvesítse a perlitet. Ennél a lépésnél vigyázzunk, hogy csak egy kicsit legyen a perlit nedves - ne legyen csurom víz, hiszen ettől elrohadhatnak a magok.
 8. Nagyobbítsuk meg a cserepeken lévő lyukakat úgy, hogy azok 5-10 milliméter mélyek legyenek. Ehhez a csavarhúzó a legjobb szerszám. Ha meg szeretnénk könnyíteni a dolgunkat, tegyünk egy kis szigetelőszalagot a csavarhúzóra úgy, hogy az jelezze a kívánt mélységet. Ezután a csavarhúzót addig szúrjuk a cserépbe, amíg a jelzést el nem éri.
 9. Tegyük különböző lyukakba a magokat. Nem számít, hogy a magoknak melyik oldala van felül, de bökjük le őket a lyukak aljáig, hogy hatékonyan gyökerezhessenek.
 10. Tegyük a csíráztatóra a tetejét. Ettől a pillanattól számított 1-6 napon belül fognak kicsírázni a magok. Semmiképpen se vegyük le a fedőt! Ez megzavarná a palánták növekedéséhez szükséges páratartalmat és hőmérsékletet.

  By F. C. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Excellent
  Comment : Really good product, small and efficient size!!! Small detail about the package of Bacto, it helps a lot. I recommend it to everyone!

  By T. G. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Traitement de commande et livraison rapide. Très pratique et facile à utiiser pour une première experience

  By Y. M. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Title : C'est magique !!!
  Comment : Bien qu'un peu dubitatif au départ, Force est de constater que c'est un 100% au bout de 48 heures . Les Bubble Kush et Northern light Auto sont parties comme des fusées !!! N'oubliez pas le sachet de bacto !!!! Tout à fait satisfait .

  By M. S. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Title : PERFECT FOR BEGGINERS
  Comment : Hey guys, i starter my first grow with this equipment but i have in a friend to compare the growing time diference and its impecable, in 4/5 days you already have reached the top of the lights having to change to the smaller pots instantly, all grow very easy and fast beside 1 seed that was probably damaged or something. I recommend if you have the money to spend because it will benefict the start of the grow

  By G. B. on 02/Jun/2020 :
  (4)

  Title : Pack White WIdow Starter Kit
  Comment : Le pack est bien complet avec les piles ,il peut etre reutilisés, Mes graines ont toutes germées J'attend la récolte ^^

  By J. C. on 02/Jun/2020 :
  (4)

  Title : Kit Facil de usar
  Comment : Kit para iniciar facil de usar y eficaz

  By R. F. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Bom investimento, bom produto
  Comment : Muito fácil de montar e de seguir instruções. Resultados muito bons. Em 5 dias estavam já no tamanho máximo. Recomendo.

  By D. S. on 01/Jun/2020 :
  (4)

  Title : Germinati 3 su 5
  Comment : Considerando che è la prima volta sono piuttosto soddisfatto 2 semi sono germinati in 2 giorni e un altro dopo 6. Gli lati 2 semi dopo 12 giorni li ho tolti e avevano parzialmente gemogliato senza sviluppare la piantina.. Peccato che propio l'unico seme di gelato Automatic non sia nato mente quello dato in omaggio si

  By M. B. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Taux germination 100% 😁

  By M. L. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Buon Kit di PArtenza
  Comment : Buon Kit di Partenza

  By M. K. on 29/May/2020 :
  (5)

  Title : super
  Comment : good quality. thanks a lot

  By B. M. on 29/May/2020 :
  (5)

  Title : Good Customer
  Comment : my favorite site

  By A. M. on 28/May/2020 :
  (5)

  Title : Très pratique
  Comment : Bonjour, kit de germination très pratique complet, reçu avec 3 graines gratuites de la fameuse White widow, reste qu'à tester, Un service client très réactif malgré la période difficile suite au covid, bravo

  By M. L. on 28/May/2020 :
  (5)

  Title : Perfect
  Comment : This starter kit is top quality! Efficient, smart and so simple. Suggested!

  By M. M. on 28/May/2020 :
  (4)

  Title : Great company- good product
  Comment : First of all I love royal queen seeds, and have bought a good few items over the years. The starter kit is very good for a newbie like me, however the amount of perlite in the bag was to small to even cover half the tray.. the instruction video is good but pay attention as I forgot to close the vents at the top.. the seeds did take 6 days to start showing a root and on day 7 were good to pot.. as usual I was a bit impatient and did open the box during germination, it still worked ok. It would have been 5 star if enough perlite


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..